Seg Söndag !

Oj, vilken seg uppdatering det har varit idag! Faktum är, att jag bara har gjort ett inlägg på hela dagen! Det känns otroligt lite, men ioförsig, det var ett långt sådant.

Nästan alla dagens planer gick åt skogen.. Eller, tja, två, men det var det som jag skulle göra idag, liksom. Det ända som var planerat. Först promenaden med Rebecca, och sen skulle hon tydligen inte följa med till kyrkan för hon skulle till Natalie. Jaha, trevligt, vi hade ju liksom inte bestämt alls. Men jag förstår henne, och blev inte sur. För, hon tycker ju inte det är så kul att gå i kyrkan. Dock gör jag det. Eller, kul och kul, det är mer intressant. Väldigt intressant. Jag förstår inte vad som är intressant egentligen, Jesus är bara så himla intressant. Helt, magiskt.

Så, gudstjänsten ( i irländsk folkton, som jag sagt ) var väldigt vacker! Det kändes inte som om den var lika lång som vanliga svenska gudstjänster, men det var den faktiskt. Musiken var bara helt otrolig! Helt underbart vacker. Det går inte att beskriva. Ska se om jag hittar lite irländsk musik på Spotify. Och Marschmusik, jag älskar det också!

Ikväll har jag inte gjort så mycket, jag har ju kommit till pappa. Veckan är inte så fullbokad, så om det är någon som vill träffas så är det bara att komma till Landskrona!
Måndag-Inget, är hemma själv, så man kanske spelar in någon cover, lite snabbt.
Tisdag-Skopunkten på eftermiddagen. Handla high heels, yay!
Onsdag-Tjejmässa med Becca och NeliiiZh hela dagen. Tar med kameran, ska bli kul!
Torsdag-Tandläkaren.
Fredag-Kanske kanske kanske åka till Ängelholm med Becca och NeliiiZh, men antagligen kommer jag inte få.
Lördag-?
Söndag-?
Måndag-?

Haha, den ser fullbokad ut, men skopunkten inträffas på eftermiddagen, så jag har halva dagen ''fritt''. Dock är jag bokad på Onsdagen. Eller, jag bokade mina vänner, jag tvingar dom att följa med, men dom vill också av egen vilja! Torsdagen-tandläkaren, men det tar bara fem minutes.

Jaja, nu ska jag göra som sagt-checka irländsk musik på Spotify!
Sen går jag upp och lägger mig när jag inte orkar hålla ögonen öppna längre, chiao!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback