2 months ago

Yupp. Idag är det två månader sen jag stod och frös både häcken och fötterna av mig utanför scandinavium, i väntan på världens bästa band. Vid ett tiden i eftermiddags så såg jag dem för första gången, när de gick ut ur sin turnébuss! Jag kommer ihåg Tom's lilla förvirrade hund som sprang ut ur bussen, och sen in igen. Hehe, hundar är så söta..

Iallafall, så var det skola idag, som vanligt. Jag lyckades göra klart alla uppgifter i so:n som vi ska ha prov på på måndag, så det känns skönt. Vilket enligt min planering betyder att jag inte behöver oroa mig för den idag. Det får jag göra i morgon, då jag behöver ta hem och öva inför provet. Det handlar dock om arbetsmiljö och arbetsgivare och sådant som har med arbetsplatser att göra, och det satte sig rätt bra idag. Det är typ det ända jag gjort i skolan idag. Jobbat med den delen so och läst tredje boken ur twilight serien. Har snart läst klart den boken också! Jag läste tre-fyra kapitel idag och de är faktiskt långa kapitel i den tycker jag, när man har kommit förbi halva boken. Antar att ett kapitel fyllda med text är på 10-15 sidor. På onsdagar har vi onsdagsarbete, fyra pass där vi bokat lektioner efter vad vi behöver jobba med, tex ämnen som vi ligger bak i och sådant. Känns könt att inte behöva plugga så mycket idag här hemma, då kan jag ägna tiden åt att ge igen lite på bloggen. Som tex igår, plockade jag bilder på internet med kläder från gina tricot jag tänkt handla till helgen, och smycken från cocoo som jag vill ha (notera min cocoo banner mellan ''sök i bloggen'' och ''senaste inläggen''!), men som jag inte är säker på att jag ska köpa. Jag tycker de är lite dyra, men jag älskar deras smycken! Idag ville jag ha mina nya högklackat i skolan, men mamma är inte så positiv med det, liksom. När jag sa det till henne, hon bara: Du kanske kan ha dom på lördag när vi shoppar.
Jag bara: jag ska ha dom på lördag.
Well, så kan det gå. Ibland tycker jag att hon överdriver lite väl, men jag vet att hon bara menar väl, för mina fötters skull, men det är ju inte så att jag använder högklackat varje dag. Tror faktiskt inte att jag hade högklackat under något tillfälle förra året. Jo, kanske när min kusin konfirmerade sig. Och året innan det bara en gång, på pappas bröllop. Jag har lovat mig själv att använda mer högklackat i vardagen detta året. Men inte för överdrivna.

Det känns som om jag har något att skriva av mig om, men som inte kommer finnas på bloggen, men jag vet inte vad. Jag tycker det är konstigt att becca varken svarar på msn eller sms. Kanske dissar hon mig, kanske inte. Jag vet inte. Ni får iallafall ha det bra, så ska jag se till att ladda ner photoshop eller fixa ihop alla bilderna i paint!

Comments
moa

du vet varför jag inte svara ;o

pussen :*

2010-05-06 @ 00:18:55
URL: http://supermanpower.blogg.se/
myyyyyyyzan <:

jag använder inte klackar så mycket i vardagen jag heller.. men jag vill göra det, haha. jag får bara aldrig tummen ur typ, haha! <3

2010-05-07 @ 07:48:21
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback