FRÅGOR TILL ER!!!

2010-11-30 @ 17:48:25 Filed in: Photography
Kommentarer: 6
Hejsan!
Dagen har varit bra-fram till hemkunskapen. Den var nästan en katastrof för mig. Det kändes som Hell's Kitchen, för vi hann inte båda våra festmål tid's rätter! Haha, men köttfärspajen blev faktiskt lyckad (:

Iallafall, igår sa jag att jag skulle göra något till er, och här kommer det! Jag tänkte ställa några frågor, som jag vill att ni svarar på! Det spelar ingen roll hur länge ni läst min blogg, eller om ni har kommenterat förut. Bara svara på frågorna så blir jag glad! 

1. Vad tycker ni om min blogg?
2. Vart hittade du min blogg?
3. Varför läser ni min blogg och vad tror ni lockar er att fortsätta läsa den?
4. Vilka är dina favorit band/artister?
5. Håller du själv på med musik?
6. Sist men inte minst, vad tycker DU jag kan göra för att förbättra min blogg?


26 November 2010 i bilder.

2010-11-29 @ 20:56:17 Filed in: History
Kommentarer: 3


















Så, där har ni bilderna! Som ni ser är det rätt dåliga bilder, för jag satt rätt långt bak, och jag har bara ett objektiv. Men man ser iallafall! Ska se om jag kan åka dit nästa år igen, men då sitta längre fram. Sedan fick ni se en närbild på Laila (hon stod framför mig typ när vi väntade på autografer. Hon hade dock intervjuer) och sedan är det Andreas autograf x2 och sedan Olle och Laila. Just det, de som varit med tidigare i år men åkt ut uppträdde i reklamerna, därför har jag bilder på dom också. (:

Imorgon tänkte jag berättaen rolig sak för er som jag vill genomföra i veckan, så håll utkik!

Sleepy.

2010-11-28 @ 20:23:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Som ni kan få ut av rubriken; jag är trött. Fast ändå inte.

Jag lovade ju er bilderna från Idol idag, men jag har faktiskt inte hunnit redigera klart dom. Otroligt jobbigt att sitta och zooma in alla bilder för att kolla om man kan använda dom. Har kanske kommit halvvägs nu, men jag fortsätter i morgon, och då får ni dom också.

Annars har jag bara spelat det nya Michael Jackson spelet idag; The Experience! Det är jättekul, ni borde testa det! Kanske därför jag heller inte skrivit till er idag, jag har ju inget att skriva, och då kan man lika bra låta bli, för det blir ju minst lika tråkigt om man lägger upp tråkiga inlägg. Eller?

Därför är det bra att ni kommer med förslag vad ni skulle vilja se!


Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon!
Bjuder på en gammal bild sålänge!

Igår vad jag lycklig.

2010-11-27 @ 19:00:57 Filed in: History
Kommentarer: 3
Hejsan!!

Var ju som sagt på idol igår, jag var riktigt lycklig! Satt inte många rader ifrån de deltagarna som åkt ut och inte långt ifrån juryn heller! Andreas vinkade åt vårt håll några gånger, men är dock osäker på om han såg skylten. Programmet kan nu ju själv avgöra var awesome ;)

Efteråt rusade jag fram emot scenen för att få autografer. Laila hade tre intervjuer mitt framför mig, sedan skrev hon på min Idolbok. Sedan kom även Olle, och mitt i undern intervju skrev han till mig. Sedan när Andreas skulle skriva, så gick jag förbi ut till kanten, så jag fick springa dit. Där var inte så mycket folk runt omkring honom där. Det var mest några små söta ungar, så när de gått fick jag.
Andreas: Vad heter du? *ler*
Jag: Josefin.. *glor*
Andreas: JosefinE?*ler*
Jag: Nej, utan E.. På slutet alltså.. *ler liiite*
Andreas: *Skriver* Här!
Jag: Tack *ler* Kan jag få en kram också *rodnar*?
Andreas: Ja då! *kramar mig*
Jag: *Tappar mina andra böcker* Ojdå! Förlåt.
Andreas: Oj då!*plockar upp dom åt mig* *ler*
Jag: Tack.. *går snabbt iväg*

Känner mig lite pinsam sådär, hmm.. Usch, det var underbart. Jag skakade, jag bara stod och glodde på den vackra människan. Jag måste träffa han igen! Därför har jag bestämt mig att jag ska till Idol i Malmö nästa år också, men då vill jag få bättre platser.. Typ, rad 4 som var bredvid honom, hehe. Men jag vill gärna träffa han innan det..

Att vara där, var så magiskt. Jag kände mig.. hemma. Det kändes bara så j*kla rätt.

Jag tog förresten några bilder också, men dom blev inte så bra.. Men dom får ni vänta med tills i morgon! Ska visa er autograferna också, och det jag köpte där.

Såg ni min skylt i tv? Ha det bra!

IDOL IKVÄLL!!!!!

2010-11-26 @ 15:01:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Jag är riktigt glad! Jag längtar riktigt mycket!:D Sitter just nu hemma med Evlina och har redigerat igenom alla bilder vi tagit idag. Vi tog nämligen en runda på lunchrasten. Ni kan få se några bilder eftersom jag inte kommer kunna blogga förrens senare imorgon. :3









Ni får ha det så mysigt tills vi hör nästa gång! Vad ska ni hitta på? Ska ni kolla på Idol ikväll? (: Glöm då inte att kika efter min skylt!;

Hold My Hand-Mj's första singel!

2010-11-25 @ 18:28:12 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Nu är det inte många veckor kvar tills Michael Jackson's nya album MICHAEL släpps! Tror den släpps den 3 december, är dock inte säker.. Men här är (vad jag hört) första singeln, och den kör han med Akon! Jag älskar den väldigt mycket! Hörde den nyss för första gången faktiskt! Det är på något sätt ett nyare sound än vad Michael brukar ha egentligen.. Men vad spelar det för roll när det låter bra? Är säker på att han skulle rört sig ungefär likadant ändå!




Michael Jackson ft. Akon-Hold My Hand.

Update: Låten släpptes tydligen förra året eller något.. Men det spelar ingen roll, bra är den! Har någon av er hört den förut?

Hurricanes and suns.

2010-11-25 @ 17:13:58 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Har så fruktansvärt ont i munnen!
Har varit en snabb dag i skolan idag, gjorde inte så himla mycket (med andra ord..). Träffade Syon med mamma klockan halv två, så jag slapp idrottslektionen idag. Vi snackade i typ tio minuter om ens det, så jag kände att det var onödigt att gå till idrotten och vänta på att få gå hem, så jag gav mig själv ledigt. Mamma och jag stack snabbt och handlade blommor, och sedan kom jag hem. Vilade en stund i soffan då (tro mig, det enda man vill göra när man har ny tandställning är att sova..) och nu har jag nyss kommit hem från Coop. Jag, Mattias, Teddy och pappa handlade massa gott där. Nu ska vi snart äta.

Jag tänkte ta bilder idag. Nya, spännande bilder. Har några sminkningar jag vill testa, jag vill leka med socker och så vidare. Ta snö bilder, tex! Men eftersom jag har så ont, så orkar jag inte. Så, jag har inga bilder eller något att dela med mig av. Men för er som är Tokio Hotel intresserade kan jag lägga ut Tokio Hotel's nya låt som kom för några dagar sedan!

By the way!! Igår var det 19 år sedan Freddie Mercury dog, och idag är det 1 år och 4 månader sen Michael Jackson! Rest in Peace, båda två!


Tokio Hotel-Hurricanes and suns.

Alla har något bra.

2010-11-24 @ 19:16:55 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Tjenixen!
Jag har inte hunnit blogga tidigare, därför att jag fick stanna kvar lite länge i skolan då vi förberedde för Luciatåget och Julshowen.. Är inte helt klart dock. Sedan stack jag till tandläkaren i Helsingborg direkt, för jag skulle få ny tandställning idag. Så, nu har jag väääldigt ont i mina tänder. Hela munnen, faktistl. Sedan har jag ätit och sådant.

Kollade annars precis upp vilka låtar som idolerna kommer köra på Idol på fredag, och jag lovar att jag kommer vara väääldigt lycklig, då jag älskar nästan alla låtarna de ska köra (förutom de jag inte hört, hehe..) och jag tror det kommer bli jättebra! Linnea kör lite Beyonce (Linnea är inte en favorit, men Beyonce är.), Jay kör Lady Gaga (AWESOMENESS) , Minnah kör lite Bruno Mars och Olle kör Coldplay och U2. Här kommer listan på vilka låtar;

Jay Smith
Låtval 1: Bad romance (Lady Gaga)
Låtval 2: Against all odds (Phil Collins)
Linnea Henriksson
Låtval 1: Don't you forget about me (Simple Minds)
Låtval 2: Crazy in love (Beyoncé)
Olle Hedberg
Låtval 1: Fix you (Coldplay)
Låtval 2: Beautiful day (U2)
4. Minnah Karlsson
Låtval 1: Just the way you are (Bruno Mars)
Låtval 2: Alone (Heart)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ni kan ju få en bild på skylten jag ska ha med mig ;)


Avatar.

2010-11-23 @ 16:51:22 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Jag och Evlina har haft en bra dag i skolan (: Hemkunskapen var väl roligast, haha! Nu har jag precis redigerat två bilder (ska redigera fler sedan), som jag lovade att ge er. Annars ska vi fortsätta mumsa i oss kladdkaka och cola och titta på Avatar ;)

Men nu undrar jag såhär i början på vintern.. Vilken artist lyssnar ni mest på just nu?


So tierd I could die.

2010-11-22 @ 23:14:03 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag är verkligen jättetrött!
Jag lovade ju er vatten bilder idag.. Dock inget jag kan lägga ut, då de är helt oredigerade. Så, varför har jag inte redigerat dom? Jo, jag har varit med mina vänner hela dagen.. Evlina och jag stack till stan direkt efter skolan för att handla en liten present till Natalie som fyllde år för någon vecka sedan. Sedan skulle Evlina ha utvecklingssamtal, och då åt jag.. Fick med mig en hamburgare hem från stan nämligen. Sedan kom Evlina till mig igen, och sedan kom Natalie och Simon. Vi kollade på film och hade allmänt mysigt så det var kul. Sedan stannade Evlina till halv tio kanske? Och nu har jag suttit och pillat på lite skol arbete, trots att jag är så trött som jag är (Läs rubriken.) så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig.

Dock så ska jag i morgon lägga ut Tokio Hotels nya låt också.. Och bilderna såklart! Inte för att så många läser min blogg just nu.. Eller, vad vet jag? Svårt att säga när ni inte kommenterar.. men det är väl inte så kul när jag inte skriver några kommentar värda inlägg, haha! Nej men, man kan ju kolla på statistiken. Som har sjunkit, hehe.. Får fixa det denna veckan! Har ju så mycket som händer..

Nej, nu ska jag sluta skriva! Ni får ha det så bra! Jag hör av mig efter skolan i morgon.. Slutar dock halv fyra.. Men ibland har man inte tid till allt, då får man ta det viktiga först. Ska bli så skönt att få komma iväg till Malmö i helgen.

Sov gott!

Slappedag.

2010-11-21 @ 15:03:20 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nämen hejsan! Hur mår ni idag? Hoppas ni mår bra!

Det gör jag iallafall. Är lite smått trött, men vad gör det när det är söndag? Det är ju slappedagen ;)
Jag har hjälpt mamma mycket idag. Kände att jag gott kunde göra det, när jag fick en tidning igår.  Nu sitter jag här och gör ingenting.. Måste börja packa så smått så att jag inte glömmer något. Det brukar alltid vara något jag glömmer, hehe..

Känner fortfarande att det inte händer så mycket här i bloggen. Därför tänkte jag att jag ikväll gott kunde ta mig lite tid till att fota. Tänkte fota vatten, men det är ju svårt för man måste få väldans bra bilder för att det ska bli intressant.. Så är det för mig iallafall, jag vet inte hur ni tycker.. Så, om jag orkar så gör jag det ikväll. Sedan imorgon släpps Tokio Hotel's nya låt Hurricanes and Suns! Jag längtar riktigt mycket, man hör lite av den i en presentationsvideo för deras 'Best Of' album (som släpps i December) på Youtube, och det man hör där är awesome!

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi senare! (Kommer ju visa er skylten som jag ska ha med på Ídol också!)

Everywhere.

2010-11-20 @ 18:03:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Idag har jag varit lite överallt, därför har jag inte kunnat blogga. Jag var mest i Helsingborg. Det var öppet hus på ett gymnsium där. Mega musik, och det verkar faktiskt vara något för mig! Tror nog jag ska söka dit. Sedan var vi på Ikea, Väla och på Ekeby Möbelaffär. Hittade dock inget där, men jag fick med mig en tidning hem från Väla;




Anonym om I will get there! I just don't know how..:

varför skriver du hennes namn felstavat hela tiden ?

Svar: Nej, jag stavar inte hennes namn fel hela tiden. Hon heter inte Evelina, hon heter Evlina. (:

Bakslag.

2010-11-19 @ 16:55:44 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det inte ens blev ett inlägg på två rader igår! Hade inte tid att skriva när jag kom hem, för vi åkte direkt till min mormor och morfar och firade dom. Dom fyllde nämligen år i onsdags och torsdags. Sedan gick jag och sov när jag kom hem eftersom jag var så fruktansvärt trött. Men det är ju inte världens undergång precis, ni vet ju att det blir mindre bloggning när jag är hos mamma.

Iallafall, vet ni vad jag har gått runt och tänkt på hela dagen? Idag är det en vecka kvar tills jag ska se Idol live i Malmö! Jag ska få se Andreas Carlsson på riktigt! Åååh, jag är så pepp!

Just nu sitter jag här, nyduschad, och kollar lite på tv. Jag väntar annars på mat och Idol! Det är klassiskt tema idag, och jag tror att Jay kör Madonna. Hoppas bara inte att han väljer fel låt och åker ut på det.. Men Jay ska inte ut, han ska stå i finalen, om inte också vinna! Och just det.. jag har börjat tvivla på om jag verkligen ska söka på Idol när åldern är inne.. Men jag bekymrar mig inte så mycket just nu, jag håller på att jobba med min röst, så jag hoppas jag hittar det där speciella och kan utveckla det till något ännu bättre.

Bjuder på lite gammal hederlig rock n' roll ;) Live i Rio 1998.

Rolling Stones-(I can't get no) Satisfaction.

I am soooo tierd!

2010-11-17 @ 16:34:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan hoppsan!
Det var ingen vanlig dag i skolan idag, från 9-11 var jag på Gullstrand och besökte estet programmet. Fick först vara inne i ett musik rum, där alla som besökte estet programmet fick spela/sjunga. Sedan trallade vi vidare till bildsalen, där vi fick måla. Rätt kul faktiskt! Sedan gick vi tillbaka till skolan, och hade svenska/so med Evlina. Efter det var det samligt för alla som skulle vara med på julshowen, och jag och Evlina bestämde att hon och jag ska köra All I Need Is You med Andreas Carlsson!

Nu ska jag snart iväg till min sångcoach, och sedan när jag kommer hem ska jag nog sova, jag är otroligt trött.. Men sålänge bjuder jag på en bild på Andreas! Evlina kladdade lite mer mustasch på honom. ;) Busigt värre!


I will get there! I just don't know how..

2010-11-16 @ 16:47:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 3



Där har ni bilderna från igår (:

Just nu sitter jag och är irriterad över att jag inte kan sjunga ordentlig. Är förkyld. Och så är det några speciella saker jag vill lära mig nu, men det går inte så bra, haha.. Mitt huvud snurrar i en massa tankar just nu, det kanske påverkar mig också.. Men ska ändå till sångcoach imorgon så hon kan hjälpa mig.
Annars har det varit en bra dag! Fick sluta skolan en timme tidigare eftersom alla datorer var upptagna och jag och Evlina kunde inte jobba utan datorer.


Har ni haft en bra dag?

Hejsan! Jag har haft en väldigt trevlig da...

2010-11-15 @ 21:05:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan! Jag har haft en väldigt trevlig dag idag, därför har jag inte kunnat blogga, haha! Nej men, har inte haft tillgång till dator, vilket ni kommer förstå imorgon när jag orkar skriva och till och med lägga ut bilder på vad jag gjort. Var iallafall med Evlina. Internet funkar knasigt här hos mamma så.. Men ni vet att uppdateringen inte är så hög när jag är hos mamma pga det. Hör iallafall av mig imorgon med bilder och bättre förklarat! Dessutom skadar det inte med ett mobilinlägg nu, det var längesedan ni fick det ;) nu ska jag nanna kudden, god natt!


Farsdag!

2010-11-14 @ 12:42:04 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Usch, känner mig lite smått hemsk när jag inte kommit med något till pappa.. Får springa iväg och köpa något. Men först och främst måste jag arbeta på mitt so arbete. Glömde göra det igår eftersom jag var iväg överallt, så jag får göra det nu! Känns inte riktigt bra, faktiskt.. Men det måste göras, skulle egentligen varit klart i fredags, men vi fick till måndag på oss!

Förutom det så ska vi iväg till Jessicas pappa och hans fru och äta middag. Det ska bli mysigt, faktiskt. Undrar vad vi ska äta.. Iallafall så blir det därför inte så mycket bloggning idag. Slänger nog in några rader när jag kommit till mamma ikväll!

Men nu måste jag skynda mig att arbeta! Ha det bra!
Vad gör ni förresten? Köpt något fint till eran pappa?

I'm in love.

2010-11-13 @ 14:59:02 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Fy vad jag längtar tills jag flyttar hemma ifrån, egentligen. Det är så himla kul att gå runt i affärer och bestämma sig för att den och den möblen skulle jag haft om jag bodde själv osv. Tapeter hittade jag inte så många fina av, men vi var inne på en ny möbel affär här i Landskrona, och där hittade jag mitt dröm bord. Soffbord, fast det var en kista också liksom. Den var målad i den amerikanska flaggan. Underbart. Jag kommer knappast hitta något finare än det, så den får det nog bli. Den kostade knappt ens 2 tusen heller. Så kan jag köpa några stycken amerikanska kuddar som där också fanns och lägga på sängen, som jag kommer ha i min lilla hörna som kommer bli grå. Åh, mitt rum kommer bli underbart. Kommer ju vilja vara hos mamma hela tiden! Haha, nejdå. Trivs här hos pappa också, även om jag delar rum och har knappt en meter att röra mig på (på bredden).

Nu ska jag göra lite so arbete. Ska ner där nere på den andra datorn och slänga in lite grejor, bland annat andra delen av mitt arbete, till mitt usb minne så jag kan arbeta. Ska slänga in alla mina bilder och sånt också så mina blogginlägg inte blir tomma nu bara för att jag har fått en egen dator hos pappa.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!


Ett av mina två favorit citat. Den andra ser ni i headern; Alive with music, haunting my soul. Båda är från Michael Jackson låtar!

I will try to fix you.

2010-11-13 @ 11:35:29 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Fiffig rubrik-jag ska åka och kolla på tapeter idag, ska fixa till mitt rum! Har haft samma gamla lejonkungen tapeter hemma hos min mamma (ni ser dom i min profilbild faktistk!) sedan ettan! Jag tycker faktiskt om dom, för jag älskar Lejonkungen, men på något sätt är det pinsamt.. iallafall ska vi åka och fixa nya idag.

Jag vaknade precis. Eller, för tjugofem minuter sedan. Mamma ringde och väckte mig. Jag är väldigt förkyld. Jag nyser stup i kvarten, jag måste andas med munnen, min näsa är nästan igentäppt, mina ögon rinnder (mina ögon brukar inte rinna när jag är förkyld..) så idag ska halsduken och mössan på! Om jag ska vara ärlig så mår jag inte helt bra i halsen heller.. Blev liksom lite mer.. vad ska man säga.. det blev tjockare i halsen sen jag gick i skolan i onsdags. Men nu är det lördag, söndag imorgon så nu kan jag vila upp mig!(:

Hur mår ni då? Jag hoppas iallafall att ni mår bättre än mig!



Big Mouth i Pilipinas Got Talent! Videoklippet är från mars detta året. Jag blev helt chockad när Evlina visade mig klippet igår. Han har ju ingen liten mun, om man säger så! (Förresten, jag tycker det är snyggt..) Kolla på hela klippet, han är ju helt otrolig! Läskigast är det när han gör hästljudet andra gången.. (Ja, det är en han.) Så himla ball snubbe!

Jag är så förbannat arg just nu.

2010-11-12 @ 23:14:15 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
HEJ. Jag är väldigt väldigt vääääldigt arg, förbannad, ilsken!! Hur tusan röstar Sverige? Folket röstar ju efter utseende! Det går inte att döma en artist på deras utseende, det funkar inte i musikvärlden. Dock så är utseendet också viktigt, men rösten är viktigare. Inte för att jag inte tycker om Olle, men idag sjöng han falskt, och det hörde vi alla, dock så var det några som vägrade inse det. Därför tänkte dom att ''Men han är ju snygg, man måste ha looken också'', och röstade vidare honom. Jag tycker att Olle brukar vara bra, men ikväll klarade han det inte och man har inte råd att göra fel i Idol 2010. Jag vet, även om jag inte varit där, att man inte får göra fel, för det är en väldigt stor press där. Vi blir allt mer kräsna när det gäller musik, iallafall Idol.

Nu är det min 4 favorit som åker ut. Först Sassa, sedan hoppar Alice av, sedan åker Geir ut och nu åker Elin ut! Vad fan? Vad ska hända på fredag, ska vi rösta ut Jay eller? Nej, fy och blä, JAY SKA VINNA.

Mina favoriter detta året har varit alla de som åkt ut såklart, förutom en.





Mina favoriter från alla Idol säsonger!

2010-11-12 @ 19:05:05 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Få en från varje säsong! Dela gärna med er av era åsikter sedan!

Idol 2004;

Idol 2005;

Idol 2006;

Idol 2007;

Idol 2008;

Idol 2009;



Snart är det Idol 2010 på tv! Det är Rocktema ikväll, och enligt tidningen ska dom sjunga duetter med varandra också! Kommer säkert bli bra, det hoppas jag iallafall! Efter dagens Idolprogram får ni mina favoriter från detta året!

Jag är så j*kla glad!!

2010-11-12 @ 12:58:19 Filed in: History
Kommentarer: 3

Ser ni?!?! Andres Carlsson svarade på min kommentar!
Han kanske inte sa så mycket, men han svarade, och det är det som är grejen! Åh, jag är så jäkla glad! För er som inte ser står det;

Josefin Borgman;
Hej!
Jag har läst lite mer än halva boken nu (har varit upptagen med I am Ozzy, men jag orkade inte läsa ut hela för att kunna läsa Dandy så jag pausade den boken..) och jag ÄÄÄLSKAR den med stora bokstäver! Ditt skrivande inspirerar mig så otroligt mycket att jag tror jag har chans att få MVG i svenska (skriver uppsats, fick inspiration från Dandy!)
Iallafall, jag undrar bara när du når Malmö med bokturnén? Ska du fixa signeringen där i samband med Idol när ni är där? Jag så gärna gå på din signering i Malmö, men det är lite onödigt om jag ändå ska se på Idol i Malmö och eventuellt kan få tre böcker signade då.. Jätte tacksam för svar!
(Du är bäst, gör låtar som åker rakt in i hjärtat och.. jag finner inga ord.)


AndreasCarlsson;
Stort tack!!! En varm kram från ett kallt Luleå


GAH! Nu måste jag skynda tillbaka till skolan för sista lektionen; syslöjd. Hörs senare!

Imorgon = Idol tema.

2010-11-11 @ 23:11:20 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag bestämde mig för att hitta på något roligt här i bloggen.. Tänkte att det var passande med Idol tema (förresten så är det rock tema på Idol imorgon!:D), just för att det är Idol i morgon. Har bestämt mig för att lägga in mer än ett inlägg då. Typ, ett där jag lägger ut bilder på de flesta som vi kommer ihåg från alla Idol tiderna, vilka som lyckats bäst och sedan ett där jag har min favorit.. kanske ska ta min favorit från årets Idoler, ni vet ju annars vem det blir, haha.. ;)

Nu tänkte jag hoppa i säng! En rolig sak jag kan berätta är att jag har fått in min pappa och låtsasmammas dator in på mitt rum + skrivare, så nu har jag vår miniminiMINI hemma studio inne på mitt rum! Super glad är jag! Ska även fråga om jag kan få ha en av elgitarrerna här inne, med stället till såklart, micken och pedalen så jag kan spela in när jag vill. Kommer bli super!

God natt!


Bloggar bloggar bloggar..

2010-11-11 @ 16:56:02 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Ja, bloggar är nog det ända som blir fler och fler..

Haha, nej skämtosido! Jag slutade skolan kvart i tre för att berätta lite snabbt om dagen, och fram tills nu har jag hjälpt Evlina med hennes blogg! Hon ville så gärna ha en blogg hon också efter att ha läst andras ett tag, så jag hjälpte henne lite med designen. Vi lånade en gratis design, men vi gjorde om den till något personligt! Ändrade headern lite, allt andra var som vanligt ändå..

[Klicka på bilden för att komma till bloggen!]

Annars ska jag inte göra så mycket.. ska senare ikväll bara kolla upp lite accord till några Michael Jackson låtar!
Bjuder på en gammal goding sålänge!

OneRepublic-Stop And Stare.

You can never tell what the next day of your life could be like.

2010-11-10 @ 20:52:08 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Prosit! Haha, jag nös nyss! Precis när jag skulle börja skriva..!

Haha, som ni vet så har jag varit hos Natalie. Moa var där också, och senare kom Simon, men han satt i Natalie's storarum mest.. Jag tog bussen hem för ungefär en timme sedan, och har nu hunnit äta mat och lite sånt. Tog en pepparkaka. Ska fortsätta där jag slutade förut; rita Bill i Open Canvas! Någon som har programet? Det är jättekul!

By the way.. någon som hört Michael Jackon's nya låt? Breaking News heter den visst.. Jag älskade den från det att jag tryckte på play tills den var slut. Det klassiska Michael Jackson ljudet, äntligen släpper han skriva under min livstid (Invincible släpptes ju också när jag levde.. men jag var inte så stort fan av honom då.. ni vet nog historien?). Jag trodde seriöst att man inte kunde göra fler låtar som hade det där typiska Michael Jackson soundet, men jag hade fel! Hoppet om hur min musik ska låta lever alltså kvar.. Men en sak är det jag inte fattar. Vad är det för något, vissa tror ju att det inte är Michael som sjunger? Jag tycker faktiskt det låter som honom, för det gör det.. Lite mörkare, men han var ju nästan 50 år när han spelade in detta.. Men självklart sjunger han låten! Kanske det är som vissa säger; att han bara sjunger på vissa ställen.. Vad tycker ni? Har ni hört den? Lyssna på den här; www.michaeljackson.com


Sånglektion inställd!-Drar till Natalie.

2010-11-10 @ 15:58:37 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Får skriva lite snabbt, då jag ska iväg hem till Natalie för att umgås med henne lite.

Var som sagt i skolan idag.. Hade musik på första passet, sjöng igenom alla tre låtarna vi har, och spelade gitarr också, så vi tre tjejer som sjunger har något att gömma oss bakom, hehe. Spelade på en nylonsträngad, och jag måste få erkänna att det är ju nästintill svårt! Älskar min pappas gitarr, den är bäst. Jag ljuger inte!

Delar med mig av en bild på mig och underbara Evlina, från fredags. Hör av mig när jag kommer hem! (Sånglektion inställd idag!!): )



min statistik stiger!

2010-11-09 @ 22:02:02 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Jag har bevakat min statestik nu de senaste dagarna.. och jag kan med ett stort och stolt leende att den har stigit! Var runt 10-25 för två veckor sedan, nu är det runt 20-30! Blir så himla glad!

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och snackar med lite folk på msn och sånt.. Har precis lyssnat på jullåtar! Jättemysigt faktiskt!

Men tänkte bara meddela er kort och gott att jag har tagit bort alla mina tre covers från youtube. De var över två år gamla och de är dåliga.. Jag ser ingen anledning i varför jag ska ha gammalt och dåligt material på youtube. Men jag lovar att snart slänga upp nya, så håll koll!


Bjuder på en gammal bild igen! Jag måste ha nya bilder, får fota lite i morgon!

Grattis Natalie! ♥

2010-11-09 @ 16:07:50 Filed in: My life
Kommentarer: 0
En av mina bästa vänner, Natalie, fyller år idag! Så, jag säger grattis till dig, och ger dig en länkning!; http://xturnitup.blogg.se

Jag var hemma från skolan idag med. Jag sov lite längre idag.. Började läsa Dandy igår, förresten! Vill ha den utläst innan jag ska till Idol, om jag inte redan skrivit det, hähä.. Nu ska jag iallafall skriva lite om Kristendomen så att jag kan få mitt so arbete klart någongång. Och sedan ska jag nog börja skriva på en berättelse, jag har en ganska bra idé. Som jag självklart fick när jag läste Dandy igår.

Annars händer inget roligt i min blogg nu.. Jag sitter och väntar på att det ska börja snöa så jag kan gå ut och ta några fina snöbilder. Förutom det så händer inget.. har ni några förslag på vad jag kan göra för något kul i bloggen?


Blir en bild på Natalie (:

Not feeling too good.

2010-11-08 @ 16:45:30 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan! Tänkte bara meddela att har stannat hemma från skolan idag. Har ont i halsen, och i morse pratade jag väldigt ljus. Ljusare och mjukare än vad ni nog kan tänka er. Så, men nu är det lite bättre, kan iallafall prata normalt. Men enligt pappa blir jag hemma från skolan i morgon också.

Jag kommer inte orka redigera några bilder idag, men det fixas i morgon, då jag ändå har skolarbete att göra på datorn.

Förresten! Pappa kom med en vääääldigt glad nyhet igår!! Ozzy Osbourne ska spela på SwedenRock nästa år, och min farbror och hans fru ska dit och se honom, så jag ska följa med!!! Jag är så jäkla glad!!! Dock får jag betala själv, men vad spelar det för roll? FÅR JU SE OZZY!!!!

Hoppas ni mår bättre än mig!



Saw 7 i 3D

2010-11-07 @ 16:14:41 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2

Såg ju som sagt den igår. Den var helt sjuk, förbannat bra! Ni förstår nog från den meningen att jag tyckte väldigt bra om den. Jag hittar inga ord som beskriver den, haha. Gå och se den bara!

Förresten, där var inte så mycket 3D i filmen i stort sett. Bara ibland, väldigt ibland. Mest texten.

Idag har jag annars fixat här hemma väldigt mycket. Evlina har också sovit här. Snart ska jag hem till pappa och då ska jag redigera bilder.

Ha det bra!


Vellingeblomman & snart bio!

2010-11-06 @ 17:21:48 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjäääna!!!;D

Jag är glad, idag med! Dagen har spenderats på Vellingeblomman. Gick runder där lite med mamma, Mattias, mormor och morfar. Därav ingen bloggning tidigare idag, där var ingen teckning så jag kunde inte blogga från mobilen.

I vilket fall som helst så sitter jag här med Evlina. Vi har allmänt roligt när vi väntar på att klockan ska bli så pass mycket så att mamma kan köra oss och Mattias och Ida till Lund för att kolla på Saw 7 i 3D !! Vi längtar!!!

Annars lyssnar vi på några klassiska julsånger med Jackson 5. Det är svårt att komma ur julstämningen på Vellingeblomman.


Ha en skön kväll! Vad ska ni hitta på?


Geir fick lämna idol!

2010-11-05 @ 23:34:06 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Jag tycker det är hemskt.. Men han har hängt löst nu för tredje gången, det var hans tur. Men han förtjänade inte att åka ut, det gjorde inte någon. Att det stod mellan han och Weise, gjorde mig mycket chockad faktiskt.

I vilket fall som helst, tycker jag det är sorligt. Det är min tredje favorit som åker ut ur Idol detta året. Jag hoppades ju på att få se honom i Malmö! Fast, han har ju haft rätt dåliga låtval de sista gångerna.. Om han ändå varit lika bra som när han framförde Rosanna alla gångerna! Jag tyckte faktiskt inte att Minnah var så väldigt bra idag. Jag tyckte det blev mest skrik idag. Jag förstod heller inte låtvalet förrens Peter Jihde bekräftade att det var lillebrorsan's favoritlåt.

I vilket fall som helst så hoppas jag verkligen att Geir ändå lyckas inom musiken! Hoppas något stort bolag har sett han i Idol och blivit imponerad.

Förresten, att alla idolerna fick köra ''All I Need Is You'' såg jag fram emot, och det var faktiskt riktigt bra! Mycket glädje och energi. Men jag kan inte neka till att Andreas själv sjunger den bäst!;)

Så.. vad tyckte ni om programmet ikväll? Jag tyckte att Elin och Jay var bäst ikväll! Vad tyckte ni om dom? Kom igen nu, jag vill höra era åsikter!


Geir Rönning-Rosanna.

FRIDAY, I'M IN LOVE!

2010-11-05 @ 15:20:07 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Haha, nej, jag är dock inte kär! Eller? Jo, det är jag.. Nej.

Fråga inte vad det var! Jag är så pigg och glad idag, även om jag sitter i mysdräkt! Det kan ju vara för att det är Idol ikväll. Det känns som om det var två veckor sen sist..
Just det, jag läste på min låtsasmammas systers facebook att hon ska se Robbie Williams i sommar. Usch, jag blir ju inte lite avundsjuk? Måste kolla upp vart han ska spela, bara för det, hehe.. Men jag måste prata med mamma om Iron Maiden konserten också..

Annars har jag väldigt ont i halsen just nu! Brukar ha perioder vissa dagar då jag har ont i halsen.. Hoppas jag inte blir sjuk bara. Eller så var det bara för att jag nyss åt chips, hehe..

Jadu.. jag har inte så mycket mer att skriva.. jag tittar just nu på gamla säsonger av America's Next Top Model. Borde göra lite so nu..

Vi hörs ikväll!


The Cure-Friday, I'm In Love.

Bjuder en rolig bild på Jaden Smith i Never Say Never videon!

Spökafton!!!

2010-11-04 @ 20:45:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Tjolahopp!
Blev att jag åkte in till Evlina i stan istället. Vi var med Emely på spökafton. Jättekul! Såg DANDY stället med musikBokia. Jag sprang väääääääldigt fort när jag såg det. Men självklart funkade inte hörlurarna, så jag får lyssna senare. Evlina gick och skrämde folk, haha! Jättekul! Jag köpte också ett grått nagellack på Kicks.

Jag tycker det är jättetråkigt att göra detta inlägget, även om jag haft jättekul idag. Jag är väldigt trött nu, så det kommer en bild och bättre förklarat imorgon.

Jag vill göra något kul i bloggen, har ni några förslag? Jag kan tänka mig ett speciellt tema med någon artist nu till helgen! Ni får komma med förslag!

Hörs i morgon!


Bild sen juli. Foto taget av My Pettersson.

Igår var jag dålig!

2010-11-04 @ 12:31:18 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag har nog aldrig sjungt så dåligt i hela mitt liv. Jag är så jäkla besviken på mig själv! Kunde nästan bara sjunga i huvudklang (falset) och jag hade knappt någon röst. Jag sjöng falskt också! Vi sjöng We Are The World, och vi sjöng högre verser än refränger. Usch, fy och blä. Ska öva så mycket som möjligt nu tills nästa vecka. Fy tusan vad jag är besviken jag är på mig själv, jag kan så mycket bättre!

Men nu ska jag inte försöka tänka på det. Jag ska istället försöka bestämma låtar, fortsätta lite med so arbetet, och sedan ikväll ska vi nog till stan. Det är sån spöknatt där eller så. Affärerna har öppet lite längre, så jag ska smita in på Bokia och kolla om dom har några ställ där man kan lyssna på DANDY låtar. Andreas skriver på sin blogg att man kan lyssna på större Ica och Coop affärer, men de finns inte på våra ställen här i Landskrona.. Lite synd.. Jag har ändå hört två låtar.. Finns ju på youtube!

Men det finns en sak jag behöver er hjälp med just nu! Jag sitter som sagt och försöker lyssna igenom några låtar jag kan köra på välgörenhetskonserten. Jag försöker välja mellan;
Michael Jackson-Cry
Michael Jackson-The Lost Children.
Ni kanske kan lyssna på låtarna och sedan försöka välja vilken ni tycker mest om, och vilken ni vill jag ska köra? Annars kanske jag kan köra båda.. För annars ser det ut såhär;
Michael Jackson-Man in the Mirror
Michael Jackson-Cry eller the lost children
Tokio Hotel-By your side.

Är lite osäker på den sista,( tokio hotel låten ), men ska som sagt börja öva redan nu!

Ha en bra dag!

Fått några alternativ nu!

2010-11-03 @ 14:55:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Har fått väldigt många alternativ på låtar jag kan köra! Har lyssnat igenom en del, och där är några jag gillar faktiskt. Ska fråga min sångpedagog ikväll om hon har några förslag också. Sedan ska jag försöka sjunga igenom de låtarna jag ska välja mellan. Skadar dock inte om ni ger fler tips, hihi! Men jag vill tacka som har kommit med förslag, det har verkligen hjälpt mig!

Jag är förresten ledsen att det inte blir något ordentligt bloggande idag. Jag.. har som sagt haft lite att göra, så jag har varit lite upptagen. Och ändå har jag inte gjort so uppgifterna. De är dock inga läxor som ska vara klara nu direkt efter lovet, men jag måste komma igång med det, för jag har mycket kvar att göra. Så det får jag fixa med nu.

Ha en bra dag, jag hör av mig ikväll, eller i morgon!


Det blev en härlig dag till slut!

2010-11-02 @ 22:10:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Åkte ju som sagt inte och såg saw 3D på bion idag.. Men det gör inget, hade det mysigt ändå! Bestämde t.ex med Evlina att vi ska träffas på torsdag, jag bakade kladdkaka (som inte blev så god, hade för mycket mjöl för jag hade för mycket smör som inte ville blanda sig, haha..) och var hemma hos Moa ett tag. Vi gick till affären och handlade godis. Jag handalde nya numret av någon skvallertidning bara för att Andreas Carlsson var med i den, hehe.. Han berättade om sitt singelliv. Sedan var vi hemma hos Moa igen och kollade på simpsons, sedan gick vi till mig och åt kladdkakan.. för ett tag sedan gick hon hem och nu sitter jag här. Försöker klura ut vilka låtar jag faktiskt ska köra på den välgörenhetskonserten i början av nästa år.. Har nog bestämt en låt, men är inte säker. Får köra tre låtar, några förslag? Uppskattas väldigt mycket!

Förresten, jag drömde om Andreas Carlsson inatt! Det var såhär att jag och mamma var ute i skogen och hittade Andreas hus. Men det bestod bara av ett golv, som var gjort av tandpetare eller tändstickor. Hehe, och sedan låg vi tre på en sten (?) och snackade och kollade upp i himlen. Och Andreas gillade att pussa mig på kinden, så han gjorde det nästan hela tiden
.

Knasiga drömmar jag kan ha.. Men men, nu ska jag släcka ner för att en stund se på tv, vi höres i morgon!

No success yesterday.

2010-11-02 @ 14:11:54 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan!

Jag har en väldigt tråkig tisdag. Ska inte göra ett dugg idag heller. Vi skulle egentligen se Saw 7 i 3D på bio, för min brors flickvän hittade tidigare tider än nio. Sedan, när jag skulle in och reservera platser, så står det att den bara går klockan nio, vilket är lite konstigt.. Däremot så var där rätt många platser kvar.. Men saken är den att vi inte kan ta oss hem efter filmen, för mamma kan inte hämta oss och våra busskort slutar funka efter åtta. Menmen, vi ringde till dom, och där var först 14 före i telefonkön. När där var 9 framför oss pallade inte min bror mer och klickade. Jaha. Så var det med det. Jag blev ju lite sur sådär, för jag vill verkligen se den, och det är tråkigt att bara sitta hemma.

Så, det är vad jag ska göra idag. Sitta hemma och tråka. Vad ska ni hitta på, denna gråa tisdagen?

Förresten, ''Top 5 pop sångare'' blev tydligen inte lika lyckat som ''top5 rock sångare''.. Inte en enda kommentar! Trodde faktiskt jag skulle få fler kommentarer där.. Ni har inga andra förslag på roliga saker jag kan göra? Just nu sätter jag ihop en rockspellista på Spotify som jag kan dela med mig av senare när den är klar!

Såhär ser jag ut idag. Okej, jag är lite glad iallafall.

Top 5 Popsångare.

2010-11-01 @ 15:59:22 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1

Här kommer dom! (och sångerskor)


Michael Jackson.


Justin Bieber.

'
Beyonce.


Darin.


Lady Gaga.


Första dagen av Höstlovet!

2010-11-01 @ 12:12:18 Filed in: Photography
Kommentarer: 3

Woho, första dagen på höstelovet idag! Riktigt skönt känns det, ska bara vara hemma och göra ingenting idag. Det behövs. Men jag har ju redan bestämt in en sak på höstlovet! Det är på onsdag, jag sa till sångcoachen igen. Denna gången ska vi sjunga! (Glömde inte berätta hur det gick förra gången, tyckte bara att det inte skulle vara så intressant att nämna eftersom vi mest snackade.)

Men en sak jag vill göra i veckan är att se Saw 7 på bio! Ska snacka med Evlina, vi två skulle se den, hihi.. Jag kommer nog skita på mig. Haha, nej men en sak är säker och det är att jag inte ska äta popcorn då! Är det någon som sett den, förresten?

Nu ska jag duscha, och sedan ska jag bädda. Senare idag får ni ''Top 5 Popsångare''! Jag har ju lovat, och ni får gärna komma med andra förslag, jag tycker det är jätteroligt att få in förslag! Men anledningen till att jag tar det efter duschen är att jag måste komma på den sista också, hehe..

Vi ses! Ni kan få kika på en rolig bild från i Lördags! (Inget illa menat till Kissie, det var inte ens meningen att jag skulle föreställa henne.. Så jag bara piffade upp bilden lite till.)


RSS 2.0