Back to the top!

Japp, jag ska dit igen!

Man kan ju fråga sig vad jag menar med det.. Det jag menar med det är att jag har inte sjungt på fleeera veckor pga. olika anledningar, och ska jag vara ärlig, så har det varit en plåga. Det började redan i juli. När My kom. Då hade jag inte tid att sjunga, My var ju här och så vidare. Det var karneval. Sedan dess.. har jag aldrig varit hemma själv, varit i Oskarshamn och varit på Malmö Festivalen. Och sen har jag inte spelat gitarr heller så mycket. Spelade knappt när My var här, visade bara introt på World behind My Wall, typ. Jag har faktiskt spelat lite när jag varit hos pappa, men jag fick inte ta med mig gitarren till Oskarshamn, för den fick tydligen inte plats i bilen. Och sen blev jag förkyld är uppe, har varit trött, fått huvudvärk och bara inte ork att varken sjunga eller spela. Jag har överlevt tack vare min underbara iPhone.

Jag är fortfarande förkyld.. Men jag tror och hoppas verkligen på att min hosta håller på och försvinna. Den var okej igår, hostade knappt igår, men idag har den varit lite värre igen. Själva förkylningen känns också som om den är på god väg att gå bort. Den kommer säkert bara komma tillbaka igen för att jag sa det.. Haha, nej, men jag hade faktiskt min vinter skinn-jacka idag! Bara för att det skulle regna.. Men det gjorde aldrig det. Iallafall, så testade jag att både spela och sjunga idag. Och det låter helt okej! Fast, min gitarr behöver stämmas ordentlig.. Den är väl stämd, men det är något som låter fel. Och rösten är helt okej. Jag gillar rösten jag får när jag är hes. Men rösten kan jag inte ''träna upp'' förrens jag är helt fri från förkyldningen.

Sen har jag förresten börjat läsa Andreas Carlsson's Live To Win! Början är rätt bra, kloka ord. Hade ju inte varit helt fel att ha han som låtskrivare.. hehe. Nej, men, jag tror faktiskt jag är inne i en ''pop-period'' nu. Lyssnar mest på pop. Emd-Baby Goodbye spelas i min iPhone heeela tiden! Och Darin's gamla låtar.

Hur brukar ni göra när ni är förkylda? Brukar ni sjunga ändå, och hur låter det då?

Comments
Sandra

Du ska helst låta bli att sjunga när du är förkyld för det sliter jättemycket på stämbanden och kan ge permanent skada. Så håll ut några dagar till snäckan.

2010-08-25 @ 17:05:59
myyyyyyyzan <:

hahaha, ja du, jag kan ju inte hålla mig ifrån det, jag ÄLSKAR verkligen att sjunga.. det låter väl lika förjävligt som alltid annars, haha. Aningen hesare bara x)

2010-08-25 @ 21:51:17
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback