Tattoo wanted.

Hejsan!
Jag har haft en otroligt mysig helg än så länge! I torsdags följde Evlina med mig hem från skolan och sov över hos mig, och vi kollade på The Tourist och jag blev medlem på Pottermore. Igår hämtade vi upp Ellinor i Landskrona, åkte till doktorn så att jag fick ta min första spruta mot livmoderhalscancer, och sedan åkte vi hem till mig och hade en galen kväll/natt! Vi kollade på Get Him To The Greek eller vad den nu hette.. Den hette något sånt. Och sedan tog vi massor med bilder, och sedan kollade vi på Paranormal Activity 3. Jag måste nog säga att det är den bästa av dom, men den är ändå inte läskig. Men denna har bäst liksom.. Berättelse, den hänger ihop. Men att det skulle föreställa 80-talet kan dom ju fetglömma. 

Idag umgicks jag med dom, och sedan åkte dom hem. Då duschade jag och lagade mat åt mig själv. Nu kollar jag på Kvällen Är Din och har snabbt fixat till en bild i Photoshop. Det är en bild på en tatuering jag skulle kunna tänka mig att göra. Texten är en del av Aerosmith's underbara låt ''Dream On''. En av mina favoritlåtar. Och, jag vill tatuera in den eftersom, även om jag inte kommer bli en stor artist eller vad man nu vill säga, så kommer jag alltid älska att sjunga. Det får mig att må bra. Så, sjunga kommer jag alltid att göra. Och då passar den texten in. Sedan vill jag ha typ en G-klav ovanför texten, men jag orkade inte fixa det. Men jag vet inte om jag kan tatuera in det på det stället.. Ja, ni ser ju varför. Min mamma och bror har haft likadana, men de har opererat bort sina.. Jag vill inte det.. Men, ja, vi får ju se hur det blir.
Vad tycker ni?


Comments
Evelina Sjöstrand

Jag tycker att du ska tatuera in det! Det ser snyggt ut, samt att det är en underbar låt med riktigt fin text.

2012-04-22 @ 15:46:42
My

Sv: Yep it does!! Och det är gratis! Ska dit med Hanna, du kan hänga på om du vill!! :) Ingen aning om vilka som spelar än, eller vart i Göteborg, men det blir nice!!!

2012-04-24 @ 20:54:59
URL: http://obviousimaginations.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback