Trees are falling.

Eller, tja.. inte riktigt faller. Vi gör så att de faller!
När jag åkte till skolan i morse ( som jag var nära på att missa bussen till.. ) så vid öob, jysk och mcdonalds, så är det typ en stor plats fullt med träd. Jag har aldrig någonsin sett den plätten utan träd. Och idag, var alla träden borta. Jag kände knappt igen stället, jag trodde först jag hade tagit fel buss!(båda bussnarna till stan går det hållet, så wtf)! Sen såg jag alla stammar. Fy fan vad besviken och ledsen jag blev. Det nästan förstörde hela min dag! Respektlösa jävla människor! Fattar de inte att vi behöver träden som dom är?! Inte i massa papper och sånt! Träd hjälper oss att överleva genom att omvandla koldioxid till syre! Jag tror inte att papper kan göra det. Vi borde alla respektera naturen, precis som den är! Någon som håller med mig? Ja, jag tänkte väl att det fanns det..

Iallafall, så vaknade jag till liv vid tjugo i sju!(?) så jag fick stress-stressa på toaletten! Det betyder att jag bara sminkade mig med foundation, compakt puder och mascara idag. Rätt bra blev det för att vara så lite smink. Sen var det då skolan.. Hade so, men vi hade någon Stefan där, tror jag han hette, som snackade om praon. Jag ska nog hämta anmälningsblankett och gå till expert i morgon och fråga, eftersom jag är intresserad av foto. Sen var det svenska, men vi gör typ inget där och vår riktiga lärare var inte i skolan idag, så det blev att jobba med so. Sen var det rast, jag gick mest runder och letade efter Evlina, som inte kan svara på sms, men jag tror hon inte var i skolan idag, eftersom hon inte verkade vara i sitt klassrum. Sen var det matte, sen engelska. Min engelsklärare trodde jag var sjuk i fredags. Jag sa stolt att jag var ledig. Sen var det lunch, som jag inte åt, de var någon korvgryta med vitlök?! Didn't sound so good, så jag satt med Marika i aulan och väntade på att Sebbe skulle äta klart så vi kunde dra ner i musiksalen, men läraren som skulle öppna kom aldrig, och jag hann börja lektion när han kom, och jag hade no. Där jobbade jag flitigt på tills jag märkte att anna ritade alla i klassen som djur på tavlan. Jag blev en liten björn. Sen var det musik, sen åkte jag hem. Det enda jag har hunnit med är att äta fyra kakor, en panpizza vid halv fyra och sen nu mat och snacka om att jag har ont i magen! Jag kan ju fan knappt röra mig! Jag tror jag börjar bli aneroxia barn. Hehe, nej, men jag vet inte. Jag känner mig bara så konstig. Jag menar, enda sen fredags så har jag varit trött, helt död och inte kunnat äta så mycket. Jag har velat vara flummig, men har inte kunnat för jag har varit så död och trött. Jag har velat äta men jag kunde inte för min mage skulle sprängas då, och jag hade liksom inte ens ätit en halv portion, och jag har gått på toaletten efter VARJE måltid jag haft. Visst, jag läste på Linnea's blogg att det är viktigt att äta före konserter eftersom man bränner så många kalorier, och jag åt knappt den dagen. Två hamburgare, det var allt. Två väldigt små hamburgare.

Nu ska jag sluta babbla, försöka gå ut med soporna, kanske hjälpa mamma att hålla mattorna när han damsugar, och sen ska jag bara slappa! Och förresten, vad tycker ni om min nya header? Najs va? Förresten så är det bara fejk glasögon, det är solglasögon. Coolt va!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback