First adventure of summer.

Vilket underbart väder det var idag! Det blåste rätt mycket så det blev lite kyligt, men solen stod ju på så det var rätt skönt ändå! Vi satt till och med ute i solen och åt middag idag, så jag har fått ännu mer färg i ansiktet. Scooore! :D

Jag har åkt runt lite med mamma, hennes pojkvän och min mormor & morfar idag. Vi åkte först till Smygehuk (Sveriges sydligaste punkt!) och fikade. Det var ett väldigt litet café, men det var mysigt. Ett av deras ljus började brinna rätt rejält och vi var dom enda som reagerade, haha... Jag överdriver inte när jag säger att mammas pojkvän räddade caféet från att brinna upp när han bar ut ljuset för att släcka det! 
Sedan drog vi vidare mot Kåseberga. Väl där åt vi god mat i solen. Fish 'n' chips, som jag åt första gången i mitt liv när jag var i London. Har inte ätit det sedan dess, så det blev verkligen extra gott när jag åt det idag! Inte riktigt samma sak som i London när man står och kikar på Big Ben, men det får duga! När vi hade ätit färdigt gick vi upp mot Ales stenar. Inte så mycket att se egentligen när man varit där så många gånger förr, haha... Men det är ju en hyfsad väg dit att gå, så jag såg det som extra motion, haha! 

Nu är jag hemma och är rätt trött. Fick dåligt med sömn inatt så jag somnar nog gott snart! 

 
 

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback