Aerosmith-Hole In My Soul.

2011-08-31 @ 17:34:05 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Aerosmith – Hole In My Soul

I'm down a one way street
With a one night stand
With a one track mind
Out in no man's land
The punishment sometimes don't seem to fit the crime

Yeah there's a hole in my soul
But one thing I've learned
For every love letter written
There's another one burned
So you tell me how it's gonna be this time

I'm as dry as a seven year drought
I got dust for tears
And I'm all tapped out
Sometimes I feel broke and can't get fixed

I know there's been all kinds of shoes underneath your bed
Now I sleep with my boots on but you're still in my head
And something tells me this time I'm down to my last licks

(texten ovan är endast när Steven pratar i låten. Love it.)


True Talent gives a true chance.

2011-08-30 @ 21:31:25 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Jag tycker att True Talent är så himla fint. Det är ett bra program med ett bra koncept. Man blir inte dömd efter utstrålning. Inte efter attityd. Man blir endast dömd efter rösten.
Man får inte samma känsla som Idol. Men jag tror att det är för att programmet är rätt nytt, och vi har inte fått en riktig inblick i det. Men känslan man får av True Talent är en bra känsla ändå. Okej, man kanske tittar ännu mer på rösten än vad man gör i Idol.. Men i Idol kan man liksom ha världens bästa utstrålning med en halvskakig röst, och ändå gå hem hos tittarna. Inte sant? Dessutom tycker jag inte att Idol riktigt ger en ärlig chans. Jag menar, där finns så många talangfulla röster i Sverige, men alla kan inte sjunga pop. Alla borde inte sjunga pop. Nu, de senaste 2 åren, har vi ju visserligen haft rockartister som vinnare. Jag menar, om alla de som sökte till True Talent och kom vidare hade sökt till Idol hade ju säkert knappt hälften kommit vidare. Och i True Talent så är det ju liksom flera stilar, och flera åldersgrupper som röstar. Och man måste ju som sagt få med sig hälften av varje åldersgrupp för att gå vidare.

På det sättet tycker jag att True Talent är fint. Utstrålning kan man alltid jobba upp, men det måsta man oftast redan ha när man söker till Idol. Det ända undantaget Idol haft är väl Calle Kristiansson? Eller, vad vet jag. Men det är klart, man måste ha utstrålning som artist. Men det är nog mycket det man får chansen att träna upp i True Talent. Vi lär ju märka hur det går sen.

Men Idol's pris är ju på några sätt bättre än True Talent's pris. I True Talent vinner man ju pengar, medans man vinner skivkontrakt i Idol. Och sedan 2009 har ju Idol's pris ökat, så att varje vinnare får spela in 2 plattor. En som sammanfattar Idol-tiden, och en med egna låtar. Men i True Talent får man ju liksom klara sig själv. Man kanske kan köpa sig ett skivkontrakt, vad vet jag?

Vad tycker ni om True Talent? Är det bättre/sämre än Idol? Varför/varför inte? Har ni sett det?
I wanna hear your thoughts!


Some old stuff.

2011-08-30 @ 20:57:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tänkte dela med mig av en gammal bild på mig som jag hittade på min emocore. (för er som har och vill lägga till mig där så heter jag clownskill)

Det har ju varit så tomt på bloggen med bilder och sånt där. Har inte haft tid att fota nu sen jag börjat skolan, och det är lite sorligt ändå. Hade ju så många kreativa idéer med kameran som bara försvunnit nu. Men då är faktiskt emocore väldigt bra, eftersom det finns olika diskutionstrådar, och en av dom är foto, där man kan lägga upp egna bilder och kolla på andras. Så, där kan man kika!

Så, jag bjuder på en gammal sålänge! så får jag försöka göra något kreativt med kameran på fredag då jag är ledig!

Denna bilden togs kanske.. 2008? Som ni ser så älskade jag att stå framför kameran, och det gör jag faktiskt nu med..

Epic fail.

2011-08-30 @ 17:23:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag var upptagen igår, obviously.. Och som sagt blev det ingen film kvällen innan, men det visste ni. Såg den igår kväll istället. Efter skolan åkte jag hem med Evlina, och vi pluggade samt kollade på en annan film.

Idag efter skolan tog vi en snabb titt in på Gina Tricot. Har en tröja där som jag vill köpa, men naturligtvis fanns den inte i min storlek. Får se hur jag gör, om jag skiter i det och lägger pengarna på annat, eller om jag beställer den från hemsidan. Sedan ska jag duscha och nörda film.

Filmen jag såg igår kväll var Hur många lingon finns det i världen. Jätterolig film! Ni som inte sett den borde se den! Där är så många fina karaktärer.
Idag såg vi Moulin Rouge i skolan. Det är en musikal, och jag kan inte riktigt förstå att jag har kunnat missat den filmen! För er som också missat den så borde ni verkligen se den! Dom sjunger gudomligt.

Så.. det var allt jag hade att säga..
Och btw, såg en planch idag i Helsingborg att Sebastian Bach (sångare i Skid Row) kommer till Malmö!

A little thing called love.

2011-08-29 @ 07:07:32 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0

Märkte förresten att alltid när jag ska spara bilder snabbt, så döper jag de ofta till ''jajajaja'' typ.


Film recension senare ikväll/imorgon.

2011-08-28 @ 20:35:28 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena!
Nu har jag fått tillbaka lite energi, haha.. Spelade Sims 2 och byggde klart ett hus, byggde ett nytt och spelade på lite familjer som redan fanns där. Att bygga hus är det roligaste på Sims spelen, tycker jag! Vad tycker ni är roligast? Göra familjen, bygga husen eller bara spela?
Jag tog inga bilder på huset. Det orkade jag inte. Haha. Men strax ska jag kolla på film med familjen. Jag tänkte att jag kunde skriva en recension på den ikväll eller imorgon. Inte en lång en, men bara skriva vad jag tyckte lite kort. Vill ni veta vilken film det är så får ni gissa. ;)

Tänkte också bara berätta att innan jag kommer hem imorgon så ska jag in om stan och köpa en tröja. Skulle köpt den idag men de hade den inte på Center Syd. Hoppas den finns här då!
Sedan ska jag redigera bilder, och då berättar jag och The Ark konserten!
Update: Blev ingen film.. Blö. Men ska nog se den själv. Eller, ne. Vet inte.


Så fruktansvärt trött.

2011-08-28 @ 18:07:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det är helt ofattbart hur trött jag var igår och hur trött jag varit idag.  Jag kan sitta i flera minuter och bara stirra. Det är som att man blir helt hypnotiserad.

Hoppas ni förstår att jag inte orkar blogga. Har varit i full gång hela veckan. Ska ta igen det med att fortsätta redigera bilder imorgon efter skolan.


Tänkte ni kanske ville ha lite kul åt denna bilden. Gullig va?

Editing in process.

2011-08-27 @ 19:28:12 Filed in: History
Kommentarer: 0
Som rubriken lyder så redigerar jag bilder just nu. Bilder på The Ark, för jag glömde ju kameran i torsdags.

Men jag tänkte att jag kunde berätta lite om i torsdags. 
Jag trodde vi skulle sluta skolan vid två, men vi slutade vid fyra som vanligt iallafall. Stressade hem, stressade i mig mat, och stressade till tåget. Men jag är så jäkla glad att jag tog det tåget med Evlina!
Vi gick runt i tåget för att hitta platser, men där fanns inga, så vi ställde oss vid dörrarna. Och när tåget var på väg in till Malmö (det brukar alltid ta lite tid att rulla in i själva Malmö) så kommer Jay Smith från 1a klass avdelningen och ställer sig två meter ifrån oss! Oh my god! Evlina började prata med honom men jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag vände mig om och stirrade rakt in i väggen, och sen på Evlina. Shiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!! Sedan, när vi kom ut från tåget och sånt så började vi freaka. Och det roliga var ju att i onsdags hade vi tydligen gått förbi Jay i Helsingborg utan att ha märkt det! Så jäkla fett!!
Sedan var vi framme i Malmö och fick rätt dåliga platser på Rix Fm Festivalen, men vi struntade i dom och gick bak och ställde oss och vänta utanför backstage typ. Så, strax efter att Jay hade spelat klart (han var först ut) så skulle han åka hem igen eller något, så då fick vi autografer och han bet i min penna så nu har jag bitmärken där! Han var asgullig, så jäkla gullig när han log mot oss. Sedan träffade vi Danny som var rätt rolig, och Chris Medina, Mohombi (som höll på att sno korken som Jay bet på!!! Fick panik) , Tove Styrke som var jättesnäll och Nicke Borg. Helt galet kul. Orkar inte berätta mer i detaljer än detta, för ja.. Det var så sjukt händelserikt.

Och just det, hade ju konsert i skolan i torsdags också. Det gick dåligare än när vi repade, men bättre än vad jag hade förväntat mig!
Det var bara Danny som fick skriva på min arm. Han skrev på papper också, som alla andra. Bilder kommer senare på autograferna!

Mitt liv är underbart.

2011-08-26 @ 09:52:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Magiska grejor har hänt. Idag står fler magiska äventyr på listan.

Detta är ända uppdateringen för idag. Ska strax in till Malmö. Imorgon ska jag skiva vad som hände igår! Omg, trodde jag var i himlen!

Förkyld brud.

2011-08-24 @ 16:33:13 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena! 
Idag slutade vi tidigt. Vi hade ingen idrott, utan skulle bli lite guidade i Helsingborg. Det var kul, faktiskt. Gick runt och tittade på massa fina bilar mest.. *drool*. Haha. Men jag fick höra på tåget att vi tydligen gått förbi ett café där Jay Smith hade suttit inne och fikat.. Jag bara ''whuuuut?!?!?!''. Jag trodde seriöst att dom skojade! Men det gjorde dom inte! Fast, först missförstod jag det, för jag fick det till att han kommit till Mega Musik. Men det hade han inte. Han satt alltså ute på ett café! Jay Smith! Håhå, hoppas jag märker honom nästa gång! Och bara för det ska jag ha min Von Benzo tröja imorgon när vi har uppspel och allt. Det kommer bli rätt fett.

Och jag fick höra att mitt munspel kom idag! Men jag har inte tid att hämta det denna veckan.. För nu ska jag kolla upp tåg tider till imorgon! Slutar runt 14 imorgon också tror jag, så då ska jag hem och vänta på mamma och sedan sticka till Malmö. Rix Fm och Jay, här kommer jag!

Jag just nu..


En fet rubrik.

2011-08-23 @ 18:40:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjenixen!

Om jag ska vara ärlig, så är man inte så överdrivet trött efter skolan längre. Det var bara de två första dagarna. Grymt! Vi delade upp vår låt i tre delar idag, och jag ska bland annat få sjunga hela versen helt själv! Haha, kommer vara jättenervös. Men det går bra! Jag måste tänka på det jag lärt mig från alla självbiografier jag läst.. Just nu håller jag fortfarande på med Steven Tyler's, och har nyss läst om hur han skrev Dream On. Och han kommer med många väldigt bra tips. Så det ska jag skriva ner! Imorgon slutar vi vid 14 eftersom vi inte har någon idrott imorgon, och på torsdag så slutar vi antagligen strax över 14 eller 15, och då bär det iväg till Malmö och Rix Fm Festivalen!

Och på fredag spelar The Ark! Ska bli så himla kul! På dagen ska jag dessutom köpa en Aerosmith tröja ;) Äntligen!! 

Förresten, jag bytte min gitarrsträng (eller, satte på en ny..) idag och jag gjorde det helst själv! Utan några hjälpmedel, och jag klurade ut det själv! Haha, jag är så stolt...

''Behind the scenes'' bild på mig när jag fotade Wilmer.

En anledning till varför jag ska ge er en bild på mig själv.

2011-08-22 @ 20:56:25 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Jag har ju varit rätt dålig med nya bilder den senaste tiden.. Mitt musikintresse har börjat ta mer fart igen än någonsin. Jag höll ju på att tappa bort det där ett tag, ju. 

Så, här får ni en liten ego pic som jag tog tidigare idag!


I look hardcore.

2011-08-22 @ 18:56:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag har riktigt mycket energi idag. Har haft det hela dagen. Trodde jag skulle vara trött idag eftersom jag somnade sent inatt, men icke! Pigg som en nötkärna, haha! Har varit i skolan, haft vanliga lektioner.. Har bara en sak att säga. FYFAN VAD UNDERBART DET ÄR! Ursäkta mitt ordval där, gott folk.. Men åååh, det är så härligt! Började dagen med Gehörs och musiklära, och gick igenom de grundläggande sakerna och fick reda på att vi ska ha prov på det om två veckor. Nice! Fortsatte med svenska, fick lite frågor man skulle svara på. Repade sedan. Måste förövrigt säga att bandet jag är i, blir bara bättre och bättre för varje minut som går! Låten låter inte alls lika slö längre. Iallafall, sedan var det lunch, engelska, Musik & Komposition och sedan repade vi igen och sedan var det slut! 
Är ganska pepp på imorgon!

Jag tänkte berätta vad som har hänt. Jag har nog en ''24-timmars-otur'' dag idag eller något. Igår, innan jag skulle sova så rev jag mig på kinden, och nu har jag ett rivmärke där! Haha. Trodde inte det skulle bli något märke eftersom det knappt kändes, men sedan gjorde det ont som in i bomben. Och idag brände jag mig när jag hjälpte mamma laga mat. Jag brukar aldrig få blåsor eller märken när jag bränner mig, men denna gången gjorde det riktigt ont! 

Och för övrigt har jag beställt Steven Tyler munspelet så det kommer nog imorgon eller i övermorgon! Glad chey!


Världsrekord i Grytan.

2011-08-20 @ 23:02:38 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Har som sagt varit i Helsingborg hela dagen, på ett ställe som kallas Grytan. Pappa och grannen skulle ju vara med i världsrekordet. Jag fotade några bilder och spelade in hela låten när de var igång och även efteråt att de fick det bekräftat att de slått världsrekordet! Så himla coolt! Så snart får vi ett diplom hemskickat till pappa! Hihi.

Jag har sån lust att åka till Malmöfestivalen. Mest för att köpa en Aerosmith tröja, Evlina sa att hon hade sett en. Så, det ska jag göra på torsdag eller fredag när jag ska dit. Vill egentligen åka dit tidigare men jag kommer vara så trött efter skolan, och det kommer börja ta lång tid för mig att komma hem om dagarna.. Jag menar, när jag är hos pappa så är jag inte hemma förrens efter halv sex och kommer komma hem till mamma ännu senare. Sånt är livet!

Bloggen kommer gå dåligt nu när jag har skola. Men det tas igen på fredagar, för hoppningsvis. Är ju ledig då. Klart jag kan plocka upp datorn när jag kommer hem, men jag kommer vara så trött och då kommer jag inte orka skriva något. Förresten, kanske kan slänga in något inlägg under dagen, då man får ha med sina egna laptops om man har några och använda dom när det är skolarbete och sånt. Och jag har ju en minilaptop så det är ju helt perfekt!

Imorgon ska jag beställa Steven Tyler munspelet och redigera bilderna från idag och lägga ut videosarna också!

Ny kategori: Aerosmith!

2011-08-20 @ 12:25:00 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 1
Okej, kände att det var dags att ge dom en egen kategori..
De har ju faktiskt, under de senaste veckorna, inspirerat mig supermycket och de är faktiskt det första bandet som lyckas köra över Tokio Hotel. Missförstå mig inte nu, jag älskar Tokio Hotel minst lika mycket som jag gjorde när bara de fanns i min värld. Så man kan ju på ett lättare sätt säga att Aerosmith, Tokio Hotel och Michael Jackson numera delar på första platsen!

Jag har bara känt att.. Aerosmith känns rätt. Det känns jag. Det gör ju alla 3 av mina 3 favoriter, men Aerosmith känns mest jag. Iallafall för tillfället. Och jag har en känsla av att jag kommer skriva en hel del om dom ett tag fram över! Det får ni stå ut med. Vill ni att jag ska variera, så kan ni berätta vilka artister jag ska skriva om.

Vi inviger kategorin med denna superfina videon som kom ut idag, om inte Steven är sen med att logga in på sitt twitter account dvs, och ja.. Säg vad ni vill, men jag undrar bara var den 63 åriga gubbens all energi kommer ifrån!
Steven Tyler för iHeartRadio.

Steven Tyler Harmonica.

2011-08-20 @ 01:38:36 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Oh my freakkin' God!
Tittade just runder på lite videos på youtube där de lär en typ hur man spelar munspel som Steven Tyler (Aerosmith är mitt absoluta favoritband nu så ni vet det..) och på en av videosarna berättar ''läraren'' att han precis fått sitt Steven Tyler munspel! Att Hohner (typ de med bäst munspel, haha..) har gjort en special design för Steven. Eller så är det Steven som har gjort ett special kit eller något. Det bästa med det hela är att man får ett munspel i key av A! Just ett sådant munspel jag letar efter just nu! Och på Amazon kostar det ca 300-400, men tydligen kunde det inte skickas till min adress... Surt, eftersom det var billigast där. Men så kollade jag på musikbörsen och där kostade det 800 kronor och det är alldeles för dyrt. Eller, egentligen inte för att vara hans, men det är för dyrt för mig och min ekonomi. Trots att jag nyss fått barnbidrag, haha. Men så gick jag in på ebay och kollade och där fanns för ca 300 också. Super! Ska bara kolla upp vad det kostar att skicka hit det här.. Annars får jag ju lägga undan pengar! Inte mer med det, ju. För jag ska ha det! Eller.. så beställer jag det nu, som typ imorgon, och väntar med att beställa Aerosmith tröja och feather extensions tills nästa månag.. Help me guys! Vad ska jag göra? Chansa på att resan hit från ebay är relativt billig eller bara vänta och beställa från en svensk sida som är några hundralappar billigare?

Update: Hittade en billigare! Med frakt så kostar den 505 kronor. Det tror jag att jag kör på! Haha, åh, känner mig så liten och osmart när jag slösar upp hela mitt barnbidrag så fort jag fått det.. Betalar nämligen fortfarande av till min kamera..c

And it feels in my heart tonight.

2011-08-20 @ 00:06:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Random rubrik!

Hejsan! Jag sitter framför tvn där gamla Big Brother repriser går. Trevligt att titta på. Haha. Jag gillar egentligen inte Big Brother pga att det är helt meningslöst, folk gör bort sig i tv och så vidare.. Men tvbolagen tjänar på det. Så, what ever. Men jag kollade på det i år mest för att jag tycker att Martin och Peter är så snygga, hihi! Kollade ni på Big Brother när de gick på tv förut?

Nu tänkte jag berätta lite om gymnasiet då.. Jag har haft det grymt kul! Fått nya vänner, lärt mig lite var de olika klassrummen ligger, fått skåp & nyckelbricka så vi kan komma in på skolan (dörren är alltid låst..) och lite andra saker. Vi har fått inloggningsuppgifter till olika datasystem och så vidare. Ett av dom är it's learning och det är en rätt kul grej! Man kan typ skicka meddelande till hela skolan där, haha.. Men det fick vi inte göra! Så, ajabaja.
Jag är inte helt.. övertygad när det gäller maten faktiskt. När jag hörde att de hade endast vegetarisk mat så blev jag ju överraskad och tyckte det var bra, eftersom jag själv har velat/skulle vilja bli vegetarian. Men båda gångerna jag ätit där nu så har jag fått ont i magen efteråt. Så vi får ju se hur det blir med den saken.
Fick reda på lite random fakta idag också. Tydligen så går Jay Smith's lillsyrra på Mega Musik. Vet inte i vilken årskurs, men jag tror det var 3. Grymt! Då får vi ju se om hon är lika grym som honom, och om han kanske dyker upp någon gång när de har projekt uppvisning ;) Haha, ne då! Det kan vi ju säga till honom när vi träffar honom på torsdag! ''Vi går på samma gymnasieskola som din syrra!'' För övrigt har vi redan börjat med ett mindre projekt. Vi har blivit indelade i band, som vi ska ha lektioner tillsammans med de kommande 7-8 veckorna. Vi har redan kommit igång med låtar, och det har även 2orna och 3orna även om de inte har börjat än. På torsdag nästa vecka så ska alla årskurser och band då spela upp sina låtar och jag & mitt band har fått låten Human med The Killers. Jag.. är inte riktigt glad över låtvalet, men det får väl fungera. Hade ju inget val. Men det känns liiiiite retsamt när man hör ett av de andra banden som fått The Ark's Breaking Up With God. Men det går nog bra ändå!

Imorgon ska jag iväg igen, så det blir dåligt med bloggen där igen. Ska ju iväg till Helsingborg med familjen och grannarna då pappa och Staffan ska vara med och spela ukalele tillsammans med 1300 andra personer. De ska slå rekord så de kommer med i Guiness Record Book. Coolt! Jag är redo med kameran!

Nu ska jag kolla klart Big Brother och sedan kolla in lite Aerosmith klipp!

Första gymnasiedagen.

2011-08-18 @ 23:03:20 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej och ursäkta för dålig uppdatering! Har varit på mega musik till fyra, kom hem runt sex, tog bussen till mamma, kom tillbaka hit och tills nu har jag snackat med Natalie och Moa som hälsade på en stund. Är helt slut nu! Trodde jag skulle somna på tåget påväg hem. Nu ska jag sova och imorgon är det skola igen. Dock bara till tre. Berättar mer om vad vi sysslar med då! blir ingen bild för att jag bloggar från mobilen (:

This is my really first step to forever.

2011-08-18 @ 07:11:15 Filed in: History
Kommentarer: 0


Börjar gymnasiet imorgon!!!!!!!!!11111one

2011-08-17 @ 23:10:05 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Jag sitter här, framför datorn, och biter mig i läppen. Det brukar jag oftast göra när jag är nervös och skakig. Men jag är på samma gång inte alls nervös. Jag vet att de tre närmsta åren kommer bli så jäkla bra. There's nothing to be nervous about. Jag känner på mig, i hjärtat, i själen och i hela kroppen att musik verkligen är det jag vill hålla på med. Jag kan ha mina ups and downs, precis som alla andra, men i slutändan så är det alltid musiken den vägen jag vill gå. Och jag antar att jag redan börjar vandra den vägen. Jag kanske inte är så nervös för att jag vet hur jag vill utvecklas, vad jag vill utvecklas till. Det ska bli så jäkla kul!

Ha en fin dag imorgon, alla ni som fortfarande har sommarlov.
Till er som också börjar skolan imorgon; lycka till!Pretty much dead.

2011-08-17 @ 16:58:27 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Idag är det min sista sommarlovs-dag. Härligt! Har längtat väldigt mycket. Den idén jag hade inatt funkade ju sådär, haha. Men jag är uppe, och jag är trött! Great! Ska kolla upp lite buss- och tågtider nu tills imorgon.. Annars ska jag bara söla runder på youtube.

Dog precis av den här videon!;

Kid Rock, Run DMC, Aerosmith- Bawitdaba & Walk This Way.

Steven Tyler Quote.

2011-08-17 @ 09:49:00 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Detta är ett tidsinställt inlägg. Så, när detta kommer upp sover jag. Hopefully. Jag vet inte varför jag är uppe såhär sent. Jag börjar ju skolan på torsdag! Men jag tänkte att om jag är uppe ända tills jag kämpat tillräckligt länge för att hålla ögonen öppna, så kan jag ställa klockan på cirka halv elva eller halv tolv, tvinga mig själv upp då för då kommer jag vara trött hela dagen och somna tidigt. We'll see how that works!

Slash looks like Joe, Joe looks like Keith, I look like Mick, Mick looks like a black man, black man invented the blues, blues had a baby and names it rock n’ roll, and dude looks like a lady an all that other stuff.
-Steven Tyler.
Oh, wait. Did I tell ya' I love that dude?

Kolla in mina badass läppar!

Före och efter bilder!

2011-08-15 @ 19:14:16 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hej!
Jag har inte bloggat idag.. Jag har faktiskt en anledning. Jag känner mig sjuk igen och har inget trevligt att skriva då. Har bara hängt på facebook sen jag vaknade runt tre tiden, kollat på gamla Aerosmith videos och fixat med mitt busskort och kalender. Bilder kommer, det blev jättebra!
Jag ska förresten sova hos Evlina inatt. Ska ta med hennes Britney biljett, hihi. Och ja, jag ska sova där även fast jag känner mig krasslig, jag vägrar att bli sjuk! Kanske inte bästa sättet att vila upp sig, men jag vägrar iallafall att inse att jag kanske håller på att bli sjuk.

Här kommer iallafall två snabba före- och efter-bilder! Inte världens bästa bilder, men jag har inget photoshop hemma hos pappa (det började dampa så fort jag installetar det..) så jag gjorde en grundredigering i Photoscape.
Före:


Efter:

Det ser snett ut, jag vet.

Tokio Hotel-6 år!

2011-08-15 @ 00:13:48 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 1
Idag är det 6 år sedan Tokio Hotel blev just Tokio Hotel offentligt. Deras allra första singel, Durch Den Monsun, släpptes. Det är en av världens finaste låtarna, som man dessutom aldrig glömmer texten på. En låt som räddade mitt liv, och som räddat många andras liv.
Jag vill inte skriva en lång text om hur Tokio Hotel räddade mitt liv, och hur mycket de betyder för mig, för då börjar jag bara gråta..

Det ända ni behöver veta; I love you, Tokio Hotel, and I will never ever stop doing that, as long as my heart is beatin'...
Första låten jag lärde mig på gitarr.

2011-08-14 @ 23:17:33 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag tänkte precis på det.. Att jag har kunnat spelat gitarr i 3 år. Det har gått fort. Jag kommer fortfarande ihåg när jag satt hemma i storarummet med pappa & jessica. Jag och Jessica hade vars en gitarr i famnen och pappa visade oss ackorden. Vi körde inte på original låten, utan vi lärde oss till P!nk's version av låten, men de har samma ackord. Nu när jag satt och lyssnade på den så slog det mig hur bra den är egentligen. Kanske blir en cover på den en gång i framtiden... Vem vet?


4 Non Blondes-What's Up.


P!nk-What's Up. (inte denna videon jag lärde mig till..)

Mina musikböcker.

2011-08-14 @ 18:23:00 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Kom just på att jag skrev ner alla mina musikböcker, tidningar och dvder! Hade en tanke av att dela med mig utav alla mina böcker, eftersom jag älskar att läsa böcker om artister. Så, jag gjorde ett snabbt tidsinställt inlägg! 
Tidningar:
The Ark.
Uncut: The Rolling Stones.
Nostalgispecial: Rock 'n' Roll.

Böcker:
Michael Jackson (Av Tim Hill.)
Tokio Hotel (Av Béatrice Nouveau.)
Lady Gaga (Av Maureen Callahan.)
Livet (Av Keith Richards.)
KISS Behind The Mask- The official authorized biography (Av David Leaf & Ken Sharp.)
Enligt Rolling Stones (Av Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Woods och Charlie Watts {The Rolling Stones})
Idol Boken (Av Okänd.)
Dandy (Av Andreas Carlsson.)
First Step 2 Forever (Av Justin Bieber.)
Steven Tyler: The Biography (Av Larua Jackson.)
I Am Ozzy (Av Ozzy Osbourne.)
Den Långa Vägen Ut Ur Helvetet (Av Marilyn Manson & Neil Srauss.)
Welcome To The Jungle-Legenden Om Guns 'N' Roses (Av Stephen Davis.)
Moonwalk (Av Michael Jackson.)
Live To Win: Låtarna Som Skrev Mitt Liv (Av Andreas Carlsson.)
Does The Noise In My Head Bother You? (Av Steven Tyler.)


Dvder:
Tokio Hotel-Humanoid City Live.
Tokio Hotel-Caught On Camera.
Tokio Hotel-Zimmer 483 Live.
Tokio Hotel-Schrei Live.
Michael Jackson-Live In Bucharest: The Dangerous Tour.
Michael Jackson-Number Ones.
Michael Jackson-Man In The Mirror: The Michael Jackson Story.

There's nothing else I can say.

2011-08-14 @ 16:06:54 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Söndagar blir bara automatiskt familjedagar. Så är det. Idag har jag duschat, fixat håret, och umgåtrs med min mamma och min bror. Vi har spelat UNO. Jag vann två av tre runder, huhu! Tredje gången vann mamma, men sedan vann jag över min bror så jag kom tvåa! 
Jag ska strax hem till pappa. Om två timmar. Jag ska pusha på honom lite, så vi får se om jag lyckas. Bad han för en vecka sen att beställa ett läppbalsam från Style By Tyra som gör läpparna större. Har han gjort det? Icke. Är jag förvånad? Icke. Haha! 

Jag tog bilder på håret idag, så ikväll eller imorgon lägger jag in dom i datorn, redigerar ihop dom med bilderna jag tog igår och så får ni se resultatet av håret!

Det är rätt skönt att inte ha något planerat i veckan. Börjar ju skolan på torsdag och jag är sjukt taggad! Har fixat med min skolväska idag också. Såg mitt schema på Mega Musiks hemsida igår, och det ser helt okej ut! Det är rätt långa dagar (9.40-16.00 förutom på onsdagar då vi slutar 15.15) men det förstår man ju. Har ju hemstudie på fredagar. Förutom tiderna, så fattar jag inte något utav allt det som står på schemat.

Nu ska jag kolla runt lite. Ha en fin kväll!


Har väldigt väldigt tråkigt...

2011-08-14 @ 00:45:52 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ja.. Rubriken har en tillräckligt bra anledning till varför jag svarar på dessa frågorna, och faktistk lägger ut dom på bloggen! Tänkte att kanske någon liten söt prick där ute i världen ville veta denna infon om mig, eller bara strunta i vad jag svarat och kopiera den och svara på den själv. Vem vet?

Hur bor du? - Lägenhet & Radhus.

Vilken låt lyssnade du senast på? - En cover på Price Tag.

Har någon annan sovit i din säng inatt? - Nej!

Vad tycker du är äckligt? - Insekter..

Brukar du komma i tid? - Alltid tidigare än sagt. Oftast, iallafall.

Hur lång är du? - 1.63 skulle jag gissa på.

Kan du laga mat? - Japp.

Vad jobbar du med/pluggar du? - Inget just nu. Men om 5 dagar pluggar jag musik.

Vad har du på dig just nu? - Strumpbyxor och en oversize tröja.

Har du någon fobi? - Ja.

Hade du en bra kväll igår? - Jag hade en väldigt mysig och trevlig kväll igår.

Vilket är dit senaste inköp? - Steven Tyler: Does The Noise In My Head Bother You?

Din favoritdryck på morgonen? - Juice eller chokladmjölk.

Var fick du dina senaste pengar ifrån? - Barnbidraget.

Har du sovit i din egna säng inatt? - Ja.

Vad hade du sönder senast? - Ingen aning.

Vem snackade du senast med? - Mamma.

Varm favoritdricka? - Oboy!

Favoritdricka när du är riktigt törstig? - Cola, vatten, juice.

Alkoholhaltig favoritdryck? - Jag är nykterist.

När gjorde du senast något riktigt dumt? - Idag. Nöjde mig med halvdåliga bilder. Icke bra.

Saknar du någon just nu? - Yes.

Vad ska ma göra för att få dig riktigt irriterad? - It's pretty easy..

Någon jag stör mig på? - Hm.. Nämner inga namn.

Intressen? - Musik och foto.

Senaste personen du kramade? - Mamma.

Senaste personen du ringde? - Pizzerian i Asmundtorp.

Senaste personen som ringde dig? - Evlina.

Vad drack du senast? - Cola.

Vill du ha barn? - Ja.

Längtar du tills din nästa födelsedag? - Verkligen inte.

Har du rakat dina ben någon gång? - Ja.

Är du sugen på något nu? - Ja.

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? - Kaffe faller inte mig i smaken.

Använder du hudkräm? - Njä.

Attraheras du av män med skägg? - Det beror på.

Micro pop eller poppa själv? - Micro pop!

Brukar du baka? - Ibland får jag mina ryck. Men det var ett tag sedan.

Röstade du i senaste valet? - Nej.

Är du nöjd med ditt liv som det är nu? - Väldigt!

Har du pengar på mobilen? - 1 krona och några ören.Precis klippt mig!

2011-08-13 @ 19:25:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena!
Har varit hemma en liten stund nu. Åkte iväg till mammas vän Monica efter maten för att klippa mig. Vi tog en rätt bra bit på topparna, och luggen. Orkade inte klippa upp håret idag. Det gör ju inget, för snart är det uppklippta lika långt som det andra och jag vill se hur min frisyr blir med lika långt hår överallt, så att säga. Ska ge er bättre bilder på håret senare, jag tog nämligen bilder på mitt hår innan vi stick så jag kan klippa ihop ett före-efter bilder! 

Nu ska jag bara kolla tv, ta det lugnt, ta fram lite gott att äta osv.. Bara chilla.
Själv då?


Eric Saade.

2011-08-13 @ 15:34:37 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Eric Saade, för mig, är en väldigt bra artist. Jag är dock inget jättestort fan, men jag gillar han rätt mycket.
När han kom ut med Manboy så tyckte jag inte han var något speciellt. Han hade en bra röst, en bra låt, han rörde sig bra och han såg otroligt bra ut. En bra artist, helt enkelt.
Jag såg honom live senare samma sommar i Landskrona på Karnevalen. Eftersom jag, My och Natalie inte hade något att göra i väntan så målade vi hjärtan på våra kinder och skrev ''Eric Saade''. Han tyckte förövrigt det var fint, haha.
Han var grymt bra på scen, och hade en speciell gäst med sig- Anna Anka. Jag antar att hon var där för att hennes ungar gillade honom.
Let's go back on track.
Efteråt sprang alla bakom scenen, men blev stoppade av ett staket. Alla skrek, och när vakterna försökte säga till alla att han skulle signera på framsidan av scenen så lyssnade ingen. Eric kom ut och försökte säga till alla också, så började alla skrika. Istället kom han fram till mig (hihi) och sa till mig att vi skulle springa fram till framsidan. Då följde typ alla efter.
Men iallafall, fick autograf och sådant fint. Jag frågade om jag fick krama honom, och han lutade sig över mig, för att skriva till tjejen bakom mig, men det insåg inte jag, så jag kramade om honom, och min kompis som stod lite längre bak påstår att han då börjat le och jag råkade ta honom i håret, och sedan att han efter det hade kollat efter mig, eh. Haha!
Men iallafall.
Sedan var han ju med i Melodifestivalen igen med Popular, och den låten var också väldigt bra. Dock så tycker jag att Manboy är bättre. Han, som vi alla vet, vann denna gången.
Nu kommer vi då till min åsikt.
Jag tycker som sagt att Eric är en väldigt bra artist. Han har allt en artist ska ha, han har rösten, han har ett utseende som har en utstrålning i sig. Han kan dansa, och skriva musik. Jätteduktig.
Men, det jag saknar, är hans connection med publik. Okej, han är jättegullig och allt som pekar på tjejer och sånt på vissa ställen i sina låtar, och som i denna turnén drar han upp en tjej på scen under ''Break Of Dawn''. Det gjorde han iallafall i Helsingborg, där han kommer ifrån. Det tyckte jag var väldigt fint, förresten. Det skapas en hysteri runt honoom som är så stor.. Och det förtjänar han verkligen! Men man börjar bli lite tveksam när man hör att han ibland får fly från sina spelningar, signeringar osv. Det är för mycket. Okej, han är grym, men fansen behöver väl inte överreagera så mycket?
Jag ska försöka förklara vad jag menar med att han ''har för lite connection med publiken''.
Jag har sett han live tre gånger, och då jag sett han har han knappt haft någon ögonkontakt med publiken. Inte med mig, inte med andra. Det händer ju att man får en snabb halvsekunds-kontakt med honom, men liksom.. Jag tycker inte att hans meddelande går ut till publiken så som det borde göra. Sure, han har en awesome show, och han vill nog koncentrera sig på att sätta alla danssteg, alla toner och sånt. Men det hindrar honom inte från att han ögonkontakt med publiken. Så, det önskar jag att han kunde bättra sig på.
Det är ju trots allt publiken som fått honom att komma så långt. Det har självklart varit mycket hårt arbete för honom också, men  om han verkligen vill nå  ut med meddelanden och budskap, så borde han ha mer kontakt med publiken.
Men Eric Saade är en jättebra artist, som har allt en artist kan önska sig. Han är så grym, och jag hoppas att han aldrig slutar med musiken!
Har ni sett Eric live någon gång? Vart isåfall, och vad tyckte ni?
Eric Saade, för mig, är en väldigt bra artist. Jag är dock inget jättestort fan, men jag gillar han rätt mycket.
När han kom ut med Manboy så tyckte jag inte han var något speciellt. Han hade en bra röst, en bra låt, han rörde sig bra och han såg otroligt bra ut. En bra artist, helt enkelt.
Jag såg honom live senare samma sommar i Landskrona på Karnevalen. Eftersom jag, My och Natalie inte hade något att göra i väntan så målade vi hjärtan på våra kinder och skrev ''Eric Saade''. Han tyckte förövrigt det var fint, haha. Han var grymt bra på scen, och hade en speciell gäst med sig- Anna Anka. Jag antar att hon var där för att hennes ungar gillade honom.

Let's get back on track.
Efteråt sprang alla bakom scenen, men blev stoppade av ett staket. Alla skrek, och när vakterna försökte säga till alla att han skulle signera på framsidan av scenen så lyssnade ingen. Eric kom ut och försökte säga till alla också, så började alla skrika. Istället kom han fram till mig (hihi) och sa till mig att vi skulle springa fram till framsidan. Då följde typ alla efter.
Men iallafall, fick autograf och sådant fint. Jag frågade om jag fick krama honom, och han lutade sig över mig, för att skriva till tjejen bakom mig, men det insåg inte jag, så jag kramade om honom, och min kompis som stod lite längre bak påstår att han då börjat le och jag råkade ta honom i håret, och sedan att han efter det hade kollat efter mig, eh. Haha!
Men iallafall.
Sedan var han ju med i Melodifestivalen igen med Popular, och den låten var också väldigt bra. Dock så tycker jag att Manboy är bättre. Han, som vi alla vet, vann denna gången.
Nu kommer vi då till min åsikt.
Jag tycker som sagt att Eric är en väldigt bra artist. Han har allt en artist ska ha, han har rösten, han har ett utseende som har en utstrålning i sig. Han kan dansa, och skriva musik. Jätteduktig.
Men, det jag saknar är hans connection med publik. Okej, han är jättegullig och allt som pekar på tjejer och sånt på vissa ställen i sina låtar, och som i denna turnén drar han upp en tjej på scen under ''Break Of Dawn''. Det gjorde han iallafall i Helsingborg, där han kommer ifrån. Det tyckte jag var väldigt fint, förresten. Det skapas en hysteri runt honoom som är så stor.. Och det förtjänar han verkligen! Men man börjar bli lite tveksam när man hör att han ibland får fly från sina spelningar, signeringar osv. Det är för mycket. Okej, han är grym, men fansen behöver väl inte överreagera så mycket?
Jag ska försöka förklara vad jag menar med att han ''har för lite connection med publiken''.
Jag har sett han live tre gånger, och då jag sett han har han knappt haft någon ögonkontakt med publiken. Inte med mig, inte med andra. Det händer ju att man får en snabb halvsekunds-kontakt med honom, men liksom.. Jag tycker inte att hans meddelande går ut till publiken så som det borde göra. Sure, han har en awesome show, och han vill nog koncentrera sig på att sätta alla danssteg, alla toner och sånt. Men det hindrar honom inte från att han ögonkontakt med publiken. Så, det önskar jag att han kunde bättra sig på.
Det är ju trots allt publiken som fått honom att komma så långt. Det har självklart varit mycket hårt arbete för honom också, men om han verkligen vill nå ut med meddelanden och budskap, så borde han ha mer kontakt med publiken.
Men Eric Saade är en jättebra artist, som har allt en artist kan önska sig. Han är så grym, och jag hoppas att han aldrig slutar med musiken!
Har ni sett Eric live någon gång? Vart isåfall, och vad tyckte ni?


A picture.

2011-08-12 @ 22:49:07 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Vet att den är helt överredigerad, men så farligt är det inte. Jag blev nöjd iallafall.

No photoshoot today.

2011-08-12 @ 15:04:25 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Som rubriken säger så blir det ingen photoshoot idag.. Anledning till detta är att jag vaknade för sent helt enkelt. Mamma kommer hem strax, och jag har lovat henne att följa med och handla. Sedan ska vi komma på något vi kan äta, haha.. Jag har ett förslag, och det är att äta ute i stans godaste kina restaurang! Haha. Vet inte vad hon kommer tycka om det förslaget.. Vi får väl se!

Ska jag berätta en hemlis? Imorgon ska jag faktiskt klippa mig. Mammas kompis ska göra det. Vet faktiskt inte hur kort det kommer bli.. Men jag vill iallafall ha bort allt det slitna. Men mitt hår växer rätt fort, så det är nog inga problem! Sedan får vi klippa min lugg som jag blir så förbannad på också, och sedan klippa upp håret lite. Jag vill egentligen färga det också, men jag tror jag får göra det hos frisören istället eftersom jag har flera olika nyanser i mitt hår.. Jag har min riktiga hårfärg i hårbotten (och några centimeter ut i håret.. hah!) och sedan har jag lite ljusare toner, lite gul/orange/brunt och sedan mörk brunt. Snyggt! Haha.

Ni får ha en trevlig fredag!

I pity the fool.

2011-08-11 @ 21:15:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Är helt galen i att sjunga låten ''Forget You''. Kommer inte ihåg vad han som sjunger den heter, haha.. Det som gör det så kul att sjunga den är att det är en härlig melodi, och det är så lätt att leka med rösten i den. Liksom, försöka göra till en liten jazz eller blues röst.

Det jag egentligen tänkte smita in här för att säga var att jag har genom hela veckan tänkt genomföra en liten photoshoot. Leka lite med smink och sånt, för det var ju ett tag sedan. Och imorgon är inte min brorsa hemma heller för han sover hos en kompis, så jag har den plats och ro jag behöver. Så, jag kör nog på det imorgon!

Evlina och Natalie har nyss åkt hem. Eller, ja, för en timme sedan, haha! Vi kom på lite, som sagt, till kortfilmen vi tänkte göra. Jag ska se om jag kan fortsätta att skriva på den lite. 

Ha en härlig kväll, allihopa!

Scream 4.

2011-08-11 @ 19:04:51 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hej!
Jag sitter här med Natalie och Evlina. Vi har varit sedan... Kommer inte ihåg. Haha. Vi har iallafall kollat på Scream 4! Den var.. faktiskt rätt bra. Men varken läskig eller äcklig. Meeeeeeeeeeeeen, vi försöker komma på en bra handling till en grej vi ska göra.. 

Vi tänkte spela in en kortfilm på sådär 20 minuter, kanske. Sedan lägger vi ut den på youtube. Vi vill inte ha en film som handlar om mobbing, för det är så många som gör sådana filmer. De har självklart bra budskap osv men vi vill sticka ut lite. Så vi tänkte köra på lite Komedi Skräck! Haha. It's gonna be epic, people.. EPIC!

Nu ska vi.. fjanta oss. Och komma på en story. ''Om vi kommer på en...'' sa precis Natalie. 
Senare kanske vi gör en musikvideo! 


Glömde bort bloggen..

2011-08-10 @ 15:33:35 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Ni får faktiskt ursäkta mig men, jag glömde bort bloggen idag! Händer ju att jag inte bloggar fast jag inte sitter vid datorn, men idag glömde jag faktiskt bort bloggen. Jag brukar ju försöka att ge er iallafall ett inlägg per dag. Haha. 
Iallafall! Idag mår jag mycket bättre! Har fortfarande lite problem med halsen, men det är i alls mycket. Känns knappt. Tänkte iallafall gå ut och filma idag, men vädret var lite skumt. Först regnade, sedan var det strålande solsken, och nu regnar det igen. Så, jag rensade garderoben istället. Fick ut en liten hög med kläder, men jag tror inte det blir någon bloppis av det. Tror inget det är något som folk köper ändå. Sorterade dock ut en svart jeanskjol av något slag, för att jag aldrig använder den. För den som är intresserad utav den kan ni kommentera och så kan jag skicka bilder/storlek och så kan vi diskutera ett rimligt pris. Jag använder aldrig kjol så..

Filmade lite när jag plockade ut kläderna, och när jag var färdig. Så, jag kanske kan klippa ihop till något miniklipp. Inget kul klipp, men alltid något! Älskar som sagt att filma. Får redigerade i Windows Movie Maker.. Haha. Får ta och skaffa mig ett ordentligt program..

Ni får en korvbild sålänge!


Man får vara som man är, men aldrig som man vill.

2011-08-09 @ 12:55:58 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hejsan!
Tänkte mest meddela att jag fortfarande känner mig dålig. Har inte längre ont i huvudet, men halsen är värre. När jag försöker hosta så låter jag som en liten.. chihuahua som försöker hosta. Haha! Och så känns det som att mina mandlar kommer hoppa ut ur halsen. Not a good feeling, I guess.. 
Jag kommer inte orka rensa ut min garderob idag. Jag kommer inte orka ta några nya bilder idag. Jag orkar inte ens ladda ner ett video program! Så.. det blir nog ganska tomt på bloggen. Har vi tur kanske jag skriver en text om något. Kom gärna med förslag!

Nu ska jag titta vidare på lite andra bloggar, och sedan läsa min bok..
Hoppas ni mår bra!

Bloppis?

2011-08-08 @ 21:43:26 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena!
Mår fortfarande (såklart..) inte bra. Har fortfarande ont i halsen. Huvudet är det väl lite bättre med, men jag har haft lock för öronen hela dagen! Det är sjuuuukt irriterande och obekvämt! Som ni vet så dämpas ljudet, och inte minst sagt när man själv pratar! Så varje gång jag snackat idag har jag undrat om jag skricker eller inte, haha..

Men iallafall. Mamma har nyss tvättat kläder idag. Min garderob går som vanligt inte att stänga. Iallafall inte min byrå, så jag kom på en sjukt bra idé. Jag tänker rensa ut den imorgon, för jag vet att det finns kläder där som bara ligger och tar plats. Så jag tänkte, om där nu är kläder som folk möjligtvis vill köpa, så tänkte jag fota de kläder jag rensar ut, lägger ut bilderna här och på facebook så kan man få köpa dom för en billig peng om man vill! Är ju som vanligt i behov av pengar.

Nu ska jag.. fortsätta att coola mig på facebook, och kolla på filmen som går på tv:n. Vet inte vad den heter, men den går på fyran! Så.. vi hörs imorgon! Med lite tur så kanske jag är piggare imorgon!

Sjukling?

2011-08-08 @ 14:16:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Min värld har gått under. Jag finns inte längre. Jag är helt borta. Jag sjönk ner genom marken med smärta. They cave me no mercy.

Okej, riktigt så farligt är det inte... Men jag mår inte bra. Fick helt plötsligt ont i halsen igår kväll. Precis innan jag skulle äta kvällsmat runt halv tolv, eh. Trodde att det kanske bara var något tillfälligt at the moment men det var det icke. Jag gick och sov, och när jag vaknade i morse var det värre. Och jag har lite ont i huvudet till och från också. Great! Har dock ingen feber. Känns inte som det iallafall. Så, idag ska jag bara vila upp mig framför datorn i sängen, och läsa Steven Tyler boken. Hade ju tänkt mig att köra en grym photosession idag med lite smink efter att ha checkat lite coola sminkningar. Hoppas på att kunna göra det senare i veckan istället.

Trodde ni det var allt, eller? Wrong!!! Min älskade favorit gitarr har gått sönder. Eller, tja, ena strängen har hoppat av, och jag har inga extra. Så.. nu får jag spela på min svarta, stålsträngade 500 kronors gitarr från Rusta. Oh. 

Slappesöndag.

2011-08-07 @ 14:43:05 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Idag är jag så lat man kan bli. Eller, nästan iallafall. Har suttit här framför dator sedan halv ett ungefär, och bara kollat runt på facebook, youtube och lite annat. Ska nog hämta ut Britney biljetterna senare idag med pappa, och ikväll ska jag hem till mamma. Ska bli skönt. Sista hela veckan på sommarlovet. Ska försöka bara vila ut helt och hållet. Kanske börja så smått att vrida tillbaka på dygnen igen. Känner att min kropp behöver lite träning också, så det kanske blir några runder med mammas inlines. Vi får se. Ska iallafall inte planera något stort.
Men det sjuka är att det kommer inte kännas som att sommarlovet är över när skolan börjar. Det kommer vara över när Malmöfestivalen är över.

Annars ska jag bara läsa vidare i Steven Tyler boken idag. Steven är helt magisk, han skriver magiskt. Hans text fångar en och det är svårt att sluta läsa innan man inte längre orkar hålla ögonen öppna. Så ni borde verkligen läsa den.

Blir ingen bild idag, har inte redigerat bilderna från grillfesten, och tänker inte göra det innan jag åker till mamma heller.

Malmöfestivalen kommer bli bäst!

2011-08-06 @ 20:12:34 Filed in: My life
Kommentarer: 2
I just got some good news, guys!


Åååh, vad jag är glad!!!
Till Rix Fm Festivalen: Bl.a Chris Medina, Jay Smith, Nicke Borg och Tove Styrke. ♥
Till Malmöfestivalen i övrigt: THE ARK!!!!!

Ni förstår inte hur glad jag är! Jag har bara varit på Malmöfestivalen förra året med min kusin för att kolla på Pregens pågar (?) och Rix Fm Festivalen, och nu ska jag dit med mina vänner för att se både Rix Fm och The Ark. Vet inte hur långt fram jag kommer kunna stå på Rix Fm, eftersom det är en torsdag, och jag tänker inte skolka. Aldrig!! Står hellre längst bak och springer snabbt bak till artisterna för autograf isåfall. Och The Ark vet jag inte när de spelar än, men det kommer ut info om det på måndag. Om det är på fredagen så är det ju helt perfekt, för vi ska ha hemstudie varje fredag i månaden förutom en fredag. Hoppas vi har hemstudie då, och att det är på fredag!

Trodde faktistk att detta skulle bli ett kasst konsertår, men det visar ju sig att det blir rätt bra ändå!
Såg The Ark i mars och såg bl.a The Hooters och Ozzy Osbourne i juni, såg Von Benzo på Landskronakarnevalen, Von Benzo, Eric Saade och Rix Fm på Helsingborgsfestivalen, nu blir det Rix Fm och The Ark på Malmöfestivalen, och sedan i oktober blir det Britney Spears! Dock slår inget förra årets Tokio Hotel konsert.. men jag är fortfarande väldigt glad!! Det ända som saknas just nu är just Tokio Hotel och speciellt Aerosmith ;)

Ikväll har jag hela huset för mig själv, för min bror sover över hos en kompis och resten ska till Hamnen med grannarna, så det blir en hel del läsning, gitarrspelande och sjungande här!

Ha en mysig Lördagskväll!!♥

Femme Fatale tour 2011!

2011-08-06 @ 16:34:06 Filed in: History
Kommentarer: 2
Har äntligen beställt biljetter till Britney Spears Femme Fatale Tour 2011! Malmö den 11 Oktober!Britney Spears-I Wanna Go.

Erik Grönwall sjunger National sången.

2011-08-06 @ 13:17:18 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Godmorgon!
Har typ precis stigit upp.. Trött som man var. Ska iallafall fortsätta läsa Justin Bieber boken, och om jag hinner ska jag redigera lite bilder från igår. Blev mest bilder på mat.. Men det var kul, jag lärde mig själv nya grejor. Eller försökte.. Ska iallafall ha kalas för Linnea. Vet inte när det börjar, men skulle gissa på runt fyra tiden. Så det hinner jag nog!

Ha en fin dag!
Erik Grönwall sjunger Svenska National sången.

Godnatt!

2011-08-06 @ 00:50:24 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Godnatt alla musikälskare där ute!
Har nyss sträckläst Justin Bieber: My First Step 2 Forever! Har inte läst klart den dock. Har läst lite mer än halva, inte så mycket kvar iallafall. Det är rätt kul att läsa om hans liv. Alla familjetraditioner han har. Och särskilt hur allt hände. Så inspirerande. Mer inspirerande än filmen, faktiskt. Så, ni borde verkligen se filmen och läsa boken! (Ni kommer inte göra det, eller hur? Se filmen iallafall.. ;})

Imorgon (idag..) är det kalas för Linnea. Hon fyllde år i tisdags. Ska ju bli kul.. Haha. Nej, men det är alltid kul att träffa släkten. Även om man träffat dom lite många gånger nu under sommaren. 3 kalas..
Hoppas iallafall att jag kan påbörja Steven Tyler boken imorgon. *Nörd*. Stolt nörd! Oh, how I love him.. Haha.

Förövrigt så längtar jag till skolan börjar. Riktigt mycket. Har aldrig längtat till skolan så mycket förr. Kanske lite, mest för att få reda på hur långa musiklektioner vi skulle ha och när vi skulle ha dom. Men nu är det musik varje dag som gäller! I'm gonna be in heaven!

Godnatt! (lite knasigt inlägg.. but you like it!)

Ett tips för er som vill skratta!

2011-08-05 @ 21:20:09 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Oj oj oj, vad bra jag är på att komma på tips! Haha. Men detta är helt hilarious. Älskar denna sidan! Skrattar seriöst högt varje gång jag läser deras bilder.

Ni har säkert hört talas om dom. The Fuuuu Comics. Här nedan kommer lite exempel, och om ni har tumblr och vill följa dom (är ju ett måste för alla som har tumblr!) eller bara vill kolla in där någon gång för att läsa nya roliga saker, så kan ni följa dom!

Steven Tyler-syndrom...?

2011-08-05 @ 18:05:54 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hello you guys!
Kom nyss hem från en snabb liten tur vid Center Syd. Var bara tvungen att handla Steven Tyler: Does The Noise In My Head Bother You? Kunde inte hålla mig längre.. Finns att köpa för 249:- för intresserade! Jag tror nog jag lider av Steven Tyler-syndromen.. Är helt galen, kan inte få nog av honom! Han har en underbar stil, är en underbar människa och ja.. Det ända som är fel med honom är att han har haft problem med sprit och drogor, och att han svär alldeles för mycket.. Jag kan också svära mycket, dock mest när jag är på dåligt humör. Men när han svär får han det att låta kul och okej. En av mina högsta drömmar är att få träffa han. Och kanske krama honom och ta en bild med honom. Och att få sjunga med honom.. Hoppas jag får sjunga och spela många Aerosmith låtar på Mega Musik! Tänk vad coolt om jag kunde få lite mer Steven Tyler i mig..

Nog om det. Får skriva ett inlägg om Aerosmith senare. Nu ska vi ha gårdsfest!!!!
Jag idag; (ny profilbild på facebook!! Lägg till mig!)


Svar till Lemmy.

2011-08-04 @ 18:39:53 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Lemmy om Tips för bloggare!:
Om jag får gissa beror det stora antalet besökare just nu på de väldigt fina bilderna du tagit på Jay Smith. Hans fans hittar allt om honom på nätet och du är inte den första bloggaren som blir förvånad över plötslig tillströmning. ;)

Svar: Hej, Lemmy! Kul att du tycker om bilderna! Och sedan tror jag inte att det är bara pga de bilderna, för då hade jag fått flera besökare för redan 3 veckor sedan. Då jag såg Von Benzo första gången! (:

Iallafall, kalaset idag var kul! Fick till och med lite kläder av Evelina, det är jag otroligt tacksam för! Aldrig fel att få lite nya kläder! Just nu sitter jag och suckar för att jag bara lyckades spara två bilder i photoshop. Får avinstallera det och låna Sandras skiva istället.. Tror dock det är elements 8, men funkar säkert lika bra (eller bättre?..)

Dessa bilderna hann jag redigera!

Ändrat kurvor, och lagt på gul och rosa färg.

Ändrat kurvor och kontrast.

Tips för bloggare!

2011-08-04 @ 13:33:09 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Här kommer tipset som skulle upp igår! Blev lite knasigt med det, photoshop började krångla.. Men här kommer det iallafall!!

Det här är en bra sida för er som har blogg/vill skaffa blogg och vill ha fler läsare! Det är inte som t.ex blog lovin' att man följer varandra och sen aldrig går in på varandras bloggar igen, eh.. Här får man fler läsare! Igår hade jag över 100 besökare, och hur många inlägg skrev jag igår? Precis! Brukar har runt 20 läsare när jag inte skriver något inlägg, men de senaste dagarna har jag haft runt 40. Så det är hur kul som helst! Och tycker läsarna att du skriver intressant så stannar kanske de flesta kvar!
Sedan heter bloggriket.se och det är bara att gå in där och registrera din blogg! Det bästa med sidan är att den funkar!
Sedan kan man ju skaffa andra såna sidor också, som topblogger och sånt, men ingen annan sida har funkat så bra som denna!

Nu ska jag strax iväg på kalas! Har på mig en jeansblus från Gina och skinn shorts från New Yorker, så att man kan se mina röda ben och armar! Haha, kommer upp bild senare kanske.

Bloggriket.se

2011-08-03 @ 19:28:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan, kära vänner!
Jag har haft fullt upp hela dagen. Eller, det har mest varit slött, men gött! Poetisk jag är!
Nej, men jag, Jessica, Linnea, Tina, Linda och Sandra (släkt till Jessica) skulle till Hven. Vi var vid båtarna runt tio, men när vi såg kön såg vi också våran lilla dröm släckas ned. Haha. Jisses vad folk där var! Det går också bara en gång i timmen, och vi hade fått vänta i minst 2 timmar. Så vi drog till stranden istället.
Stekte först i någon timme med shorts och tshirt eftersom jag hade min bikini hos mamma. Hoppas jag inte fått någon konstig tshirt bränna nu.. Tror dock inte det. Men sedan efter ett tag lämnade mamma min bikini till mig, för hon skulle också till stranden. Och det är med.. nöje jag kan meddela att jag har bränt både armar och ben! Har nog fått lite färg på magen och ryggen också, men mina armar och ben är illröda. Nästa lika röda som mina ben var när jag och My såg Green Day förra året, kunde inte ens gå..
Sedan åkte vi hem till Jessicas mamma (Tina) och grillade. Gott gott! Sedan åkte jag, Linnea och Jessica hem, och jag har fixat lite till och från med saker på datorn. Som t.ex photoshop. Lyckades patcha, så nu har jag fixat hem en massa actions och fonter. Mysigt! Ska strax börja redigera bilder från idag.

Nu ska jag, som är så glad, spela lite gitarr och sedan trixa lite i photoshop, vi hörs!
Kommer förresten komma upp ett tips sen här i bloggen (mest hjälpsamt för de som har bloggar/vill skaffa bloggar)


I don't wanna wake up from you.

2011-08-03 @ 00:00:37 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Har nyss redigerat igenom lite bilder från idag! I photoscape.. Saknar mitt photoshop! Mycket lättare nu när man lärt sig de mest grundläggande grunderna, hehe. Men för er som tycker att photoshop är för krångligt och svårt, så rekommenderar jag strakt photoscape! Nästan som photoshop, men lättare..

Imorgon ska jag till Hven. Därför ingen bloggning där heller. Troligtvis ingen mobilbloggning heller eftersom vi antagligen kommer komma över på danskt nät. Ska iallafall ha med en fulladdad kamera så jag kan få både klipp och foton. På torsdag ska jag steka i solen (tog en runda ner till stranden idag med Evlina, och brände vänster arm, axel och ben...) så jag kan jämna ut min bränna. Sedan är det kalas på eftermiddagen. På fredag är det gårdsfest här. På lördag har jag, vad jag kan komma på nu, något planerat. Då kanske jag kan ta och redigera alla videoklipp. Sedan är det söndag, och nästa vecka ska jag njuta av min sista hela vecka av sommarlovet. På torsdag börjar jag om två veckor. Nice!

Såhär såg jag ut idag!

När man vill ha samma rubrik som man haft tidigare.

2011-08-02 @ 10:46:57 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag tycker det är störigt! Då blir det lätt hänt att man får ha såna tråkiga rubriker istället, och det är inte lika kul!

Iallafall. Ska ut och filma och fota i Landskrona idag istället. Igår stack vi ju till Väla, och jag trodde inte vi skulle vara där länge. Meeen det var vi. När jag kom hem var klockan ca 17.00 och lite innan sex stack jag iväg till Evlina och kollade film. The Last Airbender tror jag den hette. Sedan stack vi till mig, och kollade på film med familjen. En riktigt bra skräckis, 1408. Handlar om en författare som åker runt på olika hotell och besöker läskiga rum där.

Ha det bra!

En tripp till Väla!

2011-08-01 @ 12:25:18 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena!
Tänkte bara säga snabbt att det inte kommer bli någon bloggning. Jag känner mig kreativ idag!
Först ska jag till Väla med pappa & Jessica, de ska köpa present till Linnea för hon fyller år imorgon, och jag ska leta efter en Steven Tyler bok. Hittade en på Center Syd sist jag var där, och jag bara måste ha den! Super fina bilder fanns i den, och det vill man inte missa. Den hade en rolig titel också! ''Does the noise in my head bother you?''

Sedan känner jag för att vara kreativ med kameran idag! Läste igenom alla fotobloggar jag följer, kollade igenom där för att få inspiration och tips & trix. Så jag ska försöka få ihop något filmklipp och några bilder!

Ha det bra så hörs vi!

Jag för ett år sedan! Kan ni förstå? Haha!

RSS 2.0