Shopping!

2012-07-30 @ 17:18:48 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Hejsan!
Har varit hemma i cirka en timme nu. Har varit på Väla i princip hela dagen med mamma, och jag tänkte visa er vad jag köpte! Köpte endast två tröjor, var ganska sugen på ett par skor. Men jag var osäker på om jag verkligen ville ha dom, så jag får köpa dom senare om jag fortfarande vill ha dom då.

Whoop whoop, älskar mina nya tröjor!


Linne, H&M, 99:-


MTV-tjocktröja! Blev förälskad i den direkt! H&M, 249:-

Kommande veckan.

2012-07-29 @ 23:43:26 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj på er!
Jag tänkte bara göra ett litet inlägg där jag bara allmänt babblar och berättar lite vad som kommer hända i den kommande veckan..

Imorgon ska pappa eventuellt beställa ett par skor till mig (visar senare!) och sedan ska jag och mamma iväg till Väla eftersom jag har presentkort där. På tisdag ska jag till tandläkaren, och sedan eventuellt följa med Natalie när hon ska pierca sig, och på onsdag så tror jag att jag och mamma ska till Ullared! Är inte säker, men jag tror det! Och sen nästa vecka igen ska jag och familjen till Liseberg och se Alice Cooper! Ska bli så fett!

Måste även försöka fixa lite med min design. Den är så fruktansvärt tråkig! Kanske byta bakgrundsfärg och header och lite sånt smått.
Hittar jag något fint på Väla imorgon så slänger jag upp det här! 

Bjuder så länge på en bild på mig när jag, Evlina och Natalie köade i Helsingborg i torsdags!


Rix Fm Festivalen 2012 (Hbg & Loreen.

2012-07-27 @ 19:00:49 Filed in: History, Photography
Kommentarer: 1
Hallå!
Har precis redigerat klart lite bilder från gårdagen! Fick inte så många bra bilder på Robin, tyvärr! Och Dead By April hade ställt in, så det var ju lite tråkigt. Loreen var ganska så svår att fota också, tycker jag! Men kvällen var sjukt grym, trots att jag bränt mig på baksidan av benen, vänstra armen och lite i ansiktet. Usch. I övrigt så fick jag autografer av Broken Door (som jag nu har sett ca 6 gånger!) och Moa Lignell! Fick även ett snyggt Rix Fm-nyckelband för att jag gillade Rix Fm Festivalen på Facebook, och en ros av den ena i Broken Door! Inte dåligt!
 
Här kommer iallafall lite bilder. Hoppas ni gillar dom!
 
Frida Amundsen:


Amanda Fondell:


Broken Door:


Darin:


Molly Sandén:


Moa Lignell:


Loreen:
 
 

Sol & Rix Fm!

2012-07-25 @ 17:59:49 Filed in:
Kommentarer: 0

Halloj! Min blogg står ganska orörd nu.. Försöker slänga in lite inlägg då och då. Tänkte bara berätta att jag ska iväg till Helsingborg imorgon för att se Rix Fm Festivalen! Har packat massor, haha. Hoppas jag får med mig några fina bilder hem! Bjuder på en bild på mina armband!


Going to the beach.

2012-07-23 @ 23:05:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj!
Tänkte mest bara berätta att jag och mamma sticker till stranden imorgon och är där hela dagen. Har ett inlägg på gång som jag skulle kunna skriva när som helst (en fortsättning på texterna om mina förebilder), fast jag hinner inte riktigt nu eftersom vi ska till stranden redan klockan tio imorgon. Så, jag behöver sova. Ska dock läsa klart ett kapitel ur L.A Candy och sedan ska jag sova! Haha. Nödvändigt att veta!

Hoppas ni får en varm och solig dag ni med!

Lite nytt.

2012-07-23 @ 18:14:17 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Hallå!
Sitter i min säng med datorn i knäet och är otroligt trött. Har precis tagit bilder på lite grejer som jag fått den senaste veckan. Inte världens finaste bilder, men vem bryr sig. Orkar inte anstränga mig, haha.

Har iallafall varit ute och handlat idag med mamma. När vi kom hem så gick jag ut och solade. Imorgon ska vi till stranden och vara där i princip hela dagen, så då hoppas jag att jag får mycket färg. 

Hoppas ni har det fint och njuter av sommaren! På torsdag är det Rix Fm, woho!

Bild 1: Presenter från tjejkvällen. Några armband, fotband, bok (The Heroin Diary av Nikki Sixx), body butter och halsband.
Bild 2: Presesenter från mamma när hon var i Oskarshamn. En bricka och servetter.
Bild 3: Två böcker jag köpte förra veckan. L.A Candy av Laruen Conrad och Shut Up And Give Me The Mic av Dee Snider.




Tjejkväll imorgon!

2012-07-20 @ 23:58:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Känns som att jag inte varit inne här på över en vecka, trots att jag skrev ett inlägg i tisdagsnatt!

Iallafall, har inte så mycket att komma med. Ville bara skriva lite för att fylla ut. Detta inlägget kommer troligen att tas bort. Sitter iallafall just nu med Evlina och spelar Sims 3, och fixar det på pappas dator. Försöker iallafall. Håll tummarna! Imorgon ska jag få tillbaka min iPhone 4s och sedan är det tjejkväll hemma hos mig! Kommer bli supermysigt! Just det, vi hade kalas idag också! Dock bara farmor och farbror med familj som kom. Men det var supermysigt! Alla andra kommer på söndag!
 
Vi hörs, ha en fin helg! Ska försöka ta lite bilder på tjejkvällen!

J. Edgar.

2012-07-18 @ 01:17:38 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Förra veckan tittade jag på trailern till filmen J. Edgar. Det är en verklighetsbaserad film, och handlar, såklart, om J. Edgar och hans liv. Idag bestämde jag och mamma oss för att se den, och den var faktiskt väldigt intressant.

John Edgar Hoover är mannen bakom FBI. Det var han som bildade FBI. Så filmen handlar alltså om hur det gick till, och personliga saker ur hans liv. Finns inte så mycket mer att säga för att beskriva filmen.
Jag tyckte att filmen var otroligt intressant! Jag gillar att läsa/höra om legender, betydande namn i historien. Och vill man veta vem J. Edgar var så är det bara att se denna filmen.

Jag tycker även att Leonardo DiCaprio är lite underskattad som skådis. Jag har sett väldigt många kommentarer om honom att ''han är en överskattad skådis''. Jag tyckte att hans skådespeleri i den här filmen var fantastiskt, och sedan kan man ju inte påstå annat än att han även var fantastisk i Gilbert Grape och Titanic. Men, alla har väl olika smak.

Så, om ni gillar historia, eller kanske är intresserad av FBI så rekommenderar jag starkt denna filmen!
Trailern till filmen kan ni se genom att klicka här!


Catch my dreams.

2012-07-17 @ 13:45:58 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
I lördags fick jag med mig en väldigt fin sak från karnevalen. Jag har länge velat ha en drömfångare i mitt rum, just för att de är så vackra och för att jag är ganska stort fan av fjädrar. Så, innan jag och mamma åkte in och köpte en så kollade vi upp lite grundläggande fakta om dom. Som tex att det ska finnas en pärla eller en sten i mitten av nätet som lockar dit drömmarna. 

Jag hittade iallafall denna fina drömfångaren. Den blir bara finare och finare ju mer jag tittar på den. De blåa fjädrarna runt örnen passar in så bra.


And we danced.

2012-07-14 @ 15:40:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!
Idag är det sista karnevaldagen i Landskrona för detta året! Det har varit otroligt kul! Tänkte berätta lite om dagarna.
I torsdags drog jag och Natalie ner till karnevalen vid sex-tiden och kollade på marknaden. Jag såg ett Johnny Depp-linne som jag köpte (bilden nedan). Sedan mötte vi upp Evlina och Julia och gick runder lite till, innan vi gick till Slottscaféet för att se någon allsång-grej där även Molly Sandén skulle vara med. Dock orkade vi inte vänta så länge på henne, så när Alice kom så gick vi istället till Rådhustorget. Djam skulle spela där och dom var asbra! Haha, herregud! Alla blev typ helt galna och stämningen var otrolig. Efter Djam spelade Masiknen, men vi satt ganska långt bak och väntade på att de skulle sluta spela så att Djam kunde börja igen, hihi. Så, vi dansade en hel del. Har nog aldrig dansat så mycket. Sedan ville Evlina och Natalie träffa dom så de fick autograf av två stycken i bandet osv.. Sedan sov jag hos Natalie.
 
Igår åkte jag hem för att fixa lite grejer, men åkte in till karnevalen vid fem-tiden igen. Upptäckte att jag hade träningsvärk i mina ben och i magen. Natalie, Moa, Evlina och jag såg iallafall Stjärnjakten klockan sex, och efter det uppträdde Panetoz. Är inget stort fan, men de har trevliga låtar som man kan släppa loss till. Sedan gick vi bara runt, åt lite, och sedan vid nio-tiden kollade vi på Dennis Camitz. Måste få säga att han är otroligt duktig. Älskar hans sätt att spela och sjunga. Sedan tittade vi lite på Apopocalypse och gick runder. Åt Churros, nomnom!

Idag har jag ännu mer träningsvärk, i ben, mage och armar. Jag och mamma ska in till karnevalen lite senare för att kolla på Joddla Med Siv och Pedalens Pågar. Vi ska äta lite också, och kolla på en drömfångare till mig! 

Med andra ord så har det varit en ganska galen helg, och jag har haft otroligt kul! Träffat mycket folk och sådär! Fast, torsdagen var utan tvekan bäst. Kändes lite som att de flesta hade festival-humöret igång då!


Landskronakarnevalen 2012!

2012-07-12 @ 15:14:51 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallåååååååå!!
Idag börjar Landskronakarnevalen, något bland det bästa med hela sommarlovet! Dock är vädret lite knasigt, men det får vi väl leva med. Hoppas det blir bättre senare, och sådär.. Jag är iallafall glad ändå! Ska se Molly Sandén 19.30 och sedan ska vi nog bara gå runt lite. Jag ska gå med ett gäng tjejer, så det blir skoj! Jag tar med kameran, så om jag får några bra bilder så slänger jag upp dom här när jag har tid! Sover över hos Natalie inatt också, ska bli himla mysigt! 

Knäppte precis en snabb bild. Gillar inte när jag inte har bilder till mina inlägg, haha.
Förresten så hade jag en helt okej födelsedag!

17-årsdagen.

2012-07-10 @ 00:00:00 Filed in: History, My life
Kommentarer: 1
Idag är det min dag, idag blir jag 17 år! 
 
Tänkte egentligen lägga in en bild i färg där jag ler.. Men mitt leende ville inte se bra ut på bild så ni får en annan istället. (:
 

Chill day.

2012-07-08 @ 17:15:05 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag måste få börja med att berätta hur rolig gårdagens föreställning var! Jag tror knappast att det är möjligt att åka och se en föreställning med Eva Rydberg utan att skratta! Och Björn Kjellman var sjukt bra. Jag satt där mitt i publiken och önskade att jag också fick vara med och spela teater där uppe. Något som förvånade mig var att han som spelar Måns i Mysteriet På Greveholm (han som blir ihop med Melitta, kommer inte ihåg vad han heter på riktigt) var även med! Och även han var otroligt duktig och rolig! Men något som gjorde mig ganska besviken när jag kom hem var att denna föreställningen inte kommer att visas på tv. Dock så hoppas jag på att den iallafall kommer ut på dvd så att man kan se den hemma också.
 
Annars är jag inte så pigg på livet idag. Har värsta pms-humöret idag. Det är, för en gångs skull, fint väder och varmt ute. Och det var tvunget att vara så idag. När jag har pms och inte har lust att steka i solen. Haha. Life's a bitch, sometimes. För övrigt så är jag inte pigg på någonting idag. Jag vill inte fylla år på tisdag (fast jo, det vill jag. Bara mitt humör som inbillar sig att jag inte vill), jag vill inte att det ska vara Landskronakarneval till helgen. Jag vill inte att det typ ska regna varje dag. Jag vill bara stänga in mig i vårt hus, skicka iväg familjen någonstans, att solen ska övergå från varma solstrålar till hagel och storm, ligga och slöa i soffan med en bra film på tvn och massvis med god mat i kylen. Det hade varit något, iallafall för stunden.
 
Jag ska strax hem till mamma. Får ha en lugn kväll där och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Ska nog inte hitta på något speciellt. Hoppas iallafall att ni mår bra!
 

Eva Rydberg och Björn Kjellman!

2012-07-06 @ 15:01:18 Filed in: History
Kommentarer: 0
Jag tänkte berätta lite vad jag ska göra imorgon! Imorgon blir jag upphämtad vid halv fem tiden av mormor, morfar, mamma och min bror för att åka iväg till Helsingborg och kolla på Eva Rydbergs teaterföreställning! Det har blivit lite av en tradition för oss att göra det på sommaren, men förra sommaren valde vi istället att kolla på Stefan och Christer. Jag brukar tycka om bådas föreställningar! Men Eva Rydberg brukar ofta ha med lite kända ansikten, och i sommar är det Björn Kjellman som ska vara med i henens föreställning! Jag tycker det ska bli otroligt spännande! Förra gången vi såg henne hade hon med sig Johan Ulveson!

Som sagt så ska det bli spännande! Dom brukar/brukade (vet inte om dom gör det längre?) sända hennes och Stefan och Christers föreställningar på tv på vintern, brukar ni kolla på det?


The Runaways!

2012-07-05 @ 13:40:59 Filed in: Music, Thoughts
Kommentarer: 0
Tidigare i veckan såg jag en film som heter The Runaways. Ni kanske redan har sett den, men för er som inte har sett den så tänkte jag berätta lite kort. Det är en film som handlar om tjejgruppen The Runaways som var aktiva i slutet av 70-talet. Ni kanske vet vem Joan Jett är (har låtarna I Love Rock N' Roll och I Hate Myself For Loving You bl.a). Det var iallafall hennes band. Kristen Stewart spelar Joan Jett och Dakota Fanning spelar Cherie Currie. Ni borde se filmen, den är faktiskt väldigt bra!

Efter att jag sett färdigt filmen gick jag in på Spotify och började lyssna på deras låtar. Och nu har jag fastnat. De är så otroligt bra! Så, jag håller på att lyssna igenom deras arkiv på Spotify, och lägger in de flesta låtarna i en ny spellista som jag gjort, som heter ''Heavenly Rock''. Haha. Om ni vill kan jag dela med mig av den senare!

Jag kan faktiskt stolt säga att jag sett Joan Jett live! Hon var ett av de två förbanden åt Green Day när de spelade på Ullevi sommaren 2010!

The Runaways – Cherry Bomb 
The Runaways – I Love Playin' With Fire
Joan Jett & The Blackhearts – I Hate Myself For Loving You

 

Shorts.

2012-07-04 @ 18:38:14 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Hejsan! Har varit iväg och lämnat in min iPhone 4s på service idag.. Får inte tillbaka den förrens om 2-3 veckor. Självklart är det jättetråkigt, men man vill ju att den ska funka. Får använda min 3g istället.

Jag berättade ju igår att jag hade klippt av ett par byxor, och här kommer bilderna! Blev otroligt nöjd!


Planet Earth.

2012-07-04 @ 00:46:29 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Här nedan kan ni läsa Michael Jacksons dikt Planet Earth. Det är min favoritdikt. Det är även där ifrån jag fått ''Alive with music, haunting my soul''. Kanske en av världens mest betydande menignar för mig. Enjoy.
För er som vill lyssna på den; Michael Jackson – Planet Earth - Poem
 
Planet Earth, my home, my place
A capricious anomaly in the sea of space
Planet Earth, are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid

Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isn't true
You are my sweetheart, soft and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my soul.

In my veins I've felt the mystery
Of corridors of time, books of history
Life songs of ages throbbing in my blood
Have danced the rhythm of the tide and flood
Your misty clouds, your electric storm

Were turbulent tempests in my own form
I've licked the salt, the bitter, the sweet
Of every encounter, of passion, of heat
Your riotous color, your fragrance, your taste
Have thrilled my senses beyond all haste

In your beauty I've known the how
Of timeless bliss, this moment of now.

Planet Earth, are you just
Floating by, a cloud of dust
A minor globe, about to bust
A piece of metal bound to rust
A speck of matter in a mindless void
A lonely spaceship, a large asteroid

Cold as a rock without a hue
Held together with a bit of glue
Something tells me this isn't true
You are my sweetheart, gentle and blue
Do you care, have you a part
In the deepest emotions of my own heart
Tender with breezes, caressing and whole
Alive with music, haunting my soul.

Planet Earth, gentle and blue
With all my heart, I love you."

Grått.

2012-07-03 @ 21:32:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! 
Idag är jag ganska trött. Har dock inte gjort så mycket idag. Åkte till mormor och morfar vid halv två, då vi skulle äta middag hos dom eftersom mamma och mormor senare skulle ut och handla födelsedagspresenter. Idag fyller jag år om exakt en vecka! Ganska spännande, faktiskt. För en gångs skull så vill jag fylla år. 
När jag var hos mormor och morfar läste jag mycket i Keith Richards bok, och när jag bläddrade igenom hela boken så upptäcker jag att där saknas ganska många sidor! Det verkar som om dom rivits ut eller något. Sidorna 279-306 är helt försvunna! Som tur är så har pappa också boken, så jag kan nog läsa dom siderna ur hans bok istället. Men det är ju ganska typiskt ändå. Vem vill läsa en bok där inte alla sidorna finns med? Iallafall så klippte jag också ett par gamla byxor till shorts! Bilder imorgon!

I övrigt så är mina känslor och tankar lite all over the place. Vissa grejer gör mig glad, men så många andra grejer gör mig arg, ledsen, besviken och sådär. Men det löser sig nog.

Hoppas ni haft det fint! Min bror lyckades föra en panflöjt med fem metallrör! Det som imponerar mig är att han faktiskt lyckats få fram de fem första tonerna i C-skalan!

RSS 2.0