Gina Tricot.

2015-02-24 @ 00:06:47 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Satte ihop ännu ett litet kollage av fina saker jag vill ha. Allt är från Gina Tricot, länkar finns under bilden!

Blå blus & svart blus / Randig tröja / Jeans / Beige skinnjacka / Gråbrun väska / Svart väska / Leopardmönstrad börs / Solglasögon / Kappa

Make me up.

2015-02-23 @ 16:56:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Inatt fick jag för mig att leka lite med smink! Känns så tråkigt att mitt smink i princip bara står och dammar. Så jag drog fram det och använde mig av många olika bruna och  neutrala skuggor. På läpparna har jag även min favoritfärg för hösten. Använde mig av MAC's läppenna i Burgundy och ett läppstift från Wet n' Wild som heter Cherry Bomb. La även svart kajal i vattenlinjen, något jag inte gjort på flera år då det alltid försvinner så fort. Men jag tyckte ändå det blev riktigt snyggt! Kanske kör på denna sminkningen när jag går ut någon gång (:


 

London 2014.

2015-02-13 @ 16:18:27 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Igår satte jag ihop en video från när jag var i London förra året! Haha, vet att det är 8 månader sedan jag var där... Men jag har helt enkelt varken haft tid, ork eller lust att sätta ihop en video förrens nu. Fick ju inte heller med mig så mycket material hem. Men jag blev nöjd med videon ändå! Tycker den blev mysig. 

Kolla i HD!Need some shopping.

2015-02-03 @ 21:57:50 Filed in: My life, Shopping/Fashion
Kommentarer: 2
Något som oftast får mig på lite bättre humör är shopping. Jag har inte haft någon ordentlig inkomst sedan jag tog studenten i somras och just nu är min plånbok helt tom. Det svider lite, haha... Får hålla mig från att gå in på olika webbshoppar och kolla, man vill ju ha så mycket! 

Valde ändå att plocka ut lite av det jag vill ha från Nelly. Keep that in mind, detta är bara från Nelly, förstår ni hur mycket shopping jag ''behöver'' just nu? Kan ju säga att det finns minns lika mycket jag vill ha från varje sida jag brukar kolla på...

Länkarna till allt finns under bilden (:

Vit body / Leopardmönstrade träningsbyxor / Svart topp / Vit topp / Rött linne / Rutig topp / Grå töja / Vit och svart tröja / Adidas skor / Boots / Gråa jeans / Blåa jeans / Michael Kors väska

My favorite actors.

2015-02-03 @ 01:03:03 Filed in: My life, Thoughts
Kommentarer: 1
När jag hittar en skådespelare som jag tycker om kan jag spendera flera dagar framför datorn och bara kolla på intervjuer och filmer/serier de har gjort. Skådespeleri är något jag länge tyckt om. Höll på med teater något litet när jag var mindre, eftersom min mamma har hållit på med det i stora delar av sitt liv. Sedan växte ju mitt intresse för musiken så det var inte så mycket teater/skådespeleri, men sedan när jag gick i gymnasiet fick jag upp intresset för både skådespeleri och film. Vi hade ju även en musikal sista året i gymnasiet där jag hade en liten roll. Var med som statist i filmen som spelades in i Landskrona hösten 2013, den kommer ut senare i år. Hade gärna velat bli skådespelerska, men det är ju en ganska tuff bransch att komma in i. Och som mitt liv ser ut just nu har jag ingen motivation. 
Anyway. Tänkte prata lite om mina favoriter. Jag har en del, hehe, men jag tänkte dra upp mina tre största förebilder inom ämnet! Förutom dessa här nedan har jag även gillat Lindsay Lohan under hela min uppväxt, Johnny Depp är en självklarhet, Ben Stiller. Listan blir oändlig nu när jag tänker på det. 
När jag hittar en ny favoritskådis spenderar jag dagar framför datorn och bara kollar på intervjuer och ser deras arbeten. Jag är en person som lär mig mycket genom att observera och kolla på andra, så jag får ut väldigt mycket av det. Det inspirerar mig osv. 

Hugh Dancy, Matthew McConaughey och Leonardo DiCaprio är iallafall mina absoluta favoriter just nu. Hugh Dancy. First of all, huuuur snygg? Han är min celebrity-crush för tillfället, hähä. 
Upptäckte honom i serien Hannibal, som även är min favoritserie. Hans karaktär heter Will Graham och han är så jävla bra. Tvivlar väldigt starkt på att någon hade kunnat spela honom lika bra som Hugh. Hugh är britt och väldigt fin, smart och rolig att lyssna/titta på när det gäller intervjuer också. Jag gillar hans sätt att arbeta som skådespelare och jag lär mig mycket av att titta på hans intervjuer och arbeten. 


Matthew McConaughey. Senaste favoriten. Alltså, denna människan är helt otroligt grym. Seriöst, jag kan inte understryka tillräckligt mycket hur himla grym han är! Har bara sett True Detective (hans karaktär där är klockren), Dallas Buyers Club och The Wolf Of Wall Street just nu, men hans karaktärer & skådespeleri fångar mig verkligen. Sedan är han ju ganska fin att titta på också. Jag älskar hur han tänker, hans intervjuer är fantastiska och jag får ut otroligt mycket av honom. Blir så himla inspirerad, blir without a doubt mest inspirerad av Matthew för tillfället. Hans sätt att arbeta är helt fantastiskt. De kommande dagarna kommer jag spendera mycket tid åt att kolla på intervjuer med honom och hans filmer! 


 Leonardo DiCaprio. Last but not least! Föll för honom någon gång under gymnasiet. Vi såg Romeo & Julia någon gång under gymnasiet, sedan fastnade jag när The Great Gatsby kom ut. Fantastisk story & film, Leos insats är fantastisk som vanligt. Behöver jag ens förklara varför han är en av mina favoriter? Han är ju bland de bästa! Shutter Island är bland mina absoluta favoritfilmer, inte bara pga storyn och för hur allt byggs upp, utan även för att Leos insats är helt felfri. Så himla bra. Sedan har vi Django Unchained, Inception, The Wolf Of Wall Street, J. Edgar, Revolutionary Road, The Departed, The Aviator, Beach, Catch Me If You Can... Ska jag fortsätta? Haha, har snart sett alla hans filmer! Tröttnar aldrig på min Leo.

RSS 2.0