Autumn.

2012-10-30 @ 17:35:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0



Vaccination.

2012-10-30 @ 11:19:40 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Halloj!
Har inte kommit upp ur sängen ännu, så jag ligger kvar där med datorn i knäet. Mysigt! Ska bara ta det lugnt och mysa i min säng idag. Elller, jag ska gå igenom en av mina garderober då man inte kan stänga den längre. Sedan ska jag ta det lugnt! Ska dela med mig av lite bilder jag tog i söndags. Men jag lägger ut en redan nu. (:

Ha en fin dag!

Abraham Lincoln: The Vampire Hunter.

2012-10-29 @ 21:22:11 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Såg nyss på Abraham Lincoln: The Vampire Hunter efter att ha velat se den sedan jag såg trailern för första gången. Det är en film av Tim Burton, och herregud vad bra den är! Tim Burton's filmer är ju alla (i alla fall de jag sett) så himla bra, men denna var bättre än vad jag trodde, faktiskt! Så jäkla snyggt gjord är den också!


Ni borde se den!

Rockmässan 2012.

2012-10-27 @ 21:57:39 Filed in: History
Kommentarer: 1
Wow, två inlägg på en dag! Inte dåligt, inte dåligt...
 
Tänkte i alla fall berätta lite om Rockmässan i Malmö som jag var på idag. Så jäääkla synd att jag inte hade med mig mina pengar! Hade bränt alla där, lätt. Fanns jättemånga LP-skivor, cd-skivor, band merch. Hittade jättemycket KISS-grejer (samlar saker osv) och där var en ganska maffig Iron Maiden-utställning. Himla häftigt! Förra året träffade jag Sebastian Bach från Skid Row där, men detta året var där inga intressanta stjärnor där som jag lyssnar på... Däremot så uppträdde Sassa från Idol och Anders Tengner hade en föreläsning om Yngwie Malmsteen. Det var intressant. 

Tog inte med min kamera, så det blir inga bilder från själva Rockmässan. Däremot bjuder jag på en bild på tre av fem tidningar jag fick helt gratis! Fick fyra KISS-tidningar och en Sweden Rock Shop-tidning. Awesome! Fick 2-3 Sweden Rock Festival flyers också, haha...

Iron Maiden på min 18-årsdag!

2012-10-27 @ 19:42:41 Filed in: History
Kommentarer: 0
Alltså... Jag tror inte riktigt jag förstår än att jag faktiskt ska se Iron Maiden på min 18-årsdag! De spelar i Malmö den 10 juli 2013, och i Stockholm tre dagar senare. Först hade jag ingen aning om Malmö-konserten men då ville jag till Stockholm-konserten. Det såg ganska mörkt ut då, för mamma tyckte det var för dyrt, men när jag fick reda på att de skulle till Malmö på min 18-årsdag så var det ganska uppenbart att vi skulle dit! SÅ. JÄKLA. GLAD!!!!!!!


Beting.

2012-10-24 @ 16:30:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
 
 
Fy vilken dag! Har verkligen känt mig konstig idag, och allt endast för ett beting. Vi skulle sjunga/spela (beroende på vårt huvudinstrument) Signed Sealed Delivered (I'm Yours) av Stevie Wonder med treorna som band. Vi började dagen med lite avslappning där man fokuserade på sina andetag, sedan hade vi lite snack angående nervositet och andra grejer man går igenom när man ska prestera på scen eller liknande. Så, hela förmiddagen gick åt att vi på något vis förberedde oss inför betinget på eftermiddagen.

Som jag sa har jag under dagen känt mig väldigt konstig. Jag var yr, tom, glad, ledsen, deprimerad, nervös, avslappnad, spänd, hade hjärtklappning, syrebrist och allt möjligt. Igårkväll var jag nervös för att jag inte skulle kunna texten till låten (man fick tydligen ha texten framför sig men det visste inte jag). Sedan, tidigare idag var jag lite orolig för att jag skulle komma in fel eller sluta för tidigt på vissa ställen i låten. Men jag tränade mycket så jag satte det till slut, och betinget gick bättre än jag väntat mig. Det blev kanske inte perfekt, men rösten brast aldrig och jag glömde inte heller bort texten. Det bästa med det hela är att jag knappt var nervös innan det var min tur! Så jäkla härligt, brukar alltid vara så himla nervös!

Bara för det så bjuder jag på en gif jag gjorde i söndags!

Igår.

2012-10-21 @ 14:45:22 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj!
Har precis kommit hem, har varit iväg på Ikea, Väla och Rusta med mamma idag. Fick med mig några coola glas (med noter på, så om jag får tråkigt har jag något att göra i alla fall..) och lite Halloween-smink! Och även en svart liten lampskärm. (:

Nu ska jag fundera ut någon rolig design till min blogg, tycker den behöver livas upp lite så det blir roligare att blogga. Sedan ska jag nog bara kolla på American Horror Story eller något. Hoppas ni har det fint!

Tänkte i alla fall visa vad jag gjorde med min familj igår. Vi åkte ut i skogen och grillade! Yummi. Sedan bestämde sig vår kära natur för att bjuda på en vacker solnedgång när vi körde hem.

God Bless Ozzy Osbourne.

2012-10-18 @ 19:47:42 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Har just tittat på en dokumentär som heter God Bless Ozzy Osbourne. Fy vilken fin dokumentär! Jag gillar den starkt! Jag har sett en del dokumentärer om Ozzy redan, läst hans böcker och till och med sett honom live två gånger, så jag vet ju redan en hel del om honom. Men denna dokumentären var så himla fin! Om ni gillar Ozzy och hans musik borde ni definitivt se den! Älskar slutet när han låser in sig i sin louge innan en show börjar och ber. Det fick mig nästan att börja gråta. 

God Bless Ozzy!

Reggae-uppspel.

2012-10-17 @ 16:20:44 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj!
I måndags hade jag uppspel i skolan, och som ni (kanske?) vet så har vi haft reggae-låtar nu. Intressant, faktiskt! Lyssnar inte allt för mycket på reggae vardagligen, men jag gillar't. Uppspelet gick bra tycker jag också. Fick en jävla kick igår kväll när jag satt och lyssnade på musik, så jag längtar redan till nästa uppspel. Tror vi ska ha ''gör om mig'' då, och som ni kanske förstår så ska vi göra andra/egna versioner av olika låtar. Kul, tycker jag!

Bjuder på en bild jag tog igår när jag väntade på bussen på morgonen. Tagen & redigerad i min iPhone.

Last night & American Horror Story.

2012-10-13 @ 17:20:50 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj!
Igår hade jag mysigt med Evlina! Vi köpte cola, chips och donuts och kollade först på Paranormal Activity Tokyo Night (ganska bra!) och sedan började vi kolla på American Horror Story. På kvällen stack vi ner mot stan eftersom det var Kulturnatten, och vi såg på Natalies två dansföreställningar. Shit, grym tjej! Hon är verkligen jättevacker när hon dansar! Föreställningen (föreställningarna*, det var samma båda gångerna) var blandad med både teater och dans, som jag tyckte var väldigt kul. Är själv ganska sugen på teater!
Efter hennes sista föreställning gick jag, Evlina och Natalie till kasernplanen för att kolla på With Eyes Of Apathy. Inte dåliga dom heller! Hade med min kamera och tog några bilder, blev nog några bra.

I alla fall så har jag börjat kolla på American Horror Story. Har bara sett de fem första avsnitten, men det är faktiskt riktigt intressant! Hittade en grym sida där man kan se alla avsnitten på. Så, idag har jag bara pluggat och kollat på American Horror Story. Och det ska jag fortsätta med! Måste även öva inför måndagens uppspel!





Dee Snider Shut Up And Give Me The Mic.

2012-10-12 @ 14:47:00 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
I förregår läste jag klart Dee Snider's bok, Shut Up And Give Me The Mic. Den är verkligen en av de bästa böckerna jag läst! Man lär sig så himla mycket av att läsa om folks liv, särskilt när det är deras egna ord. De sista kapitlena i denna boken var så himla rörande. Han har verklien kämpat hårt med sina drömmar. Så sjukt inspirerande!

Jag tycker verkligen att det är värt att köpa och läsa den här boken!

Bowling.

2012-10-10 @ 20:08:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det var inte längesedan jag bowlade, men det gör mig absolut ingenting att vi faktiskt hade bowling på idrotten idag! Det är ju så fruktansvärt kul med bowling!

Efter att ha spelat med mina grannar, och med My och hennes bror när jag var i Kalmar senast, har jag fått lite bättre grepp om hur man egentligen ska bowla. Jag har ju bowlat en hel del i mitt liv (aldrig tagit kurser, dock) med min mormor och min bror, men har aldrig egentligen vetat om hur man ska göra. Nu vet jag, och nu går det otroligt mycket bättre, och det är tusen gånger roligare! 

Jag måste få skryta lite. Jag, Ellinor och Evlina delade en bana, och det första jag gjorde när vi började var en strike. How freakin' legendary is that?! Blev ganska chockad själv, och fick 3-4 till strike:ar (dock så var några stycken på andra slaget, men ändå!). Jag vann inte, men det är inte det jag är ute efter när jag bowlar. Det är ju så himla kul så jag bryr mig inte riktigt om placeringen! Ellinor förtjänade dock sin vinst, tycker jag!


Ikväll har jag gjort sångövningar, övat på mina grejer på keyboard inför uppspelet på måndag, och läst. Jag har två kapitel kvar på Dee Snider's självbiografi, och sedan ska jag börja på en annan bok, som jag nyss fått hem i brevlådan!

Hoppas ni har det bra!
Två bilder från bowlingen! (Ja, var tvungen att fota att det första jag gjorde verkligen var en strike.. Sånt händer ju inte allt för ofta!)


Sweden Rock Festivalen 2013!

2012-10-08 @ 16:33:33 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag berättade Sweden Rock Festivalen på deras Facebooksida att KISS kommer att spela på festivalen! Det gav mig en jävla fet anledning (ursäkta språket!) att åka dit! Sitter just nu och funderar på hur det ska gå till. Camping och biljetter är inget problem, jag klarar av att spara ihop till det. Men att ta sig dit/hem är ett större problem... Men problem är ju till för att lösas!

Såhär ser i alla fall postern ut än så länge! Jag hoppas på att Aerosmith är bokade också!

Landskrona Theatre.

2012-10-07 @ 17:44:27 Filed in: Photography
Kommentarer: 0


A night at the Theatre.

2012-10-06 @ 22:52:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Halloj!
Nu kan man väl säga att det roliga i min helg är över.. Haha. Igår städade jag och mamma igenom hela mitt rum och sedan åt vi på Subway. På kvällen åkte jag in till Evlina där vi hade trevligt, kollade på X Factor och skrattade halva natten! Okej, inte riktigt... När vi vaknade idag åt vi frukost och kollade på en film vi egentligen skulle sett igår kväll, Legend Of The Guardians. ''Uggle-filmen'', som vissa tydligen kallar den. Himla fin film! Sedan åkte jag hem och gjorde mig redo inför kvällen. Jag och min familj åkte nämligen in till teatern här i Landskrona och kollade på en föreställning! Den hette Private Life (tror jag) och den handlade om en man och en kvinna (de hade varit gifta förr, och hade skiljt sig) som var på smekmånad med sina nya partners. De visste inte att de checkat in på samma hotell, och ex-paret upptäckte att de fortfarande hade känslor för varandra. Skådisarna var från Irland och föreställningen var på engelska, vilket jag tyckte var jättekul!

Jag har själv faktiskt stått på scenen i teatern, när jag dansade hos Landskrona Dansstudio! Jag gillar verkligen byggnaden! Den är så otroligt fin! Tog två bilder med min iPhone, en på entrén och en på den stora kristallkronan i taket inne vid scenen. Min mamma har även stått på scenen några gånger, bland annat när jag fanns i hennes mage. Kul fakta!

Bjuder på en bild på hur jag såg ut ikväll. Ni ser inte hela outfiten, men ja... Strunt samma! De två andra bilderna kommer i nästa inlägg!

Along Came A Spider.

2012-10-02 @ 18:39:03 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Äntligen har jag fått albumet! 


Föreställning: Stalins skitiga näsduk.

2012-10-01 @ 18:53:55 Filed in: History
Kommentarer: 0
Halloj!
Vi kollade på teater i skolan idag. Det var en annorlunda teaterföreställning, måste jag få säga. Men den var väldigt rörande. Den handlade om en flicka, Alexandra, och hennes familj i Ukraina mellan 1932-1933. Ni vet, hela den här Stalin grejen, Sovjetunionen. Hon berättade att flickans far vägrade skriva på kontraktet, just för att han inte ville ge upp sin tro på Gud, vilket man var tvungen att göra om man skulle skriva på listan (om man skrev på listan fick man mat). Alexandras bror blir till slut förbannad på sin far för att han inte skriver på, och går iväg för att göra det själv. Han överlever inte. Sedan, en dag, går pappan ut och fiskar för att försöka få mat. Han kommer inte hem, för isen på vattnet höll inte och han föll i och dog. Till slut dör även flickans mamma i sängen, och då bestämmer sig flickan och hennes kompis, Alexander, för att ta sig till den närmsta staden för att kunna få arbeta och få mat. 
Det jag menade med att det var en annorlunda teaterföreställningen så syftade jag på att det endast var en kvinna som gjorde teatern. Hon berättade liksom en saga och satte sig in i rollerna. Det mest rörande i den här historian är att den är sann. Då förstod jag att det måste vara någon i hennes närhet som faktiskt gått igenom det här. Det var hennes mormor som var Alexandra. Till slut ville hon ta en bild på hela publiken, men precis innan hon skulle ta kortet så sa hon ''Nej, jag ska inte ta foto. Alexandra dog för några månader sedan''. 

Hela berättelsen började med att Alexandra stod i kyrkan med sin kör och skulle sjunga solo. Mitt under låten kom vakterna in som skulle få folk att skriva på listan som hennes far aldrig skrev på. Hon fick aldrig tillfälle att sjunga klart. I slutet spelade kvinnan som berättade föreställningen upp en inspelad version. Så himla vackert!
 
Hoppas ni haft en bra dag! Bjuder på en gammal bild så länge!

RSS 2.0