A night at the Theatre.

Halloj!
Nu kan man väl säga att det roliga i min helg är över.. Haha. Igår städade jag och mamma igenom hela mitt rum och sedan åt vi på Subway. På kvällen åkte jag in till Evlina där vi hade trevligt, kollade på X Factor och skrattade halva natten! Okej, inte riktigt... När vi vaknade idag åt vi frukost och kollade på en film vi egentligen skulle sett igår kväll, Legend Of The Guardians. ''Uggle-filmen'', som vissa tydligen kallar den. Himla fin film! Sedan åkte jag hem och gjorde mig redo inför kvällen. Jag och min familj åkte nämligen in till teatern här i Landskrona och kollade på en föreställning! Den hette Private Life (tror jag) och den handlade om en man och en kvinna (de hade varit gifta förr, och hade skiljt sig) som var på smekmånad med sina nya partners. De visste inte att de checkat in på samma hotell, och ex-paret upptäckte att de fortfarande hade känslor för varandra. Skådisarna var från Irland och föreställningen var på engelska, vilket jag tyckte var jättekul!

Jag har själv faktiskt stått på scenen i teatern, när jag dansade hos Landskrona Dansstudio! Jag gillar verkligen byggnaden! Den är så otroligt fin! Tog två bilder med min iPhone, en på entrén och en på den stora kristallkronan i taket inne vid scenen. Min mamma har även stått på scenen några gånger, bland annat när jag fanns i hennes mage. Kul fakta!

Bjuder på en bild på hur jag såg ut ikväll. Ni ser inte hela outfiten, men ja... Strunt samma! De två andra bilderna kommer i nästa inlägg!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback