Min statistik börjar gå uppåt!

Jag har bevakat min statistik de senaste dagarna, nu när jag varit här i Oskarshamn, och det är jätteroligt att se att jag har mellan 10-20 unika bevakare varje dag, haha! Inte vet jag om det är mycket, men det är mer än vad jag hade förut, och jag hoppas att det fortsätter att öka! Nu ska jag även se till att det händer saker på bloggen.

Det är alltid så himla tråkigt att säga att det ska hända saker, för man vet att det inte gör det. Men nu ska jag skärpa mig. Ska be pappa att fixa micken, och så ska jag börja spela in! Det är tråkigt att sitta och lyssna på massa vackra låtar man vill göra covers på, det blir bara jobbigt med tiden, när man får ur tummen och ska spela in allt. Dock kul, men.. då kan man ju liksom inte spela in om man får en till låt man vill spela in, då får man ju vänta med den. Och så kan man inte lägga ut typ två låtar varje dag. Då måste man jobba väldigt mycket, och det kommer jag inte ha så mycket tid med nu när jag ska börja nian.

Iallafall så ska jag börja så smått, och göra vad jag kan. För, jag har tänkt på dethär. Med min dröm. Jag måste börja jobba nu. Jag måste ta mig dit, och det är inte lätt. Jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit, men jag vet att jag ska dit.

Annars tittar jag på simpsons, som slutar antagligen om fem minuter. Men då är det Family Guy. Ni får ha det så bra, så hörs vi i morgon! Och förresten, ni har väl inte missat att det fortfarande går att kommentera? Ni får gärna tipsa om låtar ni vill jag ska sjunga eller liknande (:

Comments
Moa Kung Andersson

Jag tycker du ska göra covers på typ Ola Svensson låtar :3

Ola svensson - Overdrive

den vill jag att du sjunger :D

2010-08-11 @ 21:24:39
URL: http://moahofsweden.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback