My first pair of Jeffrey Campbell!

Är jag världens gladaste tjej eller är jag världens gladaste tjej?!?!? 
Fick ett sms runt tjugo i två idag där det stod att jag fick lov att gå bort till affären och hämta ett paket! Hade precis stigit ur duschen och jag har nog aldrig gjort vid mig så fort innan, haha! 

Beställde skorna i torsdags och fick dom idag! Attans att jag skulle få för mig att göra det innan en långhelg... Men det var värt väntan! Jag hade en sån jäkla tur när jag upptäckte precis innan jag skulle beställa att det var rea på dom! Inte dåligt alls, särskilt när det är första paret! Beställde i alla fall en storlek större än vad jag brukar ha, eftersom många rekommenderade det, och dom sitter helt perfekt. Börjar kännas lite framme vid tårna att de är smala där men det ska tydligen rätta till sig sen när man gått in i dom. Underbart! För övrigt känns det inte alls som att man har högklackat!

Finns att köpa hos Henry Kole, som dessutom har fri frakt!

/ Am I the happiest girl in the world or am I?!?!?! I got a message earlier today saying a package was delivered for me and I went to get it immediately. I ordered the shoes last Thursday and got them today. It was worth waiting for! They were also on sale! I took one size bigger than I usually have since these are pretty small. They're wonderful, it doesn't even feel like you're wearing high heels when you have these on! You can get these at Henry Kole!


Comments
Natalie

Ååh! :D Jag ska faktiskt precis beställa hem mina första också :D Är helt galet kär i dem. Och alla säger att dom är jätte sköna att gå runt i :D

Svar: Åh, vad kul! :D Vilka ska du köpa? Har faktiskt redan börjat fundera på om jag ska köpa ett par till (och det ska jag ju) men jag får nog lugna mig lite.. Haha, man blir helt beroende! Dom är jättesköna att gå runt i! Känns inte alls som att du har högklackat! Har däremot inte testat dom utomhus än, men det kommer!
josefinborgman.blogg.se

2013-04-06 @ 02:05:54
URL: http://natalies.nu
Maya Wahlberg

Älskar skorna!!
kram!

2013-04-06 @ 14:44:18
URL: http://mayawahlberg.blogg.se
Hanna

Snygga! :)

2013-04-06 @ 16:09:11
URL: http://hannakarlssson.blogg.se
M

Guuu så fina!!

2013-04-06 @ 18:10:40
URL: http://smrt.blogg.se/
Caroline

SJUKT snygga

2013-04-06 @ 18:15:34
URL: http://www.linestrands.blogg.se
△ ida.

åh vad snygga! jeffrey all the way!

2013-04-06 @ 20:12:03
URL: http://prinsesc.blogg.se
Elin

Var med och tävla om ett par supersöta virkade shorts från H&M på min blogg! Bloggen handlar för det mesta om hår ♥. Läs även receptet på nyttig glass :)!

Supersnygga skor!! Förstår att du är glaaad.

2013-04-23 @ 20:38:53
URL: http://ytligt.devote.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback