Me And My Guitar.

Hejsan!
Jag har varit hemma i knappt en timme nu. Jag har varit i stan och kollat lite. Hoppades på att jag skulle hitta koftan som Kissie handlat på Gina Tricot (jag visste inte att hon använde kläder i den stilen..) men den fanns inte. Såg sen på hennes blogg att den var på rea. Jag kollade också på bikini's till nästa vecka! Jag ska ju till Kalmar för att bo hos My, och dom har pool, och jag känner på mig att det kommer bli varmt! Jag orkar inte använda samma bikini varenda år. Jag hittade en grön bikini med paljetter på inne på H&M och jag prövade en. Men jag prövade i för liten storlek! Jag ska dit i morgon igen om inte pappa och jessica vill till center syd på lördag (:

Iallafall, så lovade jag er att jag skulle lägga upp Belgiens bidrag här ju. Remember? Här kommer den!

Tom Dice - Me And My Guitar.

Ååh, jag tycker den är så underbar! Den liksom.. är så vanlig men ändå inte. Även om vissa tycker den är för vanlig, så är den ändå speciell. Man dras automatiskt till akustiska låtar, tycker jag. Jag gör det iallafall. Men det är inte varje år man får sånahär låtar i esc! Hela tävlingen hade blivit mer rolig om det hade varit fler sånahär låtar. Jag menar, egentligen ska det vara en schlager tävling, men det bryr sig ingen längre om. Antingen så har man andra musikstilar på låten, eller så tror man att man gjort schlager, men man har bara gjort en knasig låt. Jag tycker de gamla artisterna (carola, charlotte perelli tex) gör bäst schlager! Men visst, man blir ju trött på att se samma artister i tävlingen varje år. Jag vet inte, det kanske är dags för dom att växa upp. Eller, så har de redan gjort det. Hehe! Jag hejar iallafall på Tom Dice på lördag!

Senare idag, (efter maten, tror jag.) ska jag påbörja mitt no arbete på nytt. Jag skriver om telefonen. Jag har redan gjort klart arbetet en gång, men jag väljer att göra om det, dels för att jag bara skrivit fakta. Jag har inte skrivit vilken påverkan den har haft för världen och mig, och jag har inte sammanfattat. Och sen dels för att jag har tappat bort arbetet! Tur var väl det! Kommer säkert hitta det när jag är klar med det nya. Anyway, hade jag lämnat in det hade jag säkert gått ig.

Jag har faktiskt inte en blekaste aning om vad nästa inlägg kommer handla om. Jag vill ju skriva något, liksom, åsikter om något, jag vet bara inte vad. Ni kanske har någon idé? Det är ju trots allt ni som läser. Och ni vet att om jag får välja så skriver jag bara om Michael Jackson, Tokio Hotel, eller vad musik betyder för mig. Det måste vara tråkigt att läsa samma grej varje gång, eller hur? Så kommentera nu vad ni vill att jag ska skriva om !

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback