Snowy and white.

2015-01-24 @ 20:25:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Titta så fint det är utanför mitt fönster! Det har snöat i stort sett hela dagen, och det la sig så himla fint. Trodde inte det skulle lägga sig faktiskt, det har ju snöat lite till och från de senaste dagarna. Men nu la det sig! Jättemysigt tycker jag. 

Har bara suttit inne idag och haft det mysigt med mig själv. Drack varm oboy, bland det bästa som finns vid denna årstiden. Har även fixat hem en serie som har tagit i stort sett hela dagen, True Detective. Blev tipsad om den och såg att Matthew McConaughey är med och han är ju fantastisk. Så den ska jag se nu ikväll, efter att ha sett färdigt intervjun med Hugh Dancy, min crush!

 

A Walk In January.

2015-01-18 @ 13:31:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Som jag nämnde i förra inlägget att jag filmade en del igår och att jag skulle sätta ihop en video. Här är den! 

Den kanske inte är superbra och sådär men jag tycker den blev ganska mysig ändå så jag är nöjd! Glöm inte att ändra till HD när ni tittar!


Nature.

2015-01-17 @ 18:07:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tog en sväng i stan med kameran när pappa och Jessica skulle ner och spela discgolf. Var egentligen tänkt att jag skulle fota en massa men det slutade med att jag filmade mer än jag filmade, haha... Ska försöka sätta ihop en mysig liten video med det jag fick med mig! 

Fick dock tre bilder jag blev hyfsat nöjd med. Blev jätteglad när svanen simmade fram mot mig och sedan följde efter mig! Den nästan bad om att få bli fotad, haha! 

 
 

From My Pinterest.

2015-01-17 @ 08:54:00 Filed in: Inspiration
Kommentarer: 0
Klicka på bilderna för att komma till min Pinterest.

 

Makeup.

2015-01-16 @ 09:31:21 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag tycker ju att det är ganska roligt med smink. Jag är kanske inte superduktig, men jag gillar att leka runt lite och då övar man ju. Man blir bättre och bättre. Jag brukar inte variera mitt smink så ofta, brukar oftast köra på neutrala färger och fokusera på globlinjen när det gäller skugga, sedan får eyelinern och fransarna vara det jag lägger mest tid på. 

Inatt kunde jag, för första gången på flera år, inte somna. Jag låg i kanske en timme eller så, och försökte somna. Jag är fortfarande förvånad över det, jag brukar alltid kunna somna! Anyway, kände att jag lika gärna kunde sminka mig lite då, för skojs skull. Så det gjorde jag.

Det är riktigt svårt att få fram bra bilder på smink tycker jag, men närbilderna representerar färgerna väldigt bra! Hade en skimrig, rosa skugga på ögonlocken, en brunlila skugga i globlinjen och ytterkanten samt svart skugga i ytterkanten. 

Nu ska jag nog äta lite sedan ska jag försöka somna, är riktigt trött nu!

 

Christmas lights, Helsingborg.

2015-01-15 @ 20:28:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Här är bilderna jag nämnde i förra inlägget!

 
 

A year ago.

2015-01-14 @ 00:40:25 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej på er! (hehe, jag vet att folk fortfarande kikar in här... igår, tisdags, hade jag 5 unika besökare! med tanke på att jag aldrig bloggar längre är det ändå en del människor... vilka är ni????)


Jag har tänkt lite. Jag har knappt något intresse av denna bloggen längre. Jag har inget att skriva om, och jag vill inte skriva om mig själv. Denna bloggen är ju så pass öppen så vem som helst kan komma in här och läsa allt. Jag har vaknat upp lite ur allt det där, att dela med sig av för mycket. Jag vill absolut inte ta bort bloggen och jag vill, trots allt, kika in här lite då och då.
De senaste dagarna har jag dock känt lite abstinens. Jaha, vadå för abstinens? Jo, jag saknar mina kameror och fotandet! Jag la hela den grejen lite halvt på hyllan sådär under större delarna av 2014. Jag fotade ju en del ändå, som när jag var i London och när jag var i Prag. När jag såg H.E.A.T och när jag såg Aerosmith. Fotade lite hästtävlingar och sedan Evelina när hon red på sin fina polle. Men det var typ det. Resten av bilderna jag har på datorn är typ bara dokumentationsbilder, och de flesta kommer från mobilen.

Just nu är jag arbetslös och det händer inte så mycket i mitt liv. Jag sitter mest hemma om dagarna osv, av olika skäl, så det kanske inte finns så mycket att fota egentligen som är jättespännande. Men jag känner ändå att jag vill fota lite då och då, och publicera bilderna här. Alltså; mer bilder mindre text. Ungefär.
Även fast det inte finns så mycket spännande att fota kan man ju alltid fota stilleben, lite självporträtt då och då, detaljbilder och bara vad som helst. Man ska ju vara kreativ!

Jag var faktiskt i Helsingborg under december och fotade lite av ljusdekorationerna de hade satt upp. Jag har inte redigerat bilderna än, och de ligger fortfarande inte i datorn och jag har inte minneskortet med mig för tillfället. Ska dock se om jag kan hämta det idag, annars så kommer det nästa vecka! I väntan på det lägger jag ut en opublicerad egobild från januari 2014. Passande, va? Vill bara inflika att jag är helt osminkad på bilden (förutom brynen), kolla på min hyyyyy! Wow! 

 

RSS 2.0