Edward Scissorhand.

Jag har lägenheten för mig själv ikväll och har haft det hela dagen. Dock så har jag varit på en massa ärenden med mormor och morfar. Min mamma är på Ven med en vän och har det trevigt. Min bror är hos sin flickvän i Malmö, som vanligt. Och jag har nyss sett Edward Scissorhand för första gången och funnit en massa inspiration.
Som ni vet så är jag väldigt intresserad av film och foto, och jag skulle gärna vilja kunna skriva en egen långfilm. Jag vill även bli skådespelare. Men precis som alla andra så får jag ta mig från botten och jobba mig upp mot toppen, så jag ska skriva ner alla idéer jag får längs vägen. Dock har jag inte fått några ännu.. Men jag har lite bilder i huvudet som jag skulle kunna jobba med. Men jag behöver bättra på min utrustning då. En dröm är ju att ha en riktigt bra videokamera, men det får jag spara till ett tag. Det ska jag försöka göra. Får söka sommarjobb och alla andra möjliga jobb som går att få! 

Iallafall, alla som inte har sett filmen borde verkligen se den. Den är så himla fin! Rolig och söt, men även sorlig. Jag grät ärligt talat på några ställen. Jag älskar Tim Burton som producent, han är så fantastiska filmer! Han och Johnny Depp fungerar verkligen så himla bra ihop! 

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback