1 Lookbook!

2010-08-31 @ 19:27:45 Filed in: Mode
Kommentarer: 1

Hade nyss skrivit klart mitt inlägg när internet startades om. Så, jag förklarar snabbt att jag bara hittade en, för att det fanns många som såg lika dana ut osv. Bjuder på en bild på mig också från Kalmar!


Som ni ser, är den rätt .. vanlig men ändå otroligt fin! Jag älskar skorna, skulle dock varit finare om dom inte hade haft öppen tå. Väskan och armbanden är också mycket fina! (bilden tagen från Lookbook.nu)


Modell/redigering: Jag.
Fotograf: My.


Choklad bollar!

2010-08-31 @ 15:56:33 Filed in: Mode
Kommentarer: 6
Dagens sista lektion i skolan var Hemkunskap. Där började vi med liite teori, sedan bakade vi just Choklad bollar, och sedan hade vi ännu lite mer teori. Konsumentkunskap! Evlina's och mina chokladbollar blev jättegoda! Muuums!

Annars sitter jag bara här vid mitt smått slöa internet (va?! trögt internet hos pappa?! Dude, what happend?) och mina vääääldigt tröga tangenter. Störigt. Har lite ont i huvudet också. Jobbigt värre.. Nej, men nu ska jag leta upp fyra nya favorit outfits från Lookbook (var väääldigt längesen!) och eventuellt från andra bloggar. Skrivs inte myckt mode här i min bogg, men det är ju för att musik är mitt intresse. Mode är kul, men musik är roligast.


- En outfit jag hade förra veckan! Gud, vad jag har saknat att få använda mina boots! Har inte använ dom sen vintras ju!

Mina autografer!

2010-08-30 @ 14:43:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 11
Som jag lovade er igår; jag ska nu visa er alla mina autografer! Jag skulle egentligen slutat nu, men våran no/matte lärare var sjuk idag tydligen, så vi fick håla. Var hemma tjugo i två istället, och har jobbat på bilderna sen dess.
1: Johan Palm
2: Kevin Borg
3: Sanna Nielsen
4: Eric Saade
5: Erik Grönwall
6: Ola Svensson
7: Johan Palm (igen, det är samma autografer)
8: Mary-Jet. (Mariette från Idol 2009)
9: Reza (från Idol 2009)
10: Martin Stenmark.
11: Kevin Borg (igen, det är samma autograf)
12: Kim M. Kimselius (författare, hon  besökte min förra skola i sexan)

Ni ser Erik Grönwall's plektrum ( nu är det mitt, höhö ) som jag fick av hans turnéledare ovan också. Sedan hade jag Erik Grönwall's autograf på armen också;Har ni några autografer från någon kändis? Vem, isåfall? Berätta!:D

Godmorgon!

2010-08-30 @ 07:44:22 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Ska snart knalla iväg till skolan. Letar bara efter min kofta, som jag hängde vid våra jackor när jag stack till mamma för en vecka sedan och nu är den borta. Blir så trött på att det alltid ska vara så.. Men, vad kan man göra åt saken egentligen?

Ingen har fortfarande kommenterat sina drömmar. Eller, jo, en har gjort det. Så det verkar som om ni inte har några drömmar? Haha, nej, jag skojade.. Jag är bara nyfiken på vad ni drömmer om. Typ, vad ni brukar dagdrömma om? Eller det kanske är hemligt? Wellwell, hoppas jag fått några kommentarer när jag kommit hem iallafall (:

Ni ska få se autograferna sen också, efter skolan, som jag lovade!


-Ni får en bild sen sist jag var här hos pappa. Ha en bra måndag!♥

Grattis, Michael Joseph Jackson!

2010-08-29 @ 16:51:41 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 2
Vet ni vad jag kom på förut idag? Michael Joseph Jackson, The King Of Pop, skulle fyllt 52 år idag! Om han hade funnits kvar vid liv, är jag nästan säker på att det skulle blivit en stor fest för honom. Det tyckte jag förra året också.. Men det är ju inte ofta The King Of Pop fyller år!

Jag vill önska dig, Michael Joseph Jackson, en mycket bra födelsedag, vart du än är, men vi antar att du är i himlen. Du passar liksom inte in någon annan stans. Du ska veta att vi på jorden, tänker på dig, och vi saknar dig, och kommer aldrig glömma dig. Vi tänker sprida dig in i framtiden, berätta för våra barn och barnbarn om dig.
Vi älskar dig, Michael Jackson.

Michael Jackson ♥

Ikväll tänkte jag lägga upp en rolig sak här på bloggen! Något jag aldrig gjort förut! Jag samlade ihop alla mina autografer jag kunde hitta, och fotade dom! Det saknades dock vissa, för de har varit i block jag glömt bort var jag gjort av dom.. Men jag har fotat de jag hittade och ska lägga ut dom här sen. Men då gäller det för er att dela med er av era drömmar! Har fått några kommentarer, dock inte en enda om någons dröm.. Wierd.. Så, dream on nu!

Edit: Vi tar det imorgon istället! Vill inte känna mig stressad när jag ändrar ljuset på bilderna, plus att ni inte kommenterat era drömmar. Och nu vill jag se på film och fixa mitt hår så jag slipper ha beslutsångest över det imorgon, så direkt efter skolan får ni bilderna, okej?

Era drömmar!

2010-08-29 @ 12:13:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 6
God morgon Sverige, eller kanske värdlen? Äh, god morgon mina underbara bloggläsare!

Jag har precis vaknat, av att mamma kom in med frokust på sängen åt mig! Två nutella mackor och ett glas mjölk, min mamma är bäst! Under kvällen ska jag förflytta mig från mamma i asmundtorp till pappa i landskrona, för att stanna där till söndag. Precis som vanligt, då. Fast, jag har en del saker jag ska göra innan.

Men en sak, som jag gärna vill veta.. vad är era drömmar? Okej, ni kanske vet att jag är en stor drömmare, i skolan drömmer jag mig bort nästan hela tiden. Särskilt när vi inte har roliga uppgifter, eller om jag bara inte kan eller orkar tänka. Så, istället för att ropa på läraren på hjälp sitter jag och drömmer mig bort, med musik i öronen och blicken uppåt himlen, tills läraren kommer. Jag har väldigt lätt för att komma dit, och så har det alltid varit. Varenda lärare jag haft genom mina skolår har sagt samma sak. Och jag tänker inte ge upp förrens jag är där. Men, en sak jag tänkte på, är att jag har skrivit mina drömmar här på min blogg (konstigt, det är min blogg!), men jag är inte den som tänker på mig själv och vad jag vill, utan jag tänker på andra också, för jag vill aldrig såra någon. Så, av ren nyfikenhet, vad är just din dröm, och varför? Ta dig gärna tid och skriv ner din dröm här, under kommentarer. Jag vill så gärna veta, vad din djupaste dröm är, och jag ska försöka att förstå den så gott jag kan! Det hade varit jätteroligt om du delade med dig av din dröm!
Ni kan absolut säga till om ni vill att jag inte ska godkänna dom, alltså, göra dom synliga så att andra kan läsa dom. Eller, så kan ni bara skicka ett mejl;
jossse_b@hotmail.com om ni då inte vill att de ska synas.

Jag bjuder en bild på min mamma och mig, och så väntar jag på att få läsa era drömmar!

Jag och min älskade mamma.♥

Mitt internet funkar!

2010-08-28 @ 22:25:25 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

För att fira det får ni en bild från igår. Orkar inte skriva ett inlägg, har inget att skriva ändå. Så, ni får en bild. Imorgon ska jag till pappa. Ha det bra!

Hejsan! Ursäkta för att jag inte bloggar, ...

2010-08-28 @ 14:28:30 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan! Ursäkta för att jag inte bloggar, har fortarande konstigt nog inget intenet. Hör av mig imorgon när jag kommer till pappa där internet finns !(:


Ååh! Vårt internet funkar inte! Jag fö...

2010-08-27 @ 17:32:13 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Ååh! Vårt internet funkar inte! Jag förstår inte varför ! Annars har jag bara varit i skolan, hade första matte lektionen och det kommer sluta med att jag sitter och drömmer mig bort. Hoppas på det bästa iallafall. Slutade dagen med syslöjd. Jag och Moa skulle egentligen vara ute och fota nu men jag är så otroligt trött så vi tar det senare ikväll. Vad hittar ni själva på?


Rensning av kläder..

2010-08-26 @ 17:28:35 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag har icke bloggat sen igår, och det är jag ledsen över. Har jobbat bra i skolan idag så jag inte tänkt på att mobilblogga. Plus att vår vikarie på No:n ville så gärna ha min mobil (okej, jag lyssnade på musik. I hörlurar. Vad jag vet så brukar vi få göra det?)
Men det här har hänt sedan jag bloggade igår:
*Jag
och mamma har börjat rensa mina kläder. Gick igenom garderoben igår, nu har jag börjat på byrån. Strax färdig med tröjorna, tre lådor to go!
*Jag har läst något kapitel ur Andreas Carlsson's bok. Jag tycker om han på något sätt.. vi är rätt lika, han och jag, kom jag på. Tre exempel är att vi haft pappor som hållt på med musik, vi är alltid inne i våra egna världar, och vi är blyga. Så, det känns väldigt kul att läsa den, och känna igen sig i det han skriver.
*Haft första idrottslektionen i nian. Hade den idag, så jag har precis duschat. Eftersom jag ville hem, och det var sista lektionen och jag inte var svettig efter den promenaden jag gick så kunde jag likabra göra det här hemma. Hon känner nog på sig att idrott inte riktigt är min grej.
*Jag tittade igår i gamla fotoalbum från när jag föddes till jag gick i typ femman. Jag tycker jag var väldigt gullig när jag var liten! Det konstiga är att jag inte minns någonting sen jag var två, tre, fyra, fem och sex år gammal. Det är precis som om det var en annan själ i mig då. Haha. Men jag hittade många gulliga bilder, så jag tänkte lägga ut några på bloggen, men jag kan inte bestämma mig för vilka.. så jag undrar om ni skulle vilja se bilder på min sen jag var liten? Kommentera då! Ni vet hur ni gör.
 
Ja, det är pretty much det som hänt. Fick även ett tips av min låtsasmammas syster Sandra, att inte sjunga när jag är förkyld. Det var inte bra för stämbanden, så tack för det tipset!

Back to the top!

2010-08-25 @ 16:16:50 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Japp, jag ska dit igen!

Man kan ju fråga sig vad jag menar med det.. Det jag menar med det är att jag har inte sjungt på fleeera veckor pga. olika anledningar, och ska jag vara ärlig, så har det varit en plåga. Det började redan i juli. När My kom. Då hade jag inte tid att sjunga, My var ju här och så vidare. Det var karneval. Sedan dess.. har jag aldrig varit hemma själv, varit i Oskarshamn och varit på Malmö Festivalen. Och sen har jag inte spelat gitarr heller så mycket. Spelade knappt när My var här, visade bara introt på World behind My Wall, typ. Jag har faktiskt spelat lite när jag varit hos pappa, men jag fick inte ta med mig gitarren till Oskarshamn, för den fick tydligen inte plats i bilen. Och sen blev jag förkyld är uppe, har varit trött, fått huvudvärk och bara inte ork att varken sjunga eller spela. Jag har överlevt tack vare min underbara iPhone.

Jag är fortfarande förkyld.. Men jag tror och hoppas verkligen på att min hosta håller på och försvinna. Den var okej igår, hostade knappt igår, men idag har den varit lite värre igen. Själva förkylningen känns också som om den är på god väg att gå bort. Den kommer säkert bara komma tillbaka igen för att jag sa det.. Haha, nej, men jag hade faktiskt min vinter skinn-jacka idag! Bara för att det skulle regna.. Men det gjorde aldrig det. Iallafall, så testade jag att både spela och sjunga idag. Och det låter helt okej! Fast, min gitarr behöver stämmas ordentlig.. Den är väl stämd, men det är något som låter fel. Och rösten är helt okej. Jag gillar rösten jag får när jag är hes. Men rösten kan jag inte ''träna upp'' förrens jag är helt fri från förkyldningen.

Sen har jag förresten börjat läsa Andreas Carlsson's Live To Win! Början är rätt bra, kloka ord. Hade ju inte varit helt fel att ha han som låtskrivare.. hehe. Nej, men, jag tror faktiskt jag är inne i en ''pop-period'' nu. Lyssnar mest på pop. Emd-Baby Goodbye spelas i min iPhone heeela tiden! Och Darin's gamla låtar.

Hur brukar ni göra när ni är förkylda? Brukar ni sjunga ändå, och hur låter det då?

Outfit!

2010-08-25 @ 08:11:04 Filed in: My life
Kommentarer: 2

img_5976 (MMS)

Tjena! Kort skoldag idag! Går till tolv för vi går inte enligt schemat idag. Skönt! Ni får en outfit bild för att jag blev två dagar sen med rix fm bilderna!


rix fm, malmö 2010.

2010-08-24 @ 16:09:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 5
Medans ni kollar igenom bilderna, passar det bra att lyssna på ''All For Love''. Den beskriver sista Lördagen i sommarlovet (Rix Fm, Malmö, 21/8-2010) väldigt bra. Energin och kärleken artisterna gav mig, och alla andra. Och kärleken jag och alla andra gav tillbaka. Det var väldigt mäktig, mäktigare än i Kalmar. Scenen var större osv. Bara kolla på bilderna, njut, och släng upp en kommentar om vad du tyckte om bilderna, eller kanske vad du tycker om artisterna?


E.M.D - All for Love.
Börjar med Apollo drive.Rix Fm's egna band:

Broken Door: (fick bara en bra redigerad)

E.M.D

Eric Saade:


Erik Grönwall:Erik Hassle:Love Generation:

Ola Svensson:


Rebound: Och så slutligen-Rix Morron Zoo Ledarna (Fylking var inte där):
Nu ska jag kolla på Bik Bok's hemsida och se om de fått in lite nya kläder, sedan kolla lite bloggar, facebook och sen blir det duschen. Ikväll blir det slapp igen framför tv:n med Fångarna på Fortet. Tydligen skulle det gå igen, enligt mina vänner på facebook.. Vad ska ni hitta på idag?

Vet ni vad som är så dåligt här hemma ...

2010-08-23 @ 19:44:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Vet ni vad som är så dåligt här hemma hos mamma? Vårt internet som aldrig funkar! När jag åt slutade internet funka och jag har inte fått igång det. Fick bara igång det genom mobilen. Och jag har ju de färdigredigerade bilderna i datorn.. Så sket det sig idag igen. Men jag lovar och svär att bilderna kommer upp i morgon! Det första jag ska göra i morgon efter skolan är att slänga upp dom. Är så jäkla trött på mobilinlägg. Det är ju hur tråkig som helst! Aja, ni får förbereda er på väldigt awesome bilder! Fick en hel del fantastiska på Eric Saade (förresten så träffade jag hans "kusin" idag?) och EMD. Dock är de finaste bilderna på Erik Grönwall. ;) nu ska jag kolla på fångarna på fortet. Ska ni se det?


Hmm, vilken ska jag börja med?

2010-08-22 @ 19:58:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Jag vet att jag lovade att slänga upp bilderna från igår. Men, jag har faktiskt inte hunnit redigera dom, så jag lovar att de kommer imorgon. För, då har jag hunnit redigera dom, haha. Håller på med dom nu faktiskt, precis börjat och jag vill helst släcka datorn innan nio. Och, skoldagen imorgon kommer antagligen inte bli så lång, så jag kommer ha tid då!

Nu måste ni hjälpa mig att välja vilken bok jag ska börja läsa! Jag behöver verkligen er hjälp, jag har stor beslutsångest! Ni vet väl att ni kan kommentera svaret? De flesta av er har ju verkat glömma var kommenterar, och det kan man göra längst ner i varje inlägg till höger. Jag ska förresten också bli bättre på att kommentera andras bloggar..


Vilken tycker ni jag ska läsa? I AM OZZY eller Andreas Carlsson-Live To Win? HJÄLP!

Tacktext.

2010-08-22 @ 16:16:31 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Dåså, nu var det dags för tack texten.. Jag har inte förberett ett ända ord. Så, den kommer antagligen inte vara fylld med känslor. Jag bara tackar. Tackar för den bästa sommaren någonsin.

Jag vill tacka.. den fina skolavslutningen på skolan. Jag vill tacka Gud för alla de soliga dagarna vi haft. Jag vill tacka Moa, My, Natalie, min familj, mina grannar och släkten för alla underbara dagar vi haft. Jag vill tacka Landskrona Karnevalen, Andreas Johnson, Carolina Af Ugglas, Erik Grönwall, Eric Saade. Jag vill tacka Rix Fm för festivalerna i Kalmar och Malmö. Och alla artister som uppträdde där. Jag vill tacka Sofia från Rix Morron Zoo som gav mig tröjan. Jag vill tacka Samsung Wave för att den tjejen vann så jag kom längst fram. Jag vill tacka min kamera. Jag vill tacka My's kamera. Jag vill tacka Erik Grönwall's turnémanager. Jag vill tacka allt och alla som jag sett en liten glimt av, även om jag känner er eller inte. Med andra ord så har detta varit den bästa sommaren i mitt liv. Jag lovar. Den har varit så otroligt bäst. Jag är ingen sådan som säger att ''ååh, denna sommaren har varit den bästa i mitt liv!'' till alla sommrar som går. Verkligen inte. Så när jag säger att denna sommaren var den bästa i mitt liv hittills, så menar jag det verkligen. Jag vill tacka allt och alla tusen gånger om. Jag tror till och med detta året kommer bli det bästa i mitt liv. Jag har ju trots allt sett Tokio Hotel i år. Och jag hoppas på fler spännande konserter.

Jag måste lova er, att Tokio Hotel konserten och de tre gångerna jag sett Erik Grönwall i år har varit det bästa i år. Det kan jag lova er, utan att året ens är slut. Haha, känns som om det är vinter nu bara för att jag skrev det!

Men nu är jag iallafall hemma hos pappa, ska bara packa och äta och sen ska jag till mamma. När jag kommit till mamma ska jag redigera alla bilder från Rix Fm igår, så lägger jag ut dom senare ikväll (:

Jag heter Josefin Borgman, och jag är lycklig..

2010-08-21 @ 21:07:23 Filed in: History
Kommentarer: 2
Usch, hur ska jag börja detta inlägget..? Okej, såhär får det börja, ehe..

Jag ställde klockan på tio, då jag snoozade fram till elva typ, haha! Sedan, vid halv ett stack jag och min kusin till Stortorget. Där var folk, men inte jättemycket. Vi fick iallafall inte plats längst fram. Vi fick plats på andra raden. Vid två tiden skulle Ola signera vid lilla scenen, så jag ville ha hans autograf (igen) så jag sprang dit och fick den. Senare, när alla stod upp, så blev där en massa puttande, massa passande till andras platser osv. Men, en tjej som jag stod bakom vann en mobiltelefon, så hon fick sitta i ett vip tält istället, så jag fick hennes och hennes tre vänners platser, så jag kom längst fram ändå. Sedan, började det. Det var Roger, Sofia och Ola från rix morron zoo som skötte konserten idag. Väldigt coolt att få träffa dom! Kommer ihåg förut, när det var Titti istället för Sofia, så varje morgon påväg till skolan i skolbussen lyssnades det på rix morron zoo. Så, det var coolt! Sedan började Ola spela, han spelade två låtar, för han hade bråttom iväg. Sedan var det.. jag kommer inte riktigt ihåg ordningen.. Blir lättare att ge ut fler detaljer senare när ni får bilderna också! Iallafall, när de skulle slängas ut rix fm tröjor, så skrek jag på Sofia, så jag fick en, hihi.

Sedan var det Rebound, fick någon bild där Rabih tittar in i kameran, tror jag. Love Generation, Erik Hassle och sådant. Sedan-ERIK GRÖNWALL!!!! Fin som han är, hade han färgat håret! Det var det första jag la märke till. Snyggt, Erik! Kändes som vi fick ganska mycket ögonkontakt denna gången också. En gång såg vi på varandra och log, iallafall. Hihi. Sedan kördes det på med Eric Saade, Broken door, och EMD. Förresten så hoppade Danny och Erik Segerstedt ner från scenen, och jag rörde deras muskler. Hehe.

EMD var de sista som uppträdde, så jag sprang bak till min kusin och hennes kompis bakom scenen. Där väntade vi på att Erik skulle visa sig. Vilket att han gjorde. Han fick mitt brev, och blev glad för det. Han skulle läsa det, sa han! Så, jag blev nöjd. Fick dock ingen autograf, men det sårar inte mig, jag har ju många från han redan. Sen letade vi upp någon som kom ihåg vart efterfesten skulle vara, eftersom de sa det på scenen förut, men jag kom inte ihåg, som sagt.. Vi stannade vid någon som stod vid en Rix Fm bil, och det råkar då vara Erik's turnémanager! Stod och snackade med honom. Han sa att han kom ihåg mig från Kalmar och Landskrona. Han kom ihåg min väska, haha. Erik signade ju på den i Kalmar.. Sen ville han få min kusins kompis nummer, så han fick det.. Och ååh, sedan, tog han upp ett gult plektrum ur fickan och bara ''Detta är Erik's favoritplektrum för att det är gult. Du kan få det.'' *tittar på mig*. Jag bara ''Seriöst? Om det är hans favoritplektrum kan jag bli hans favorittjej'' haha. Sedan fick jag det! Iiiiih! Fast, jag trodde Erik skulle bli sur på honom för det. Vill Erik ha tillbaka det får han komma och hämta det, u know ;)

Så, ja, min dag har varit U.N.D.E.R.B.A.R! Jag är lycklig! Glad! Jag förstår inte att det händer just mig.. Vi får hoppas att Erik's turnémanager hör av sig till min kusins kompis. Hehe ;) Kanske får komma in på efterfesten? Nej, men.. Haha! Varför inte, liksom?

Nu ska jag.. kika runder på alla andra hemsidor, och sedan kanske sätta på någon film och bara mysa. Om då inte min kusin ringer och säger att vi får komma in på efterfesten ;) Haha, nej, nu får jag sluta drömma! It's time to face the reality, 'cause the school starts on monday! Det är jag glad för. Inget som kan förstöra mitt livs bästa sommar! Imorgon ska jag skriva ett tacktal till alla som varit inblandade, tror jag.


Äh, det löser sig..

2010-08-20 @ 14:22:51 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Det där med covern. Ska ju ändå skriva ett brev till han, ge han det imorgon personligen och så. Där kan jag förklara varför jag inte kunde spela in en cover till honom, och istället be han lyssna på låten så han vet vilken det var. Så att han iallafall vet på ett ungefär vad han betyder, hehe.
Jag har precis stigit ur duschen! Eller, jag har fått på mig underkläder och tröja. Min söta Michael Jackson tröja jag köpte på Öland. Jag måste börja packa, men innan det måste jag fixa mitt hår. Föna det, platta det och sånt ( bara för att mitt uppklippta hår viker sig utåt när jag precis duschat det.. det ogillas. )

Jag tänkte bjuda på en väldigt bra låt från Darin's nya platta! Jag tror den släpptes igår.. Riktigt nice är den! Finns två låtar jag gillar från den, men den första är så häftig tycker jag. Den sista var väldigt.. vacker. Så, jag bjuder på den andra senare.


Darin-Microphone.  
Jag älskar att han påminner så mycket om Michael Jackson i denna låten. Hans sätt att sjunga, när han försöker få det där.. liksom.. den där hårda rösten. Han blev ju uppväxt med Michael's musik, och han påminner som sagt väldigt mycket om Michael för mig, och saken är att han inte känns fejk. Det känns som han. Tur att vi har Darin. Vad hade vi gjort utan honom?

Sen kan jag lika bra passa på att bjuda på min favorit bild från Öland's djurpark. Jag har självklart tagit bilden själv. På mitt ett av mina favoritdjur-Tigern. Det kanske inte är världens bästa bild, och kanske inte världens bästa kvalité heller, men den är hur gullig som helst!


Haha, titta bara som den försöker slicka sig om nosen! Världens gulligaste tunga äger han också, ja! Eller, det kanske är en hon.. Iallafall, så är tigrar väldigt vackra.

Ni får ha en skön fredag! Själv ska jag, min moster, min kusin, och mosters man ut och äta på en resturang ikväll ;)

Min sista chans i morgon..

2010-08-19 @ 23:24:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Moa (mmoaah@hotmail.com) om *suck*:
vilken låt ska du sjunga te erik?
och Ola Salo är alltid gullig :D
hihihihihih :D
pusss

Svar: Låten jag ska sjunga till Erik blir nog Speechless. Men, om jag inte är hemma själv i morgon en stund så blir det inget. Då skickar jag senare det till hans hemsida, men jag vill helst ge han det personligen..

Idag har jag varit med Linda! Henne har man saknat, inte träffat henne sen typ sexan! Vi var i stan, köpte godis som jag ska ha med mig till Malmö, och sen åkte vi hem till mig och haft kul. Vad har ni hittat på? (förlåt för att min blogg är så tråkig för tillfället.. jag får skriva något kul i morgon!)

*suck*

2010-08-19 @ 14:04:39 Filed in: Music
Kommentarer: 1

Wow, jag kommer inte på en bra början till mitt inlägg idag.. ouch.

Denna veckan har inget gått som jag vill. Kommentarerna har mystiskt nog slutat komma, statistiken har varit konstig, mitt hår är inte som jag vill (okej, det är det nästan aldrig..) och jag har inte hittat en ända möjligthet att kunna spela in min cover på. Jag snackade om det med pappa igår. Han sa att det inte var lönt att laga mikrofonen, för att den ändå inte passade i pedalen. (Man har en pedal eller ett litet mixerbord, tror jag, för att kunna koppla in instrumenten, för att sen kunna koppla vidare till datorn när man spelar in) Jaaahaapp. Så, han sa att jag fick spela in med min kamera, som där är super dålig kvalité på, och så när man spelar upp klippet i kameran, så hör man inte ljudet, så jag får väl göra ett x antal klipp, och sen gå på magkänslan vilket som blir bäst. Nu har jag bara ett problem kvar. Hela min familj hemma. Och, jag kan absolut inte sjunga den låten jag ska sjunga när dom är hemma. Vi har världens minsta ljudisolerade väggar och dörrar. Och golv! Seriöst, man kan höra när vi går! Och jag, som inte alls gör mycket ljud av mig, hörs. Och när mobilen ligger på mitt bord bredvid sängen, tex, och jag får ett sms, då hör dom det på varenda ställe och hörna i hela huset. So, yeah, that kinda sucks. Men vi får se hur det blir med den saken, vi får ju hoppas på det bästa.

Anyways, idag ska jag inte göra något speciellt. Jo, jag ska få tag på mormor och morfar för att dom ska köra mig till Malmö imorgon. Eller, jag ska fråga om dom kan göra det. Annars har jag bara ont i tänderna (tandläkaren satte in en grövre båge igår)


The Ark (ola salo)-Have you ever heard a song, (live aukustisk version på Morgonpasset i P3)

Jag tycker den låten är så grymt vacker. Ola, han är vacker i sig själv också, tycker jag. När jag såg videon första gången, satt jag och fnissade. Ganska mycket, faktiskt. Det såg så gulligt ut, för han såg så förvirrad ut hela tiden. Och han tittar på tjejen rätt ofta som sitter bredvid. Jag tycker det är hur gulligt som helst! Och sedan i slutet, när alla sjunger med, är rätt gulligt också. Så, det här får bli dagens låt ( glömde slänga upp en igår, som jag lovat ju, så jag gör det nu!)

Fix på bloggen!

2010-08-18 @ 15:17:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Jag känner att jag vill göra små justeringar på bloggen. Sedan jag tog bort Tokio Hotel Humanoid City Live bannern högst upp på bloggen, flyttade sig hela bloggen, typ. Jag vill flytta ihop menyn med inläggen igen. Sen, måste jag faktiskt skaffa en header. Jag vet vad jag vill ha, jag vet bara inte vart jag ska ta den. Fast, nu fick jag faktiskt en idé.. Iallafall, My, skulle du kunna tänka dig att hjälpa mig med inlägget och menyn? Så jag får det som innan?

Sedan ska jag ändra bakgrunden till lite ljus grått. Är trött på att ha rosa nu, höhö. Sedan, när My skickat dom, kommer jag ha nya bilder. Massor, förhoppningsvis. De jag fått (jag fick bilden på mig och Erik) kan jag tyvärr inte slänga upp, för av någon konstig anledning sitter där ett lås och tydligen så är bilden för stor. Så jag får be pappa fixa det sen.

Och vad har hänt med kommentarerna, igen? Tyckte ni kommenterade på rätt bra där ett tag, men det försvann igen? Jag hoppas att de kommer tillbaka..

Senare kommer det upp en veckans låt, tror jag! Men det får bli efter att jag varit hos tandläkaren.

Nyvaken!

2010-08-18 @ 11:57:55 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Klockan ringde halv tolv, jag snoozade till tjugo i, hehe. Okej, det känns lite dumt att behöva sätta på alarm på klockan när det är sista veckan av sommarlovet.. Men, annars hade det bara blivit som igår-att jag vaknar runt tre. Och det är också dumt nu när det är sista veckan av sommarlovet.

Allt dethär sommaren-är-slut-snacket på de flestas bloggar, vad är det? Är sommaren redan slut? Det tycker inte jag! Jag tycker att sommaren är slut när man vrider tillbaka till vintertid på klockan.

Idag ska jag till tandläkaren! Jag har gått runt med denhär tandställningen utan att varken spänna eller byta den, i två månader, så det är definitivt dags för ändring på den. Jag har dock ingen aning om vad han ska göra.. Jag tror vi bara ska dra fram käken nu.. Men, jag vill inte det, för jag har testat att ''dra'' fram käken, när jag kollat mig i speglen, och jag tycker jag ser.. konstig ut. Så jag är inte så glad för att vi ska göra det, sooner or later. Pappa har även lovat att han ska laga mikrofonen och visa mig hur det där programmet funkar. Inspelningsprogrammet. Jag har gett mig på det förut med elgitarren, men det funkade inte så värst bra..


-Jag, nyvaken! Bilden är nytagen.

Vad ska ni hitta på denna underbara dag?

The old times!

2010-08-17 @ 19:03:11 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Titta vad jag hittade! Kollade igenom gamla bilder, sen när jag var liten. Då hittade jag en bild på mig och min bror när vi uppträdde på Småstjärnorna när jag gick i typ, ettan! Hur gulligt som helst! Hade fler bilder, men de var suddiga, så denna var en av de bästa. Synd att där är ett huvud mitt i vägen. What ever!

Visst är det jätteroligt att kolla igenom gamla bilder på sig själv?


jag vet ingenting längre!

2010-08-17 @ 15:44:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag skulle spelat in covern på Stay idag. Men jag råkade vakna kvart i tre, ehe. Och det menas med att alla i familjen (plus några till) förutom pappa är hemma. Och då kan jag verkligen inte göra det. Fast, det gör inget. Pappa måste ändå laga micken, och det måste han göra idag. Sen måste han lära mig hur man kopplar in den till datorn, och hur man använder programmet. So, that's the story.

För er som ville veta, har jag fortfarande inte hört av Moa. Eller, okej, hon har bloggat, men hon har inte nämt mig, hon har inte ringt mig, eller smsat mig. Hon har säkert inte ens tänkt på hur orolig jag är. Hon hörde av sig tydligen till Natalie.. But i have feelings too, you know.

Annars lovade jag att berätta drömmen jag drömde igår! Det var såhär att jag var gravid. I fjädre månaden, kanske. Jag visste inte vem som var pappan, eller så, men jag visste att jag älskade att vara gravid! Att det var så underbart! Så, eh.. förut har jag sagt att jag inte vill ha barn pga att jag tror det gör ont när man föder, men den drömmen ändrade mina tankar, haha! Fast, jag vill inte ha barn än.. på ett tag!

Just nu skickar My bilder till mig. Vi tog en väldans massa bilder på oss när jag var där! Så, hon skickar de redigerade nu, och de oredigerade senare! Ni får ha en bra dag! ♥

Nu känns det bara annorlunda..

2010-08-16 @ 23:49:02 Filed in: History
Kommentarer: 2

Hejsan! Förlåt för världens dåligaste uppdatering idag! Som sagt så skulle jag till stan, och jag gick dit med Moa och Natalie. Jag handlade ett par tights och ett par höga strumpor. Jag visar er i morgon. Moa, vart är du? Hur mår du? Vad kommer hända nu?

Sen fortsatte jag och Natalie på egen hand. Vi kollade inne på Kicks, sedan bjöd jag oss på vars en hamburgare, för vi var hungriga. Blev jagad av getingar och sådant trevligt. Sedan gav vi våra burkar till en sån man som frågade om han kunde få dom. Sen gick vi hem till mig och .. jag duschade medans hon och Linnea kollade på Sex And The City 2. Sedan gick vi ut och träffade Alex, Henke, Robin och Wigge. Vi.. var väl inte världens socialaste, men vi tänkte på Moa, mest. Sen gick Natalie och jag hem till mig igen och kollade på Alvin och Gänget 2. Nu.. sitter jag på mitt rum och.. tänker på Moa... Moa, jag är jätteorolig för dig, kontakta mig så fort du ser detta! Vi måste prata!

Blir också lite depp när jag tänker på allt. Kärleken, min dröm, och drömmen jag hade inatt. Kan skriva den imorgon också.

Iallafall, bilder på det jag köpte kommer som sagt imorgon. Ska även fråga om det går bra för My att skicka lite bilder till mig, och ska fråga Rasmus om vi kan fixa den där låten i morgon.. Jag har lovat mig själv att spela in Erik's låt ''Stay'' och ge den personligen till han på Lördag. Ska bara se om det låter bra, eller så tar jag typ någon annan låt.

They're tellin' me it's beautiful. I believe them, but will i ever know?


Thriller MegaMix!

2010-08-16 @ 12:28:40 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 2
Det är det jag lyssnar på just nu, jag tror inte den finns på youtube (ärligt talat, jag orkar inte kolla..) så för första gången lägger jag upp en länk till Spotify på min blogg!

Michael Jackson – Thriller Megamix

Igår, när jag kom till pappa, så kom Natalie och Moa vid.. nio tiden, kanske? Då satt vi utanför mig och snackade med min bror och min granne ett tag. Ett långt tag. Till halv tolv, typ! Haha. Det var väldigt trevligt att få träffa er tillsammans igen, det var längesen! Sen drygade jag vid msn till två. Natalie, Moa och jag bestämde oss för att vi skulle gå tillsammans i stan idag. Men, jag tror inte de har vaknat än, så jag går nog ner där själv. Ska bara försöka väcka dom en stund till, höhö.

Ni får ha det så bra, och nu vill jag veta vad ni ska göra idag!♥


We've been together for such a long time.

2010-08-15 @ 20:56:13 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 2
Jag bara säga Grattis till Tokio Hotel som firar 5år med singeln Durch Den Monsun. Alltså, det har gått 5 år sen de släppte den låten. Och tack vare den låten, finns många fortfarande vid liv, och Tokio Hotel upplever sina drömmar. I love you, guys. Danke für alles. Och för allt som ni har kvar att göra.

Tokio Hotel-Durch Den Monsun.♥


Paris Hilton's new BFF.

2010-08-15 @ 15:20:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Det går gamla avsnitt av Paris Hilton's new BFF på tv, och jag sitter och halvkollar på det. Det är rätt kul, faktiskt. Fast just nu är det reklam, och ibland älskar jag reklam. Det påminner mig om massa saker. T.ex Erik Grönwall reklamen påminde mig om att jag ska se honom på Lördag. Iih, jag längtar! cdon.com reklamen påminde mig om att jag ska be pappa fixa Guitar Hero Warriors of Rock! Och att jag ska fixa det där djuspelet.. där man bygger en djurpark. Såg det på http://ilivemylifeblack.blogg.se igår, och jag har alltid velat testa det spelet! Dessutom är den tjejen som äger bloggen en väldigt söt tjej!

Annars, ska jag snart packa my bags to pappi, och snart blir det väl mat också. Sedan, när jag kommer till pappa, ska jag vara hemma hos Natalie med henne och Moa en stund. Har ingen aning om hur länge. Ska bli kul att träffa dom igen, känns som om vi inte träffats på en evighet! Och det har vi ju inte heller, typ.. Känns som om vi inte träffat varandra sen Landskrona Karnevalen, och det var en månad sen!

Jag bjuder på en bild sålänge!

Frågestunden är över!

2010-08-15 @ 13:34:10 Filed in: History
Kommentarer: 1
Dåså! Då var min blogg's första frågestund över! ''Hur känns det?'' Haha, nej, jag skojade! Det var.. väl ingen stor grej? Men, jag fick en fråga om varför jag aldrig haft det förut, och det är för att jag vill att ni ska känna att ni kan fråga mig vad ni vill när som helst! Kom ihåg det, det gäller fortfarande!

Här kommer iallafall alla frågor och svar!

Neliiizh (http://lifeofneliiizh.blogg.se)
Vilka bloggar följer du?
Svar: Jag följer din, Moa's, My's, Linnea's, Kenza's, Foki's och Kissie's.

Vem hade du velat träffat?
Svar: Jag hade velat träffa.. Killarna i Tokio Hotel, Britney Spears, Beyoncé, Justin Bieber och Ozzy Osbourne.

Vad tycker du om att Gustav i Tokio Hotel har flickvän?
Svar: Jag tycker det är hur gulligt som helst, och jag är väldigt glad för hans skull!

Vad hade du gjort om Bill och Tom Kaulitz kom fram till dig och bjöd dig på middag?
Svar: Jag hade självklart gått på middag med dom! Såklart hade jag dött lite också, hehe ;)

Varför bloggar du?
Svar: Jag bloggar för att jag tycker det är kul, och för att ha ett ställe där jag kan skriva av mig. Och även lägga ut musik och grejor som jag gillar.

Vad gillar du mest att göra på fritiden?
Svar: Vara med vännerna och spela gitarr och sjunga och dansa.

Längtar du till skolan?
Svar: Nja, lite.

Moa Kung Andersson (http://moahofsweden.blogg.se)
1. Kollar du min blogg varje dag?
Svar: Yes, det gör jag!

2. Vilka bloggar följer du?
Svar: Din, Neliiizh's, My's, Kenza's, Foki's och Kissie's.
 
3. Gillar du Erik Grönwall mer än Tokio Hotel?
Svar: Nej, självklart inte! Men jag gillar Erik Grönwall vääääldigt mycket! (:

4. Vem är din närmsta vän?
Svar: Det står nog mellan dig, My och neliiizh.

5. Är du kär i ngn annan förrutom Bill?
Svar: Nej, det är jag inte.

6. Kan du reklamera min blogg på din bdb? :)
Svar:Absolut!

7. Kan du reklamera min bdb på din bdb? (A)
Svar: Jadå!

8. Vill du träffas imorgon? :)  (idag)
Svar: Hehe, jadå!
  
Anonym
Har du några bra tips på låtar som är lätta och lära sig på gitarr? :)
Svar: Jadå, där finns väldigt många låtar som är väldigt lätta att lära sig på gitarr. Du kan söka på dina favoritlåtar på 911tabs.com, där finns väldigt många låtar, även en del från svenska artister. 4 Non Blonde's låt ''What's Up'' 'är väldigt lätt att lära sig, och även många Tokio Hotel låtar som Zoom Into Me (om man inte kör fingerplock) och World Behind My Wall. Lycka till!(:

myyyyyyyzan <: (http://musicisthedrug.blogg.se)
Hm, vad vet jag inte redan..? Haha xD Nej men...
1. Vilken färg tycker du bäst om att ha på dina naglar?

Svar: Jag tycker väldigt mycket om att ha mina naglar svarta!

2. Vilken bok är den absolut bästa du någonsin läst?
Svar: Oj.. Det får nog bli Michael jackson's moonwalk!

3. Om det skulle göras en film av ditt liv, vad skulle vara huvudlåten?
Svar: Fy vad svåra frågor du kommer med! Haha, jag har faktiskt ingen aning.. You are my life, dedikerad till min familj, vänner, michael jackson och tokio hotel, eller.. You are not alone eller Keep the faith eller World Behind My Wall, haha!

4. Om du bestämmer dig för att lämna Sverige, vilka tre länder och vilka tio städer skulle ligga högst upp på listan?
Svar: Tre länder; USA, Tyskland och England! Tio städer; New York, Hollywood, Berlin, Hamburg, Magdeburg, London, och sen kommer jag inte på fler, haha!

5. Vilken är din favoritblomma?
Svar: Jag gillar verkligen röda rosor!

6. Vad är det bästa du vet att fota?
Svar: Det är alltid roligt att fota på stranden! Så, det får bli standen / naturen.

7. Antingen eller;
Återuppväcka MJ eller bli BFF med Georg[och lära känna TH med andra ord]?
Svar: Oj.. Något inom mig säger att jag vill väcka Mj, men ändå inte. Han var ju så sjuk och han var verkligen inte lycklig. Men jag skulle vilja återuppliva honom ändå, göra honom frisk och försöka göra honom lycklig.

Äta en bomullstuss varje dag resten av livet eller aldrig mer få känna lukt och smak?
Svar: Aldrig mer få känna lukt och smak.

Att alltid läsa bara Twilight Saga eller aldrig mer läsa Twilight Saga?
Svara: Aldrig mer läsa Twilight Saga. Kan ju alltid se på filmerna? ;>

Bajsa fjädrar eller klä dig i fjädrar?
Svar: Bajsa fjädrar, haha!

Aldrig mera få röra en kamera eller bara få fota varannan månad och alltid det värsta du vet?
Svar: Oj.. bara få fota varannan månad och alltid det värsta jag vet.
 
whysoserious
varför är du så söt?
Svar: Haha, oj, tack för kommentaren! Det är för att min mamma och min pappa är söta dom också, haha!
  
joonte :p
varför har du aldrig haft frågestund innan??? :p
Svar: Det beror på att jag vill att mina läsare ska känna att de kan ställa vilka frågor de vill när som helst (:

Felicia (http://feliciabanan.blogg.se)
Hur började du lyssna på Tokio Hotel? :)
Svar: Första gången jag hördes talas om dom gick jag i sexan. Jag hade inte särskilt många vänner i skolan, och jag pratade inte om allt med mina föräldrar. De visste dock att jag blev retad i skolan för att jag inte klädde mig som alla andra, för att jag inte sminkade mig som alla andra och för att jag inte lyssnade på samma typ av musik som alla andra. Jag kände mig väldigt ledsen, olycklig och ensam. Jag var så olycklig att jag inte ens ville leva, så en dag när jag var hemma själv, gick det faktiskt så långt att jag stod med kniven intill magen. Men då tänkte jag hur mamma skulle reagera när hon kom hem efter en lång dag på jobbet och såg hennes dottor ligga död på köksgolvet, så jag sprang in på mitt rum istället. Ledsen som jag var, kände jag för att kolla igenom ett Tl-magasin (Jag var med i TL då, det var en bokklubb) och så hade de en miniplanch på Tokio Hotel som var det första jag såg. Jag föll direkt. Jag kunde liksom.. höra deras melodier genom att bara titta på bilden, kändes det som. Jag vände sedan blad och läste faktan om dom, och jag tyckte de lät intressanta så jag kollade upp dom på youtube, och jag älskade det jag hörde. Sen den 15:e september 2007 har jag varit ett stort och stolt Tokio Hotel fan. Jag var så stolt över att jag gillade dom, att jag tog med plancher till skolan, och visade mina klasskompisar, haha!

Btw, vad heter typsnittet du använde i bilden? :)
Svar: Det hette Luna Bar! (:


Frågestunden fortsätter..

2010-08-14 @ 18:48:40 Filed in: My life
Kommentarer: 2
God kväll!
Som rubriken lyder; frågestunden fortsätter. Har dock fått in era frågor, och det är väldigt bra frågor tycker jag! En del var riktigt svåra att svara på.. Jag har svarat på dom och sprarat dem i Anteckningar på min dator, så det bara ska bli snabbt och enkelt att lägga ut dom sen. Men jag känner att just nu är det för tidigt för att avsluta den. Jag tror jag ska låta den hålla på under natten också, så får ni frågorna imorgon när jag vaknat! Låter det bra?

Vad har ni annars gjort idag?(:

Okej, vi kör en frågestund!

2010-08-14 @ 13:27:55 Filed in: History
Kommentarer: 10


Som ni ser på bilden (som jag gjort helt själv i paint!) så får ni fråga vad ni vill, och hur många frågor ni vill! Så, kom igen nu, nu har ni er chans att fråga alla frågor ni vill fråga mig, utan att skämmas, haha! Skämmas behöver ni inte göra annars heller, jag kom bara inte på något annat bra att skriva, haha..

Jag tror jag svarar på alla frågor ikväll eller i morgon, det beror på hur många jag får in, så fråga på! Om du själv har en blogg, så länka den när du frågar, så kan jag länka dig här på min blogg!


i love the way you lie.

2010-08-13 @ 23:18:53 Filed in: Music
Kommentarer: 3
Okej, rubriken kommer från en mening av refrängen ur låten som de flesta lyssnar på just nu; Love The Way You lie med Eminem och Rihanna. Jag såg videon för första gången igår, och jag gillade den! Megan Fox är så himla fin! Hehe, efter jag sett videon så gick jag in på toaletten och försökte fixa en hyffsad mittbena, men det får bli av när min lugg vuxit sig längre! Jag ser helt konstig ut med mittbena.

Här är ett svar till Anonym, som kommenterade inlägget med Ola's låt Overdrive; Ja, jag visste redan att man egentligen ska ändra till 25 på height'en på html koderna, och jag brukade faktiskt göra så förut också. Men när jag kikade igenom min blogg efter tio minuter så kunde jag bara se liksom.. kanten, höst upp på videon. Och, det var inte så snyggt det heller. Så, jag skriver in 35 istället och det funkar mycket bättre, och man ser spelaren!


Eminem ft. Rihanna-Love the way you lie.

För övrigt så är Rihanna fin i sitt röda hår! Och hon får det att se okej ut att ha rött hår och rosa läppar. Jag gillar även hennes sminkning starkt! Och här är lite info om videon; Paret i videon, som ni ser, bråkar väldigt mycket och misshandlar varandra, och det var tydligen the message denna låten (och videon) ville ge. Både Rihanna och Eminem har haft något att göra med misshandel. Rihanna blev ju misshandlad av Chris Brown, och han fick tjänstgöra. Hans tjänst var att tvätta bort grafitti från väggar. Eminem själv blev anklagad av sin mamma och fru att han misshandlat dom. Dock så tror jag inte han fick något fängelse eller något, de sa bara lite snabb info innan videon startade. Just det, Megan Fox skänkte alla pengarna hon fick för sin roll i videon till ett hem för misshandlade kvinnor. Bra val där, Megan!

Annars sitter jag och mimar och dansar lite gulligt till låtar på Spotify. Så kan det gå när man har tråkigt.. Men jag ska snart gå och lägga mig tror jag, har varit vaken sedan nio idag. Jag är ju inte van vid det än, nu när jag haft sommarlov! Imorgon tror jag att jag ska köra en Frågestund, så börja klura på era frågor redan nu!(:

Bilder från Rix Fm Festivalen i Kalmar!

2010-08-13 @ 20:13:53 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu har jag äntligen kommit hem, varit hemma i några timmar, inlett mitt Michael Jackson block med hans dikt ''Planet Earth'', mjukat upp rösten och spelat lite gitarr. Och ätit kinamat. Nu ska ni få bilder från rix fm festivalen förra veckan! (ERIK BILDERNA BLEV BÄST, DE LIGGER LÄNGST NER I INLÄGGET!)

Det började med Andreas.
Anna.Apollo Drive.Broken Door.
Love Generation.


Rebound.

Velvet & Linda.Erik Grönwall!


Nu ska jag titta på tv, see ya!

Nu är jag hemma i Skåne igen! Fikar hos mo...

2010-08-13 @ 14:40:51 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Nu är jag hemma i Skåne igen! Fikar hos mormor och morfar så jag skriver mer när jag kommer hem. Då bjuds det på bilder!


God förmiddag! Jag skulle mest bara medde...

2010-08-13 @ 12:38:24 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God förmiddag! Jag skulle mest bara meddela att jag är påväg hem just nu och för er som ville veta så har vi precis ätit på mc donalds. Och nu ska jag fortsätta sova med musik i öronen. Vi hörs sen!


Tips: kolla på himlen idag!

2010-08-12 @ 20:12:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Min pappa ringde mig förut och berättade att det tydligen kommer vara väldigt mycket stjärnfall på himlen inatt. Men, klockan är bara åtta, så det har inte blivit mörkt ute än. Men det är bara ett tips! Jag tycker stjärnfall är så vackert, så jag ska kika en stund, och se om jag kan få några fina bilder.

Nu ska jag fortsätta titta på Mtv, ha det bra!
(och förut fick jag en kommentar om jag kunde följa en som följde mig på Bloglovin', och självklart kan jag det! Om du följer mig, så följer jag dig!)

I'm into o-o-o-o-overdrive!

2010-08-12 @ 17:03:22 Filed in: Music
Kommentarer: 2

FÖRLÅT FÖR NOLL UPPDATERING IDAG! När jag väcktes av mamma vid tolv var det frukost, sen en snabb dusch och sedan körde vi ut och handlade lite glass och sådant.

Så, nu vet ni vad jag gjort idag, haha! Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Svar till Moa's kommentar; ja, jag kan tänka mig att göra en cover på låten! Jag har faktiskt lyssnat på den i några dagar nu, och jag älskar refrängen! Ska bara lära mig låten, haha.

Här får ni låten, förresten!

 


Ola Svensson-Overdrive.

Min statistik börjar gå uppåt!

2010-08-11 @ 20:26:36 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Jag har bevakat min statistik de senaste dagarna, nu när jag varit här i Oskarshamn, och det är jätteroligt att se att jag har mellan 10-20 unika bevakare varje dag, haha! Inte vet jag om det är mycket, men det är mer än vad jag hade förut, och jag hoppas att det fortsätter att öka! Nu ska jag även se till att det händer saker på bloggen.

Det är alltid så himla tråkigt att säga att det ska hända saker, för man vet att det inte gör det. Men nu ska jag skärpa mig. Ska be pappa att fixa micken, och så ska jag börja spela in! Det är tråkigt att sitta och lyssna på massa vackra låtar man vill göra covers på, det blir bara jobbigt med tiden, när man får ur tummen och ska spela in allt. Dock kul, men.. då kan man ju liksom inte spela in om man får en till låt man vill spela in, då får man ju vänta med den. Och så kan man inte lägga ut typ två låtar varje dag. Då måste man jobba väldigt mycket, och det kommer jag inte ha så mycket tid med nu när jag ska börja nian.

Iallafall så ska jag börja så smått, och göra vad jag kan. För, jag har tänkt på dethär. Med min dröm. Jag måste börja jobba nu. Jag måste ta mig dit, och det är inte lätt. Jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit, men jag vet att jag ska dit.

Annars tittar jag på simpsons, som slutar antagligen om fem minuter. Men då är det Family Guy. Ni får ha det så bra, så hörs vi i morgon! Och förresten, ni har väl inte missat att det fortfarande går att kommentera? Ni får gärna tipsa om låtar ni vill jag ska sjunga eller liknande (:

''i would jump.. out of the building''

2010-08-11 @ 17:14:37 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 0
Hahahahahahaha! Bill Kaulitz är för j**** rolig ibland! Sitter och kollar på intervjun de hade med Jin i Malaysia den 2:e augusti i år. De fick frågan ''What would you do if you know you only had one day left to live?''
Bill svarar; ''Ehm.. I would invite my family, my dogs and friends and just hanging out. Maybe watch my favourite movie again, and then when i know that it's over i would jump.. out of the building. 'Cause that would be really really cool.'' Hahaha, jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser det!

Annars åkte vi ut och fiskade vid tolv-halv ett. Så, nu har jag gjort nästan allt man kan göra inom fiske! Nästan trillat i vattnet, trasslat in linan så att vi fått byta den, fångat säkert ett ton sjögräs, och till och med tappat kroken i vattnet! Haha, nu har jag bara två saker kvar att göra, och det är att tappa i fiskespöet, och sen fånga en fisk! Men imorgon ska vi ut i båten, så jag hoppas iallafall att min bror får något då.

Nu ska jag fortsätta titta på vidoes, så hörs vi imorgon! Ha det bra!
Btw, vad har ni gjort idag?

Jag hjärta Öland's djurpark.

2010-08-10 @ 20:56:57 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Fyyy vad kul jag hade där! Jag kommer aldrig kunna beskriva hur glad jag var! Jag var nästan i sjunde himmlen! Usch, så vackra djur är. Tigrar, de är obeskrivliga. Alltså.. Jag dör.

Jag fick hemskt många bra bilder, särskilt på apor och tigrar! Jag längtar tills jag får dela med mig av dom! Såå många bilder jag kommer ha o dela med mig av när jag kommer hem! Vi åker hem på fredag, för er som glömt det.

Annars tittar jag på Allsång på skansen just nu. Näst sista programmet för i år. Synd, det är så himla mysigt! Faktiskt ett av ställena jag vill uppträda på innan jag dör. Just nu framför Jerry Williams 'I can jive'. Jag tycker den låten är så mysig, haha!

När jag kommer hem så kör vi en ''frågestund'', tror ni nog har många frågor om mig, min blogg eller annat ni vill få svar på (: ! Dessutom älskar jag att svara på frågor, hah.

Ha en mysig tisdagkväll!


We're off to Ölands djur- &nöjespark! ...

2010-08-10 @ 11:24:11 Filed in: My life
Kommentarer: 0

We're off to Ölands djur- &nöjespark! Jajamensan! Vi sitter i bilen just nu, pågår dit. Har gjort ett snabbstopp på maxi bara. Jag har med min fulladdade kamera! Min nya Michael Jackson tröja är på, gråa jeans med två hål i och sedan leggins som jag glömde berätta att jag köpte igår.. Ha det bra, snar leker jag med tigrarna!


MICHAEL JACKSON SHOPPING!

2010-08-09 @ 18:18:22 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
That's the way aha, aha, I like it, aha!
Haha! Som sagt förut; vi åkte till Öland idag och shoppade! Först blev jag förvånad över att de inte hade Gina Tricot och sådant där vi var först, men sedan när vi kört till ett annat ställe fanns där iallafall H&M..

Men där vi var först ( damn, jag har så dåligt minne, kommer inte ihåg vad det heter! Eller, kanske Borgholm.. inte säker! ) så gick vi in i en affär, som hade mer lite 'rockiga' kläder. Där fanns väldigt många vita tröjor med porträtt av artister på. Väldigt många fina. Sedan, står mamma och tittar i den högen, och jag står på andra sidan av affären, så kallar hon på mig! Hon visar upp tröjan hon hittade, och gissa vad det var! En asgullig Michael Jackson tröja! Jag har aldrig sett någon liknande förut, och det var den sista där fanns kvar. En väldigt vacker bild på honom, han var säkert 11 år gammal på bilden! Jag köpte den direkt, tvekade inte en sekund! Även om det var en M tröja.. Men det spelar ingen roll, jag älskar den!

Senare, när vi körde till det där andra stället, så gick vi runder lite, kollade inne på H&M och andra affärer.. Inget kul kände jag att jag hittade. Fanns dock en affär med asmånga bandtröjor och där bland Tokio Hotel tröjor, och en stor, fin Green Day flagga. Sedan gick vi in på EuroShop och hittar jättemånga michael jackson saker! Klockor, tavlor med tre bilder i en, block, nyckelringar, kuddar, väskor, allt möjligt! Dock så köpte jag bara en kudde, ett block och tre nyckelringar. Tro mig, jag hade velat köpa allt! Varje gång jag plockat på mig något nytt visade mamma och Hult mig något nytt också, haha! Så, jag gick runder ett tag och hade ångest över vad jag skulle köpa, men sen när jag samlat på mig vad jag köpte, så gick jag snabbt som attan fram till kassan och betalade! Jag fick allt för 154 kronor. Billigt och bra!

Så, vi kan sammanfatta detta som att jag är väldigt nöjd med dagen! Och jag har väldigt många Michael Jackson saker, hehe. Hur har ni haft det idag, och vad har ni gjort?

Jag kom hem med en chips-påse!

2010-08-08 @ 17:43:34 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ja du, det finns alltid något att köpa när man tror man inte hittat något. Varför inte en chips påse? Det funkar iallafall för mig!

Annars har det blivit ändringar i schemat. I morgon ska vi inte till Öland's djurpark. Men vi ska dock till Öland. Och shoppa. På rean. Det gillas. Senare, på tisdag, ska vi till djurparken. Sen är det inte många dagar kvar här i Oskarshamn.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Efter maten ska jag, min bror och mamma sticka ut och fiska. Hult stannar hemma för att vila upp sig, han mår inte så jättebra. Men, fiska.. det är egentligen inget för mig. Även om det är kul. När vi fiskade igår fick jag ingen fisk, och jag hoppas inte jag får det idag heller. Hellre att min bror får det. För får jag napp, kommer jag antagligen bara släppa i fisken direkt igen. Men idag ska min kamera hänga med!

Sedan, måste jag berätta en sak! Jag kommer inte ihåg om jag berättat att jag fick ett litet blåmärke på mitt knä på rix fm festivalen i torsdags..? Well, nu är iallafall det blåmärket ännu större! Konstigt. Jag har fotat det, och ni ska få se bilder sen när jag kommer hem. Jag tror jag fick det för att jag fick köra in knäet i stängslet för att två tjejer hade tagit våra platser ( vi kom halv elva på förmiddagen, de kom halv fyra, så respektlöst ). Eller, My's plats. Så under Anna's låtar så backade den ena bak lite för att smsa någon, så sa My att jag skulle flytta mig lite så hon kunde trycka fram sig så hon också stod längst fram, så gjorde hon det så kunde inte den andra tjejen komma in igen. Sen fick dom in henne och försökte putta oss överdrivet långt bort från våra väskor som vi ställt på andra sidan stängslet. Men det kunde jag icke tillåta, så jag tog händerna i stängslet, och bredde ut mina ben så jag kunde putta tillbaka. Så var det problemet löst.

Jaja, nu ska jag fortsätta vänta på maten! Ha en trevlig kväll! Vad tycker ni om folk som tar ens platser när man väntat dubbelt så länge som dom? Och vad tycker ni om att fiska? Har ni fiskat själva någongång?

Lika regnig Söndag.

2010-08-08 @ 12:49:31 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Vi skulle egentligen ut och fiska idag. Men eftersom det regnar, så ska vi till något annat ställe. Tror det var någon typ av affär där man kunde hitta det mesta. Och eftersom jag fortfarande har mycket pengar kvar, ska det blir kul! Men jag får inte slösa för mycket, för vi skulle shoppa på Öland också.

Just det, i morgon ska vi eventuellt till Öland's Djur- & Nöjespark! Det ska bli sååå kul! Ska ladda kameran i natt, för den ska med! Jag älskar vilda djur! (Fast, på djurparken är dom inte så vilda..) Så jag ska fota vääldigt mycket! Hihi.

Annars ska vi snart sticka. Och jag måste skriva här på bloggen att idag, om en kvart och två timmar har Pappa och Jessica vairt gifta i ett år! Ska bli spännande om dom tänkt på det själv, eller om jag blir den första som säger grattis! Ska skicka ett sms vid 14:59, hehe. Eller så blir jag den andra som kommer säga grattis. Jag tror Sandra tänkte på detta, hehe. Vi får tävla!

Dåså, då får ni ha det bra. Det skulle vara kul om någon som sett Karate Kid, säger vad dom tyckte om filmen, eller om ni bara snabbt och lätt kan slänga in en kommentar om Jaden eller Will. Eller Justin Bieber.

Karate Kid

2010-08-07 @ 17:07:51 Filed in: Music
Kommentarer: 3

Tjena! Sitter och halvkollar på en dokumentär om filmen Karate Kid. Huvudpersonen (Jaden Smith) är hur gullig som helst! Lyssnade på honom förut idag. Visste ni att han sjunger ''Never Say Never'' med Justin Bieber? Han sjunger rätt okej, då. Justin Bieber är ju såklart duktigare. Men Jaden kan röra sig bra! Ni visste säkert redan att han är Will Smith's son. Will är ju hur snygg som helst, så jag är inte förvånad över att hans grabb ser ut som han gör!

Annars sitter jag bara och längtar tills mamma och Hult kommer hem. Är hur hungrig som helst, och idag ska jag få kinamat! Gosh, i can feel the taste in my mouth. Yummie.


Justin Bieber-Never Say Never. Ft. Jaden Smith.


Jaden Smith och Justin Bieber.


Will Smith och Jaden Smith.

Tre heta grabbar, eller hur? Vill ni se karate kid? Tycker du Justin Bieber sjunger bra? Tycker du Will Smith spelar bra? Tycker du Jaden Smith sjunger och spelar bra? Tycker du att de är snygga?:D


Regning lördag.

2010-08-07 @ 12:52:12 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Okej, det liksom.. regnar inte. Men det gör nästan det. Man skulle kunna tro det. Just nu sitter min bror och tittar på Jackass 2, och jag tittar väl lite då och då. De är väldigt sjuka! Just nu simmar Steve-O bland hajar. Det är coolt, och det skulle jag också vilja göra, men absolut inte på samma vis som han!

Annars är mamma och Hult i något glashus. Jag skulle vilja följa med, om de inte hade stuckit så tidigt! Så, jag tog sovmorgon istället, och sov till halv tolv. Då väckte min bror mig och började prata om fisketuren han och Hult utfört klockan sex på morgonen. Och nu sitter jag här.. Känns lite tråkigt att blogga när man inte kan lägga in bilder, eller musik. Eller jo, musik kan jag ju.. Men, ja, det känns inte lika kul att blogga från någon annans dator. Men jag kan nog slänga in en låt! Vet dock bara inte vilken..  Jo nu vet jag!


The Rolling Stones- (i can't get no) Satisfaction.

Jag har blivit helt försälskad i The Rolling Stones på sista tiden. Mamma köpte en minibok om dom igår! På partaj, haha. Jag läste den igår kväll. Så, nu vet jag lite om dom också. Tex att de släppte sin första singel (som var en cover) 1963. Coolt! Vad hittar ni på idag?

Jag har en Bill-mössa!

2010-08-06 @ 21:18:49 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Det är sant! Fast, den är en aning tjockare än Bill's. Som jag sa så har vi varit och shoppat idag. Och jag shoppade till mig grejor för under 200 kronor! Och jag fick ändå två tröjor och mössan på det! Det är bra! Har mycket pengar kvar tills nästa gång vi ska shoppa då. Vi ska göra det.. någonstans nästa vecka.

Jag har inte kopplat in min egen dator till internet här, så ni får vänta med bilderna. Jag kommer ha många bilder att bjuda på när jag kommer hem (:

Förresten så såg jag att ni inte kommenterat något, så nu får ni börja med det! Får inte sluta kommentera bara för att jag inte bloggar genom dator på dagarna, ju.

God morgon! Fy vad skönt det hade varit ...

2010-08-06 @ 10:27:44 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God morgon! Fy vad skönt det hade varit att få sova ut idag.. Men icke! Mamma, Hult och Mattias kommer om ungefär en timme. Vi ska åka in till Kalmar för att shoppa lite. När vi kommer hem så berättar jag om gårdagen ( varning, det blir ett lång inlägg med många bilder och så skriver Jag ut konversationen med erik ;})


god förmiddag! My och jag har gått runt ...

2010-08-05 @ 12:06:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0

god förmiddag! My och jag har gått runt sen halvelva, och sen halv tolv har vi suttit vid scenen. De har inte ens satt upp staketet än! Jaja, jag hör av mig senare. Ha det bra!


God morgon ! My och jag gick upp för en t...

2010-08-05 @ 09:18:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God morgon ! My och jag gick upp för en timme sedan, efter att ha snoozat två gånger. Nu har vi gjort vid oss, och äti frukost som bestod Av en bullhalva var. My tog två. Iallafall, så ska vi snart bege oss till bussen som tar oss till stan, där vi hela dagen ska sitta och vänta på e olika artisterna. Men, ni vet ju varför vi är där ;)


Tjenixen!! Nu ska vi precis åka på motorvä...

2010-08-04 @ 12:28:10 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Tjenixen!! Nu ska vi precis åka på motorvägen som tar oss till Oskarshamn. Fast jag ska bara till ljungbyholm. Nu kör vi!


såpbubblor-check!

2010-08-03 @ 17:28:34 Filed in: My life
Kommentarer: 3

Såpbubblor är handlade, så nu har jag allt hemma som jag ska ha med mig till Oskarshamn!

Bara så ni vet, så kommer jag antagligen bara mobilblogga i morgon. Vi åker redan vid tolv, och det tar kanske fyra timmar att köra dit. Fast, jag ska inte med hela vägen, utan mamma släpper av mig hos My i Kalmar. Sen på torsdagen blir det också mobilblogg, då jag och My ska sitta och vänta, förhoppningsvis längst fram, vid stora scenen på Rix Fm Festivalen i Kalmar. Ska bli så himla skönt att se Erik igen. Så, min kamera ska laddas ikväll. Och snart ska vi äta, sen ska jag packa allt. Sen ska jag duscha också..

Sen undrar jag vad som hänt med kommentarerna, igen. Jag tycker det är tråkigt, att skriva om något som man tror man kommer få kommentarer på, som detdär med Gibson plektrumet, och sen inte få kommentarer. Men, jag är inte så duktig på att kommentera heller. Vi kan göra en deal! Vi hjälper varandra att bli bättre på att kommentera! Kommenterar du min blogg-kommenterar jag din! Och tvärtom, hehe. Låter bra. Men nu kommer jag ju bli lite seg på det, till ungefär Lördag nästa vecka. Men det ska jag nog ta igen, och jag börjar redan ikväll!

Nej, nu ska jag checka in andra hemsidor och bloggar, ni får ha en mysig kväll!


GIBSON PLEKTRUM!!!

2010-08-03 @ 14:10:54 Filed in: Music
Kommentarer: 1

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Igår, strax efter att jag skrivit det sista blogginlägget, gick jag över till Moa, vi tramsade oss lite, jag fick ett Rolling Stones halsband, och så kollade vi på Moonwalker. Men den hann vi inte se klart. Så, jag fick låna med mig den hem. Hehe. Och sen! När jag kom hem! Då la där ett svart plektrum på mitt bord. Så vänder jag på det, och så står där ''GIBSON USA H''!!! Gissa om jag fick spel?! Men, jag tittade på Moonwalker färdigt, sen kom mamma in och så frågade jag vart det kom ifrån. Hon hade hittat det i sin gamla gitarrväska. Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh, vad glad jag är! Ni ska få en fin bild på den!


Som ni ser på bilden är det slitet, vilket gör den mer värdefull, för då är den ju antagligen gammal.

Och ni ser mitt Rolling Stones halsband!

Nu ska vi snart dra iväg till Adam & Evelina, och gratta Adam. Sedan blir det hämta ut pengar och hem och packa tills i morgon! Ni får ha så bra så hörs vi senare!


Snart tisdag!

2010-08-02 @ 20:01:47 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

God kväll!
Nu är jag på mycket bättre humör, då är det mycket roligare att blogga!(och antagligen läsa min blogg också..?) Blev på mycket bättre humör när jag cammade med Evlina. Har precis ätit kladdkaka, hähä! Alltid lika gott!

Jag kom på att jag glömde berätta att jag köpte två saker på Center Syd idag. Eller, jag köpte armbandet, och mamma köpte tröjan. Tröjan kostade typ bara 35 kronor. Halva reapriset gällde! Och.. jag har varken tid eller lust att fota med kameran så .. det får bli cambilder!Säger godnatt redan nu, vi hörs i morgon!


Missnöjd.

2010-08-02 @ 16:24:41 Filed in: Photography
Kommentarer: 2

Dålig God eftermiddag.
Väcktes av mamma imorse vid halv elva. Halv tolv stack vi till min frisör, och vid två tiden var vi klara. Jag har bara en sak att säga. JAG ÄR MISSNÖJD!!! Jag skulle färga det mörkbrunt, men nej, det blir svart. Säkert den färgen jag brukade ha när jag ville ha svart, det var sån som såg svart ut i några veckor och blev brunare med tiden. Alltid så himla typiskt, man får alltid motsatta saken av det man vill ha. Det är alltid så med mig när jag åker till frisören iallafall. När jag ville ha svart, fick jag den svarta som bara är svart i några veckor. Och nu när jag vill ha brunt direkt, så får jag samma färg igen. Jaaaaha... så typ om ett halvår är mitt hår antagligen som jag vill ha det. Jag en sån väldigt go' lust att springa till affären, köpa två flaskor färg, och färga håret som jag vill ha det. (Jag behöver två flaskor för att mitt hår är både tjockt och långt. Behöver egentligen fler när det är länge, och kanske tre till och med när jag ska färga hela håret. Men jag vill inte bli av med mina blonda slingor, så två räcker.)

Jag har tillochmed bevis för att det blev exakt likadant som förra gången. Har sparade cambilder, och tog nya nu precis. Jag tycker jag liknar den där svarthåriga i The City.. och visst, hon är väl söt, men det är inte sött på mig.

Nej, nu ska jag sluta klaga. Hoppades på en bra, positiv och glad josefin idag. En negativ, irriterad och besviken är vad vi får, jaha.


^Då.

v Nu.


Metallica!

2010-08-01 @ 13:28:15 Filed in: Music
Kommentarer: 3
God förmiddag på er! Har ganska nyligen vaknat, och ska slänga in det jag har lovat er. Sen ska jag fixa mig för vi ska ju som sagt ha kalas för min lillasyster idag.

Min åsikt om Metallica är ganska positiv. Metallica är ett band, som har mycket talang och gör mycket bra musik. Men det är dock inte ett band som jag lyssnar på när jag lyssnar på musik. Inte heller det första bandet som dyker upp när jag tänker på musik, rock och så vidare. Jag har lyssnat på flera av Metallicas låtar, och tyckt att de var ganska okej. Låtarna jag fastnade för är Nothing Else Matters, och One. De är typ de låtarna jag lyssnar på, så jag vill inte kalla mig ett äkta Metallica-fan. Om ens fan överhuvudtaget. Men, såklart gillar jag dom. Och såklart om de hade haft en gratiskonsert i Sverige, skulle jag gått på den. Men jag skulle nog inte gått och sett dom om dom hade haft en vanlig konsert i Sverige. Lägger hellre pengar på konserter med artister som jag gillar mer, och kan fler låtar på. Men jag tror det är självklart. Alltså, jag känner att jag inte har så mycket att säga om Metallica.. jag tycker dom är grymma, iallafall!Metallica-Nothing Else Matters.


Metallica-One.

Metallica är ett amerikanskt thrash/heavy metal-band, grundat den 28 oktober 1981 i Los Angeles, Kalifornien, USA. 2005 hade bandet sålt 80 miljoner album världen över, varav 58 miljoner i USA, och räknas som det mest inflytelserika bandet i sin genre. Tillsammans med Megadeth, Slayer och Anthrax räknas Metallica till The Big Four of Thrash.

2009 invaldes Metallica i Rock and Roll Hall of Fame.

Metallica bildades som ett garageband i Los Angeles den 28 oktober 1981. Bandet bestod då av dansken Lars Ulrich och amerikanen James Hetfield. Hetfield kom i kontakt med Ulrich genom en tidning vid namn "Recycler" där Ulrich hade lagt ut en annons. Även basisten Ron McGovney var med från början. Namnet "Metallica" hade sin bakgrund i att en vän till Ulrich skulle startat ett fanzine och valde mellan att kalla det "Metallica" eller "Metal Mania". Ulrichs åsikt var att "Metal Mania" passade bättre för ett fanzine och han tog sedan namnet "Metallica" för sitt nystartade band. Då bandet behövde ytterligare en gitarrist satte Ulrich in en annons i en lokal nyhetstidning. Dave Mustaine svarade på annonsen och efter en provspelning blev han medlem i gruppen. Metallica gjorde sin första spelning i Anaheim, Kalifornien, den 14 mars 1982. I sin första konsert spelade bandet sina egna låtar "Hit the Lights" och "Jump in the Fire" samt covers på låtar av bland andra Diamond Head och Savage.

I början av 1982 släppte Metallica en första demoinspelning vilket ledde till att de fick agera förband åt Saxon på klubben "Whiskey A Go Go" i Los Angeles. Spelningen den 27 mars innehöll framför allt covers av låtar från olika NWOBHM-band, men också Dave Mustaines nya låt "Metal Militia". Metallica anlitade ytterligare en gitarrist, Damien C. Philips inför sin spelning på Consert Factory i Costa Mesa 23 april samma år. Ännu en ny låt, The Mechanix framfördes under denna kväll. Detta blev dock det enda framträdandet med Philips som därefter åter lämnade bandet.

[Faktan är tagen från Wikipedia, Jag har själv tagit bort delar jag tyckte var onödiga.]

Medlemmarna;

James Hetfield. (sång och gitarr)


Kirk Hemmett. (gitarr.)


Lars Ulrich. (trummor.)


Robert Trujillo. (bas.)

Alla bilder är tagen från Google, och faktan är tagen från Wikipedia. Låtarna från youtube.


RSS 2.0