So close.

Jag vill inte bli sjuk. Men, too late! Började få ont i halsen lite i fredags, men eftersom jag inte tänkte på det så mycket under dagen så märktes det inte så mycket, men igår blev det lite värre, och idag är det kört. Det kittlas i halsen hela tiden och jag måste gå och göra en massa konstiga ljud hela tiden för att det ska sluta. Ovanpå detta är jag väldigt förkyld också. Så, det blir nog att stanna hemma imorgon från skolan. 

Jag och mamma stack iväg till Center Syd tidigare idag för hon skulle kolla på ett par byxor som hon såg igår. Men hon köpte inte dom, däremot så köpte hon lite strumpbyxor! Egentligen skulle vi till NetOnNet för jag har sett att de säljer en iPhone 4s för samma pris som på Apple's hemsida, men mamma vågade inte köra dit för det har snöat rätt mycket här och hon är inte helt hundra på vägen heller. Vi får hålla tummarna på att pappa kan köra dit med mig imorgon!

Och just det, ville bara slänga in lite kommentarer om Whitney's död. Eller ja, hur folk reagerar. Man kan se ''R.I.P Whitney Houston''-statusar överallt på facebook, såklart, men det som är stört är att det faktiskt finns folk som skriver liknande ''Folk bryr sig bara om kändisar när de dör''. Hur dum får man bli? Whitney hade en av världens största och vackraste röster, klart man blir ledsen när hon går bort! Och det gäller ju inte bara henne, man blir ju alltid lite ledsen när någon mister livet.


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback