GIBSON PLEKTRUM!!!

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Igår, strax efter att jag skrivit det sista blogginlägget, gick jag över till Moa, vi tramsade oss lite, jag fick ett Rolling Stones halsband, och så kollade vi på Moonwalker. Men den hann vi inte se klart. Så, jag fick låna med mig den hem. Hehe. Och sen! När jag kom hem! Då la där ett svart plektrum på mitt bord. Så vänder jag på det, och så står där ''GIBSON USA H''!!! Gissa om jag fick spel?! Men, jag tittade på Moonwalker färdigt, sen kom mamma in och så frågade jag vart det kom ifrån. Hon hade hittat det i sin gamla gitarrväska. Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh, vad glad jag är! Ni ska få en fin bild på den!


Som ni ser på bilden är det slitet, vilket gör den mer värdefull, för då är den ju antagligen gammal.

Och ni ser mitt Rolling Stones halsband!

Nu ska vi snart dra iväg till Adam & Evelina, och gratta Adam. Sedan blir det hämta ut pengar och hem och packa tills i morgon! Ni får ha så bra så hörs vi senare!


Comments
myyyyyyyzan <:

Sv: en liten detalj bara... Eh, vi måste typ vara vid scenen runt tio redan, hehe.. Johanna och dem var där då förra året och då var det 4 pers där, och tja, de fick ju bra platser då. folk ramlade in hela tiden typ... så det hade varit lättare om de släppt av dig i kalmar, eller om du tagit buss från oskarshamn när du kommit fram.. so you know <3

2010-08-03 @ 17:25:49
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback