Vikingamarknaden.

2012-06-30 @ 17:57:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!
Förra året gjorde jag ett inlägg om att jag hade varit på Vikingamarknaden i Foteviken med min mamma, min bror, moster och hennes man. Idag var det dags igen! Idag kunde däremot inte min moster och hennes man följa med, så vi åkte dit med min barndomsvän och hennes familj. Vi var där vid tolv-halv ett tiden tror jag, och det var hur mysigt som helst! Och det var aaaaaaaasvarmt. Men, man ska ju inte klaga på vädret när det för en gångs skull faktiskt är varmt. Dock så blev jag ganska trött efter några timmar, och när vi skulle hem följde dom med oss och fikade hemma hos oss.

Nu ska jag bara ta det lugnt och se om det finns någon bra film jag kan se på ikväll, och när vi har ätit middag ska vi eventuellt in till Borstahusen eftersom det är massa grejer som händer där. Mamma ville se när någon spelade, kommer inte ihåg vem det var.

Imorgon ska jag och Evelina (min barndomsvän som följde med till Vikingamarknaden idag!) till Helsingborg och se Rock Of Ages på bio! Ska bli sjukt spännande!

Jag tog inte med min kamera idag, så ni får en bild från förra året!

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1.

2012-06-30 @ 00:24:38 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Tidigare ikväll bestämde jag mig för att se en film. Så, jag kollade på Breaking Dawn, en film jag länge velat se. Jag har en sak att säga; se den!

Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film! Den är så himla fin! Jag är inte världens största Twilight-fan, men denna filmen var så himla vacker! Definitivt den bästa Twilight-filmen! Jag börjar smått längta till nästa (och tragiskt nog; den sista) kommer ut. Du behöver inte ens vara ett Twilight-fan för att se filmen. Den är verkligen jättefin. 

Jag har inte så mycket att säga faktiskt. Tyckte lite små grejer i början var konstiga, men det glömdes snabbt bort. Det enda jag kan säga är att ni borde se den om ni inte redan gjort det! Den är otroligt fin!


Lauren Conrad.

2012-06-28 @ 21:32:31 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Minns ni att jag kom på en idé för några dagar sedan att skriva om mina förebilder? Tänkte börja med det nu! Jag vill börja med att skriva om Lauren Conrad, som är min senast upptäckta förebild. 

Lauren Conrad är känd för sina reality-serier på MTV: Laguna Beach: The Real Orange County och The Hills. Jag har inte sett Laguna Beach (kollade på första avsnittet igår av säsong ett, vet inte om jag ska fortsätta titta på det, dock), däremot har jag sett The Hills. Jag har sett alla avsnitt fram till avsnitt 13, säsong 5. Lauren lämnade nämligen programmet i avsnitt 10, och The Hills är inte alls lika bra utan Lauren. Det är ju liksom ändå hennes program. I början av veckan blev jag medlem på hennes hemsida, laurenconrad.com, för att jag vill fortsätta följa Lauren och se vad hon håller på med. Hon har släppt fem böcker; L.A Candy, Sweet Little Lies, Spice And Sugar (de tre böckerna är en bokserie), The Fame Game och Style. De fyra förstnämnda böckerna är noveller, och Style är en ''guide-bok'', om man kan säga så. Senare i år släpps även Starstruck och Beauty.

Lauren är en förebild för mig för att hon har en väldigt fin och mogen personlighet. Hon har även en väldigt fin stil! Om någon frågar, så säger hon alltid vad hon tycker, och hon gör alltid det som känns rätt för henne. Det är ganska svårt att förklara, men har man sett The Hills så förstår man vad jag pratar om. Hon har inte tid med folk som tar all hennes energi och pratar bakom ryggen på henne. Hon har respekt för andra människor. Och som sagt så har hon en väldigt fin stil, och inspirerar mig när det gäller mode och smink också.

Jag tror att Lauren är en väldigt bra vän. Jag tror att jag skulle komma mycket bra överens med henne, och om jag skulle fått spendera en dag med henne så skulle vi haft väldigt kul! Och jag ska verkligen försöka få tag på hennes böcker, för de verkar hur bra som helst!


Oversized.

2012-06-27 @ 18:46:42 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Min absolut största oversized-kofta har jag faktiskt gjort själv. Jag sa i förra inlägget att jag skulle lägga upp en bild på den, so here it is! Jag gjorde den på syslöjden i åttan eller nian. Jag ville ha en oversized kofta som man kunde mysa i, och istället för att ge sig ut och leta efter en tog jag chansen att göra en helt egen i skolan! Det tog ju sin tid, men det var värt det! Jag kan dock inte komma ihåg att jag faktiskt använt den sen den blev färdig (förutom när jag visade den för mamma när jag kom hem med den) så jag tog fram den igår! Jag, mamma och min bror stack snabbt en runda till Center Syd på kvällen för att fixa lite smågrejer, och jag var trött hela dagen och åkte dit i mjukisbyxor och koftan!

Jag kommer ihåg att jag hade beslutsångest över vilket tyg jag skulle ha den i, men till slut blev det tiger-tyget! Så himla coolt! Dock ganska svårt att matcha.. (iallafall om man har min garderob...). Men den är sjukt mysig och varm!


Outfit!

2012-06-27 @ 12:58:07 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Hejsan!
Det var ett tag sedan jag la upp en dagens outfit, så jag tyckte det var dags för en nu. Jag tänkte egentligen slänga upp en bild igår på en kofta som jag gjorde i åttan eller nian, men jag kom på det på kvällen och jag fick inga bra bilder då. Kanske kan slänga upp det senare idag istället! Jag kände för att klä upp mig lite idag, eftersom jag i princip bara gick runt i mjukiskläder igår.
 
 
Kavaj-H&M.
Tröja-Gina Tricot.
Linne-H&M.
Byxor-Price Off.
 

Tågen har slutat gå!

2012-06-25 @ 21:13:05 Filed in: History, My life
Kommentarer: 1
Herreguuuuuuuuuuud så skönt att den är borta! Jag kommer antagligen att sakna den en del, men bara för att den liksom.. Den var alltid där. Jag hade alltid något att hålla på med om jag blev uttråkad. Haha! Men det är så himla skönt att den är borta! Tandköttet är ganska svullet nu, men det känns inte. Det känns konstigt att kunna känna framsidan av sina tänder igen. De är så.. Stora! Haha! Och raka! Herregud, trodde aldrig att jag kunde få så raka tänder! Och nej, jag tänker inte slänga upp en före- och efterbild. Ni får nöja er med bilder från den tiden jag hade tandställning och hur jag ser ut nu! ;)

I övrigt så har min dag varit jättetrevlig! Har varit ganska trött, vaknade redan vid klockan åtta. När jag kom hem så kom Natalie och lite senare kom även Evlina. Vi kollade på film, The Animal. Riktigt rolig! Imorgon ska jag också upp ganska tidigt, ska in till stan vid tio-tiden och ta spruta. 
 
Mår ni lika bra som jag så att ni kan gå runt och le hela tiden?

Michael Jackson; forever a hero.

2012-06-25 @ 03:36:00 Filed in: History, Michael Jackson, Thoughts
Kommentarer: 0
Tänk att just idag är det tre år sedan han försvann. Hela världen stannade till. När jag skriver detta kollar på This Is It som går på tv3. Jag vet att det inte är förrens imorgon (när detta publiceras) som det är tre år sedan. Men jag vill inte vara ledsen då. För jag vet att han inte vill att vi ska vara ledsna. Men This Is It är fortfarande väldigt rörande, och kommer alltid att vara det för mig. Jag brukar nästan alltid gråta. Han var en så fin människa. Och det kan alla se, även om man inte kände honom. 

Jag kommer ihåg första gången jag hörde honom och såg honom dansa. Jag tror det var 2003. Jag började använda datorn och internet då. Jag älskade Britney Spears och såg ett klipp där hon och Michael uppträdde med The Way You Make Me Feel på hans 30-års anniversary. The Way You Make Me Feel är en utav mina favoritlåtar med honom. Men Man In The Mirror betyder också väldigt mycket för mig, och jag tror det är viktigt att alla riktigt ordentligt lyssnar på den låten och dess budskap. Make That Change är ett av mina livsmotton. Han var ett geni.
 
Det enda jag vill säga egentligen, och om jag någonsin skulle få chansen att säga någonting till Michael, så skulle det vara att jag älskar honom, att hans musik betyder väldigt mycket och att vi aldrig kommer glömma honom. Det kommer iallafall aldrig jag att göra.




Good times.

2012-06-23 @ 23:11:59 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå på er!
Hur har ni haft det i midsommar? Jag har haft det väldigt bra! Var och firade hos mormor och morfar med mamma, Hult, min bror, moster, hennes man och min kusin! Och mormor och morfar såklart! God mat och fint sällskap. Morfar drog fram dragspelet. Det var ett tag sedan! Men det är alltid så roligt och fint när han spelar, för han är en riktigt bra musiker. Det ligger i blodet! Dragspel är ju också, enligt min åsikt, ett utav världens coolaste instrument. Man blir så rörd när han spelar de lite sorligare visorna, när mamma och moster börjar lipa och även morfar! Spelade in en video när han spelar, mest som ett minne att ha för mig själv. Men jag tog en bild iallafall!

På kvällen åkte vi in till tivolit i Borstahusen. Fick två armband av mamma som jag kan visa senare. Sedan stod vi rätt länge och kollade på Pedalens Pågar när de spelade. Riktigt bra! Sedan åkte jag och min bror hem till pappa där festen fortsatte till klockan tre inatt..

Idag stack jag och familjen ut till tivolit igen. Där träffade jag Evlina, Natalie och Elias. Vi köpte mega-pannkakor med Nutella och banan. Mums! Sedan fick jag ett jättehäftigt linne av Hult som jag också ska visa er! Nu har jag och min familj sett filmen 21 Jump Street. Personligen tycker jag att originalserien är bättre, men den var ganska rolig!

Hoppas ni haft det fint!
Förresten, kom även på en kul idé! Tänkte bara göra det på Tumblr först, men jag kan göra det här med. Tanken var då att jag ska göra enskilda inlägg om människor jag ser upp till! Kan bli ganska kul, eller?

Fashiolista.com

2012-06-19 @ 22:35:04 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Jag tänkte tipsa er om en ganska rolig sida som Natalie visade för mig! Det är en ganska bra sida för de som gillar mode, helt enkelt! Sidan heter Fashiolista, och det handlar i princip om att man ska gilla massa kläder, skor, smycken, accessoarer och sånt. Det är faktiskt roligare än vad jag förväntade mig! Man kommer igång ganska snabbt också. Du får välja vilka typer av stilar du gillar, och så hittar den lite random folk som också gillar den stilen, och så följer du dom automatiskt (givetvis kan du sluta följa dom om du inte vill följa dom). Kanske inte låter så roligt, men det är ganska roligt! Sedan kan du även, om du kollar på kläder eller något på någon hemsida, så kan du enkelt och smidigt ''ladda in'' de sakerna på Fashiolista! Så, du kan i princip ladda in vilka plagg du vill och sånt! Jättesmidigt! Dessutom kan du ladda ned deras gratis-app i mobilen.

Om ni vill bli medlem, så kanske ni kan följa mig? Josefinborgman heter jag där, och om du vill komma in på min profil direkt så kan du bara klicka på mitt namnet om du inte vill gå in och söka. Jag gillar pretty much de grejerna som jag vill ska finnas i min garderob. ;)

Om du redan har ett konto där så kan du väl kommentera vad du heter så jag kanske jag kan börja följa dig? 
Ha det fint!
(Kanske låter som att jag gör reklam för dom nu, men jag tänkte bara att det kunde vara kul att dela med sig av det roliga!)


New in my wardrobe

2012-06-16 @ 17:42:08 Filed in: Mode
Kommentarer: 4
Hallå!
Jag har haft en grym vecka! Måndag-tisdag hade Evlina, Natalie och jag en tjejkväll med Evlina. Vi satt vid stranden och grillade korv, hur mysigt som helst! Vi stannade där rätt länge och hade hur mysigt som helst, även om det blev ganska kallt. Jag fick inte alls mycket sömn på måndagsnatten, så när jag kom hem på tisdagen så tog jag det bara lugnt. I onsdags hade jag fotografering med ett band i Helsingborg, blev nog många bra bilder! Har inte gått igenom dom och redigerat dom än, ska göra det imorgon. I torsdags drog jag, mamma och min bror till Center Syd en stund, där mamma köpte ett linne till mig (se bild under). Igår drog jag in till stan och träffade Evlina. Handlade en ny bikini på Cubus. Sedan fikade vi på Maddes. Idag har jag och mamma varit på både Ikea och Väla. Vi hittade ett snyggt halsband på Ur & Penn som passade till mitt nya linne, så mamma köpte det åt mig!

Så, jag har haft både kul och mysigt, samtidigt som det har varit väldigt lugnt. Jag har börjat kolla på The Hills igen, började på säsong 3 eftersom jag redan sett dom två första säsongerna. Ikväll ska jag börja kolla på säsong fyra. Jag älskar The Hills!

Hoppas ni har det bra!

Bikini, Cubus, 158:-
(för över- och underdel)

Halsband, Ur & Penn, 69:-
(på prislappen stod det 129:-, men det var tydligen rea!)

Linne, New Yorker, 99:-

Tonight is going to be awesome because of the causes of causes!

2012-06-11 @ 17:55:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!
Början av mitt sommarlov har varit hur trevlig som helst. Mest chill. I torsdags åkte jag till pappa och senare på kvällen gick jag och Evlina ut till stranden och fotade lite. Dagen efter var jag bara hemma och tog det lugnt, dagen efter såg jag på film hos Evlina och igår tog jag det också lugnt. Idag har jag varit på högvarv.

Började dagen med att somna om (way to go!) eftersom jag mådde illa. Men när jag vaknade igen vid halv elva så tog jag en runda med mammas inlines. Inlines, roller, rollerblades, vad ni nu vill kalla dom. Kom nästan ända in i Billeberga denna gången! När jag kom hem fortsatte jag lite av träningen med några enkla övningar, och sedan hoppade jag in i duschen och har bara tagit det lugnt sen dess. Ska försöka träna så mycket jag kan nu när jag faktiskt kan. Och som lite inspiration till alla andra; nej, man behöver inte tvunget gå på gym för att kunna träna. Man kan träna hemma, även om man inte har några redskap alls!

Alldeles strax ska jag in till Landskrona för att spendera natten med Evlina och Natalie! Vi ska grilla vid stranden och ha det bra. Därav rubriken som är ett citat jag gillar ganska mycket. Gissa från vem det kommer ifrån! Den som gissar rätt kan få en kram. 

Hoppas ni har det fint!


MM11.

2012-06-06 @ 19:32:25 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Imorgon börjar mitt sommarlov. Imorgon går jag ut ettan. Det är ganska sjukt att det gått så fort. Jag har bara två år kvar i gymnasiet! Men jag får lite ångest, dels för att jag inte vet vad jag ska göra sen, men mest för att jag inte vill lämna skolan. Jag vill inte lämna Mega Musik, jag vill inte lämna min klass.

Jag har förändrats rätt mycket under ett år. Faktiskt så har jag det. På väldigt många sätt. Jag har blivit starkare som person, fått bättre självkänsla och självförtroende, jag låter bli att döma folk och jag är otroligt mer positiv. Jag har, såklart, utvecklats mycket musikaliskt också. Jag har inte bara lärt mig hur man läser noter, harmoniserar, skriver en låt, kontrollerar magstödet och allt det där, utan jag har också lärt mig vad musik är. 

Jag vill bara tacka alla som har varit involverade i mitt liv detta läsåret. Alla lärare, alla elever. Jag vill tacka Mega Musik, helt enkelt. Så, tack.

Helt ärligt vill jag inte ha sommarlov. På ett sätt vill jag, men samtidigt vill jag inte. Jag vill inte att detta ska ta slut.


Guitar.

2012-06-05 @ 20:50:42 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Såg en bild här om dagen på Tumblr och fick för mig att göra en liknande bild. Här nedan ser ni resultatet. Tog någon timme i Photoshop, men jag är ganska nöjd! 

By the way; Jag har ändrat lite i designen. Headern är tillfällig.

Ready for summer.

2012-06-04 @ 17:18:24 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu, äntligen, är jag redo för sommaren 2012. Kalendern börjar sakta men säker fyllas i med roliga grejor att hitta på. Tex har jag och en vän bestämt oss för att se Alice Cooper på Liseberg den 8 augusti. Sedan är det andra, mindre, events så som Landskronakarnevalen, Helsingborgsfestivalen och Mamöfestivalen. Och eventuellt Von Benzo den 30 juni. Ska bli mycket roligt! Och sedan ska vi ju klämma in ett besök i Stockholm också! Pappa och Jessica har lovat att vi ska dit på en tisdag och kolla på Allsång På Skansen, sova där över natten, och sedan gå på stan dagen efter och sedan åka hem på eftermiddagen/kvällen. Så himla kul det kommer bli! Men det kan ju vara bra att få sommarlov först!!

Idag började vi klockan tio och hade lite utvärdering och städning av skåp. Det var meningen att vi skulle spela brännboll också, men eftersom vädret var lite snett idag så fick vi gå hem istället. Jag och Evlina åkte hem till mig och åt morötter med dippa och kollade på gårdagens MTV Movie Awards. Mest för att Steven Tyler och Joe Perry delade ut pris till Johnny Depp, som även spelade live. Sedan åkte jag hem och började rensa bland alla mina papper jag fått under läsåret. Har slängt en del, men även sparat vissa grejer som kan vara bra att ha inför tvåan, och roliga minnen. Organiserade även lite på mitt rum och i min väska, så nu är den redo för sommaren den med!

Imorgon är jag ledig, och då ska jag försöka fixa videosarna från i lördags, och jag ska också försöka göra en ny photoshoot. Har lite grymma idéer nämligen!


About Ozzy & Friends last night

2012-06-03 @ 20:10:27 Filed in: History
Kommentarer: 0
Hejsan!
Fy satan vad grymt det var igår! Hade ganska bra sittplatser, dock så satt vi för långt ifrån för jag skulle få bra bilder, men istället har jag filmat tre klipp som jag nu håller på att redigera och lägga upp. Tar sjukt lång tid, men förhoppningsvis kommer dom upp imorgon eller så. 

Förband var Black Label Society, som har Zakk Wylde på sång och gitarr. Dom är ganska okej, dock inget jag sitter och lyssnar på hemma. Har sett dom en gång förut också, förra året på Sweden Rock. När Ozzy klev på så var det så jäkla mäktigt! Egentligen hade jag velat ha ståplats, men det var faktiskt hur kul som helst att se alla galningar hoppa omkring och hålla på där nere, haha! Sjukt mycket folk, men jag trodde det skulle vara mer.. Efter ett tag steg iallafall Geezer och Slash på scenen, och det var nog då det var mest drag i hela showen! Så jääääkla mäktigt! De var med på några låtar, och sedan steg Slash av och Zakk på igen och sedan avslutades hela konserten med Paranoid! Lite förvirrande att det inte framstod helt klart att det var ett extranummer, men det var det. Om jag minns rätt så gick alla av scenen då förutom Ozzy, som fick publiken att skrika ''one more song''.
Tills jag är färdig med videosarna kan ni få se en bild på tröjan jag fick igår på konserten!

Ozzy &Friends ikväll!

2012-06-02 @ 11:41:28 Filed in: History
Kommentarer: 2

Jag är så taggad! Ska se Ozzy och Zakk Wylde för andra gången och Geezer och Slash för första gången! Det kommer bli awesome! Förhoppningsvis kan jag komma hem med lite bilder. Antagligen dåliga bilder, använder min gamla kompaktkamera.


RSS 2.0