The Dangerous Tour & Egoboost!

Hejsan mina vänner!
Som ni kan läsa i inlägget under har jag varit på Center Syd hela dagen. Jag hittade inte så mycket faktiskt. Så typiskt, när man inte har pengar så hittar man massor, men när man väl har pengar så hittar man ingenting. Eller så tycker man (läs: jag) att det är för dyrt. Haha. Gick in på Scorett, halva priset på de skorna jag velat ha länge, så det jag planerar att planera min död och klicka hem dom (haha, mamma 'hatar' såna skor. Hon tycker dom är aldelles för höga, och tycker hon det så får inte jag ha dom..). Men iallafall så hittade jag en present till Evlina. Ska dock köpa något mer. Sedan hittade jag en Michael Jackson dvd. The dangerous tour; Live in Bucharest. Har den på datorn men har velat ha den på dvd. Nu har jag det. Och så följde jag Moa's råd att köpa Blondinbella's bok ''Egoboost!''. Så det har jag gjort och börjat läsa lite smått. Jag kan inte direkt säga att jag påverkas så mycket av grupptryck, jag har redan gått igenom det tuffa tror jag. Men den är nog bra för att få mer självkänsla, och det är aldrig fel. Dessutom gillar jag att läsa om andra, och att andras råd!(:

Så, nu ska vi snart äta, och sedan ska jag kolla på den där dvdn och kanske läsa Egoboost. Är inte sugen på att fortsätta läsa Ozzy's bok faktiskt (gjorde uppehåll då jag ville läsa ut Dandy innan jag träffde Mr.Carlsson), och jag känner att jag vill ha tillbaka den lilla kicken som gör det roligt att läsa den. Därför kan jag läsa en inte så tjock bok däremellan.

Hur har ni haft det idag?


Vill även tacka Johanna som tipsade om en lite billigare skivaffär med 30% rea nu i mellandagarna, och större utbud! Affären heter ''We Love Music'' och ska tydligen finnas i Helsingborg.


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback