Grym helg!

Imorgon är det sista dagen på mitt sommarlov. Så skönt! Ska bara vara hemma och njuta av det. Är så himla taggad på att börja skolan igen! 

Jag tänkte berätta lite vad jag gjort i helgen! Just nu pågår Malmöfestivalen, och jag var där med Evlina i lördags! Vi var där tjugo över fem, och gick direkt bort till stora scenen, där Rix Fm Festivalen skulle vara. Vi ställde oss bakom scenen, då vi hellre ville ha autografer av artisterna och så vidare. Danny har bevisat hur fin han är. Det var tredje gången jag träffade honom. Fick två autografer (en när han kom och en när han stack) och fick en bild. Det var så fint, för när han skulle gå, så var där jättemånga tjejer. Jag och Evlina stod längst fram, och kom inte ut där ifrån. När Danny kommer ut och ska börja skriva autografer, så går han fram till mig först! Sedan skriver han till några andra, och sedan kommer han tillbaka till mig, tar min mobil och tar en bild på han, mig och Evlina! 

När jag kom hem på kvällen kollade jag på film med pappa & Jessica. Igår tog jag det bara lugnt och läste Dee Sniders Shut Up And Give Me The Mic. Idag har jag åkt runt lite och letat efter en skinnjacka. Hittade dock inte den jag ville ha i min storlek.. 

Hoppas ni haft det bra!

Update: Glömde berätta att jag klippte mig i torsdags och handlade ett snyggt halsband och ett linne i fredags.. Visar senare!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback