Melodifestivalen 2011.

Åååh, jag är så himla pepp!
Melodifestivalen, Idol och Let's Dance är faktiskt de ända programmen jag riktigt följer. Idol är väl den största favoriten, men Melodifestivalen ligger inte långt efter! Allt är så himla mysigt, alla nya låtar, eventuella nya artister, artister som varit med förut, flickidoler, mysiga Lördags-kvällar med familjen och all spänning. Det finns inget dåligt med Melodifestivalen, tycker jag. Jag har följt Danny Saucedo's bilddagbok nu i veckan, och fått se hur scenen ser ut. Eller, på en av hans bilder fick man se en bit av scenen från repetitionen, men på Melodifestivalens hemsida har man fått se hela. Den är så himla grym! Idag är det inte så många som jag känner till, men just Danny är med och ska framföra en låt som heter ''In The Club'', och den har jag faktiskt smyglyssnat på. Andra artister som är med ikväll är; Dilba, Swingfly, Jenny Silver, Jonas Matsson, Le Kid, Rasmus Viberg och Pernilla Andersson.

Sedan kan jag nämna andra artister som är med senare som jag känner till; Babsan, Brolle, Sanna Nielsen, Sebastian (han kom tvåa i idols 2 säsong när Agnes vann), Eric Saade, Melody Club, Lasse Stefanz, Linda Bengtzing, Nicke Borg (sångaren i Backyard Babies, som förövrigt har skrivit Erik Grönwall's Somewhere Between A Rock And A Hard Place!) och Love Generation (plus många fler, dock som jag inte känner till!)

Jag känner att det kan bli många bra låtar och uppträdanden. Hoppas att vi får bra platser i Eurovision Song Contest också!


Vad tycker ni om den nya loggan?


Comments
Ofelia

Svar: Jag vill också simma med hajar! Fast, inte i bur; jag skulle vilja simma som 'profesionella' (om du fattar vad jag menar?). Liksom, utanför bur. Tillsammans med en kompis kanske? (: älskar hajar så obeskrivligt mycket! Är glad att någon håller med mig! (:



//Ofelia. <3<3X

2011-02-05 @ 17:55:01
URL: http://ofelialoov.blogg.se/
My ^_

(Jag hejar inte alls på Nicke Borg.... Inte alls.)

2011-02-07 @ 16:07:37
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback