Sweater @ Sheinside.

2013-03-31 @ 15:34:44 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 1
Kikade in på en blogg tidigare idag och hittade en häftig webshop! Sidan heter sheinside och har massa coola kläder, och till bra priser! Fast, det bästa är däremot att de har fri frakt världen över!

Såg den här godingen och var tvungen att klicka hem den! Finns bara i onesize så den är väl lite stor, kollade upp måtten och det verkar vara helt okej! Det kommer ta mellan 5-15 dagar att få hem den, men jag tror det är värt väntan! Har ett annat paket påväg som jag kommer få nästa vecka om allt går som det ska... ;)

Länk HÄR! (Du får även 15% rabbat när du registrerar dig, bra va? ;) )

/I read a blog earlier today and found this cool webshop! It's called sheinside and they have lots of cool clothes, with good prizes! The best thing though is that they have free shipping all over the world! I saw this delicious thing and just had to get it. It's just in onesize, but I guess it's okay! It'll take between 5-15 days to get it, but I think it's worth the wait! Besides, I'll get another package this week if everything goes well... ;) You find the link HERE! (You get 15% off when you registrer, good huh?;) )


Easter in Malmö.

2013-03-30 @ 20:48:55 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Idag har jag varit på middag hos min fina moster och hennes man. Min äldsta kusin var tyvärr inte där, eftersom hon är iväg på en lång resa i Thailand. Sjukt avis! Hon har simmat med hajar, ridit på elefanter och ätit kackerlackor, haha! Det mest exotiska jag gjort är att ha jag red på en kamel vid en cirkus när jag var mindre, haha... 
Det var i alla fall superkul där, god mat och deras fina Jack Russel-vovve Cola var supermysig! Hon hoppade upp hos mig flera gånger och la sig i mitt knä och somnade lite. Sött! 
Det blir en tråkig bild idag då jag inte har orkat ta andra bilder...

Hoppas ni har det bra!

/Hey! I was invited to dinner at my aunts and her husbands place. My oldest cousin wasn't there though, since she's on a long trip in Thailand. I'm so jelous! She's been swimming with sharks, taking a ride on an elephant and eating cockroaches, haha! The most exotic thing I've done was riding on a camel at a circus when I was younger, haha... It was fun today, the food was delicious and their beautiful Jack Russel-dog Cola was cozy. She fell asleep on my knee, how cute! No fun pictures today since I didn't feel like taking any... Hope you're all fine!


Bio!

2013-03-28 @ 13:00:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjenixen!
Detta inlägget är tidsinställt då jag inte har tid att fixa ihop ett inlägg när detta publiseras... Har fullt upp!

Idag ska jag i alla fall gå på bio! Huuuur mysigt som helst! Ska gå med mamma, Natalie och hennes lillasyster, och gissa vilken film vi ska se? Vi ska självklart se Oz The Great & Powerful! 

Är ganska nyfiken på filmen och har varit det sedan jag såg trailern första gången! Alltid lika kul med Disney-filmer.

Är det någon som sett den?

The dress.

2013-03-26 @ 19:05:17 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 2
Halloj!
Jääääklar vilket fint väder det har varit idag! Igår funderade jag på ifall jag skulle ta min lite tjockare skinnjacka idag eller om jag skulle köra på vinterjackan, och eftersom det faktiskt blåste ganska kallt igår så tog jag vinterjackan idag också. Men jag tror faktiskt jag hade klarat mig med min tjocka skinnjacka, särskilt om jag hade haft en tjocktröja under! Så jäkla härligt väder! Nästan all snö är borta också och det känns himla skönt!

Idag har jag varit på Väla med Natalie, Evlina och hennes kille. Mysigt! Hade present kort på H&M och handlade en jättefin klänning för det! Det var faktiskt det enda jag handlade idag. Tittade på lite andra kläder och solglasögon också, men det var inget som fick följa med hem. Har blivit riktigt tokig i klänningar nu! Är så snyggt med klänningar på sommaren. Har faktiskt bara massa vita, så det är skönt med en som är lite färgglad! Nu vill jag ha en långklänning också! 

Jag tror att jag kommer använda den här klänningen flitigt i sommar. Den är ganska kort, men inte för kort. Dessutom får den fram det gröna i mina ögon!

H&M, 199:-

JC; A girls best friend.

2013-03-25 @ 21:07:06 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 1
Alla sko-älskande tjejer där ute i världen borde ha minst ett par. Så himla snygga, och inte bara Lita-modellen! Finns så många andra snygga Jeffrey Campbell-skor också, men Lita är helt klart mina favoriter!


Gosedjur!

2013-03-22 @ 21:11:59 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Igår påbörjade jag ett eget fotoprojekt på fotolektionen. I onsdags efter skolan gick jag ner i min källare för att hämta upp en massa saker att använda till projektet. Mitt projekt gick ut på att fota nallar i studion, efter att ha sett lite fina inspirationsbilder! Gick igenom både en del av mina egna nallar och brorsans, och jävlar vad nostalgisk jag blev! Gosedjur var det bästa jag visste när jag var liten, jag föredrog gosedjur framför Barbie och Bratz. Det kanske kan vara för att jag alltid älskat djur, men vem vet?

Jag tog med några teddybjörnar och några hundar, så jag fick liksom två olika idéer till bilderna. Men en av mina favoritnallar fick faktiskt stanna uppe hos mig, för jag kände hur hjärtat skulle brista om jag la ner den i källaren igen. Det bästa med den nallen är att den kan skratta och göra olika ljud, och det finns fortfarande batteri kvar i den! 

Så, totalt så har jag fyra nallar i min säng! En vanlig brun teddybjörn (också en av favoriterna), en kanin, Svampbob och så den på bilden här! 

Har ni några nallar? (:

Music!

2013-03-18 @ 20:15:49 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Äntligen är min Erik Grönwall collection hel! Äntligen har jag Bon Jovi's nya album, och äntligen har jag en Queen skiva!

I torsdags beställde jag Erik Grönwall's album ''Somewhere Between A Rock And A Hard Place'' och Bon Jovi's What About Now, och de anlände idag! I lördags fick jag även Erik Grönwall's skiva ''Erik Grönwall'' och Queen's ''Greatest Hits 3'' av Natalie och Evlina! 

Glad tjej!

Details in my room.

2013-03-10 @ 13:35:59 Filed in: Photography
Kommentarer: 0


Uppspel @ The Tivoli.

2013-03-07 @ 21:16:38 Filed in: History
Kommentarer: 0
För första gången någonsin har jag stått på stora scenen inne på The Tivoli i Helsingborg. Måste säga att det är en väldigt mysig lokal!

Uppspelet gick bra, fick en fet adrenalinkick när jag framförde Walk This Way. Jag hade lead på den. Och ja, ni vet ju hur mycket jag älskar Aerosmith... Jag kände att jag verkligen släppte loss. Över 400 pers i publiken, ganska fett!
Numera känner jag mig mer bekväm på scen än vad jag gjorde i ettan, och det känns otroligt bra att jag börjar hitta tillbaka till den energin jag brukade få när jag gick på Småstjärnorna som 6-7 åring!

Bild av Emelie.

Tokio Hotel 5/3-2010.

2013-03-05 @ 18:00:29 Filed in: History, Tokio Hotel
Kommentarer: 0
Ja... Idag är det 3 år sedan jag såg Tokio Hotel live för första gången. En av de bästa dagarna i mitt liv. Längtar tills nästa gång jag får se dom!


Melodifestivalen 2013.

2013-03-03 @ 00:53:46 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Melodifestivalen är ett av de få programmen jag aldrig missar. Det är ett av de få programmen jag ser fram emot under hela året. Förutom Melodifestivalen så brukar jag heller inte vilja missa Så Ska Det Låta och Idol, men Idol fanns ju inte förra året (ska ju komma tillbaka i år, wohoooo!!!)

Nu har vi i alla fall kommit så långt i Melodifestivalen att det är dags för final nästa lördag. Jag är så himla taggad! Det finns ju massa bra låtar, men jag har faktiskt två favoriter! Lite tråkigt att Amanda Fondell blev utröstad, gillar verkligen hennes låt! Men oh well, you can't always get what you want som The Rolling Stones skulle sjungt då...

På lördag kommer jag att heja på Robin Stjernberg och Ulrik Munther! Lyckligtvis har jag sett båda live, och hoppas att jag kan göra det igen i framtiden! Himla duktiga killar! (:
(Gillar i princip de flesta låtarna, förutom några enstaka, men jag hejar som sagt på Robin och Ulrik!)
 
Har du några favoriter? (:

Bilder från Google!

Gekås Ullared.

2013-03-02 @ 16:49:00 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjoooo!
Stack iväg till Ullared idag tillsammans med Evlina och hennes familj. Fanns inget speciellt jag letade efter förutom att jag skulle fixa några födelsedagspresenter, och det fick jag tag på! HIttade tråkigt nog inga jättesnygga kläder, så det blev inga kläder denna gången. Däremot fick jag med mig första säsongen av Criminal Minds, J.R.R. Tolkiens bok ''Hobbiten'' och ett nytt iPhone-skal hem!

Ikväll kommer bli en fantastiskt rolig kväll. Har haft en mycket rolig dag och ikväll blir det ännu bättre! Natalie & Evlina ska komma hem till mig och vi ska ha lite Melodifestivalen-mys. Wohooo, tagga!


 
 

RSS 2.0