Gott nytt år!

2010-12-31 @ 14:44:05 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag kommer jag ligga nere med bloggen, precis som jag var på julafton. Kommer fota hela kvällen så jag kommer säkert ha några bilder att dela med mig av imorgon!

Gott nytt år, alla mina fina bloggläsare! Hoppas ni får ett fantastiskt 2011!(:

Tagen från Google, haha..

Sammanfattning av 2010.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja! Köade i 14 minus grader i 12 timmar!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Brukar aldrig köra på nyårslöften. Men nu har jag några som jag ska försöka hålla!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, det är vi alla för unga för, haha!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är!

5. Vilka länder besökte du?
Vad jag kan komma ihåg så har jag varit i Sverige heeeeela året. Öland tillhör ju Sverige.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej, mitt år var toppen! Det skulle ju vara fantastiskt att få uppleva allt en gång till precis som det var, och kanske liite bättre, nästa år.

7. Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
5 mars, 16 juli och 26 november!(:

8. Vad var din största framgång 2010?
Hmm.. jag skaffade fler läsare på min blogg? Haha, nja.. Jag vet inte. Jag fick uppleva några drömmar, som varit fantastiskt!

9. Största misstaget?

Antingen så har jag inte gjort några större misstag, eller så har jag bara förträngt dom så att jag glömt dom, haha..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit.

11. Bästa köpet?
Konsert biljetter.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Konsertbiljetter och kläder.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Släkt, familj, vänner, musik, Tokio Hotel, Erik Grönwall och en massa andra saker!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Lovekiller, Love the way you lie, we no speak americano, World Behind My Wall, In Your Shadow I Can Shine, Stay och en jäkla massa andra från Micheal Jackson, Green Day osv..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
MYCKET gladare! Lyckligare!

16. Vad önskar du att du hade gjort mer?

Ingen aning.. är så nöjd med allt jag fått gjort.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingen aning..

18. Hur tillbringar du julen?
Hemma, eller hos mormor och morfar med släkten. Mysigast.

19. Blev du kär i år?
Haha, jadu..

20. Favoritprogram på TV?
Melodifestivalen och Idol!

21. Bästa boken du läste i år?
DANDY.

22. Största musikaliska upptäckten?
Jay Smith tror jag.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar till en iPhone (:

25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag fick inte iPhonen.. Haha, men det spelar ingen roll, jag fick pengar så jag kunde fixa en!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma och firade lite.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut, men jag är nöjd med hur det blev. Trodde aldrig något av det som hänt mig, skulle hända just mig.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Mognare än tidigt (no kidding?!!?!) och .. mer jag.

29. Vad fick dig att må bra?
Familjen, släkten, vännerna, musiken, Tokio Hotel, Erik Grönwall, Green Day (samma som på fråga 13?)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Erik Grönwall & Andreas Carlsson.

31. Vem saknade du?
Många!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Folket i My's klass var jättetrevliga! Men även de snälla tjejerna på Rix Fm festivalen i Malmö som lät mig få deras plats då de hade vunnit några V.I.P platser.. Rätt otroligt, då jag stod och hoppades att de skulle vinna några vip platser, för de sa att de var med i många tävlingar (jag och min kusin fick passa deras platser ibland då de sprang iväg och skulle hämta priser) och efter två minuter fick de reda på att de hade vunnit!


Jag tackar alla som medverkat i mitt år! Tack så hemskt mycket, jag har ingen aning hur jag någonsin kan toppa detta året!

Inget oskarshamn.

2010-12-30 @ 13:13:22 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Allt jag skrev i inlägget under här, det blir inte av. Mammas pojkvän mådde så dåligt att han nog inte orkade mer besök. Så vi blir hemma, och jag firar nyår hos pappa som vanligt.

Idag har vi en vanlig myskväll här hemma då. Vet inte hur det blir med uppdateringen, men ska försöka göra något inlägg till!(:

Så, vad ska ni göra idag? Sista dagen innan nyår! Jag är faktiskt rädd för hur mitt 2011 kommer bli..


Spontan resa till Oskarshamn?

2010-12-29 @ 18:13:04 Filed in:
Kommentarer: 1
Hej mina vänner!
Jag har nyss ätit middag. Det blev vårrullar och ris för er som undrade. Mammas pojkvän skulle komma ner här imorgon och då skulle jag och mamma få våra julklappar, och senare i helgen skulle mamma och han påbörja att renovera på mitt och min brors rum. Men nu fick mamma att det kanske inte är säkert att han kommer då han mådde lite dåligt. Men han var inte säker. Mamma tänkte då att då kunde hon komma upp. Men hon ville gärna ha med sig någon, hon hade ingen lust att åka själv. Jag och min bror skulle egentligen fira nyår hos pappa detta året, och därför ville min bror stanna här nere i Skåne.

Så, bli nu inte helt förvånade om jag sticker upp till Oskarshamn imorgon! Varken mamma eller hennes pojkvän är säkra på något, men jag vill bara förvarna er. Vi sticker till då strax efter tolv. Så, kommer det inte många inlägg imorgon så vet ni varför!

Annars har jag bakat julgodis förut, som ni redan vet. Har också nästan spelat sönder mina fingrar på vänster hand på gitarren idag. Haha, nu senast när jag skulle ge mig på Skid Row's 'I Remember You' så kunde jag helt enkelt inte spela! Haha. Ni kan förresten få se Erik Grönwall's version av låten!


Erik Grönwall-I remember you.
Orginal: Skid Row.

Julgodis!

2010-12-29 @ 15:07:50 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Jag är egentligen inte så mycket för julgodis, men där finns dock en sak jag gillar!; Corn flakes (eller rispuffar) med choklad på! Jag ställde mig i köket för att göra det idag, (det kan man ju äta fast än att det inte är jul, och förresten är min jul inte över än!) Så, jag tänkte berätta lite snabbt hur man gör detta. Tror de flesta av er redan vet hur man gör men kanske inte alla! Det bästa med detta att det är så otroligt gott samtidigt som det bara tar mellan 5-10 minuter att göra!


Ta fram en liten kastrull, fyll ungefär hälften med vatten, och sätt en djup tallrik som lock. I talliken häller du ner delade bitar från ett bockchoklad. Ett blockchoklad räcker inte långt, och du får inte så mycket julgodis av det. Så om du vill ha lite mer godis så ta två! Sedan låter du allt choklad smälta där i. Självklart ska där inte vara några klumpar.

Häll ner Cornflakes i chokladen och rör om. Jag personligen tycker om när där är rätt mycket choklad, men jag tycker ändå inte att dom ska vara heltäckta. Ta sedan fram en plåt och lägg på bakplåtspapper och klicka upp cornflaksen med choklad på i den storlek du själv väljer. Jag tycker om stora, men då blir där ju självklart inte lika många.

Ställ plåten vid ett fönster eller bara på ett bord för att låta det svalna och stelna. Klart!

Hoppas ni tyckte om detta!(:

Gottegris!!!

2010-12-28 @ 22:20:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Sitter här med lite ljuvlig musik från Jay Smith's deutplatta, chips, trevligt folk på msn, och tv:n på fyran där Pirates of the Carrebien (stavninnnng?!!) visas. Johnny Depp är så snygg i den filmen, det har jag tyckt ända sedan den kom ut. Kommer ihåg när det var Halloween när jag var mindre, och gick ut med en kompis, och så klädde jag ut mig till honom. Hihi.

Vad gör ni ikväll? Vad vill ni se i bloggen imorgon? Har hjärnsläpp just nu på vad jag kan lägga ut för kul..

Let's go..

2010-12-28 @ 16:12:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
God eftermiddag!
Jag tänkte bara berätta lite snabbt innan mamma kommer och hämtar mig och min bror, att nu ska vi så smått börja köra igång med våra rum. Har haft våra tapeter sedan jag började ettan, och det är ju ändå nio år. Vi ska åka iväg till tippen och slänga min skrivbordsstol, min brors gamla skrivbordsstol, och två pytte små bord jag har stående på mitt rum. Ska även köra ut vår vackra julgran.

Så, idag har jag inte gjort så mycket. Tömt mina två bord bara. Duschat, och fotat hela mitt rum. Så, jag tänkte göra något liknande som Linafoto gjorde när hon fixade på sitt rum. Före- och efter-bilder! Kanske till och med filmar hur det ser ut sen, beror på om jag har en videokamera att använda. Förresten, jag kommer ihåg att några av er velat ha ett videoinlägg någongång, vill ni fortfarande det? Haha, jag har aldrig videobloggat. Vad säger man, liksom?

Iallafall, så har jag fallit för clementiner! Jag tyckte om dom förut, men nu har jag ändrat mig helt och nu älskar jag dom! Åt en igår, förregår och en alldeles nyss! Det är gott till tropisk juice. Jag har börjat bli lite nyttigare av mig, och det är nog bra.. Mina armar är supersmala, och innan sommaren vägde jag bara 44,5 kg (!) ungefär, och nu har jag försökt att gå upp lite. Jag är uppe i 46, men nu har matlusten börjat försvinna smått, som den ibland gör. Lustigt..När jag var liten...

2010-12-28 @ 12:31:22 Filed in: My life
Kommentarer: 2Prinsessa. Det har väl ändå de flesta småtjejer velat bli någongång?

Veterinär. Jag är en riktig djurälskare, och ville ha mycket djur i mitt liv. Det vill jag fortfarande, men om veterinär är rätt yrke för mig är jag inte så säker på trots allt..

Professionell Skejtare. Jag har haft några perioder i mitt liv där jag älskade att åka skejtboard.

Tatuerare. Jag tyckte att tatueringar var så häftigt, och planerade att ha några stycken när jag blev 18. Det vill jag dock inte nu, och så ritar jag inte så bra.

Artist. Det har nog varit det ända yrket som jag alltid velat bli, även när jag kunde tänka det som står ovan.

Hehe, tänkte att jag kunde göra något roligt i bloggen och detta är ju rätt roligt allt titta igenom! Jag älskar de tillbaka blickarna man får lite då och då och minns vissa händelser. Inte bara mig själv, utan andra människor också! Vad ville ni bli när ni var små?


Help me!!!!

2010-12-27 @ 22:31:36 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
En av sakerna som fanns i mitt huvud hela tiden när jag tillsammans med min bror studsade runt på Center Syd var en fejk pälsmössa. Jag vet att de är väldigt populära, och väldigt fina. Jag hittade inga, och jag kollade ändå inne på Glitter, New Yorker, H&M, Vero Moda, MQ. Det är där jag har hört att dom ska finnas. Har även kollat på ellos.se, nelly.com, H&M's hemsida och något enstaka ställe till. Utan framgång.

Så, nu frågar jag om er hjälp. Vet ni någon hemsida som säljer sådana fina, fejkade pälsmössor? (Ska vara fejk. Jag menar, vem är så korkad att de är emot djurmisshandel och djurplågeri och sedan köper en äkta pälsmössa? Hur vågar man ens gå runt med äkta päls? My opinion..) Helst under 200 kronor. Det är typ max priset. Jag vet att jag är jättekräsen, men det är för att jag inte har så mycket pengar som många andra har att spendera. Skulle bli jättetacksam om ni kunde hjälpa mig!


The Dangerous Tour & Egoboost!

2010-12-27 @ 17:27:01 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan mina vänner!
Som ni kan läsa i inlägget under har jag varit på Center Syd hela dagen. Jag hittade inte så mycket faktiskt. Så typiskt, när man inte har pengar så hittar man massor, men när man väl har pengar så hittar man ingenting. Eller så tycker man (läs: jag) att det är för dyrt. Haha. Gick in på Scorett, halva priset på de skorna jag velat ha länge, så det jag planerar att planera min död och klicka hem dom (haha, mamma 'hatar' såna skor. Hon tycker dom är aldelles för höga, och tycker hon det så får inte jag ha dom..). Men iallafall så hittade jag en present till Evlina. Ska dock köpa något mer. Sedan hittade jag en Michael Jackson dvd. The dangerous tour; Live in Bucharest. Har den på datorn men har velat ha den på dvd. Nu har jag det. Och så följde jag Moa's råd att köpa Blondinbella's bok ''Egoboost!''. Så det har jag gjort och börjat läsa lite smått. Jag kan inte direkt säga att jag påverkas så mycket av grupptryck, jag har redan gått igenom det tuffa tror jag. Men den är nog bra för att få mer självkänsla, och det är aldrig fel. Dessutom gillar jag att läsa om andra, och att andras råd!(:

Så, nu ska vi snart äta, och sedan ska jag kolla på den där dvdn och kanske läsa Egoboost. Är inte sugen på att fortsätta läsa Ozzy's bok faktiskt (gjorde uppehåll då jag ville läsa ut Dandy innan jag träffde Mr.Carlsson), och jag känner att jag vill ha tillbaka den lilla kicken som gör det roligt att läsa den. Därför kan jag läsa en inte så tjock bok däremellan.

Hur har ni haft det idag?


Vill även tacka Johanna som tipsade om en lite billigare skivaffär med 30% rea nu i mellandagarna, och större utbud! Affären heter ''We Love Music'' och ska tydligen finnas i Helsingborg.


Jag ska ge mig ut.

2010-12-26 @ 23:32:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 4

Mamma kom med den smarta idén att jag skulle ge mig ut redan nu i mellandagsrean. Min bror tyckte det också. Därför kommer jag och min bror åka till Center Syd imorgon för lite shopping. Ska försöka samla på mig några skivor (dvs. om skivlagret har rea..) och så några kläder. Eftersom jag ska upp redan vid 10 tiden imorgon för att hinna med allt som ska hinnas med innan mormor och morfar ska köra oss dit, så ger jag er informationen redan nu. Kommer inte hinna ta upp datorn imorgon, då jag är väldigt seg på morgonen. Och förmiddagen.

Jag har lite problem med konsertbiljetter också. Vill se The ArkKB i Malmö, deras biljetter kostar bara 350 kronor. Men jag har ingen att gå dit med. Ingen av de jag känner är särskilt förtjusta i The Ark, men jag dock har gillat dom lite till och från sedan 2006. Sedan vill jag se Iron Maiden, men biljetterna är väl slut, har ingen aning om My ska gå, och mamma har inga pengar till det (hon är ett fan.), och sedan har vi ju Rihanna. Men det är ju några månader tills hon kommer, så jag har några veckor till innan jag sätter beslutet. Har två intresserade människor som kan tänka sig att följa med på det.

Det var det jag hade att dela med mig av för tillfället.

Sådär såg jag ut på julafton.


I'm very happy.

2010-12-26 @ 16:30:56 Filed in: Photography
Kommentarer: 0Kanske inte så bra bilder, men ville bara slänga in det lite snabbt för att jag inte bloggat på ett tag...


God Jul!♥

2010-12-24 @ 00:09:55 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Ville bara säga God Jul till alla underbara personer som läser min blogg. Kommer inte ha tid att blogga 'idag' så jag slänger in det snabbt nu.

God jul.♥Update: Hejsan! Hur har er dag varit? Jag har fått öppna mina julklappar för ett tag sedan, och är riktigt nöjd! Vad har ni fått? Berätta! Ha en fortsatt trevligt kväll, får se om jag hinner slänga in det jag fått på bloggen imorgon innan jag åker till mamma och firar!

Dan' före dan'.

2010-12-23 @ 12:04:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Ojojoj, imorgon är det julafton!! Jag längtar faktiskt rätt mycket, som ett litet barn, hihi.
Men jag kommer inte ha tid att tänka på det idag, är rätt upptagen. Ska ut med pappa och handla en massa, och sedan ska jag börja fixa håret till imorgon. Vill ha typ såna vågor, som man annars har naturligt.. Men jag har inte det, och jag har inte heller någon hårtång som kan fixa det, så det blir det klassiska sättet; Blöta mitt hår och fläta det! Funkar alltid.


Har ni kollat in era julklappar under granen? Det kan jag säga att det har jag gjort, många gånger..

Please, darling don't start to cry.

2010-12-22 @ 18:49:43 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Hur kommer det sig att jag alltid (iallafall de senaste gångerna..) lyssnar på EMD's version av 'Save Tonight' när jag bloggar? Haha! Otroligt mysig låt. Shame on you om du har missat den.

Iallafall, har sovit hos Evlina som jag sa igår. Det var väldigt mysigt! Vi hittade på massa skoj, idag har vi spelat kort och kollat på Mamma Mia, som är en av mina favorit filmer! Nu har jag nyss redigerat de bilderna så det blir rätt med ljuset på det jag köpte i Malmö. Har ni haft en bra dag?


Gina Tricot (75 kronor på Rea)

Scorett (300 kronor på en jätterea, haha!)

Gina Tricot (45 kronor på rea)

Ett efterlängtat jullov.

2010-12-21 @ 23:22:34 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Det har varit full fart i skolan nu när vi började nian. Nu har vi förtjänat ett efterlängtat jullov. Jag blev nöjd med mina betyg, ett ig, tre vg och resten g. Satsa på mvg nästa termin kanske? Haha. Det får jag tänka på då.

Nu sitter jag här och snackar med Evlina. Kollar på söta bilder när hon var liten. Jag ska sova hos henne idag. Jag har inte suttit vid datorn alls idag, bara i morse då jag lyssnade på musik i fem minuter kanske. Så, jag har inte hunnit ta bilder på det jag handlade i Malmö. Men det gör jag i morgon så fort jag kommer hem!

Nu ska vi.. fortsätta snacka och sedan sova för jag är jättetrött, och jag har haft huvudvärk rätt länge. Dock så är den borta nu.

Har ni också jullov nu, eller får ni det imorgon?

- En bild på mig i Malmö igår från Evlina's kamera.

Malmö.

2010-12-20 @ 19:11:25 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Tjenixen!
Har ju som sagt varit i Malmö idag, och kom precis hem. Fyy vad jag är trött! Har varit ute och gått i det kalla vädret ungefär hela dagen! Förutom när vi var inne på tekniska museet (som var askul, hittade ett keyboard och en musikmatta som jag roade mig med) och när vi var inne i alla affärer. Jag köpte med mig två tröjor från Gina Tricot's lilla rea (jag visar allt imorgon), en julklapp åt mamma och så åt vi på McDonalds. Där hade de Dandy som brickunderlägg, gissa om jag blev glad?! Jag nästan skrek ut. Jag tog det till och med hem med mig. Hehe. Sedan, när vi skulle åka hem så var vårt tåg inställt. Vi fick vänta lite längre på ett annat tåg, så vi kom hem lite senare. Iallafall, så åkte jag och Evlina då vidare till stan här i Landskrona. Där fick vi reda på att pappa och Jessica kunde köra oss till Center Syd, för de skorna jag letade efter Scorett fanns inte i Malmö (dock hade de andra fina skor..) så jag fick faktiskt köpt dom också! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag är sjukt hungrig!

Jag lovade ju er bilder från hela mitt 2010 idag, eller hur? Well.. ska jag vara ärlig så är jag för trött, hoppas ni kan förstå det. Och sedan kom jag på att jag inte alls har bilder från hela året. Därför kan jag berätta om de månaderna som jag inte har bilder från. Bra va? Hehe. Så, det gör jag imorgon, då det bara blir kort dag i skolan då det är julavslutning. (Förresten hörde jag att jag och Evlina inte fick vara med på julshowen imorgon eftersom vi inte var på genrepet idag? Får ta det där med vår lärare nu..)

Fight the break of dawn.

2010-12-20 @ 08:04:37 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Min crush på 'Save Tonight' sitter fortfarande i, hehe..

Idag ska vi till Malmö med klassen! Jag är superglad, min kärlek för Malmö är så stor. Har en jäkla massa trevliga minnen där, och det är väl mest därför. Efter vi har varit på det tekniska museet, får vi lov att springa runt fritt och göra vad vi vill. Jag och Evlina ska springa på stan, hihi! Ska se om jag lyckas plocka på mig ett par skor. Hittade ett par favoriter på scorett med rea på. Fast det är ju inte säkert att de finns i Malmö. Vi får ju hoppas! Ska fixa en julklapp till mamma också, förresten. Sedan när jag kommer hem, ska jag och Evlina träna inför vårt uppträde imorgon. Vi medverkar i niornas julshow, and I can tell you that this is (it?) something jag har drömt om ett tag. Hehe. Har drömt hela sommaren att vi byggde istället upp en enorm scen (föreställde mig just den Michael Jackson hade i sin HIStory tour..) och uppträdde för alla i hela världen, och det direkt sändes till hela världen. Fast det var mest jag som uppträdde. Men scenen i aulan med tjejer och killar från flera klasser går också bra!

Jag tänkte slänga in de bilder från året som snart just passerat tyst som en vind. Men jag tror inte jag hinner. Kan se om jag hinner ikväll. Förresten har det blivit lite tomt på kommentarer. Inga bloggar (inga av mina vänners iallafall..) uppdateras som det brukar. Vad är detta..? Kan inte ni komma med bloggtips?


En nyvaken och sjuk Josefin som tog en bild på sig själv förra veckan.

Fjärde advent.

2010-12-19 @ 17:23:38 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Året har gått så otroligt fort. Jag minns ju nästan nyårsafton som igår.
För en vecka sedan, när vi klädde granen hemma hos pappa, sa min syster något som verkligen satte sig på mitt huvud. ''Det här har verkligen varit det bästa året i mitt liv'' var orden. Det gäller nog för mig med. Jag tänkte ge er bilder från det gågna året, och förklara varför. Har de flesta bilderna hos pappa.

Annars har vi bara fixat med granen och så vidare här hemma hos mamma. Ritade igår, ska lägga in bilden i datorn hemma hos pappa ikväll. Sedan har vi typ städat lite och jag ska snart börja packa. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig på julavslutningen på tisdag. Imorgon ska vi iallafall till Malmö med klassen. Mysigt!

Ni får ha en bra fjärde advent's kväll, så hörs vi senare!
Justin Bieber – Stuck In The Moment - Acoustic Version
^
En låt jag lyssnar på rätt mycket just nu.

Förresten, har tappat mitt favorit halsband! Det är en vit duva på den ena sidan, en brun på den andra sidan. Jag hade den vita duvan utåt. Har haft på mig det halsbandet, som jag förresten fick av min mamma, sedan den 8e augusti 2009 då pappa och Jessica gifte sig. Hade inte tagit av halsbandet sedan dess. Den har varit med varenda steg jag tog sen den dagen. Th konserten, green day, erik grönwall, idol och en massa andra ställen. Är jätteledsen.

Julklappar.

2010-12-18 @ 18:01:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Eller, en julklapp.
Jag spenderade en 100 lapp på en tröja till Teddy! Letade som en galning efter tröjan, men jag hittade den. En Rolling Stones tröja. Har inte mer pengar nu, haha. Får mer på Måndag, kanske imorgon eftersom jag behöver pengarna till malmö. Ska dit med klassen, och vi kommer få egen tid senare, så då kommer jag och Evlina antagligen springa runt på stan och fixa de sista julklapparna.
Jag har inget annat att säga faktiskt. Inga bilder att dela med mig av eftersom jag glömde kamerasladden hos pappa. Men jag ju dit imorgon, så jag får fixa det då.
Nu ska jag snacka vidare med Moa, och sedan ska jag hem och äta. Hörs!

The Dreaming People.

2010-12-17 @ 15:19:33 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Tjenäää!
Mamma lät mig stanna hemma idag också. Fast jag hade nog klarat av skolan. Menmen, man ska inte klaga.
Jag har faktiskt inte något sådär jättevettigt att säga.. Bara att jag städat lite lite här hemma idag. Bara för att mamma bad mig. Och så fick jag gå till affären, som jag älskar så mycket. JIPPI. Not. Men jag överlevde 7 år, skulle jag inte klara fyra sekunder då? Jag slapp iallafall. Fick tag på det jag skulle och skyndade mig hem. Ikväll ska jag förresten till Evelina och Adam! Vi och min bror umgicks mycket som små. (:

Iallafall, så har jag fastnat för Jay's vinnarlåt i Idol. Dreaming People. I love it. Men det är inte så att jag sitter och lyssnar på den om och om igen. Nej, det är något med låten som jag försöker förstå, men inte hittar liksom.. Men den är i vilket fall som helst mysig!


Jay Smith-Dreaming People.
Tyckte ni bäst om hans version eller Minnahs? Förresten, jag hörde att deras debutalbum (heter det så?) släpps nu i helgen!

Glömde kamerasladden hos pappa.

2010-12-16 @ 16:52:09 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Sådär ser jag ut just nu, nyduschad och sitter och myser med min stora Michael Jackson kudde med Scrubs på tv. När jag förut skulle lägga in bilder från kameran upptäcker jag att jag glömt sladden hos pappa. Aj aj aj.. Så, jag kan tyvärr inte ge er några bilder förrens jag kommer tillbaka till pappa. Men det är värt att vänta på!;)

Förresten, Andreas Carlsson kommer synas i en debatt på Svt 1 idag klockan 22.00! Missa inte det! (jag tänker iallafall inte missa det, hehehe.)

Mår fortfarande kasst.

2010-12-16 @ 13:02:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Förkylningen börjar nog avta lite nu, men jag har sjukt ont i magen. Vaknade halv elva, om inte klockan tio idag, just för att jag hade ont. Så, idag är jag hemma och bara tar det lugnt. Sitter med varm oboy, och trots magont har jag lyckats ta mig upp till fönstret för att ta några fina bilder. På mig. Haha. Tog förresten bilder hos mormor och morfar igår när vi var där på middag.


Sedan vill jag tacka för de fina kommentarerna jag fick igår. Jag förstår faktiskt inte varför ni tycker jag är duktig. Jag har ju inget speciellt? Men ändå, jag tackar er som tusan. Det betyder mer än vad ni kan ana.

Ska redigera bilderna nu faktiskt, så ni får de nästa inlägg!


Usch och fy.

2010-12-15 @ 17:39:24 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3

Hejsan!
Jag har haft halva dagen på mig att blogga idag, men av någon anledning har jag inte orkat starta datorn. Varit hemma från skolan idag. Tror jag blir hemma imorgon också.

Iallafall. Tappat hoppet lite idag också för mina drömmar. Jag menar.. jag har inget speciellt egentligen. Jag vet inte hur jag ska sjunga, jag tycket det har blivit jobbigt. Men nu är jag lite lugnare dock. Tror det beror på att jag måste vara mer noga med att sjunga upp. Och så kan jag inte dömma min röst när jag är förkyld. What ever.
För er som inte vet, får jag reda på att min dröm om musiken inte blir sann vill jag inte leva. Har bett Gud flera gånger att ta mitt liv om det inte skulle bli sant.


Rihanna.

2010-12-14 @ 18:14:31 Filed in: Music
Kommentarer: 5
Jag antar att jag inte är ensam om att vilja se Rihanna i oktober nästa år när hon gästar sverige. Den sjungande skönheten, hehe. Jag har dock inte beställt biljetter. Men jag ska nog spara till en. Ingen aning om vem jag ska gå med. Fast, ärligt talat så tror jag att jag vill ha sittplats. Jag har blivit sån nu, jag orkar inte köa, och jag vill stå långt fram. Men, det kanske beror på vem jag ska se. Jag hade aldrig valt en sittplats till en Tokio Hotel konsert, Green Day eller Michael Jackson konsert.

Är det någon utav er som vill se henne? Eller rent utav ska se henne?

Rihanna-Only girl in the world.

Sjuk..

2010-12-14 @ 10:40:32 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Hejsan, mina kära vänner.

Tänkte mest berätta att jag mådde rätt dåligt när jag anlände hos mamma igår. Trots det kom Moa senare på kvällen och pratade lite. I morse kände jag mig väl lite bättre, men jag mådde inte bra. Jag gick till skolan iallafall, för att se hur mycket jag klarade. Lämna det nödvändigaste. Sedan, nu efter rasten, gick jag hem. Hem till pappa för att hämta mitt busskort så jag kan ta mig hem. Det var mest det jag ville meddela.
När jag kommer hem ska jag försöka vila. Kanske läsa en bok eller bara sova. Hör av mig senare.

Förresten, jag börjar bli riktigt trött på min design nu! Vill byta! Jag har en foto-idé. Ska se om jag kan utföra den i veckan.

Ha det bra!♥
Michael Jackson – Hollywood Tonight
Det är en av mina favoriter från Michael's nya album!

Lucia.

2010-12-13 @ 15:15:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan!
Jag har varit upptagen med Lucia tåg hela dagen. 4 stycken! Det första var mer eller mindre riktigt dåligt. Jag var tomte, och vi hade typ delat upp hela tåget på mittet, så några tomtar satt på andra sidan också. Under en låt hade vi bestämt oss för att alla tomtar skulle springa runder, men de i andra halvan hängde tydligen inte med. Några i tåget började snacka och skratta. Tråkigt tyckte jag. Men de tre andra gick bättre. Därefter fick vi sluta, och jag har bara chillat här hemma med Evlina. Jag tappade bort min moibl, men någon hade tydligen hittat den och lagt den i min brevlåda. Snällt!

Iallafall, så ska jag till mamma idag. Fick stanna en dag till hos pappa för att vi skulle vara i skolan så tidigt. Just nu har jag ont i huvudet rätt mycket, och är fortfarande förkyld. Får hoppas jag blir bättre snart, har ju en julshow att göra på tisdag med Evlina!

Hoppas ni mår bra!♥
(Fick en kommentar på engelska att jag borde byta min design.. Det ska jag göra också. Men jag vet inte när. Nu när jag inte längre har photoshop så blir det rätt svårt. Ska dock be pappa fixa det.. Ni får nöja er med denhär sålänge!)

Bjuder på en gammal bild!

Save tonight.

2010-12-12 @ 12:21:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Tjenixen!
Skriver inte jag det rätt ofta? Jag tycker om ordet iallafall, ehe.
Jag har fastnat för låten Save Tonight! Dock E.M.D's version. Den är så himla mysig. Kan inte sluta lyssna på den, hehe. Om man sedan lyssnar på Eagle-Eye Cherry versionen, så tror man faktiskt inte att det är samma låt.

Iallafall, så är jag fortfarande förkyld. Snön är dock borta, haha. Men jag tror det ska snöa senare. Vi hade ca 4 plus grader igår så snön smälte. Men idag ska vi ha minusgrader igen. Kul att jag sitter och snackar om vädret..? Iallafall, jag ska ta mig en dusch och sedan ska jag faktiskt vara med Evlina! Hon har fått en systemkamera så hon är just nu en glad tös! Jag är också glad för hennes skull.

Några andra jag är väldigt glad för, är Tokio Hotel. De befinner sig i Japan, Tokyo. Och på namnet kan man ju nästan ana att de vill dit. Och nu uppnår de deras kanske största ''mål''. Jag tror att de känner just nu att de kan göra vad som helst.

E.M.D. – Save Tonight <- Save Tonight på Spotify


En bild jag höll på med igår (haha, tänkte skriva låt..). Halvnöjd faktiskt, första gången jag leker med färger på det sättet i ps.. Och det var sista gången jag fick använda ps efter att pappa har fixat med datorn. Får hämta tillbaka min ps skiva, så jag kan hålla på som vanligt igen.

The Last Song

2010-12-11 @ 18:30:02 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1

The Last Song är en fantastisk film med Miley Cyrus i huvudrollen. Jag är inte så intresserad av hennes musik osv, tycker inte att Hannah Montana är något speciellt för mig heller. Men efter att ha sett denna filmen tycker jag faktiskt om henne. Hon är otroligt söt, jag älskar hennes hår som är väldigt vackert. Hon är en bra skådespelerska då hennes roll i Hannah Montana inte alls var såhär. Filmens story tycker jag också om förresten.

Jag tycker att alla som inte redan har sett filmen ska göra det. Det blir lite jobbigt i slutet mad alla tårarna, men det är ju det som gör filmen bra. Att den verkligen kan förmedla känslor.


Btw, det har inte blivit så många förändringar i designen. Vad jag kan se så har jag bara ändrat prickarna under rubriken. Jag vill ha samma färg i rubriken som jag har som bakgrundsfärg i bloggen, men det verkar inte vilja funka..

Grattis åt Jay!

2010-12-11 @ 13:24:15 Filed in: History
Kommentarer: 1
Jag måste få slänga in de små orden; Grattis Jay, du förtjänade vinsten!
Sedan måste få en annan sak sagt. Detta berättade Calle (förra årets 2a i idol) i Vakna Med The Voice, när de frågade varför tvåan alltid brukade komma längst; Förra året ändrade tydligen kontrakten. Innan fick vinnaren bara en skiva, och vinnaren hade inte så lång tid på att skrapa ihop en. Men sedan i fjol ändrades kontraktet till att vinnaren fick två skivor. En med låtarna de framfört i Idol, och en med egna låtar.
Fast det betyder ju inte att tvåan, eller de andra deltagarna inte kommer lyckas. Det beror nog helt och hållet på hur de tar tag i det hela efteråt. Och hur vinnaren tar tag i musiken efter de två plattorna. Vi får helt enkelt vänta och se!
Jag menar, nästan alla vinnare från Idols alla säsonger är ju nästan bortglömda. Förutom Agnes och Erik. Och sen är det ju inte bara andra platsare som lyckas. Men detta är ju inget jag vet säkert. Jag bara anar att det beror på hur man tar tag i det hela efteråt.

Btw; någon som såg eftersnack? Någon som vet om Peter Jihde menade allvar med att nästa år skulle bli den sista Idol säsongen?! Mitt hjärta stannade nästan, allvarligt talat.

Annars mår jag mycket bättre idag! Mådde rätt dåligt igår kväll (förutom Idol finalen, Erik syntes till och med i rutan!!). Jag var väldigt förkyld (är jag fortfarande), nös rätt ofta, hade en enorm huvudvärk, och emellanåt lite ont i magen. Om man bortser från träningsvärken.
Och nu tänkte jag börja pilla lite på designen!

Vad tyckte ni om Idol igår? Även om jag hoppades att Jay skulle vinna, så gjorde Minnah inte mycket dåligare ifrån sig! Tyckte faktiskt om hennes version av vinnarlåten mycket..


Förkyld.

2010-12-10 @ 16:52:40 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Usch vad jag är förkyld. Riktigt hemskt, har huvudvärk också. Hoppas det går över snart.

Har varit i skolan som vanligt annars. Hade Lucia träning från klockan ett till tre. När jag och Evlina gick hem till mig bakade vi en kladdkaka. Eller, en halv. Vi åt upp den andra delen av smeten, hehe. Nu ska vi faktiskt äta den!

Senare ikväll ska vi se Idol! Det är ju final! Vem tror ni vinner? Jay eller Minnah? Själv tror jag på Jay, även om Minnah är fantastiskt duktig!
Ska förresten försöka hinna med att ändra min design lite nu till helgen!

Skolarbete; Check!♥

2010-12-09 @ 23:38:55 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Ååh, det är så skönt att allt skolarbete är klart nu. Nu får jag betyg i alla delar i So och svenska! (Missade att följa instruktionerna i inlämningsarbeten där, ja.. Ehe.) Har nyss jobbat klart en filmanalys på The Last Song. Jäkligt bra film förövrigt. Tror dock att många av er redan har sett den, eller? Ni som inte har sett den, se den! Jag kan skriva en recension om den i morgon, för nu ska jag sova!

Tänkte bara berätta det, och att det förövrigt gick bra hos sångpedagogen idag! Vi kollade lite också på mitt och Evlina's julshows nummer, så nu vet vi ungefär hur mycket vi ska sänka den. Nu ska jag bara ha tag i en vän som kan hjälpa mig och sänka den. Men det kan jag ta imorgon.

Sov gott, för det tänker jag göra!

I feel the panic.

2010-12-09 @ 16:51:17 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hoj!
Sitter här i min mysiga stickade tröja jag köpte igår på Gina Tricot. Ska snart kila iväg till Sångpedagogen, om ungefär en timme. Får se hur det går idag, börjar åka på den där hemska förkylningen alla brukar åka på vid den här tiden på året, även om jag nästan var helt säker på att jag skulle slippa av någon anledning.

Känner lite panik över att jag och pappa fortfarande inte fixat ljudspåret jag och Evlina ska använda till vår låt som vi framför på Julshowen nästa vecka. Just det, måste köpa tomtedräkt också.. Vi måste fixa med det ikväll. Och så har jag en filmanalys som måste bli klar. Vi får dela upp arbetet, hehe.. Min sångpedagog kanske kan hjälpa mig med det angående julshowen.

Så, med det kan vi räkna ut att jag inte alls hinner göra en recension på Michael's nya album. Kanske är rätt smart, i och med att det inte heller släppts än. Om jag inte minns helt fel så släpps det i morgon, enligt min pappa.

Ha en mysig kväll!

MICHAEL

2010-12-08 @ 22:13:42 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 2
Sitter och lyssnar igenom Michael Jackon's nya album MICHAEL. Har ungefär en låt kvar nu. Jag är så jäkla tagen. Det är ett underbart album. Jag finner inga ord just nu. 10 underbara, varav vi redan hört två låtar. Kanske gör en recension om albumet imorgon. Låtarna känns i hjärtat.


Lindsay Lohan;

2010-12-08 @ 21:28:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hon är så otroligt vacker.
Tycker dock hon ska fimpa ciggen.. Usch för sånt! Bilderna tagna från weheartit.com

Mot stan efter skolan!

2010-12-08 @ 09:59:47 Filed in: Mode
Kommentarer: 0

Tjena!
Just nu sitter jag i skolan med Evlina. Vi har rast. På pass 4 (börjar klockan 13.00 för er som är nyfikna.) och då ska vi ha Lucia träning till klockan 15.00 tror jag. Därför passar det bra med ett inlägg nu så ni inte får ett klockan nio ikväll.. Haha, nejdå skojade bara. Men iallafall så ska jag och Evlina till stan efter skolan. Dethär ska jag köpa;
För er som tyckte tröjorna var fina; de finns på gina tricot!(:


Covers!

2010-12-07 @ 16:03:43 Filed in:
Kommentarer: 0
.. Dock inte av mig! Haha, lurade jag er där eller?

Delar iallafall med mig av två covers som är två favoriter bland alla de jag har sparade på youtube! Nu ska jag spela sims med Evlina!


Coldplay-Fix you (Cover. Ingen aning om vad flickan heter. Duktig är hon iallafall)


Drew Davis-Man in the mirror (Michael Jackson cover.)

Kuuuuligt värre hemma hos Evlina!

2010-12-06 @ 15:24:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjena gott folk! Jag sitter just nu hemma hos Evlina, och vi har kul och ska fortsätta spela sims från där vi var i fredags. Det är dags att bygga huset, hihi, som jag älskar så mycket! Fast, jag gör alltid husen 10 000 gånger större än vad de behöver vara, haha.

Jag bloggar mer senare, tänkte dela med mig av några covers jag tycker om!


En söt Evlina på bild!

Thank you for the magic.

2010-12-05 @ 12:48:30 Filed in: History
Kommentarer: 1
Världen är underbar. Väldigt underbar, ibland. Jag får ursäkta mig så hemskt mycket för noll uppdatering igår, men jag var som sagt upptagen. Vaknade ungefär vid 10 tiden, för att fixa mig och åka iväg till Nicolai i Helsingborg med mamma. Där stannade vi till ungefär tio i ett. Sedan körde vi en sväng inom Plantagen, sen åkte vi hem och fikade. Sedan körde vi faktiskt en sväng till Center Syd. Kollade såklart efter Dandy stället på Bokia, men det funkade inte..
Sedan framåt kvällen åkte vi in till pappa för de hade julfest här med grannarna. Mycket trevligt! Efter en stund drog vi fram gitarrerna, och jag fick spela en bit. Jag kan inte spela de låtarna de brukar köra, så det var lite svårt att veta vad man skulle spela. Men jag körde sedan Higher med Erik Grönwall, och eftersom jag gillar att exprementera lite med musik så körde jag lite annorlunda. Folket diggade det, och de verkade vara glada, och det blev lite jam feeling över det hela. Fick bra med beröm efteråt faktiskt! Jag är så tacksam över all beröm jag får! De satt faktiskt och sa att jag sjunger bra också, när ingen av dom egentligen har hört mig sjunga.. Jag ska försöka att inte göra dom besvikna!;)

Iallafall, såg ni Idol i fredags? Det gjorde jag, och det var totalt mind-blowing! Olle var hyffsat bra, Minnah rörde mig och mamma till tårar med Total Eclipse Of The Heart, och Jay var duktig med Metallica, och riktigt magisk med Elvis låt! Men sedan körde Andreas en av sina Dandy låtar ''If you can dream it, you can be it''. (Ursäkta mitt språk) men FYFAN vad mäktigt det var! Först blev jag jätterädd när jag såg han vid den alldeles underbara vita flygeln, jag började gråta hysteriskt. Grät ännu värre, ännu mer, och ännu mer okontrollerat när han började sjunga. Varför? Han är så otroligt duktig. Han har en magisk röst. Och låtens budskap blir så stark efter att ha läst hans självbiografi, men även Dandy. Budskapet åkte rakt in i hjärtat, eftersom låten beskriver mig rätt bra. Jag drömmer stort, men är osäker på om mina drömmar kommer gå i uppfyllelse. På något sätt så berättar Andreas och den här låten för mig att jag inte ska ge upp. De ger mig ny glöd i min kärlek till musiken. Jag kan inte göra något annat än att tacka honom, tusen gånger om, tills jag inte längre kan prata. Jag är så otroligt lycklig över att jag fått träffa honom.

Jag kommenterade Andreas blogg igår, för att meddela honom liiiite vad jag tyckte om framträdandet. Och vet ni vad? HAN SVARADE!! Det är ANDRA gången han svarar på mina kommentarer! Det häftiga med denna gången var det att han inte hade svarat någon annan! Han valde att svara mig av 118 kommentarer! Ni anar inte hur lycklig jag är!Andreas Carlsson-If you can dream it You can be it.

GRATTIS ERIK GRÖNWALL!!!!

2010-12-03 @ 19:03:05 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

65467898765456789 gången jag skriver om detta satans inlägget. Som sagt så är jag inte bra vän med vårt internet, men jag ger mig inte förrens det publiceras.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS UNDERBARASTE ERIK MR. NICE GUY GRÖNWALL!!!!!!♥

Mysfredag! (Fredagsmys?..)

2010-12-03 @ 16:53:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Tjenixen!
Åh, idag är en väldigt mysig fredag. Har ingen aning om varför, det bara är det. Det gick bra i skolan och sådär, efter skolan åkte jag och Evlina ner till stan och kollade lite. Hittade 3 tröjor på Gina Tricot som jag ville ha. Tänkte då att eftersom pappa och jessica skulle till center syd idag, kunde jag följa med så kunde dom hjälpa mig att betala en av dom (hade inte råd med alla), men mamma hade redan planer. Meeeeen dom får gärna hjälpa mig nästa helg, haha!

Iallafall, så ska jag, mamma och min bror iväg till Asmundtorps pizzeria och äta. Sedan ska vi gå till affären för att handla godis, och sedan är det Idol! Usch, hatar att jag inte är där. Saknar känslan och Andeas jättemycket. Men jag är så jäkla lycklig över att jag fick träffa Andreas, så jag är nöjd.

Bjuder på en tummen-upp bild som är nytagen (med Idol mössan som jag köpte för exakt en vecka sedan!) för att vi ska ha det så mysigt ikväll (:


Imorgon ska jag till Nicolai skolan i Helsingborg för de har öppet hus! Så, uppdateringen imorgon blir lite seg!

ha en mysig kväll!

Jag kom vidare!

2010-12-02 @ 21:33:00 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Nu har jag kommit hem från sångpedagogen, ätit och fikat lite.
Vi sjöng Julen Är Här idag. Jag var rätt så bra i slutet, men jag kunde gett mer. Menmen, går ju dit för att bli bättre.
Jag har egentligen inte så mycket att berätta om idag. Jag och Evlina spelade sims förut, som jag berättade. Vi gjorde henne, mig, Erik Grönwall och Andreas Carlsson, haha! Erik såg mer ut som Danny i EMD.. Men Andreas blev riiiikigt snygg!(kanske för att Evlina gjorde honom, hehe..)

Sedan kan jag berätta en rolig sak! Alla 7-9 fick skriva en novell för någon vecka sedan. En kille och en tjej från varje klass går vidare i tävlingen, och då ska andra lärare också få läsa vinnarnas noveller från varje klass. Sedan vet jag inte vad om händer, haha.. Men iallafall, från min klass blev min utvald! Precis som jag hoppades på! Gud vad glad jag blev! Tyckte själv om det jag skrev (inspiration från Dandy..). Men jag tror inte jag vinner allt, ehe.. Om det nu är någon som ska vinna. Men man kan alltid hoppas.

Nej, nu ska jag sova, och hoppas att vi blir insnöade imorgon! God natt!

The Sims 3.

2010-12-02 @ 15:51:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Sitter hemma hos en viss Evlina, så det blir bara ett kort inlägg.
Kommer blogga senare ikväll! Jag ska till sångpedagogen idag kvart över sex, därför tyckte jag det var onödigt för mig att åka ut till Asmundtorp och sedan tillbaka igen. Hade ju bara kunnat stanna en timme. Så jag och Evlina sitter hemma hos henne och ska mumsa på oboy och kladdkaka, när vi spelar the sims 3

Ha det bra! Sålänge kan ni ju fortsätta på frågorna!
Eller, ja, ni som inte gjort det..

Nu är det dags att sova!

2010-12-01 @ 21:10:27 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Fy vad kallt det är här idag! Ska faktiskt gå och lägga mig nu, ligger redan nerbäddad under mitt underbara vintertäcke. Ska dock berätta lite snabbt om dagen.

Påväg hem från skolan stannade jag till på McDonald's just för att Andreas Carlsson skrev på sin blogg att alla McDonald's restauranger i hela landet skulle ha Dandy posters och på dom lapparna som brukar ligga i brickorna skulle där stå om Dandy osv.. Men självklart hade dom inte det i Landskrona. Usch, jag hatar Landskrona när det kommer till sådana saker, det enda som jag verkligen älskar i Landskrona är Karnevalen. Dom har till och med tagit bort Dandy stället på Bokia, där man kunde lyssna på musiken, men den var sönder!! Dom lagade den inte iheller.
Iallafall så var jag ute med Moa och någon Lukas från hennes klass. Vi gick ut kvart över sex kanske, och jag var hemma klockan sju igen. Satan vad kallt det var! Mina tår var inte normala förrens kvart i åtta, haha!

Nu har jag bara kollat runt lite på internet, och  nu ska jag faktiskt sova. Tur att jag hann med ett inlägg i skolan förut, va?:D
Jag tackar er som har svarat på frågorna! Ni andra som inte gjort det än, gör gärna det!


Eric Saade; Rix FM festivalen, Malmö.

I skolan!

2010-12-01 @ 12:16:46 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Tjeeena!
Jag sitter just nu i skolan och har lunch rast. Vi börjar klockan ett, hehe. Brukar få en halvtimmes tidigare lunch när jag är med Evlina i Teamet, för dom äter tidigare, så det blir längre rast. Jag tror faktiskt vi har lucia träning sedan.

Annars har vi mest bara skojat runt idag. Målade en fin katt förut, som ni kan få se sen. Just nu ritar Evlina ett fint porträtt på Andreas på tavlan, haha! Prickar till stubb och mustasch, de fina glasögonen han hade på sig i Idol förra året när han hade något virus i ögat. Fint!

Nu ska jag forsätta kolla vidare lite på internet, vi hörs senare! (:

(Tack till er som svarat på frågorna! Ni som inte svarat på dom än, det är inte försent!)


RSS 2.0