5 Seconds Of Summer-What I Like About You

2014-07-28 @ 13:01:00 Filed in: Music, My life
Kommentarer: 0
Som jag nämnde i förra inlägget så har jag och Natalie gjort en musikvideo tillsammans! 

Vi båda lyssnar på 5 Seconds Of Summer (mest hon, men hon smittade mig lite!) och vi ska faktiskt se dom i maj när de kommer till Danmark! Meeen vi blev sugna på att göra en musikvideo åt deras glada låt What I Like About You. Natalie som har kontakt med en hel del andra fans via twitter frågade om några ville vara med, och det tyckte jag lät så himla roligt! Sååå, tillsammans med några andra satte vi ihop en liten musikvideo/fanvideo! 

Kolla gärna i HD!

Cozy weekend.

2014-07-27 @ 15:55:43 Filed in: My life
Kommentarer: 0
I helgen har jag hittat på en massa skoj! I fredags och lördags var det Landskronafesten i stan, och i fredags var jag där med Natalie och såg en massa bra band och åt en maaaaassa god mat! Festivalmat är ju bland det bästa som finns, skulle kunna äta det året om! Vi såg Gone Fishing, Darkane, Keef & The Richards och Alcazar! Det var helt fantastiskt att se Alcazar, dom stod jag ju och dansade till när jag var liten! Så jag fick en massa nostalgi-känslor när de uppträdde med sina äldre låtar. Mycket lyckat!

Igår åkte vi ner till stan igen för att äta god mat (mmmm festivalmat!), och sedan åkte jag och Natalie till Helsingborg och träffade en av mina bästa vänner! Vi satt vid Docken och drack goda drinkar! Så himla mysigt, uteserveringar är himla trevliga! Bjuder på två bilder från det, sedan ska ni även få se en musikvideo jag och Natalie har gjort, och så lite bilder från Landskronafesten & Alcazar!

Ha det gott!

 

Bruise!

2014-07-24 @ 14:17:03 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag lovade faktiskt en bild på mitt blåmärke! Hahaha... Är jag konstig? Jag vet inte, jag har en grej för blåmärken, tycker det är så häftigt! Jag får själv väldigt sällan blåmärken, har jag tur kan jag vakna upp dagen efter en konsert med ett mini-blimärke på knäet. Men de gör sällan ont och stannar bara någon enstaka dag. 

Detta blåmärket däremot är nog det största jag haft! Iallafall vad jag kan komma ihåg... Det var en liten bula i början också, men den har nästan lagt sig helt nu... Ont som satan gjorde det i början, nu måste man trycka ganska hårt för att det ska göra ont, haha. Jag är inte riktigt säker på hur jag har fått det heller! Jag har haft det i snart två veckor... Tror jag fick det när jag var ute och firade min födelsedag, jag dansade runt en ''strippstång'' på ena stället vi var vid... Jag kan dock inte minnas att jag slog mig!


Inte världens bästa bild, men det är ju inte så himla lätt att fota ett blåmärke! 
 

Got some mail.

2014-07-23 @ 16:56:45 Filed in: My life
Kommentarer: 0
När jag vaknade sprang jag ut i hallen för att se om jag hade fått mitt paket från CDON eftersom jag inte hade fått något sms... Och där låg det! Tyckte det var lite underligt att paketet fick plats i brevlådan eftersom jag beställde både en film och en bok, så jag blev genast lite fundersam... Sedan visade det sig att jag bara hade fått filmen, leveransen skulle ta lite längre tid på boken... Oh well, får förhoppningsvis boken på måndag! Har ju bara ännu mer tid på mig att läsa ut den jag läser för tillfället!

Jag beställde The Wolf Of Wall Street, för den är så fruktansvärt bra! Har sett den 3-4 gånger redan, jag lyckades hitta den med extremt bra kvalité redan några dagar efter att den hade kommit ut på bio! Jag tror det var den som skickas ut till olika ställen osv innan filmen haft premiär, för det var liksom dvd-kvalité på den! Meeeen nu har jag den i materiell form, så jag är gladare nu!


 
 
 

Hot day in the sun

2014-07-22 @ 17:29:29 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag gick jag upp tidigt! Haha, jag är stolt över mig själv. Var duktigt trött när jag gick upp. Jag åkte ut till stallet där jag träffade Evelina och hennes häst Effect. Jag fotade dom när dom tränade! Blev många bra bilder faktiskt, ska sitta och redigera dom senare! Riktigt nöjd.

Jag fick skjuts till Häljaprs affär. Därifrån gick jag hela vägen hem till mig i Asmundtorp! Det var köttigt, haha! Särskilt med denna värmen, solen stekte på axlarna. Inget vatten hade jag. Trött och varm var jag. Hade endast en äcklig macka i väskan. Meeen jag ska inte klaga, är ganska stolt över att jag lyckades ta mig hem levande, haha! 

Jag satte mig i skuggan en stund när jag kom fram till Tofta. Där satt jag en stund och bara andades, knäppte av lite bilder också. Här får ni dom för jag tyckte dom blev lite mysiga!

 

So much selfie!

2014-07-21 @ 15:33:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Så. Varma. Dagar.

Fast jag klagar inte! Jag gillar värmen. Det är ju sommar, värmen hör hit! 
Idag har jag fixat klart med det sista på mitt CV. Tog mig ett tag att sätta ihop det, trots att jag knappt har något att berätta, haha... Men nu är det gjort så nu ska jag börja söka en jävla massa jobb! Det finns inte så många jobb på Arbetsförmedlingens sida som faller mig helt i smaken, alltid är där någon liten detalj som gör att jag inte kan söka jobbet. Så jag tänkte skriva ut en massa CV och lämna på olika ställen i stan. Så får jag hoppas på det bästa! Ska söka in till Lunds Universitet också nu i september... Men jag är osäker på om jag kommer in, bäst att ha ett jobb vid sidan om!


I övrigt beställde jag precis hem en bok och en film. Jag visar er när jag får hem dom! Ska även visa det fetaste blåmärket jag någonsin haft, som jag har på mitt smalben. Har haft det i över en vecka nu, helt galet!

Bjuder på en selfie jag tog med iPhonen vid fönstret igår kväll. I pyjamaströjan!
 

Some changes!

2014-07-17 @ 17:23:23 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Titta vad fräsch min blogg ser ut nu, haha! Jag har länge känt att jag behövt göra något med designen, men jag visste inte riktigt vad... Ett tag var jag inne på att ändra allt, men det blir så jobbigt med tanke på alla gamla inlägg osv... Dessutom gillar jag när det mesta är vitt och stilrent, jag vill hålla det enkelt. Först hittade jag en gratisdesign jag ville testa, men det såg inte alls bra ut. Så jag gjorde en ny header och ojojoj vilken skillnad det blev! 

Har även ändrat texten i menyn. Anpassat den mer efter hur mitt liv ser ut nu, översatte också på svenska. Ett tag översatte jag ju allt jag skrev till engelska av olika anledningar, men jag har tröttnat på det nu. Lättast att bara skriva på ett språk! En ny bild över den texten kommer att dyka upp också, så småningom! 

Jag blev så nöjd med headern att jag behåller den ett tag. Kanske byter ut den senare i år, men det får vi ta då! Jag blev som sagt väldigt nöjd med den nu! :D

Min vän Natalie har inspirerat mig till att ändra bloggdesignen! Kika in på hennes blogg här! ♥
 

I refuse to give up!

2014-07-16 @ 14:05:23 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu ska jag gå upp i vikt!

Igår började jag och mamma dagen med att gå, en ganska bra runda. Åt frukost innan dess, en rostad macka med jordnötssmör och Nutella på. Jag la jordnötssmöret underst i ett ganska tunnt lager eftersom jag inte är så förtjust i det, och så tog jag Nutella över för att det skulle gömma smaken lite. Sedan när vi kom hem efter rundan tog jag en liten skål med yoghurt, mest för att mamma sa åt mig.

Sedan hade vi lite ärenden att springa och sedan fikade vi hos mormor och morfar och sedan hem för att äta middag. Tog ytterligare en rostad macka med jordnötssmör och Nutella senare på kvällen, så jag är nöjd! Tänk vad en liten promenad kan göra!

Idag ville mamma gå igen, men jag orkade inte riktigt så jag stannade hemma. Kanske tar en runda senare istället idag, för det kändes faktiskt ganska bra efteråt. Ibland har man bara såna dagar då man hellre går ensam, med musik i öronen. Idag är en sådan dag! 

 

I can't.

2014-07-14 @ 19:01:28 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Jag vill skriva ett inlägg. Jag kommer nämna vikt på några ställen, men inlägget handlar inte om det. Inlägget handlar om hur det kan vara att känna att man inte kan äta.

Jag kan inte minnas att jag någonsin vägt mer än 47kg. Jag är ca 165cm lång. Oftast väger jag runt 45,5kg. Jag har aldrig kunnat äta särskilt mycket. Jag kommer in på det mer senare i inlägget. Förra veckan fick jag för mig att väga mig, och då visade vågen 43,9kg. Jag började bli lite rädd.

Jag tror inte att jag har en ätstörning. Jag är ganska säker på att jag inte har det, eftersom detta inte sitter psykiskt hos mig. Visst, jag har ångest, känner mig deprimrad, ledsen och ensam många gånger, men det gör väl alla då och då? Vissa känner det oftare än andra. Men i mitt fall har det ingenting med min vikt eller med mat i allmänhet att göra. 
Jag är rädd för att gå ner i vikt. Jag vill så gärna gå upp några kilon. Jag är alldeles för smal, ser jag bilder på min kropp får jag faktiskt lite ångest över det hela. Jag har försökt och försökt att gå upp i vikt, men jag vet inte hur jag ska bära mig åt. När jag var liten dansade jag rätt mycket, men jag la av med det för några år sedan. Jag har haft ganska dålig hållning i hela mitt liv, det är inte förrens nu som jag verkligen försöker sitta rakt upp, gå rakt upp osv. För inte så jättelängesen gymmade jag i 4 månader. Jag vet inte om min vikt ändrades särskilt mycket då, kanske lite. Jag märkte iallafall ingen större skillnad. 

Grejen är att folk omkring mig börjar bli oroliga för mig. De märker att jag gått utan mat halva dagen, vilket jag inte ens lägger märke till alltid. Jag känner mig sällan hungrig. Oftast äter jag för att någon har påminnt mig om att äta eller för att jag själv tänker ''jag kanske inte känner mig så hungrig men jag behöver mat för att få energi'' osv. Jag äter sällan upp allt jag har på tallriken. Idag åt jag faktiskt upp hela min portion, och jag blev fan stolt! Då vet man att något är fel, när man blir stolt för att ha ätit upp en hel portion. Jag blir fort mätt, sedan spelar det ingen roll hur snabbt eller långsamt jag äter. Jag tycker det är tråkigt att äta. Jag kan ta fem tuggor och redan då börja känna mig ganska mätt. Jag äter oftast tills jag verkligen inte klarar mer, tills jag får klökningar bara när jag tar upp maten med gaffeln. Det hemska är att det inte alls tar lång tid tills jag når det stadiet. Som jag nämnde, det är sällan jag orkar äta upp allt jag lägger upp på en tallrik. Jag lägger ändå upp så mycket jag tror jag klarar av och vill äta, men jag klarar sällan av att äta upp allt. Jag vill gå upp i vikt, jag är trött på att alltid lämna kvar mat på tallriken, jag vill ju äta upp allt! Men jag kan inte. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Jag trivs i min kropp, det gör jag. Jag har lärt mig att göra det. Men jag kan inte hjälpa att tänka på att jag borde gå upp i vikt, istället för neråt. Men tydligen har jag lättare för att tappa vikt än att gå upp i vikt. Jag förstår att många tror att det är en bra egenskap att ha, att många hellre vill ha lättare för att tappa vikt än att lägga på sig vikt. Men tro mig, det blir lätt så fel och jag skulle vilja påstå att det är svåraret att gå upp i vikt än att gå ner i vikt.

Jag orkar inte allas tjat längre. ''Du måste äta mer!''. Ja, jag vet att jag måste äta mer, kanske röra på mig mer osv. Men jag kan inte äta mer. Jag vill, men jag kan inte. Jag vill rädda mig själv men jag kan inte.

What I really want

2014-07-10 @ 23:42:28 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Vill börja med att inflika att jag har haft en mysig födelsedag! Jag är nöjd!

Alltså, jag tycker ju om bloggar. Och jag önskar att min blogg var mer intressant osv. Men jag har faktiskt 0 inspiration att fortsätta med bloggen..

Don't worry, jag tänker aldrig slänga iväg denna bloggen! Vill hålla den vid ''liv'' så länge som möjligt. Har ju haft denna i några år nu och jag vill kunna gå in här när jag vill och läsa gamla grejer. Så, jag ska försöka hålla den kvar på något sätt. Kanske dags att ändra lite i designen? Det kanske ger lite inspiration? Det jag egentligen behöver inspiration till är inläggen. Kanske inte behöver skriva tre inlägg varje dag och sådär, men lite oftare än vad jag gör nu. Och lite roligare inlägg, såklart!

Jag vill helt klart börja med Youtube också. Men först vill jag skaffa en bättre kamera. Eller, en kamera som är enklare att filma med. Ska jag filma med min systemkamera, som jag helst vill för att få bra kvalité, blir det krångligt att ställa in skärpan eftersom jag inte kan vrida skärmen. Kompaktkameran har ju automatiskt fokus, men det blir inte alls samma kvalité på varken bild eller ljud. Så... Vi får se! Har inte riktigt råd med en ny kamera som det ser ut nu heller. Men kanske någon gång i framtiden, kanske kan börja spara inom en snar framtid!

Här bjuder jag på en bild sålänge!
 

19th Birthday!!!

2014-07-10 @ 00:00:00 Filed in: History, My life
Kommentarer: 0
Waaaaah, helt sjukt att jag blir 19 idag! Jag har varit myndig i ett år, jag ska ju vara vuxen nu! Vill inte bli äldre, haha...

Idag ska jag bara ta det lugnt, antar jag. Kanske bada lite i pool osv. Chilla, helt enkelt! Sedan ska jag ha tjejmiddag och en grym utgång på lördag, jag hoppas verkligen (eller, jag är ganska säker på!) att det kommer bli huuuur grymt som helst! 

 
 
 
 
 

Anton Ewald.

2014-07-06 @ 00:05:53 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Idag åkte jag iväg till Ängelholm med Natalie för att se Anton Ewald. Tror det var tredje gången jag såg honom! Jag gillar honom, han är bra! Och jättefin att titta på, hehe..

Knäppte lite bilder. Viktigt!!!! Vill ni använda dessa bilder till er blogg, Instagram eller vad som helst så är det helt okej OM (!!!!!) ni kommenterar med användarnamn eller länkar i detta inlägget, samt skriver att det är mina bilder vart ni nu än publicerar dom! A-teamers har lånat mina bilder förr utan att säga till och utan att skriva att det är mina bilder, det gillas inte!

 

Shopping in London.

2014-07-04 @ 13:03:29 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Tycker det är dags att visa shoppingen som gjordes i London! Tog dessa bilder samma dag jag kom hem, har bara inte orkat redigera och lägga ut dom. Det är ju inte de bästa bilderna! Men man ser iallafall, och jag vill bara visa lite snabbt. Ifall jag vill visa något bättre så gör jag det!

Kom precis på att jag glömde fota iPhone-skalet jag köpte! Oh well, får visa det senare!

1. Bodymist och body lotion från Victoria's Secret. 2. Läppstift från Chanel. 3. Nagellack från OPI. 4. Ögonskuggepalett och nagellack från Primark. 5. Halsband från H&M. 6. Halsband från Topshop. 7. Chanel-örhängen och Harry Potter-armband från Camden Market. 8. Beige cardigan och gul klänning från Primark. 9. Tre-pack trosor (bara de understa i bilden) och svart cardigan från Primark. 10. Trosor från Victoria's Secret. 11. Vitt skärp från Primark & brunt skärp från Forever21. 12. Jumpsuit och grå tröja från Forever21. 13. Byxor från Topshop. 14. Skor från Topshop.

RSS 2.0