Veckans köp!

2011-04-30 @ 17:11:48 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Här har ni veckans köp. Lägger inte ut bilderna på tröjorna och de första örhängena jag köpte, ni har ju redan sett dom...


Örhängen, Gina Tricot 149:-

Shorts & tights från Lindex. Shortsen kostade 279:- (tror jag..) och tightsen 149:-.

Pilotglasögonen, Ur & Penn 79:- De andra kostade 99:- på Glitter.

Hoppas nu att ni alla får en himla trevlig Valborgs afton!

Megamusik.

2011-04-29 @ 23:25:48 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjenare!
Har varit på Mega Musik idag på informationsdag istället för att vara i skolan. Det varade från halv nio till tre. Det var väldigt trevligt! Seriöst, jag tror jag älskar skolan! Har ju inte tagit lektioner där, men om jag kommer in kommer jag nog älska skolan med hela mitt hjärta. Andra elever som sökt dit nu verkade vara väldigt schysta, och lärarna är hilarious! Love love love. Dessutom liknar den ena läraren Andreas Carlsson väldigt mycket, och den andra är rankad som världens 5e eller 7e bästa trummis, har jag hört! Det är inget alla kan skryta om varje dag.. Kommer jag in så blir han min mattelärare, hihi!

När jag och Evlina kom hem till mig vid halv fyra-fyra tiden så gick vi ut och solade. Solade inte så himla länge, men liiiite färg har jag nog fått. Fick nog mest på kinderna. Men, vi får ju se. Sedan har jag bara tagit det lugnt. Vi kollade på Så Ska Det Låta förut. Nu sitter jag här ensam, alla är inne hos grannarna, haha..

Imorgon ska jag till Entré, och sedan ska hela familjen+grannarna ner i stan och fira Valborg!

Paparazzi-Evlina, haha..

Mr.Deal.

2011-04-28 @ 19:51:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej folket!
Blev nyss medlem på en sida som heter Mr.Deal. Det är en sida där man kan vinna massa grymma saker-helt gratis! Nu de närmsta veckorna kan man vinna presentkort, biobiljetter, Canon EOS 500D, Ipad, Iphone 4, Ipad, Ps3, och till och med en resa till valfri destination!

Hur awesome är inte det? Tänk om man vinner! Tror de plockar ut mer än en vinnare per gång, vet dock inte hur många. En annan häftig sak är att om ni blir medlem genom denna länken; http://se.mrdeal.com/prize/link/croadh så ökar både era och mina chanser att vinna. Vinner jag vinner ni samma pris! Men BARA om ni blir medlem genom den länken. Detsamma gäller om ni vinner, vinner ni så vinner jag samma pris! Men detta gäller alltså bara om ni blir medlem genom den länken, så går ni bara in på hemsidan direkt och blir medlem så är chanserna inte lika stora.

Hoppas ni blir medlem där nu! Säg gärna till om ni blir medlem där, och om ni blir det med min länk!


Man kan ju spara mycket pengar genom den sidan!

Glad tjej här!

2011-04-28 @ 16:29:36 Filed in: History
Kommentarer: 1
Heheh, kolla vad som hänt på facebook! Synd att varken jag eller han var seriös, då.. Eller, jo, jag var seriös. Hihihihi. Snart heter jag Josefin Grönwall!

Haha, annars har det varit en bra dag! Har varit glad hela dagen, stack till stan efter idrotten (wow, jag var med!!!) som var sista lektionen, hittade ett par fina shorts och tights och en tubtop på gina. Finfint. Fint väder och ja, allt är som det ska. Ska till Mega Musik imorgon och vara där hela dagen. Ska bli jättekul! Visar vad jag köpte sedan, ni ska få se vad som hänt;


Outfit+köp.

2011-04-27 @ 21:28:08 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tjena!
Det var riktigt kul i Malmö. Köpte inte så mycket, men två tröjor och ett par hörlurar blev det allt. De var dock riktigt dåliga, haha.. 30 spänn, vad förväntade jag mig? Här har ni iallafall bilder!


Linne-New Yorker. Skinnshorts-New Yorker. Strumpbyxor-?. Skor-Skopunkten.


Linne; 99:-, H&M.

The Beatles t-shirt; 149:-, H&M.

Malmö direkt efter skolan.

2011-04-27 @ 07:15:49 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan mina vänner. Skulle bara säga det att jag sticker till Malmö direkt efter skolan, så jag tänkte bara hålla er ''uppdaterade'' med en bild. Den togs igår.


Foto, foto och foto..

2011-04-26 @ 19:59:39 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
ÅÅH, vad glad jag varit idag!
Okej, kanske inte just i skolan.. Där har jag alltid humörsvägningar. Fårga inte varför. Men efter skolan stack jag och Evlina snabbt mig för att hämta min kamera, sedan handlade vi kladdkaka, stack hem till henne, sedan tog vi en runda på stranden och tog en massa bilder! Tänkte bjuda på en skön bild här! Resten får ni se senare!;)

Imorgon blir det Malmö direkt efter skolan, ska bli skoj! Kanske kan fixa en dagens outfit bild imorgon. Lovar dock inget. Ni vet hur jag är med det där... Hehe.

Michael Jackson – The Way You Make Me Feel Sitter och lyssnar på den legenden just nu.. Love.


Evlina som är fotografen till den bilden! Med min kamera, så jag redigerade den lite också. Eller lite mycket..

Dagen i lite bilder.

2011-04-25 @ 19:02:46 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Det blev några fina bilder!


Tankade efter vi lämnat Jessica på jobbet, hehe...

Var hos farmor och farfar ett tag och hjälpte dom med att sätta upp ett slags tält. Jag och Teddy spelade detta spelet.

Blev sedan en runda till Center Syd. Handlade på Skopunkten, fick dessa utav min pappa!

Köpte dessa fina örhängen på H&M (:

Ut och iväg.

2011-04-25 @ 12:42:03 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Idag ska jag göra lite ärenden överallt, så bloggen kommer ju lida. Men det är ni vana vid!
Ska ha med min kamera så förhoppningsvis får jag en och en annan bild att bjuda på. Tjäää!


Gammal bild...

Konfirmation.

2011-04-24 @ 20:16:11 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hejsan folket!
Har varit på konfirmation idag. Barndomsvännen konfirmerade sig idag. Trevligt. Stack lite tidigare från kyrkan eftersom jag och min mamma skulle hämta min bror. Men vi återvände sedan till kalaset, och där var det mycket trevligt.

Har kommit hem till pappa nu, är ensam i vårt stora radhus, hehehe. Men de kommer hem strax.

Hoppas ni haft en fin dag!

I need a dollar, dollar.

2011-04-23 @ 22:50:22 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Aloe Blacc – I Need A Dollar

Låter passar väldigt bra in på mig nu. Känner att mitt barnbidrag inte räcker till allt det jag är i behov av just nu. Allt är för dyrt för min smak. Jag är så snål när det gäller pengar, haha!

Påskmiddagen var väldigt trevlig idag! Mycket prat och fnitter. Morfar blev nog lite snurrig idag, och min morbror blev väldigt imponerad av min iPhone, haha. Han vill själv ha en, så jag förstår honom.. Var likadan när jag själv ville ha en så mycket att jag kunde göra allt för att få en. And I got one. Hehe.

Ja.. jag har egentligen inte så mycket att skriva om.. Ska på konfirmation imorgon, så det blir inte så mycket bloggning imorgon. Kanske hinner slänga in ett snabbt inlägg innan vi sticker iväg. Sedan på kvällen ska vi ju till pappa. Ska fråga om vi kan spendera vår måndag på Entré i Malmö. Måste iallafall inhandla mig ett par shorts och solglasögon. But we'll see what the future brings. Jag gillar att säga det, haha.



Malmö senare idag.

2011-04-23 @ 12:42:48 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
ROBIN HOOD om Bio ikväll!:
åh! :D, vilken var den bästa filmen du har sätt på bio annars då? :)

Svar: Det var en svår fråga.. Har sett så många bra filmer på bio.. Men jag kan göra en snabb Topp 3!
1. This is it.
2. Pirates of the Caribbean.
3. Harry Potter filmerna.



O'boy, vilket vackert väder, solen skiner idag! Idag drar jag och hela tjocka släkten till Malmö (nästan hela släkten iallafall..) på påskmiddag hos min moster och kusin! Det ska bli väldigt trevligt. Hoppas väl på att få årets första påskägg där, haha. 

Just nu är jag bara glaaaaaad, och ska gå och göra vid mig. Sedan slänger jag in lite ego-bilder i datorn som jag tog igår. Kanske hinner dela med mig utav någon innan jag sticker.(:

Låt jag nynnar på just nu; Video killed the radio star, video killed the radio star...

Inte min dag idag.

2011-04-22 @ 18:06:36 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan hejsan!
Det har inte riktigt varit min dag idag... Åkte iväg till Ikea med min mamma och min bror för att kolla lite grejor till min brors rum.. När vi har gått igenom möbelavdelningen, så fikade vi. Jag tog en kladdkaka, men den var stenhård och smakade inte alls gott. Sedan skulle de gå tillbaka, snabbt, och kolla på en möbel de hade sett förut. Men jag tror dock vi har olika definationer på ordet ''snabbt''. Haha. Stod och väntade, ensam, med vagnen tills de kom tillbaka, och då ville jag bara komma igenom den sista avdelningen snabbt. Icke. Kändes som 700 slöa år. Men men, när de kom till lagret så fick jag springa iväg till Väla, själv. Väl där så fanns där ingen bankomat till mitt bankkort, så.. Det blev inga köp. Kunde ju ha handlat på kortet, men de brukar ibland fråga efter leg och det hade jag inte med mig. Dock så visste jag vad jag skulle köpa. Får åka ner till Malmö istället nästa vecka och handla där. Har letat efter de amerikanska shortsen, som Bik Bok har, i både Lund och Helsingborg, men de har ju inte dom! Så, hoppas de finns i Malmö.. Jag har fått för mig att man inte kan beställa genom Bik Bok's hemsida. Men, jag får väl kolla upp det...
Hoppas iallafall att turen är med mig nu ikväll, då. Ska egentligen inte göra så mycket. Jag lade fram förslaget till mamma igårkväll att vi skulle åka på bio idag, men ångrade mig sedan eftersom en dokumentär film som heter Så Nära kommer på tv idag. För er som inte vet, så handlar det om två svenska tjejer och deras kärlek till Tokio Hotel. Tror till och med att de åker till vaxmuséet i .. Tyskland eller Paris för att hitta Bill-dockan, men väl där så fanns den i något annat land för tillfället.
Wellwelll, hoppas ni haft en fin dag i det fina vädret!
Hejsan hejsan!
Det har inte riktigt varit min dag idag... Åkte iväg till Ikea med min mamma och min bror för att kolla lite grejor till min brors rum.. När vi har gått igenom möbelavdelningen, så fikade vi. Jag tog en kladdkaka, men den var stenhård och smakade inte alls gott. Sedan skulle de gå tillbaka, snabbt, och kolla på en möbel de hade sett förut. Men jag tror dock vi har olika definationer på ordet ''snabbt''. Haha. Stod och väntade, ensam, med vagnen tills de kom tillbaka, och då ville jag bara komma igenom den sista avdelningen snabbt. Icke. Kändes som 700 slöa år. Men men, när de kom till lagret så fick jag springa iväg till Väla, själv. Väl där så fanns där ingen bankomat till mitt bankkort, så.. Det blev inga köp. Kunde ju ha handlat på kortet, men de brukar ibland fråga efter leg och det hade jag inte med mig. Dock så visste jag vad jag skulle köpa. Får åka ner till Malmö istället nästa vecka och handla där. Har letat efter de amerikanska shortsen, som Bik Bok har, i både Lund och Helsingborg, men de har ju inte dom! Så, hoppas de finns i Malmö.. Jag har fått för mig att man inte kan beställa genom Bik Bok's hemsida. Men, jag får väl kolla upp det...
Hoppas iallafall att turen är med mig nu ikväll, då. Ska egentligen inte göra så mycket. Jag lade fram förslaget till mamma igårkväll att vi skulle åka på bio idag, men ångrade mig sedan eftersom en dokumentär film som heter Så Nära kommer på tv idag. För er som inte vet, så handlar det om två svenska tjejer och deras kärlek till Tokio Hotel. Tror till och med att de åker till vaxmuséet i .. Tyskland eller Paris för att hitta Bill-dockan, men väl där så fanns den i något annat land för tillfället.
Wellwelll, hoppas ni haft en fin dag i det fina vädret!

Light inside you.

2011-04-21 @ 10:15:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Idag blir det tråkigt. Ska damma hela lägenheten... Inte kul! Dock är det inte så farligt om det inte är så fint väder, har inte kollat ut än.. Men ikväll kommer det lite kul på tv, alltid något!

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder från igår. What are you guys up to?

Bilden togs i måndags.

What you don't understand..

2011-04-20 @ 20:29:41 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
is I'd catch a grenade for ya.

Har lust att göra en cover på den.. hmm.. 
Bild från idag; 
(orkar inte gå igenom alla bilder idag och redigera dom. Har inte varit hemma på hela dagen så jag vill ta det lite lugnt.)

Tjejmässan 2011.

2011-04-20 @ 11:38:31 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Andra tjejmässan i mitt liv idag! Minns ni när jag var där förra året, och träffade Mariette och Reza från Idol?
Idag ska jag träffa Minnah, wihooo!! Ska ha med min kamera, so get ready for some action!


Peace out! Btw, ni ser lite på hårfärgen här.. Det är mycket mörkare i topparna! 

scream.

2011-04-19 @ 17:03:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan! Nu är jag tillbaka från frisören.
Tyvärr blev det ingen succé. Blev inte ens likt det jag visade. Jag har numera en gulbrun hårbotten och resten av håret är liksom mörkbrunt. Det enda som blev bra var klippningen. Kommer inte visa er några bilder just nu. Tänkte bara meddela detta. Kommer inte alls bli kul att gå ut såhär imorgon, i skolan, eller vart jag nu ska. Det som stör mig mest är att jag inte vet när jag ska färga det igen. 

Jag vet att det är svårt att gå från en mörk färg till en lite ljusare, jag vet verkligen det. Men det här.. var lite överdrivet faktiskt. Vi gjorde en avfärgning, och mitt hår blev typ gult och rött. Tänkte att det inte var någonting, skulle ju ändå färga det. Så färgade vi, så blev det som det blev. Jag vill bara gå till affären och köpa färg och färga det själv. Men för det första så har jag inga pengar och för det andra så får jag inte det av mamma. Kommer ju bli väääääääääldigt kul att gå runt med detta håret.
All I want to do right now is to rip my hair off.

My room.

2011-04-19 @ 11:18:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Nu kommer en massa bilder som jag tog på mitt rum igår. Satt och klippte ihop några collage, men vissa är för stora så, ja.. ni får nöja er med en massa röriga bilder istället!





















En bild säger mer än 1000 ord.

2011-04-18 @ 16:42:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjenixen!
Nu är jag back on track! Haha, nejdå, men har fotat ute med Moa, tagit bilder hemma och precis redigerat klart. Tog inte så många bilder ute=inte så många bra. Fick tre bra bilder, typ. Vi gick mest och snackade. Mysigt var det iallafall, det var varmt också! Sedan när jag kom hem var jag ego hela tiden. Massa ego bilder, haha!





Tog lite bilder på rummet också, ska fixa dom nu så kanske ni kan få se resultatet ikväll! Det är i princip färdigt, bara plancher och lampor som ska upp!

Soligt!

2011-04-18 @ 12:50:48 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Känner att jag också ska skriva om vädret. Nu känns det verkligen som om sommaren är nära! Så härligt väder det är ute!
Har hunnit med att duscha idag, satt upp håret och målat naglarna. Så fort naglarna har torkat klart ska jag och min kära vän kameran gå ut och fota! Sedan när jag kommer hem, kanske jag sätter mig på balkongen med datorn istället för att sitta inne.

Och imorgon färgar jag håret! Vet inte hur jag ska ha det riktigt.. Vet iallafall att jag vill ha det ljusbrunt. Så, vi får ju se hur det blir! 

Blir nog inte så mycket bloggande idag pga vädret, men jag lägger säkert in bilder senare!
Ha en fett bra dag!


What colour?

2011-04-17 @ 16:40:07 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Hejsan, vänner!
Fyy vad jag är trött idag. Somnade strax efter halv tolv igår. Inte varje dag, men så är det. Vaknade av pappa runt tio tiden i morse, jag var nästan helt död. Jag har varit trött hela dagen! Men förutom det har jag bara chillat, och tänkt på varför jag inte var nervös igår. Alltså, jag var knappt det minsta lilla nervös. Okej, var väl ytterst lite nervös när jag gick från stolen i väntrummet, till handtaget på dörren som skulle leda mig in till juryn. Fattar ingenting. Var ju sjukt nervös när jag uppträdde på Folkan i februari! Men, det är väl bra att jag inte var nervös, antar jag..

På påsklovet händer det inte så mycket, men det som händer är skitkul! På onsdag ska jag på Tjejmässan här i Landskrona med två vänner, där kommer bl.a. Minnah Karlsson från Idol 2010 uppträda! Spännande att få se henne igen, fick aldrig hennes autograf förra gången jag såg henne.. Kanske kan få en bild på oss nu också?

Innan onsdag ska mamma iallafall försöka få tag på en tid hos min frisör till mig. Ska klippa och färga håret, faktiskt. Tänkte mig en ljusbrun/mörkblond färg typ.. Vill ha någon färg utav dessa, ni kan väl hjälpa mig att välja?
Är nog mest sugen på Miley's hårfärg.. Vad tycker ni?

Idol 2011.

2011-04-16 @ 19:35:49 Filed in: History
Kommentarer: 2
Silken dag det har varit idag! Kom till Lund vid tio i nio, och kön var låååååång. Dock kom vi rätt snabbt fram till stängslet, så vi kom nog med på något klipp, om vi inte var för korta. Det tog otroligt lång tid att komma in, eftersom alla knuffades osv, plus att de bara släppte in 10-30 stycken i taget, just för att det var så trångt där inne också. Men strax efter två skulle jag tro, kom vi in. Fick nummerlapp, och jag fick nummer 52502 och när vi kom in i salen så var de bara på nummer 52300 så både jag och Evlina hade tid på oss att sjunga upp, äta, bli varma osv.
Jag tänkte sjunga Bound To You med Christina Aguilera men ångrade mig eftersom jag inte kunde sjunga den när jag är såhär förkyld och har så ont i halsen, så jag sjöng Still Got The Blues med Gary Moore istället. Jag kom in till ''juryn'' som bestod av en man och en kvinna, och de var verkligen hur trevliga som helst! Fick sjunga, tappade bort något ord, men sade snabbt ''sorry, sjöng fel'' men sjöng vidare som vanligt. När jag var slut sade dom ganska direkt att jag inte kunde komma vidare, vilket jag redan visste eftersom det fanns så få platser kvar (det hade spridit sig nere i väntrummet), men de kommenterade att jag hade dagens bästa låtval och att jag hade en riktig och  häftig bluesröst! Jag gick ut med ett leende på läpparna, och då trodde genast folk att jag hade gått vidare, men det hade jag ju inte. Men ååh, är så peppad på att sjunga! När man hör så fina kommentarer från folk som vet vad dom snackar om, så blir man så.. Det går inte att förklara. Man är typ i sjunde himlen.

Evlina kom inte heller vidare av samma anledning och så, men hon deppar inte sönder heller.. Vi ska se om de fortfarande kör med Sista Chansen, och gör dom det så kanske man skickar in något klipp. Annars får man vänta tills nästa år!

Jag är iallafall sjukt nöjd att jag sjöng så bra som jag gjorde, trots att jag var förkyld och hade ont i halsen!

Evlina i kön.

Jag i kön.

Idol!!!

Mitt nummer.(:

Big day tomorrow, huh?

2011-04-15 @ 19:44:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Kan egentligen inte förstå att jag söker till Idol imorgon. Det är en dag jag längtat efter sedan 2004. Evlina tränade mycket på musiken idag med vår lärare, medans jag bara satt bredvid, lyssnade, och log för mig själv. Musik är så mäktigt. Jag har försökt att prata, sjunga och anstränga rösten så lite som möjligt idag. Har fortfarande lite ont i halsen, och är väldigt förkyld. Ska upp och ta en varm dusch senare. Efter Så Ska Det Låta. Ska träna på låten jag ska sjunga då, för det känns bäst då. Hoppas jag klarar det imorgon. Inte att jag nödvändigtvis måste komma vidare till den riktiga juryn, utan att jag sjunger hyffsat bra-för att vara förkyld. Nu när jag tänker på det, så var jag faktiskt sjuk vid den här tiden förra året också, för jag skulle sjunga på konfirmationen då. Kanske är så att jag blir sjuk vid den här tiden varje år? Läskigt..

Iallafall, har varit i skolan. Börjat sticka på min halsduk som kommer bli otroligt mysig. Evlina ska sova här eftersom vi sticker till Lund ungefär 8 på morgonen. Vet att vi kommer få vänta skitlänge då, men pappa vägrar att köra iväg en minut tidigare.

Ha en mysig kväll, allihopa!

Moa & jag förra veckan.

3 filmer jag vill se.

2011-04-14 @ 12:37:51 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Eftersom jag är hemma och fortfarande har ont i halsen, och dessutom blivit förkykd, tänkte jag att jag kunde dela med mig utav tre trailers på de tre filmerna jag vill se just nu!


Scream 4.

Water For Elephants.

Justin Bieber: Never Say Never.

Musikalen American Idiot blir film.

2011-04-13 @ 12:26:27 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Gick hem strax efter tio från skolan, eftersom jag har haft ont i halsen hela dagen. Behöver verkligen inte detta nu. Men iallafall, ska strax duscha, ska se om det känns bättre senare.

Annars tänkte jag komma med en glad nyhet! Green Day's musikal American Idiot ska bli film! Den spelades förra året på teatrarna i New York och USA, och jag ville faktiskt åka dit och se den. Men, pank som man är, kunde jag inte göra detta. Därför blev jag sjukt glad när jag nyss läste att det ska bli till en film också! Vet inte när den kommer ut som film, men jag vet att bandet själv tar del i filmen, att den kommer innehålla superhitsen Boulevards Of Broken Dreams och Wake Me Up When Septmeber Ends, bl.a. Och det är förresten samma folk som jobbat med filmen ''Milk'' och ''Mamma Mia''! Can't wait!

Green Day – American Idiot


No internet connection.

2011-04-13 @ 09:57:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tänkte bara slänga in ett snabbt meddelande här. Internet har slutat funka hemma. Kan ni fatta? När man behöver det som mest så lägger det av. Typiskt. Jaja, pappa ska nog försöka fixa det, så förhoppningsvis kommer det funka ikväll igen. Kan försöka fixa bilderna jag tagit med Moa tills dess.

Strange.

2011-04-12 @ 14:56:31 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Känner mig väldigt konstig just nu. Trött. Orolig. Kanske har sovit för lite eller ätit fel. Så många tankar går i mitt huvud just nu. Jag behöver nog en paus. En paus ifrån allt. Bara vara ensam ett tag.

The Cranberries-Zombie.

2011-04-11 @ 17:24:33 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Kommer ni ihåg att jag skrev om en låt igår, som jag letade efter? Jag hittade den, inte långt efter att jag hade publicerat inlägget!

Jag vill hemskt gärna veta vad ni tycker om hennes röst. Visst är den häftig? Hehe.


The Cranberries-Zombie.


Orkar faktiskt inte lägga in bilderna från igår just nu. Kanske gör det senare ikväll..

You're so mature.

2011-04-10 @ 21:45:33 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Fick en annan anonym 'hat'-kommentar. Älskar att sitta och skratta åt dom! Kan ju kolla upp IP-adressen väldigt lätt så varför inte bara skriva vem du är? Tänker inte ens lägga ner tid på att svara på den, för det är inte moget att sitta och skriva en massa skit bakom datorskärmen, inte stå för vem man är och tro att man kommer undan med det. Tänker inte ens godkänna den som kommentar. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Vad tänker ni med? Egentligen är jag omogen som ens skriver det här, men vill bara få det sagt. Ska ni klaga, skriv ert namn och vem ni är, eller låt bli. Vad är meningen annars, hur lätt är det att ta åt sig från en Anonym?

Iallafall, var ute en liten runda med Moa och tog några bilder. Fick några bra. Såg ett skelett som Moa trodde var från en hare. Hon är riktigt duktig på att ''läsa'' skelett.. Hon ska bli kriminalteckniker. Kan dock inte lägga in bilderna i datorn idag eftersom jag skickade med sladden till pappa, så jag får redigera dom imorgon. Men det gör inget, tog lite bilder på balkongen förut eftersom det var så fint ljus där när solen sken, så jag tänkte dela med mig av en.

Annars sitter jag bara och letar efter en låt jag ofta brukar höra på Rockklassiker. Den går typ ''In your head, in your head'' och sjungs av en tjej med en riktigt cool, nästan country, röst. Hoppas jag hittar den!


The Passanger.

2011-04-10 @ 16:46:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tänkte börja inlägget med en väldigt bra låt! 
Iggy Pop – The Passenger
Så, nu kan jag berätta om dagen! Hehe. Evlina sov över hos mig igår också, och idag körde vi iväg rätt tidigt och lämnade av henne hemma hos henne, för att jag och mamma skulle iväg till Nova i Lund och spana in lite kuddar till mitt rum. Vi hittade dock inga.. Synd. Vi fick dock med oss en matta hem till mitt rum, så tjusigt det är här inne nu! Tänker börja fota rummet så smått eftersom jag har lovat er att visa omvandlingen. Vi har lite småsaker kvar att fixa så som en spegel, kuddar och lampor. Kommer bli häftigt snyggt här inne!

Imorgon ska jag upp tidigt till tandläkaren. Hoppas att jag inte behöver använda gummibanden längre. Tyckte att min käke sitter bra långt fram nu, jag trivs i det. Jag tror faktiskt inte jag behöver använda tandställning så mycket längre. Mina tänder är ju nästan helt raka. Det är bara en tand jag stör mig på.. 

Hmm.. känns som om det är något som ska hända i veckan.. Vet ni vad som händer, kanske?

Jag gillar bilden faktiskt. Tog den i fredags med Evlina. Lite ''bad girl'' feeling över den, eller?

Bild från igår.

2011-04-09 @ 12:32:43 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Igår hade vi som sagt väldigt trevligt. Övade lite inför Idol och sånt också. Mest så tramsade vi oss, men vi fick någon seriös omgång också. Idag ska vi.. inte hitta på så mycket. Vi ska träffa en kille här i Asmundtorp senare bara. Har snackat med honom ett tag, haft han på msn i några år men nu har vi börjar snacka. Han verkar hur trevlig som helst, så det ska bli kul.

Jag kanske kommer plocka ut en header bland de bilderna jag och Evlina tog igår, sålänge bjuder jag på en! Tycker ni den är bäst i svartt & vitt eller i färg?


Smygtitt på photoshooten!

2011-04-08 @ 20:10:11 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu är det Så Ska Det Låta som gäller!


Dag 05 – Min utbildning/jobb/skola

2011-04-08 @ 16:23:57 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag går i 9F på Västervångskolan i Landskrona. (Inte min bild)


Ja, idag är det fredag gott folk! Som sagt så sover Evlina över hos mig idag, och vi ska hitta på lite galenskaper. Bl.a. ha en photoshoot! Hoppas ni får en mysig kväll allihopa!


Look who has arrived!

2011-04-07 @ 17:46:05 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Bättre bilder ikväll!


Dag 04 – Det här är viktigt för mig

2011-04-07 @ 16:55:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Med tanke på vad bloggen heter och handlar om så förstår nog de flesta det. Familjen och vännerna är väldigt viktigt för mig, men om man bortser från det så är musiken det viktigaste jag har. Det är där jag kan vara mig själv, och det är tack vare musiken som jag är mig själv. Budskap och känslor bli så mycket starkare med musik. Melodier är så vackra, allihop. Att kunna uttrycka sig i musik och melodi är nog det häftigaste jag vet.

JOSSE ÄR GLAD IDAG! Min mamma och min bror är just nu iväg och köper min kista, och den häftiga filten! Åhåhåh, är så glad! Det är torsdagen, skolan gick snabbt, det är fredag imorgon, Evlina ska sova över här imorgon! Det finns många saker jag kan rabbla upp som jag är glad över, och faktiskt en sak som jag inte är lika glad över. Mina iPhone hörlurar är sönder! Får gå runt med mina Skullcandy tills jag köpt nya, de är så klumpiga.. Men de är bra, så jag ska inte klaga! 

Bilden togs igår, när jag och Evlina ''klädde ut'' oss till fjortisar med överdrivet mycket smink. Hade minst fem lager mascara på mig.. Kändes lite konstigt eftersom jag inte använt mascara på ett tag! Jag och Evlina kommer göra häftigare photoshoots imorgon, hade jag tänkt!

Mini-kändisar.

2011-04-06 @ 18:45:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 4
Visst är de urgulliga?
Ben Stiller.
Cher.
Alice Cooper.
Kurt Cobain.
Ellen DeGeneres.
Fergie.
David Hasselhoff.
Whitney Houston.
Ke$ha.
Eva Longoria.
Marilyn Manson.
Oprah Winfrey.
Iggy Pop.
Elvis Presley.
Will Smith.
Bruce Springsteen.
Kristen Stewart.
Steven Tyler.
Robbie Williams.

Dag 03 – Mina föräldrar

2011-04-06 @ 16:43:45 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Lägger inte ut bilder på mina föräldrar på min blogg, tyvärr. Pappa har sagt förut att han inte vill, förelängesedan, och mamma.. har lagt ut en bild på henne förut, därför gör jag det inte igen. Så, ni får bara veta lite om dom, hihi. Min pappa är väldigt musik instresserad, precis som jag, så det är nog där mitt musikintresse har kommit ifrån. Han är grym på gitarr och började nog spela i tonåren. Hans gitarr han har nu har han haft i ca 18 år! Min mamma har också spelat gitarr, men spelar inte nu längre. Bara lite då och då när hon och jag sitter och spelar. Hon är mer intresserad av teater, och har spelat mycket här i Landskrona. Jag och min bror har faktiskt varit med i en liten pjäs vi gjorde för några år sedan, när vi gick på Kulturskolan (tror jag det hette).

Idag är det onsdag, och jag har haft det mysigt i min tjockkofta som Bill Kaulitz själv designat. Har haft den rätt länge, i 2-3 år kanske? I really love it. Lärde mig lite nya grejor på musikpasset jag och Evlina hade idag! Kanske kan visa upp det senare ;) Snart kommer Evlina hit och vi ska väl flumma runder på mitt rum som vanligt. Ska bli kul, hihi.
Senare ikväll tänkte jag göra ett kul inlägg. Fick tag på lite bilder på kändisar när de var små, de var verkligen jättesöta! Tänkte dela med mig utav dom bilderna. 

Visst är den tuff?

Dagens Outfit!!!!

2011-04-05 @ 20:09:44 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Här ger jag er dagens outfit och en så kallad facelook! Kände att det var ett tag sedan, kategorin måste uppdateras med lite outfits. Hade detta på mig idag och igår! What do you think?



Charmig bild va? Skulle kolla hur vita mina läppar var (hade ätit nötter som man blev vit om tungan och läpparna av..) och så har jag en tendens att ibland dra in läpparna när fotar mig själv! Knasigt, där.

Dag 02 – Något om mig som folk inte känner till

2011-04-05 @ 13:56:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hmm.. något som ni inte redan visste.. Got it! När jag är ensam hemma, brukar jag prata med mig själv. Men det gör nog de flesta. Ibland på svenska, ibland på engelska. Det är ändå rätt bra träning. Vad brukar jag prata om då? Jo, jag hittar på egna historier, typ.. drömmar. Så låtsas jag att jag lever i de drömmarna, och pratar som om jag lever dom drömmar. Typ. ''Vad gjorde du idag?'' ''Jag har varit i studion hela dagen, så kom Steven Tyler över lite och så jammade vi lite. Vi skrev en ny låt!''. Haha. Tycker det är rätt charmigt ibland. Och när någon kommer hem så blir man helt knäpptyst och hoppas på att de inte har hört när man har pratat med sig själv när de var utanför dörren.

Idag stack jag hem tidigare från skolan. Igår eftermiddag fick jag ont i huvudet, men sen försvann det. Idag kom det tillbaka, så jag tog istället med mig lite böcker hem. Har svenska, so och lite annat smått och gott man kan pilla med. Ska förresten fota mitt playstation 2, mina singstarmickar och mina spel för jag och mamma har kommit överrens om att jag ska sälja det för att jag aldrig använder det. Ni kanske vet någon som vill köpa det då?

Ha det fiint!
Förresten, tänkte spela in covern idag! Testade nyss, men micken har väldigt dåligt ljud, så man hör inte mig.. Ska se om jag kan lösa det på något annat sätt!


Canon EOS 500D

2011-04-04 @ 21:00:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Linda om Dag 01 – Favoritplagget ur min garderob:
Hej :) Undrar var du har hittat dem skorna med stjärnorna på? Usa skorna eller vad man säger^^ Jättecoola, vill med ha sånna :)
Svar: Hej, Linda! Eftersom du inte lämnade något ställe jag kunde svara på, svarar jag genom bloggen! Conversen som är klädda i den amerikanska flaggan hittade jag inne på Scorett för ca. 700 kronor. Du kan även hitta dessa på Nelly.com för ungefär samma pris! Hoppas du trivs med dom, om du skaffar dom! Dom är ursnygga!

Jag skrev ju om pengar igår, eller hur? Jag vet vad jag ska göra för mina pengar! Snackade med mamma om att göra en liten deal angående en Canon EOS 500D. Jag ska spara undan lite pengar, sedan ska mamma hjälpa till så jag kan köpa en sådan! 15 megapixlar tror jag den har, man kan filma i full HD och lite annat smått och gott! Ska köpa en fjärrutlösare så jag kan ta grymma självporträtt då! Men den största anledningen till varför jag ska köpa en sådan är för att jag vill ha något att filma med. Har blivit mycket inspirerad av Linafoto's videos.


Dag 01 – Favoritplagget ur min garderob

2011-04-04 @ 19:14:13 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Hejsan på er! 
Har precis kommit hem efter en lång dag. Var först i skolan, där var allt som vanligt och allt gick bra. Ungefär vid halv fyra, så var jag hemma och då stack jag, mamma och min bror direkt hemifrån. Hann inte ens gå upp och lägga av gympaväskan och skolväskan! In i bilen direkt, pang boom iväg till tippen, ÖB, Jysk & Rusta. Och Sitty Möbel i Landskrona! Hihi, vi ska köpa min fina amerikankista, som den så fint hette, i helgen! Fick syn på en väldigt cool amerikanfilt också, så den ska också köpas! Josse är glad.

Nu är jag mest trött, har lite huvudvärk och vill ha maaaaaat. Har inte ätit sedan tolv idag, och sen vid tre drack jag en Cockio. Men sånt är livet. Är inte så värst hungrig, men hungrig är jag!

Nu börjar vi med den här listan jag lade ut igår också!
Dag 01 – Favoritplagget ur min garderob
Kan omöjligt välja ett plagg som är mitt favoritplagg, därför plockade jag ut lite snabbt nu. Har mycket fler favoritplagg i min garderob, men som ni kanske kan förstå är jag väldigt trött och orkar inte fota alla. Kanske någon annan dag!







Undanstoppade pengar..

2011-04-03 @ 19:56:16 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Ibland är det bra att stoppa undan pengar. För att man inte ska handla onödiga saker för det. Och sedan glömmer man att man hade pengar. Jag har hittat 1700 kronor bland mina betydelsefulla smycken, sådant jag fick när jag var liten och så. Pengarna är över från min konfirmation. Men frågan är vad jag ska göra med dom. Jag har två alternativ.

  • Göra en deal med mamma och pappa angående systemkamera. Jag vill ha en Canon EOS 500D eller 550D. Jag önskar mig en sådan so bad. Kanske kan fråga om jag kan få den som födelsedagspresent om jag hjälper till och betalar en del?

  • Spara undan en del av pengarna och lägga det på eventuella kamera grejor/musik grejor senare? Jag vill ju ha både en fjärrutlösare, en Canon och en blixt. Men man kanske inte behöver spara allt.. Kanske kan ta en liten del nu av pengarna till bara.. shopping? Behöver ju lite nya kläder..

Har ni någonsin hittat undanstoppade pengar, som ni totalt glömt bort?

ABBA-Money, money, money.
Haha, tyckte den passade in här..

Vet inte varför jag ens skrev detta. Kände bara för att skriva om något...

UKM last night.

2011-04-03 @ 13:14:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan på er!
Det hände lite spontana grejor igårkväll. Bestämde först med Natalie att jag skulle gå på UKM med henne, hennes kille och hans kompis. Jag tror ni vet vad UKM är, eller? Iallafall, träffade mycket trevligt folk där som jag inte träffat på länge. Massa band spelade, sjöng, dansade, visade filmer osv. Många var väldigt duktiga! Otroligt hur folk blir när metalband spelar. Otroligt hur musiken får folk att bli. Fantastiskt. Musiken har en väldigt stor makt. Men iallafall, sedan gick vi runder där lite innan de andra skulle hem, så jag stack hem när dom skulle hem. Jag gick ensam hem, eftersom bussarna hade slutat gå. Kom hem strax efter tio. Sedan gick vi in till grannarna, som har blivit lite av en tradition, och satt där inne och hade kul en lång stund. Jag var osmart och drack energidricka, för jag blir alltid trött av energidricka. Haha.

Just nu håller min bror och pappa på att plocka ner den stora tvbokhyllan jag har på mitt rum. Den ska vi flytta hem till mamma istället. Sedan är allt nästan klart i mitt rum hos mamma! Ska bara införskaffa mig lite kuddar, nytt överkast, några mattor och min älskade amerikanska kista! Hihi, jag är så glad. Tror vi ska fixa det i veckan eller till helgen, så ni får se bilder då!

16/7-2010 när jag, My, Natalie och Moa skulle se Erik Grönwall på Landskrona Karnevalen, för första gången. Nostalgi på hög nivå. All cred går till My som tagit bilden.
Edit; Fick reda på att My har tagit bort sin blogg. Fan.
Sedan tänkte jag börja med denna listan! Kan vara kul,va? Har ju gjort en sån innan, fast med låtar.
Dag 01 – Favoritplagget ur min garderob
Dag 02 – Något om mig som folk inte känner till
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här är viktigt för mig
Dag 05 – Min utbildning/jobb/skola
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Något jag ser fram emot
Dag 09 – En resa jag minns
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Min största svaghet
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favorit-tävling
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag är beroende av
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Vad gör mig imponerad
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – En stund jag minns
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Här bor jag/mitt rum
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett bra ögonblick

Hollywood Hills, CA.

2011-04-02 @ 16:32:33 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Det är där jag vill bo. I Hollywood Hills. Dels för att jag vill på i Los Angeles/Hollywood, och dels för att Andreas Carlsson bor i Hollywood Hills. Har suttit och kollat på lägenheter där som hyrs ut. Inte någon jag blev väldigt kär i, är ju inte så bra på det där ännu. Men att tänka på att jag vill flytta dit efter gymnasiet får mig att bli lite rädd. Jag vill absolut inte flytta dit själv. Och så är jag nervös för det är med jobb, ekonomi, hyra, räkningar, hur man har pengar till att flyga tillbaka till sverige och hälsa på familjen osv..

Har hört att man oftast får ha fler än ett jobb om man ska bo i Los Angeles. Så kanske det är. Jag ska se om jag kan komma i kontakt med någon svensk som bor där och kan besvara alla frågor jag har. Sedan hoppas jag på att hitta någon vän som skulle, på fullt allvar, vilja flytta dit med mig något år efter gymnasiet. Kanske hittar någon på gymnasiet, eller en nuvarande vän. Jag ska flytta dit iallafall, det ska jag. Och så har jag lite besluts ångest över om jag ska flytta till Los Angeles eller New York, men jag tror det skulle bli Los Angeles isåfall. Man kan ju alltid ha en weekend semester i New York, haha..

Är det någon av er som känner någon som bor där som kan besvara mina frågor, eller vill ni kanske själva flytta dit?

So take a look at me now.

2011-04-02 @ 11:58:51 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan! Jag bloggade inget igår för att jag var upptagen med skolan och sedan var jag självklart med Evlina. Men igår var jag otroligt trött, jag vet inte vad det var med mig. Haha. Och sedan hade jag inget att skriva om. Men det har jag idag!

Och det har jag egentligen inte idag heller.. Men jag ska komma på något att skriva om nu när jag duschar, skulle uppskatta om ni kom med era åsikter då, för tro det eller ej, jag är faktiskt intresserad av era åsikter!

RSS 2.0