There's nothing else I can say.

Söndagar blir bara automatiskt familjedagar. Så är det. Idag har jag duschat, fixat håret, och umgåtrs med min mamma och min bror. Vi har spelat UNO. Jag vann två av tre runder, huhu! Tredje gången vann mamma, men sedan vann jag över min bror så jag kom tvåa! 
Jag ska strax hem till pappa. Om två timmar. Jag ska pusha på honom lite, så vi får se om jag lyckas. Bad han för en vecka sen att beställa ett läppbalsam från Style By Tyra som gör läpparna större. Har han gjort det? Icke. Är jag förvånad? Icke. Haha! 

Jag tog bilder på håret idag, så ikväll eller imorgon lägger jag in dom i datorn, redigerar ihop dom med bilderna jag tog igår och så får ni se resultatet av håret!

Det är rätt skönt att inte ha något planerat i veckan. Börjar ju skolan på torsdag och jag är sjukt taggad! Har fixat med min skolväska idag också. Såg mitt schema på Mega Musiks hemsida igår, och det ser helt okej ut! Det är rätt långa dagar (9.40-16.00 förutom på onsdagar då vi slutar 15.15) men det förstår man ju. Har ju hemstudie på fredagar. Förutom tiderna, så fattar jag inte något utav allt det som står på schemat.

Nu ska jag kolla runt lite. Ha en fin kväll!


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback