Natt

Haha, det var bara någon timme sen jag gjorde det jag trodde skulle bli det sista inlägget för idag. Jag hade fel.

Jag sökte på irländsk musik på spotify, som jag sa att jag skulle göra, och det är så himla vackert. Klick, jag la över det till min spellista. Dock bara en låt. Jag fastnade mer för Ney Matogrosso. Jag är osäker på hans efternamn varje gång jag skriver det, haha. Han gör dock inte irländsk musik, han gör sådan.. indianmusik. Det är så vackert! Jag har suttit här nu och bara lyssnat igenom hans låtar. Så vackra. Och Nezca är inte helt fel heller. Han gör dock inte indianmusik, men något liknande. Han gör Pan Flute. Jag vet inte vad det är på svenska, men jag fick en skiva av min bror tidigare idag, och jag antar att det var han på den skivan. Sökte även på Marscmusik, det är mest tyska låtar på spotify. Men det gör inget! Det är marscmusik, sen är tyska ett väldigt vackert språk. Ordet ''vacker'' börjar bli mer och mer vanligt för mig. Jag använder det nästan varje dag, tror jag. Inte konstigt, det finns väldigt många vackra grejor.
Nu lyssnar jag igenom HELA min spellista. Inte bara slutet. Låt 2 av 25 är jag på just nu. Jag ska lyssna igenom hela innan jag går upp i min säng, och sover, och drömmer. Fast, jag kommer vilja lyssna mer på musik när jag lyssnat klart på hela listan, för de vackra indian låtarna ligger där, tihi. Jag måste drömma något inatt. Jag drömmer varje natt! Jag kommer liksom ihåg en dröm varje natt. Eller, oftast. Och när jag inte gör det-så blir min dag alltid konstig, eller dålig. Det är helt konstig. Precis som om jag måste drömma för att orka med allt. Det är lite läskigt, men jag tycker om att drömma. Jag sover bättre då. Men det är säkert helt normalt, brukar det vara så för dig med?

Nu ska jag iallafall sitta här och fortsätta att njuta av all underbar musik, som jag är jävligt glad över kom till. Ha det bra!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback