Katastrofalt misslyckande.

Det är just vad jag vill kalla min medverkan i välgörenhetskonserten HeartBeat.
Okej, jag fick dock beröm av många efteråt, långt efteråt, men jag är inte nöjd med mitt framträdande. Jag var först ut, och det var antagligen det som gjorde mig så nervös som jag var. Jag skakade, jag var jättenervös. Jag spelade fel, missade ackord, jag sjöng säkert fel också. Dock så klappade folk i takt till mig under de två låtarna jag körde på gitarr. She's Out Of My Life var också katastrof. Jag hade redan gett upp då.

Men, kvällen har ändå varit sjukt kul. Jag fick ju iallafall erfarenheter. Bra att ha. Måste nog börja uppträda mer, för att få mer scenvana. Så, jag har tänkt såhär; jag ska sticka ut och spela på gatorna med min nylonsträngade gitarr, och kanske ta en vän med mig. Det skulle nog hjälpa mig otroligt mycket. Förresten, jag fick till och med skriva autografer! Haha, tre stycken! Det fanns små tjejer som sprang runt och skulle ha autografer från alla, så jag kände mig stolt över att dom ens ville ha den för jag tyckte jag var så sjukt dålig. Men jag tror publiken förstod att jag var så nervös.

Men nu ska jag koncentrera mig på Melodifestivalen, ha en mysig kväll!

Comments
Evelina Sjöstrand

Mamma sa att hon tyckte du var jätteduktig och att hon inte hade någon aning om att du kunde sjunga så fint. ^^ Så det är positivt i alla fall!

2011-02-26 @ 20:59:53
URL: http://wings.devote.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback