When i think of you i don't feel so alone.

Usch, dagens planer förstördes. Min pappa och nästan resten av familjen kom hem klockan tolv. Inte så najs. Jag skulle ju sitta här och spela in en cover. Men det blev inte så. Synd.

Jag ska hämta min lillebror om en och en halv timme. Han är på dagis. Jag har ingen aning om i vilket rum han befinner sig i, men jag hittar han säkert! Jag går dessutom dit i uppsatt hår ( inte varje dag man får se mig i uppsatt hår! ) och osminkad. Jag vet förresten inte hur jag ska göra med mitt hår.. Jag vill färga det innan sommaren. Men det var inte så längesen jag färgade det. Men den färgen jag har nu är typ mörkt brunt, vääldigt mörk brunt, det ser svart ut, men i solljus ser det brunt ut. Jag gillar inte det. Jag funderar på att färga mitt hår i min riktiga hårfärg. Men jag är helt osäker. Jag vill ha svart, men jag vill ha brunt också. Vi får se. Jag får prata med mamma, hehe!
Jag kollade nyss på första avsnittet av Bella & Tyra show. Jag upptäckte hur gullig Kenza är på riktigt. Skulle inte varit helt fel att vara kompis med henne! Vi är ändå rätt lika. Hon älskar skor, det gör jag med. Dock har jag långt ifrån lika många som hon, jag köper inte skor så ofta. Hon designar kläder, det ville jag också göra en gång i tiden. Vill det fortfarande, men inte lika mycket. Ja, vi båda älskar Tokio Hotel! Vi gillar båda att gå ut och festa, men mest för dansandets skull. Vi är inte såna typer som går ut och dricker sig fulla.
Just nu sitter jag och lyssnar på Owl City-Vanilla Twilight, och såklart drömmer mig bort. Man kan undra till vad. Hehe.

I watch the night turn light blue, but it's not the same without you.

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback