Lucia.

Hejsan!
Jag har varit upptagen med Lucia tåg hela dagen. 4 stycken! Det första var mer eller mindre riktigt dåligt. Jag var tomte, och vi hade typ delat upp hela tåget på mittet, så några tomtar satt på andra sidan också. Under en låt hade vi bestämt oss för att alla tomtar skulle springa runder, men de i andra halvan hängde tydligen inte med. Några i tåget började snacka och skratta. Tråkigt tyckte jag. Men de tre andra gick bättre. Därefter fick vi sluta, och jag har bara chillat här hemma med Evlina. Jag tappade bort min moibl, men någon hade tydligen hittat den och lagt den i min brevlåda. Snällt!

Iallafall, så ska jag till mamma idag. Fick stanna en dag till hos pappa för att vi skulle vara i skolan så tidigt. Just nu har jag ont i huvudet rätt mycket, och är fortfarande förkyld. Får hoppas jag blir bättre snart, har ju en julshow att göra på tisdag med Evlina!

Hoppas ni mår bra!♥
(Fick en kommentar på engelska att jag borde byta min design.. Det ska jag göra också. Men jag vet inte när. Nu när jag inte längre har photoshop så blir det rätt svårt. Ska dock be pappa fixa det.. Ni får nöja er med denhär sålänge!)

Bjuder på en gammal bild!

Comments
Anonym

Tur du har en snäll granne som heter Viktor

2010-12-13 @ 17:53:04

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback