Läger

Hejsan! Igår var jag ju som sagt i kyrkan. Vi provade kåpor, och åååh, vi är riktigt nära nu. Jag lämnade låtar till Calle som jag kunde sjunga, och vi kollade på orglen och vi kollade på klockorna i tornet, och ååh, allt var så vackert! Natalie var med också ( fast hon ska inte konfirmera sig, det gjorde hon förra året ). Sedan sa Calle att jag skulle ta med en gitarr på lägret (jag gjorde det på förra lägret, han läde mig fingerplock). 
Och just det! Jag har glömt att berätta för er att jag ska på läger till helgen, vi ska ut i någon skog i Örkelljunga, och där finns INGEN teckning ALLS. Så, de som har mitt mobilnummer kommer inte heller att nå mig. Detta betyder att jag inte kan blogga. Men jag vet inte om jag ska ta med min dator iallafall, jag skriver ffar och sådant. Men jag tror den får stanna hemma, vill inte ha med mig för mycket packning. Jag vill bara ha en väska och min gitarr. Det allra viktigaste.

Läste också på Rebecca's bdb att hon och natalie eventuellt skulle till Tyskland i sommar! Tjejer, ni vet vad som händer då, då ska jag med! Min låtsasmamma ska snart till tyskland och handla sprit. Jag vill med. JAG SKA MED!!!

Ååh, jag tittar på Ellen DeGeneres show just nu. Det finns en fyra åring från kina där just nu, som dansar till Michael Jackson. HAN ÄR SÅ SÖT! I wish it was me. Men, folk kommer aldrig se mig på det sättet tror jag, han är ju fyra år. Jag är snart 15. Inte lika sött. Fy, jag vill också göra sånt. Men jag kommer nog inte få chansen. Och det är väldigt sorligt, för jag .. det är det ända jag vill med mitt liv. It hurts me. Jag brukar stå här hemma hos mamma och sätta på mina michael jackson skivor på hösta volym och dansa och sjunga, när ingen är hemma. Jag är så lycklig då. Fast än att där inte är någon stor publik. Men, jag fantiserar mig det. Att min gula långa matta är scenen, och väggen är publiken. Usch.

Hej då iallafall, ha det bra! ( tror inte det blir någon mer bloggning idag, så ni får en bild )

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback