Idag!

Hoho, tjena! Klockan är över elva och pigg och glad idag! Eller, pigg och pigg.. Men jag är iallafall glad! Dels för att internet funkar (okej, inte sådär värst bra, men.. det funkar.) och för att MY KOMMER IDAG! Wiie!

Jag har lite grejor att fixa innan hon kommer. Måste kolla hur mycket pengar jag har, och lite andra gejor... Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig idag, det ser ut att vara rätt varmt idag med. Och jag har fortfarande inte kommit på en ny design till min blogg.. Ska nog ge mig på den andra igen ett tag. Ni får ha det så bra!

Vad ska ni göra idag?


Update: Just nu, vet vi inte hur det blir med My. Hennes tåg hit blev tydligen inställt (?), och så sa dom att det skulle gå ett tåg från Emmaboda och hit, så hon fick ju ta bussen till Emmaboda, men när hon väl är där, så gick tåget som hon skulle ta hit, tillbaka till Kalmar. Sen skulle hon ta bussen till något ställe, men den bussen har inte kommit. Hennes pappa skulle ringa sj nu, så vi får se hur det blir med saken. Hon måste komma! Vi har ju planerat detta så länge, och jag såg så mycket fram emot detta. Det ska alltid vara klabb med tåg! Jag blir så arg! Och det är ju jätte synd om My som får sitta i Emmaboda och vänta! Jag säger bara fan. fan fan fan.

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback