Måndag

Tjena. Idag är det Måndag. Eller, ja, det har varit måndag. Den är snart förbi. Om knappt tre timmar. Hehe.
Jag har inte kunnat bloggat förut, för jag har haft dagen full. Ni vet att jag praoar från halv åtta till tre. På lunchen hann jag inte blogga för pappa hade låst dörren, och jag hade inga nycklar, och han sov, så han hörde inte att jag ringde på dörren, så jag fick skicka sms till han, så jag hade en kvart på mig. Alltså satt jag en kvart utanför dörren och var törstig som in i bomben!

Efter dagiset frågade Jacob om jag ville ut med han och Sebbe, och det var längesen man umgicks med dem, så jag tänkte varför inte? Vi hade kul! Vi var först vid Harald's. Sedan bestämde vi oss för att gå till Karslund, för Sebbe älskar att springa runt och klättra på saker, så det gjorde han där. Sen var det en unge som skulle härma han, han sa att vi inte kunde ta han. Men han blev rädd så fort vi tittade på honom. Sedan gick vi tillbaka till Harald's, och sedan till Sandvången, för Sebbe ville gunga. Vi hade mycket skoj. Snackade nog om allt möjligt. Sebbe kom in på lite privata saker som jag inte ens tänker nämna, ehe..

Sen, när jag kom hem, så satt jag visserligen vid datorn, men jag glömde min blogg! Jag hade fullt upp att kolla andra bloggar och facebook. Facebook är så j*vla beroendeframkallande. Det första jag tittar när jag loggar in på datorn är facebook. Sen kollar jag My's blogg, som är läsvärd! Sedan åt vi, handlade glass, åt glass och tittade på en jättebra film som jag tycker alla som har tråkgit ska se!

The Blue Laboon, heter den. Riktigt härlig film! Missade början, men tydligen var det ett skepp som sjönk, vissa klarade sig ifrån att dö, fick tag på livbåtar, och två barn ( en flicka, en pojke, så klart.. ) hamnade i samma båt som en wierd kock. De kom ifrån alla andra när dimman kom, och de landade på en ö. Där byggde de sig ett hem, och levde där. Kocken, skulle utforska ön, och upptäcker att det finns infödingar ( tror jag det hette.. ) och sa åt barnen att de hade en lag nu. Den lagen var att de aldrig fick besöka andra sidan ön, för där fanns troll ( infördingarna ). Barnen gjorde som han sa. De hade en tunna med rom, som de hittade första dagen de kom dit, och en natt drack kocken utan den, och blev full, och bestämde sig för att simma över till ön, där infödingarna dödade allt folk. Han kom aldrig tillbaka. Barnen såg att han hade simmat dit, och simmade efter med båten. Där såg de att han var död. Sen växte barnen upp, tjejen får mens, killen antar att hon är sjuk, de blir ( såklart ) förälskade och har sex, och tjejen blir gravid, killen säger att hon äter för mycket och blir fet. Sedan får de barn, dårå. Barnet växer upp och så. Dude, jag har suttit här och förklarat mycket nu ju! Hoppas jag gör den intressant bara.. De finns såklart många saker jag inte berättat, och vill ni få reda på de, så får ni se filmen! Den är verkligen bra. Sen finns det en fortsättning på filmen, eller vad man kan kalla det. Den heter Back to Blue Laboon, tror jag. Eller så heter den något liknande.

Men nu har jag skrivit av mig, känner jag, och nu ska jag påbörja att skriva en ny fanfic! Filmen gav mig nämligen för mycket inspiration. Sov gott! ♥

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback