Ny termin.

Det känns så underligt att faktiskt gå i andra, och sista, terminen av årskurs ett nu i gymnasiet. Galet vad tiden går. Låter kanske lite gammal-modig som säger så, men jag tror nog att alla har behövt säga så någongång i sitt liv. För det går väldigt fort. Det är därför man ska tänka på vad man gör, så att man slipper att ångra allting. Så att man kan vara glad över allt man gjort. Så att man har roligt.

Dagen började bra.. Blev bättre, och sedan ytterligare ännu bättre. Att skoldagen började med matte är ju ett litet minus i kanten, men det gör ingenting! Jag förstod nämligen det vi höll på med. Jag känner att matteboken börjar bli lite lättare nu när vi har tagit oss förbi det ''tuffaste''. Kul det ju!

På repen så fick vi även alla våra låtar! Jag är förresten den enda tjejen i min repgrupp.. Det känns lite speciellt. Okej, det känns inte så mycket konstigare än vanligtvis. Jag vet faktiskt inte hur de tänkte. Iallafall så blev jag tilldelad en Black Sabbath-låt! Då blev jag riktigt glad! Det är nog rätt bra tajming nu med allt det som händer, hehe. Tony har fått cancer, och jag ska se dom i orginaluppsättning senare i år. Längtar!
Sedan fick vi Hey You av Pink Floyd och The Man Who Sold The World av David Bowie, där jag ska spela keyboard!

Det var nog allt jag hade att dela med mig av.. Eller nej, förresten! Jag fick tillbaka mitt Studio & Teknik-prov som jag skrev innan lovet.. Är rätt besviken på mig själv att jag bara var en poäng ifrån E. Så jävla surt. Insåg i den stunden att jag måste skärpa mig. Jag kom till Mega Musik för att bli bra. Nu jävlar ska jag bli bra!

Låten jag ska sjunga;
Black Sabbath – A National Acrobat

Comments
My

Det låter ju bra, att det känns bra att komma tillbaka. Önskar att jag kunde känna det samma om skolan, fy vad skönt det har varit att sova och kolla på tv-serier hahahaha!



Sv: Hoppas jag förtjänar det så pass mycket att allt går smooth då, haha. Nej fyfan, blir det här messed up så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Då vet jag inte vad jag ska göra längre.

2012-01-11 @ 12:38:25
URL: http://obviousimaginations.blogg.se/
Cornelia {Foto, häst, vardag]

Fin blogg!

Bomba mig gärna med komentarer om vad jag ska skriva inlägg om! Vill ha en MASSA idéer!

Hoppas btw du/ni haft en underbar torsdag! :D

Puss och KRAM

/Cornelia <3

2012-01-12 @ 14:09:12
URL: http://kindofscofield.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback