Jag ska ge mig ut.

Mamma kom med den smarta idén att jag skulle ge mig ut redan nu i mellandagsrean. Min bror tyckte det också. Därför kommer jag och min bror åka till Center Syd imorgon för lite shopping. Ska försöka samla på mig några skivor (dvs. om skivlagret har rea..) och så några kläder. Eftersom jag ska upp redan vid 10 tiden imorgon för att hinna med allt som ska hinnas med innan mormor och morfar ska köra oss dit, så ger jag er informationen redan nu. Kommer inte hinna ta upp datorn imorgon, då jag är väldigt seg på morgonen. Och förmiddagen.

Jag har lite problem med konsertbiljetter också. Vill se The ArkKB i Malmö, deras biljetter kostar bara 350 kronor. Men jag har ingen att gå dit med. Ingen av de jag känner är särskilt förtjusta i The Ark, men jag dock har gillat dom lite till och från sedan 2006. Sedan vill jag se Iron Maiden, men biljetterna är väl slut, har ingen aning om My ska gå, och mamma har inga pengar till det (hon är ett fan.), och sedan har vi ju Rihanna. Men det är ju några månader tills hon kommer, så jag har några veckor till innan jag sätter beslutet. Har två intresserade människor som kan tänka sig att följa med på det.

Det var det jag hade att dela med mig av för tillfället.

Sådär såg jag ut på julafton.


Comments
Johanna

Om du ska köpa skivor tycker jag själv att det är bättre att köpa på "We Love Music" i Helsingborg. De har mycket större utbud av skivor och de har 30% rabatt nu på mellandagsrean. Haha, det låter som jag är med i någon reklam nu xD. Men det är bara ett litet tips :)

2010-12-27 @ 01:10:05
moa

The Ark hade jag kunnat tänka mig följa med :)

Rhianna, gash jag vill se henne :(



O josse, du e alltid lika söt :3<3

2010-12-27 @ 10:46:10
URL: http://moamusic.blogg.se/
My

NÄR ÄR THE ARK?

Är inget fan, men så länge det är ståplats? :D



FÖRRESTEN, kanske jag kan hoppa på ett tåg på vårlovet? I slutet av februari? ^^ Då kanske tågen har börjat rulla som de ska nämligen, haha XD <3

2010-12-27 @ 19:40:18
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Alexandra - uppsalas största blogg!

Hihihi. du e söt.

2011-01-01 @ 22:09:00
URL: http://vadfanskajagheta.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback