my lovelife.

Hi guys!!
Jag tänkte faktiskt mycket på mitt kärleksliv igår innan jag somnade. Och för några dagar slog mig en konstig tanke. Tidigare funkade inte internet som det skulle, så jag skrev det i WordPad, sparade det, och nu lägger jag ut det här, för jag lovade en kompis igår att hon kunde läsa det här idag.
BY THE WAY!!!! Jag, liksom Rädda Barnen, uppmanar alla att bära minst ett vitt plagg idag! Det är för barn, och mot våld. Jag menar, det är hemskt att barn inte får mat, och har föräldrar som faktiskt misshandlar en?! Och, jag har alltid velat hjälpa såna, och min mamma tycker jag ska jobba i Unicef.. hehe! Själv har jag två vita plagg på mig idag! Leggins och linne!

Okej. Jag har faktiskt tänkt mycket på mitt kärleksliv. Men missförstå mig inte, jag är inte den som är desperat efter att ha någon att ligga och mysa med och kyssa på. Inte alls, jag trivs jättebra som singel också. Men det är ju klart att man önskar att man hade någon som älskade en för den man är, någon som man kan pussa på och mysa med. Någon att vara sig själv med. Men, jag är nog inte som alla andra, jag funkar nog inte riktigt som en tonåring, därför undrar jag om det verkligen finns någon för mig just nu.

Det jag tänker på är, att det har varit rätt många på senaste tiden som faktiskt erkänt att dom gillar mig, mer än en vän. Och, jag har inte samma känslor för dom tillbaka. Alltså, visst, jag gillar dom, och dom är söta och sånt, men jag skulle aldrig kunna tänka mig ett kärleksförhållande med dom. Jag är liksom osäker. Men, sen slog tanken mig, att jag har alltid dragits till äldre killar. Och det har alltid varit såhär, att dom jag gillar, har inte gillat mig på samma sätt. Så, det är svårt. Det gör mig ännu mer osäker, såklart. Den yngsta jag har gillat, är ett år äldre än mig (vi är halv släkt, vi hade ett förhållande i typ .. femman. Nu gillar jag han som vän, men han mig som.. ja, som vi hade det förut.). Den äldsta jag gillat, har faktiskt varit i 40 års åldern (såklart var det en kändis..). Ja, det är det också, jag dras mer till 'kändisar' än 'normala'! Och det gör ju det hela ännu svårare. Jag har blivit kär,(då i icke-kändisar) i hela mitt liv, 4 gånger! Och då räknar jag med från det att jag gick i förskolan, tills idag! Jo, det är sant! En gång i förskolan, en gång i femman då, och två gånger i sjuan. En av alla dom har gillat mig seriöst, antar jag. Men, då var vi ju båda så unga att vi aldrig kysstes och sånt. Just nu, är jag kär i Bill Kaulitz, sångaren i Tokio Hotel, ni vet..? Och jag menar, hur stor är min chans med honom egentligen? Just det, inte stor alls. Men tro det eller ej, han är speciell, jag ser något i honom som jag antagligen aldrig kommer se i någon annan. Och, efter det som hänt (alltså, att de jag gillar, gillar inte mig..) så tror jag inte att han kommer gilla mig.

Men jag hoppas med hela mitt hjärta, att han ser iallafall något litet i mig, av det jag ser i honom, så att han kan utveckla det.

Där har ni det! Ha nu en trevlig eftermiddag! Själv ska jag ta något att äta. vad ska ni göra?


Comments
myyyyyyyzan <:

You know what? Det jobbigaste med att vara vän med dig, är att det kommer komma avundsjuka och massor av problem mellan oss om Bill skulle gilla någon av oss. Stor chans, visst, men alla har egentligen samma chans liksom, och om det skulle hända.. Usch, jag vill inte ens tänka tanken. Det skulle bli så svårt. Jag kan verkligen inte sätta ord på vad han betyder för mig, och om det skulle vara du som han faller för.. Det enda jag vet säkert då är att han får en riktigt bra tjej <3



Det jobbigaste är att jag inte kan se mig själv med någon annan än honom, och att jag inte heller kan se mig själv med honom. Fast det är lättare att se mig med honom än någon annan. Jag har verkligen aldrig känt något liknande det jag känner för honom, jag har inte ens varit kär "på riktigt" i någon annan. Men jag hoppas ju så klart att han blir lycklig, hellre det och att jag har det som jag har det, än att han inte är lycklig.



Sv: haha okej!

2010-07-01 @ 16:47:05
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Sandra

Oh gumman, den där kärleken. Den är minsann nästan aldrig lätt. Men en vacker dag kommer du finna någon som kommer älska dig på det viset som du önskar. Att du gillar äldre killar är bara bättre eftersom killar i din egen ålder aldrig kan vara lika mogna som du själv är (oftast). När du är lite äldre så spelar inte åldern så stor roll så då ska du se att många killar inte tycker det är något att hänga upp sig på längre. Fortsätt vara den du är så ska du se att det kommer någon för just dig. KRAM gumman.

2010-07-01 @ 17:53:40
URL: http://sandyj.blogg.se/
Bettina

<3

2010-07-01 @ 18:55:35
URL: http://evoleth.blogg.se/
Elins blogg - foto & vardag.

aw tack snälla du :) vad glad jag blir!

bloglovin?

2010-07-01 @ 19:54:10
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Johanna på UNICEF

Vilken klok mamma :-)



Kolla gärna in vårt bloggnätverk för varenda unge!



Johanna, webbansvarig UNICEF Sverige


Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback