H.E.A.T i Malmö!

2012-09-30 @ 17:25:36 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Åh, jag är så jäkla glad just nu! Har varit en helt awesome helg! Fick min älskade MacBook Pro i fredags, och igår beställde jag lite grejer! Beställde ett album, en bok och sedan två biljetter till H.E.A.T's konsert som de ska ha i Malmö nästa år! Är så otroligt pepp! Känner inte direkt någon som lyssnar på dom, och visste först inte om jag kunde gå, men fina Evlina ville gå med mig. ♥

Albumet och boken visar jag för er när jag fått dom! Ni kan ju så länge gissa på vilket album och vilken bok det är. ;)

MacBook Pro!

2012-09-28 @ 22:30:44 Filed in: History, My life
Kommentarer: 0
Efter att ha sparat i lite mer än ett halvår så har jag äntligen fått en MacBook Pro! Köpte den inte sprillans ny i en affär, utan jag köpte den av en tjej på Blocket, men hon köpte den sprillans ny för två veckor sedan, så den är så gott som ny! Jag har haft den i ca en timme och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, haha!
 
Har inte så mycket att säga.. Har aldrig haft en Mac förut, så jag försöker lära mig allt och sånt... Haha! Älskar den! 

Hoppas ni har det bra! 

Crossroads.

2012-09-28 @ 15:30:51 Filed in: Music, Thoughts
Kommentarer: 0
Igår såg jag och min familj en film som heter Crossroads. De flesta av er har kanske sett den redan, vad vet jag. Det var i alla fall första gången jag såg den, och det är egentligen lite skam.. Men bättre sent än aldrig!

Filmen handlar om en känd bluesgitarrist, Willie Brown, och en ung pojke (Eugene) som är grym på gitarr. När en av Eugene's idoler (Robert Johnson) går bort, får han höra att han hade 30 nyinspelade låtar att ge ut, fast bara 29 hade släppts. Eugene hittar Willie på ett vårdhem, som även är som ett slags fängelse, och visar upp sina gitarrskills. Eugene har studerat klassisk musik men förälskat sig i blues. Willie vill hem till Mississippi, och om Eugene hjälper honom att åka dit så lovar Willie att han ska ge honom den sista låten som inte släppts, då Willie och Robert var var goda vänner och ofta spelade ihop.

Filmen är otroligt bra, och jag tycker verkligen att alla borde se den. Jag tror inte ens man behöver vara musikintresserad för att förstå hur fantastiskt grym Eugene är, haha!
 
Bjuder på en känd scen från filmen!


Alice Cooper.

2012-09-25 @ 18:00:00 Filed in: Music, Thoughts
Kommentarer: 0

Sen jag såg Alice Cooper live i augusti så har jag varit helt fast! Har lyssnat på massvis av hans musik, köpt ett av hans album (ska eventuellt beställa ett annat album snart), läst massa fakta, kollat på hundratals intervjuer och faktiskt till och med lyssnat lite på hans radiokanal, Nights With Alice Cooper! Jag vet inte riktigt varför jag aldrig lyssnat på honom ordentligt tidigare.. Jag har ju alltid gillat Alice Cooper, men då var det bara hans mest kända låtar som jag hade hört, t.ex Poison, Schools Out, No More Mr. Nice Guy osv.

Jag kan väl börja med att säga att hans show på Liseberg var så otroligt grym! När han kom ut på scenen så var det ju bara helt magskt. Och när giljotinen rullades ut på scenen... Shit, jag blev nästan paralyserad! Självklart så visste jag ju att han inte skulle halshuggas på riktigt, men det såg så sjukt verkligt ut! Nu i efterhand när jag har sett lite intervjuer och så, så har jag fått reda på att skenan är riktig och att den bara missar hans huvud med några centimeter. Alice är helt allmänt en smart man, ett geni, och otroligt jäkla fin!

 

Och som en liten kul grej tänkte jag skriva om Alice's karriär!
Vincent Damon Furnier föddes 1948 (samma år som t.ex Ozzy Osbourne och Steven Tyler) i Detroit, och under 60-talet startade han och några andra grabbar ett band som kallade sig för Alice Cooper. Namnets inspiration kom från filmen Whatever Happend To Baby Jane (1962). Bandet släppte ett antal album, där låtarna I'm Eighteen, Under My Wheels, Schools Out och Billion Dollar Babies fanns. 1974 valde Vincent att han ville ha en solokarriär, och bytade sitt namn officiellt till Alice Cooper. Ett år efter släppte hans sitt första soloalbum, Welcome To My Nightmare, som blev väldigt framgångsrikt. Senaste albumet släpptes 2011 och heter Welcome 2 My Nightmare.

Just nu är mitt favoritalbum Welcome 2 My Nightmare, men vill så gärna ha Welcome To My Nightmare och Along Came A Spider. Det sistnämnda är det albumet jag ska beställa på söndag! Har en stark känsla av att det kommer bli mitt favoritalbum.. Älskar historien bakom hela albumet! (Mer om det senare) Suger. Så. Jäkla. Hårt, att inte alla hans album finns på Spotify...

Bjuder på två favoritbilder!




Gårdagens outfit!

2012-09-22 @ 18:03:36 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Har precis fixat ihop bilderna till er från igår! Jag fick problem med mitt Photoshop igår, så jag fick ladda ned en testversion av CS6 nu, och jag kan säga er att jag faktiskt gillar CS6 bättre än CS4! Jag gillar ju CS4 också, men 6an känns mycket bättre... Allt går snabbare också! 

Igår orkade jag faktiskt ta på mig lite roligare kläder. Har bara gått runt i pyjamas och myskläder hela veckan då jag varit sjuk, men igår hade jag lite mer energi. Nu har jag ingen energi längre, haha. Är sjuk igen (är dock inte säker på om jag hann bli frisk.. hmm..) med en förkylning och huvudvärk. Jag har ingen feber, och jag hoppas jag slipper det också!

Byxorna och tröjan har jag fått, halsbandet är från Gina, armbanden är antagligen från Glitter, skor från Din Sko och skinnjacka från Gina! 



Sleep over med Evlina!

2012-09-21 @ 19:42:27 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena!
Just nu sitter jag och Evlina i min säng med vars en dator... Sociala! Vi ska i alla fall kolla på en film snart och ta det lugnt.. Mysigt! Tidigare idag har vi varit hemma hos henne och kollat på Awkward... Jag började kolla på den för någon vecka sedan, men eftersom jag inte har MTV hemma hos min mamma (och de tar bort avsnitten på hemsidan..) så har jag bara kunnat se det första avsnittet av säsong två. Men vi kunde kolla på de andra på MTV idag! 

Tidigare tog vi lite outfit-bilder på mig, men jag har problem med mitt Photoshop just nu, så jag kan nog inte lägga upp dom förrens imorgon.

Hoppas ni har det bra!

Mysig höstoutfit.

2012-09-20 @ 17:51:00 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Jag har funderat lite på vad jag skulle kunna skriva om här idag, och kom fram till att jag kunde sätta ihop en liten mysig outfit! Hösten har ju precis börjat, och som jag nämnt tidigare så älskar jag hösten! Den är så himla mysig, och jag tycker nog nästan att hösten har de snyggaste kläderna att bjuda på. Till viss del, i alla fall! Finns inget mysigare än stora tjocktröjor, stickade eller inte, massa häftiga boots, mössor och halsdukar! 
 
I denna outfiten har jag blandat guld och lite silver. Det är ju individuellt vad man gillar, men jag har faktiskt börjat gilla den blandningen mer och mer nu. Jag har ju själv gulddetaljer på min skinnjacka, och ett silverhalsband som jag alltid har på mig. 
Jag älskar Jeffrey Campbell och jag önskar att jag hade en hel walk-in-closet fylld med Jeffrey Campbell-skor! För er som är sugna så har t.ex Nastygal (en av mina favoritsidor när det gäller kläder) massor! De andra bootsen, från H&M, är bara dösnygga och jag måste ha dom. Ska se om jag kan köpa dom lite senare!

  

Tröja-Gina Tricot.
Byxor-BikBok.
Jeffrey Campbell-Nastygal.
Boots-H&M.
Armband-Gina Tricot.
Väska-H&M.

Välkomna tillbaka!

2012-09-19 @ 18:42:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Har nu bestämt mig för att låsa upp bloggen igen! Publicerade två inlägg när den var låst, de ligger kvar. Kände att jag fick en ganska snygg design nu så det blir väl lite roligare nu! 

Jag får bli lite mer kreativ när det gäller inlägg! Jag vet att det inte är så kul att alltid bara läsa om vad man gjort om dagarna. För jag går ju i princip bara i skolan på dagarna, kommer hem, äter, sitter vid datorn och går och lägger mig. Men jag har ett kul inlägg på gång, så håll ut! 

Jag stannade hemma från skolan igår och idag. Mådde inte särskilt bra, men nu känns det mycket bättre, så det blir skola imorgon! Tre timmar lång fotolektion, lite köttigt, men kul! 

Hoppas ni mår bra!

Tokio Hotel.

2012-09-16 @ 00:10:58 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 0
Idag (igår) har Tokio Hotel funnits i mitt liv i ca 5 år. Ett band har aldrig betytt så mycket för mig och för mitt liv. Jag minns fortfarande den dagen jag först upptäckte dom. Det var en hemsk dag, som sedan skulle bli en utav de mest underbara i mitt liv.

Under dessa fem åren har jag, och många andra trogna fans, fått ta en jävla massa skit. Vissa ''trogna fans'' vände sig till och med emot bandet själv. Men det spelar ingen roll för mig. För mig spelar det ingen roll vad resten av världen tycker om dom. Dom har gjort något vackert, och jag känner det i hela min själ när jag lyssnar på dom, eller ser på dom. Jag vet att de har förändrats mycket genom åren, vuxit upp och experimenterat med sin musik. Men det spelar ingen roll för mig. Jag tycker bara det är kul. Och det spelar inte heller någon roll vad de gör i framtiden, eller hur deras kommande album kommer låta. De kommer alltid ha en egen plats i mitt hjärta. Och den platsen kommer ingen annan någonsin få röra. Jag kan nästan lova att jag inte hade varit här idag om det inte vore för Tokio Hotel. Jag är så jäkla tacksam!
 
Tack för att ni räddade mitt liv, och visade att världen har sina vackra sidor. Tack Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer för att ni gjorde mitt liv värt att leva.
 

Bio ikväll.

2012-09-14 @ 17:15:47 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Okej, jag saknar nog min blogg lite.. Det ser så hemskt ut när jag kollar på statistiken, haha. Men jag får komma på några bra idéer till min urtråkiga design.

Meeeeeen jag tänkte mest bara skriva att jag köpte en skiva idag. Alice Cooper-Welcome 2 My Nightmare. AWESOME! Och ikväll ska jag och Evlina på bio och se Rivalerna. AWESOME. Tänkte skriva Aerosmith???????? Skoja.
 
Ha det asssssssssssssbra!

Låser bloggen.

2012-09-03 @ 16:11:39 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag satt och funderade på om jag orkar ha en blogg just nu. Men jag vill ändå inte ta bort den. Det finns för mycket arkiv här. Så, jag har bestämt mig för att låsa bloggen.. Kommer säkert att låsa upp bloggen igen, för jag kommer säkert bli sugen på att börja blogga igen lite senare. Så, så får det bli!

Vi hörs! 

Reggae.

2012-09-01 @ 13:54:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Igår hade vi introuppspel i skolan! Det var så himla fint att se ettorna uppträda, de var duktiga! Jag blev så rörd av första gruppen, har ingen aning om varför! Kanske för att jag själv varit där dom är idag, och jag vet hur lycklig man är efter första uppspelet?

Min grupp körde Lucille av Little Richards. Sjukt bra låt, lyssna in den om ni inte redan gjort det! Nu på måndag ska vi få nya grupper, och ett nytt projekt påbörjas. I tvåan är det lite annorlunda än vad det var i ettan. I ettan körde vi på årtal (2000, 90/80, 70 och 60/50). Nu ska vi köra på genrer! Vi börjar med reggae, som jag faktiskt tycker ska bli ganska intressant! Jag är inte så insatt i reggae, det är ju inte direkt min favoritgenre. Därför ska det bli kul att lära sig lite om det!

Idag ska jag bara chilla! Öva in låten jag ska ha på min sånglektion nästa vecka (Etta James-All I Could Do Was Cry) och öva på lite låtar som jag tänkt göra covers på!

RSS 2.0