Orientering i Järavallen.

Ja, nu bloggar jag på morgonen igen! Bara sådär? Haha, nej, jag har en anledning idag! Efter skolan (vet inte om det blir direkt på stuts men..) så ska hela min familj till farmor och farfar. Kommer inte ihåg om jag sagt det tidigare, hehe.. Men iallafall, så hinner jag kanske inte duscha då.

Idag vaknade jag med ganska mycket huvudvärk, och det sitter kvar inu, men inte lika mycket. Har jag huvudvärk där ute och ****** är i skolan idag så ska jag nog inte springa. Det är nämligen att ***** i andra klassen behövde någon att springa med om inte ****** kom till skolan, för hon har lite problem med sina lungor. (Jag gjorde * istället för namnet, jag vet ju inte om jag får skriva ut personernas namn på min blogg, och jag vill inte få dåligt samvete senare. Har redan dåligt samvete för att jag skrev att att hon hade problem med sina lungor..)

Vi ska iallafall samlas vid skolan 08.20 ( tusan, jag har för mig att jag skrivit det också..? ).  Alla sajter står nästan helt still vid denna tidpunkten. Dött.

Förresten så har jag fixat Neliiizh blogg. Jag gjorde headern till henne, och satte in bilden, resten fixade hon själv (:

Comments
Linnea Neeah Bern

jag hatar järavallen ÖVER ALLT ANNAT..

nästan iallafall :)

2010-05-13 @ 09:19:04
URL: http://neeis.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback