Von Benzo 28/7-2011!

2011-07-31 @ 21:32:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Är det bara jag som tycker att Jay är helt gudomligt snygg utan tröja?! Skulle inte tro det...


















Rix Fm Festival 28/7-2011.

2011-07-31 @ 17:40:16 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu kommer alla bilderna från Rix Fm Festivalen i torsdags! Har nyss redigerat klart Von Benzo bilderna, så jag gör ett tidsinställt inlägg så ni får se dom ikväll!

Var nu snälla och kommentera, har varit tomt på kommentarer nu!
























Redigering utav bilder!

2011-07-31 @ 15:07:26 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hej!
Nu sitter jag här med en massa bilder som ska redigeras igen! Bland annat Von Benzo, Nickelodon dagen och Eric Saade! Tog inte så många bilder på Eric eftersom det började ösregna och jag ville inte riskera att kameran skulle gå isönder..
Men innan jag åker till pappa ikväll får ni alla bilder! Här kommer en på mig och Jay!


Eric Saade idag!

2011-07-30 @ 00:38:30 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena!
Tänkte bara snabbt berätta att jag inte kommer kunna blogga idag heller. Ska iväg till Helsingborg för att se Eric Saade, och ska eventuellt ta tåget redan klockan 11:36. Så, ja.. Kanske blir något mobilinlägg om det är något som händer som är värt att blogga. Men troligen inte. Ska givetvis ta en massa bilder igen!

Under dagen kommer vi även att få uppleva Nickelodeon Dagen. Haha, mysigt värre! Men det är ju alltid kul, då har vi ju något att underhålla oss med medans vi väntar.

Så.. detta innebär att jag måste gå upp senast 10:30, och sticka hemifrån 11:00. En massa tider att hålla reda på.. Men det blir nog bra! Nu måste jag alltså sova! God natt.

Rix Fm Festival & Von Benzo!

2011-07-29 @ 17:41:21 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hej!
Nu tänkte jag berätta lite om igår! Blir inte så långt och jobbigt inlägg sen då, för då lägger jag bara ut bilderna. 

Ca. 10:40 var vi framme vid stora scenen i Helsingborg, och där fanns knappt en ända människa! Trodde faktiskta att där redan skulle vara folk, men där fanns bara personal. De hade inte ens fått upp staketet!

Men, efter ett tag fick de upp staketet (det var kanske runt tolv halv ett tiden) valde vi platser! Blev längst fram, lite till höger om mitten. Älskar att stå där. Förutom när det är Tokio Hotel! Då är det vänster som gäller ;) 
Iallafall så sålde Ulrik Munther sin singel för 20 kronor och skrev autografer så jag köpte den och fick en autograf. Blyg kille, måste jag säga. Men han är grym! Kan faktiskt spela hans stycke i Boys Don't Cry på munspel! 
Sedan.. lite innan fyra skulle Evlina bara snabbt springa iväg för att träffa sitt ex. Han var lite nere pga en sak som hade hänt, och han ville ha någon att krama om. Under tiden hon var borta, kom det ett par andra tjejer, som var kanske.. 15 år, och ville ha Evlinas plats! De sa ''Kan du akta på dig lite?'' (jag stod ju på både min & Evlinas plats) och jag sa ''Nej, jag passar den åt en kompis.'' och då sa de ''Men jävla cp, du kan fan inte paxa plats!'' men det brydde jag mig inte om. Förstod att det var surt för dom, men dom visste inte heller att vi stått där hela dagen. Sedan kom Evlina tillbaka, men de släppte såklart inte fram henne! Jag tog Evlina i armen och försökte dra fram henne, men de bara flyttade sig närmre mig. Jag sa ''ni får ursäkta mig, men vi har stått här sedan halv tolv i morse'' (tänkte inte på att det var halv elva.. eh.) Så jag tog Evlinas plats och drog fram Evlina på min plats. Men bakom Natalie, som stod bredvid Evlina, satt ett par flickor i typ.. 12-13 års åldern (?) och började kalla Evlina för fet och började peta på henne! De sa ''men dra henne i håret så kanske hon flyttar på sig?'' Evlina blev såklart ledsen och sprang iväg. Jag förstod inget eftersom jag pratade i telefon när hon sprang iväg, men sedan messade jag henne. Hon kom inte tillbaka förrens de hade gått, dvs efter Rix Fm. 
De tjejerna är de mest omogna och hjärtlösa tjejer som finns! Seriöst! De var så jävla kändiskåta, jag hörde när de snackade att de hade kommit för Ulrik Munther, och när han hade spelat klart och det var de andras tur så skrek de på Ulrik hela tiden, och räckte först fuck you mot artisterna och sedan en massa hjärtan. Man bara: EH?!?!?!?!?!?!. Jävla kackerlackor. Och just det, de tyckte man var cp för att passa en plats åt en vän, men sedan passade de en plats och drog dit en vän! Man bara; okej?.

Iallafall, Rix Fm började och det var skit kul! Fett ös och sånt. Dock tar Von Benzo priset. Ös igenom hela konserten! Måste påpeka att Jay Smith är en av Sveriges snyggaste.. 
Efteråt gick vi och skulle få autograf. När det var min tur så stod Jay och bara tittade eftersom han inte hade någon att skriva till just då och såg så gullig ut. Precis som om han sa ''Är det någon som vill ha autograf?'' med värsta hundögonen. Jag la min lapp där, och han sken upp som en sol, typ. Sedan gick vi åt sidan, sedan gick vi fram igen och jag fick bild med honom. Jag var jätteblyg, sa ingenting! Jag sa till Evlina ''Jag vill ha bild med honom, men jag vågar inte!'' men hon gick fram till honom och sa ''Min kompis här vill ha bild med dig, men hon vågar inte!'' men så fick jag bild! Hihihihihi. Måste dock censurera mina ögon eftersom jag såg jätterädd ut typ. 
Sedan gick vi åt sidan igen och pratade med basisten. Jättetrevlig kille. Sedan väntade på att Jay skulle gå in backstage och då säger Evlina att både jag & hon sökt till Idol. Han tyckte det var starkt gjort, och sedan påpekade Evlina att jag hade en bra bluesröst, haha! Han bara ''Coolt!:D'' haha. Åååh, vad jag skämdes. Vet inte varför, jag blev bara jätteblyg! Sedan fick jag en kram. Trodde det skulle vara en sån snabb kram som man brukar ge sina vänner, men när jag tänkte släppa så höll han kvar. Så då gjorde jag det med. Hihihi. 

Nu ska jag iallafall börja redigera alla bra bilder från igår! Om vi har tur så hinner jag lägga ut dom ikväll.. Annars gör jag nog det imorgon. Om jag hinner, ska eventuellt in till Helsingborg igen för att se Eric Saade. Men men.
Ni får iallafall en dagens outfit!



Shorts: Lindex 150:-
Tröja: Von Benzo 200:-

Rix Fm Festival

2011-07-28 @ 16:57:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejhej! Står längst fram och är pissed off på tjejerna bakom oss. Passade plats åt Evlina som var iväg för att hälsa på sutt ex, och tjejerna ville ha hennes plats. När Evlina kom tillbaka kallade dom henne för fula ord s: Hur tänker folk? Kan de respektera att vi stått här sen halv tolv i förmiddags? Tydligen inte. Må de lära sig en läxa och skaffa förståelse och ett hjärta. Annars kan de ruttna i helvetet. Efter rix är det Von Benzo, så jag är taggad. Väldigt taggad!

A day on the windy beach.

2011-07-27 @ 15:39:27 Filed in: My life
Kommentarer: 10
Läcker rubrik, eller? Stämmer iallafall överens om vad jag gjort idag!

Mamma väckte mig tidigt idag, vid tio. Evlina sov över här. Vi stack till stranden, men där var inte för varmt. Det blåste mest, kanske det som gjorde att det inte var så varmt. Men nu är jag iallafall hemma och har planerat lite för imorgon. Ska nämligen till Rix Fm Festivalen & Von Benzo i Helsingborg imorgon. Har frågat Rix Fm angående ett fotopass och mitt mail skulle skickas vidare till pressansvarig, men jag har inte fått något svar ännu. Men vi får hålla tummarna.

Annars var vi med UNF igår. Vi var bara 4 stycken, wiho! Vi åt pizza. Jag åt kycklingrulle. Vi fick lite ''jobb'' där. Vi ska hjälpa till med UNF i Landskrona, och så får vi pengar för det, hihihi! Jag ska vara sekreterare, ska hålla koll på papper... Good luck! Jag kommer behöva införskaffa mig en pärm.

Nu ska jag iallafall.. inte göra så mycket. Ska ta det lugnt, jag är trött.


Dagens Outfit.

2011-07-26 @ 15:08:24 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Haha, världens sämsta bilder... Men ja, de får duga. Hade säkert bara fel inställningar, fokuset blev jättekonstigt och det blev mycket brus. Men det får som sagt duga. Får göra bättre ifrån mig nästa gång ;)

Skjortan och byxorna är köpta på BikBok! Byxorna blir dina för 399:- och skjortan för 299:-.


Update: Kom på problemet nu.. I ett visst läge kan inte kameran autofokusera med den inställningen jag hade, så därför blev bilderna suddiga och jag fick typ överredigera skärpan i photoshop

Barry Gibb ft. Michael Jackson-All In Your Name.

2011-07-26 @ 00:19:57 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Åååh, jag är så glad! Michael Jackson har släppt en ny låt! 
Det är en duett med Barry Gibb. Asskön röst! 

Låten heter All In Your Name, och är kanske inte en av de bästa låtarna Michael gjort, men den är bra! Jag gillar budskapet och melodin på något sätt.. Satt här och bölade för att det är så underbart att höra nya låtar med Michael. Det är en magisk känsla, som ett svar på att han faktiskt lever inom oss. I våra hjärtan.

Vad tycker ni?♥


Barry Gibb ft. Michael Jackson-All In Your Name.

Länkbyte? Nej..

2011-07-25 @ 20:48:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag tänkte göra ett litet länkbyte, att man kommenterar om man vill synas i ett inlägg på min blogg+ under ''länkar'', men tänkte sen att det kanske blir många inlägg som inte är så roliga och läsa av andra.. Så jag tänkte såhär istället! Vi kör att du kommenterar min blogg om du vill synas på min blogg, så lägger jag till dig under ''länkar'' & du lägger till mig i din blogg under dina länkar! Smart va? 

Jag har iallafall nyss kommit hem. Eller, varit hemma en stund. Har som sagt sett Harry Potter igen. Grät denna gången med, men inte alls lika mycket som förra gången, och då grät jag knappt...


Redigering av bilder.

2011-07-25 @ 15:43:04 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Nu har My lämnat mig.. Hennes buss gick 12.20 från Lund.. Saknar henne redan. Men nästa gång får jag åka till henne, och vi ska eventuellt även planera en Paris resa! Hihihi, då måste jag gå på Disneyland, för Aerosmith har designat en begochdal bana där ;)

Just nu sitter jag iallafall och redigerar en massa bilder som togs när hon var här. Både hennes & mina bilder. Kommer dock inte bli färdig idag. Kommer nog inte blogga så mycket idag heller. Kanske senare ikväll, har en kul grej på gång nämligen, som jag ska genomföra! 

Och klockan 17.50 kanske jag, mamma och Mattias ska se Harry Potter and the deathly hallows part 2! Haha, då får jag se den igen! Ska inte spoila, men jag hoppas att jag gråter lite mer denna gången då...

Fotograf: My. Redigering & Modell: Jag.

Min kamerautrustning.

2011-07-24 @ 21:42:18 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag tänkte göra ett inlägg där jag berättar om hela min kamerautrustning.
Kompaktkameror och sånt hoppar vi över, eftersom jag bara använder de på konserter där man inte får ha systemkameror.
Systemkameror;
Olympus E-420.
Canon EOS 500D.
Canon Zoom Lens EF;  75-300.
Fjärrutlösare till Canon.
Stativ.
(Inte just detta)

Jag använder mig mest utav min Canon. Använder jag mig utav någon annan kamera än Canon så skrivs det ut under bilderna.

Ny blogg-design!

2011-07-24 @ 19:21:21 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Hej!
Jag är så glad att min blogg äntligen fått in lite ändringar! All cred går till My som fixat den åt mig idag, hihi. 

Jag är väldigt nöjd med den! Känns ren och fräsch. 

Vad tycker ni?

Annars har vi varit på Nova Lund idag och jag har fått lite grejor handlade! Ska fota allt jag köpt i veckan och visa det för er sen. Hej då!

R.I.P Amy Winehouse.

2011-07-23 @ 19:45:46 Filed in: History
Kommentarer: 0

God bless Norway.

2011-07-23 @ 01:36:57 Filed in: History
Kommentarer: 1
My thoughts and prayers goes out to the people in Norway.

Har både vänner & bekanta i Norge, men de bor inte i Oslo, så jag tror de är okej. ♥

Det är en sjuk jävla värld vi lever i.

Wilmer.

2011-07-22 @ 01:32:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu får ni en bild på Wilmer innan jag går och lägger mig!


Harry Potter and the deathly hallows part 2.

2011-07-21 @ 18:59:30 Filed in: History
Kommentarer: 1
Ikväll ska jag och My på bio! Vi ska se den sista Harry Potter filmen! Hon har redan sett den, men hon vill ju så gärna se den en gång till ;) Vet inte vad min mamma kommer säga, hon vill också se den, haha.. But I don't mind, jag kan gärna se den 2 gånger!

Halv nio börjar den, så vi får vara där vid åtta senast. Ha en chill kväll!


Mobilblogg.

2011-07-21 @ 13:33:51 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hej! Förlåt för sen sega uppdateringen, men jag har ju finbesök från Kalmar! Vi har haft det jättekul än så länge, kämpa med Sims och igår var vi faktiskt ute och fotade. Nu ska vi strax in till grannen för lite fotografering av en nydöpt bebis. Ska redigera massa bilder sen och dela med mig utav dom!

OnePiece.

2011-07-19 @ 16:15:35 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Nu har jag varit duktig! Gick upp runt halv ett (mobilen stängdes av inatt av okänd anledning så den ringde inte klockan elva..) och tog en dusch. Fixade mig som vanligt, och sedan åt jag. Sedan påbörjade jag en städning av mitt rum! Haha, det behövdes. Man kan se golvet! Fattar ni?! Jag brukar alltid ha väskor och kläder liggandes överallt. Skönt att få det rent. Inte för att jag är där ofta, men ändå.. Mycket mysigare. Har även rensat lite kläder, och de jag använder får jag  ha i garderoben bredvid sängen, som egentligen är min brors garderob. Men eftersom vi båda egentligen har alla våra kläder hos mamma så har vi inte så mycket, så bådas kläder får plats.

Jag har ju tjatat att jag har ''suttit och myst i min onepiece'' och att jag ''köpt en onepiece'', men jag har ju aldrig visat den! Hade den på mig hela dagen igår, det var lite hjärtekrossande när jag skulle ta av den.. Men men, sånt är livet. Här har ni en bild! De är så tjocka och mjuka... Den är inte som de man kan köpa på Gina Tricot. Mycket bättre kvalité än deras!


Nattinlägg.

2011-07-19 @ 02:57:28 Filed in: History
Kommentarer: 2
Hej på er!
Jag har så tråkigt just nu.. Jag är inte trött, men börjar bli lite smått känner jag.. Men jag har inget bättre för mig just nu så jag tänkte skriva lite om de 2 kommande veckorna. Har precis kollat igenom Tinkerbella's blogg, kollat på gamla videos. Får lust att gå ut och filma nu ju, haha! Och jag vill börja med videoinlägg! Kanske ska börja med det? Om ni vill, såklart! Ingen idé om ni inte kollar på dom ändå, ju..

Iallafall.. imorgon (idag?) kommer My! Äntligen! Har inte träffat henne sen Augusti förra året! Då var vi på Rix Fm Festivalen i Kalmar! Okej, knappt ett år sen.. Nästan. Hon kommer iallafall, så jag antar att det blir mycket snack och fnitter som det brukar bli när hon är och hälsar på, kanske lite sims 3, (lät precis som om hon skulle packa med det :D) och självklart en massa musik och minst sagt fotande och filmande. Ska bli så kul!! Ååh. Och idag fyller min bror 18 år! Ska skriva ett mer ''ordentligt'' grattis inlägg. Ska se om jag kan fota hans födelsedagspresent han fick från min pappa.

På fredag & lördag är det kalas för honom! Och på lördagen även för mig, och jag tror jag kommer få lite presenter på fredag också eftersom många av gästerna som skulle komma på mitt kalas inte kunde komma.. Men det blir nog hur trevligt som helst, och My får även träffa min släkt!

På måndag nästa vecka åker My hem på förmiddagen, så det blir en tripp till Lund. Om jag nu får presenter av gästerna som inte var på mitt kalas så ska jag fråga mamma om vi kan ta en liten shopping-runda efter det (om jag får ihop pengar..). På torsdagen ska jag och Claudia och eventuellt Evlina och Natalie iväg till Helsingborg för att se Rix Fm Festivalen & Von Benzo (har blivit helt förälskad i deras musik!) och sedan på lördagen ska vi dit igen för att se Eric Saade! Läste att Nickelodeon ska dit också, och eftersom jag vill dit tidigt på morgonen så missar vi nog inte det.. Så det ska bli sjukt kul!

Sedan är det inte många veckor kvar tills skolan börjar! Jag tycker det ska bli sjukt kul! Ååååh! Mega Musik! Musik musik musik! Har längtat efter den dagen jag börjar gymnasiet sedan.. 4an typ!

Nu ska jag kolla runt lite till, sedan sova. God natt. ♥

Bild från maj...

Falkenberg.

2011-07-18 @ 13:57:09 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena!
Blev ju ingen bloggning här igår, men det hade jag ju ''varnat'' er om. Var i Falkenberg hela dagen, typ. Åkte dit vid två, träffade mammas gamla arbetskamrat och han visade oss runt i Falkenberg.. Det var en väldigt vacker stad, och solnedgången var helt fantastisk! Skulle lätt kunna flytta dit! Och föreställningen var för bra, haha! Den kommer på tv senare detta året eller nästa år.. Det kändes helt overkligt att se Dag-otto live! Så sjukt rolig.

Idag ska jag inte göra så mycket. Måste fixa lite hemma hos pappa eftersom att My kommer imorgon! Iiih! Ska in till pappa senare idag, så vi hörs sen!

En lösning.

2011-07-16 @ 17:50:12 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hej!
Jag har nog kommit på en lösning angående bilderna. Jag har inte berättat för er att jag har en hemlig blogg. Men nu vet ni det och där kan jag lägga ut alla bilderna, så jag ska göra det imorgon så länkar jag bloggen här. Bra va? Så varje gång jag inte kan lägga in en bild här, lägger jag ut dom där och länkar inlägget! Vill verkligen att ni ska se bilderna på Jay, jag är jättenöjd med dom.

Det har iallafall blivit många inlägg den senaste tiden, så nu ska jag trippa ner på det lite. Idag är det sista dagen av karnevalen, och ikväll ska jag och Evlina som sagt festa med UNF. Ska faktiskt strax in till karnevalen. Så ni får alla ha en mysig kväll!

Imorgon ska jag till Falkenberg för att se Stefan & Krister! Det ska bli sjukt kul!

Landskronakarnevalen 14/7-2011.

2011-07-16 @ 15:40:07 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu ska jag först berätta, då. Kom in till stan runt halv sex tiden. Gick runt med Mattias och kollade, sedan stötte vi på en gammal klasskompis till mig. Sedan gick jag och Mattias åt olika håll, och jag mötte Natalie. Sedan träffade vi Evlina. Vi gick runt, försökte komma in på Kasernplanens scen, men man fick inte komma in där än om man inte var över 18. Det var rätt taskigt, haha. Men ja, vi gick runder och träffade allt trevligt folk, sedan gick vi till rådhustorget och stod och dansade åt det bandet som spelade. De spelade en massa coverlåtar. Sedan skulle Natalie gå till Moa och vara med henne och hennes gäng. Fast, vi träffades haha. De skulle gå och åka karusell så vi fick hålla deras väskor, och då kom Evlinas vän Julia. Sedan när de åkt klar, kände vi att vi var tvugna att åka den vi med, så det gjorde vi. Det var den.. Spiderman. Ja, sedan gick vi vidare ner till Slottscaféet, för att träffa pappa, Jessica, Teddy och grannarna. De var tvugna att släppa in oss på Kasern, haha. Vi ville ju vara där före alla andra så att vi kunde få de bästa platserna. Så, vi gick med dom dit, och pappa släppte in oss. Då spelade Trash Queen, och jag fick inte så många bra bilder, höll på med inställningarna då.. Men efter att de spelade fick vi tre autografer av tre av bandmedlemmarna! Tog även en bild på mig och sångaren.. Så sköna killar, haha! Sedan fick jag gitarristens eller sångarens flaska. Paha. Har ni två Aqua flaskor, den andra är Eriks! Med vatten i, helt oöppnad sen han drack ur den för ett år sedan imorgon. Iallafall, sedan spelade Crucified Barbara, och de var rätt bra. Fick många bilder, höll på att stressa över inställningarna där med. De stod ju inte still, så ja.. Det blev många dåliga bilder.
Men sedan var det äntligen dags för Jay Smith & Von Benzo! Haha, vi skrek som galningar! Är till och med lite hes idag, det brukar jag aldrig bli! Men iallafall, de körde några låtar, kändes som att Jay tittade på mig rätt ofta.. Eh. Sedan, innan de körde en väldigt fin låt, satte han sig på huk framför mig, Julia och Evlina, och då sträckte ju alla ut sina händer inklusive jag, och så gav han sitt plektrum till mig!! Mig av alla händer!! Blev asglad, och folk försökte ta den ifrån mig hela tiden, men jag fick ner den i väskan och där var den i säkert förvar.. Sedan körde de på, det var fett med ös! Fy fan vilken stämning! Sedan, innan ''Lika A Prayer'' satte han sig på huk framför oss igen, och då sträckte ju alla fram händerna igen, och det gjorde han med, och han sträckte sig åt min hand! Hihihi, jag höll i hans ringfinger, och när alla släppte så höll jag kvar! Sen fortsatte de att spela, och låten som Jay ägnade sin pappa var helt awesome! Silken härlig stämning! Sedan, skulle trummisen dela ut sina trumpinnar, och då gav han en till mig! Alla sträckte som vanligt fram sina händer för alla ville ju ha en, men han lämnade den i min hand! Men såklart så tog alla andra tag i den, inklusive Evlina men jag släppte. Så till slut så var det bara jag och Evlina som höll i den och eftersom jag visste att hon ville ha Jays plektrum istället (som jag vägrar lämna ut till någon!!) så knäckte vi den på mitten..
Nu ska jag först berätta, då. Kom in till stan runt halv sex tiden. Gick runt med Mattias och kollade, sedan stötte vi på en gammal klasskompis till mig. Sedan gick jag och Mattias åt olika håll, och jag mötte Natalie. Sedan träffade vi Evlina. Vi gick runt, försökte komma in på Kasernplanens scen, men man fick inte komma in där än om man inte var över 18. Det var rätt taskigt, haha. Men ja, vi gick runder och träffade allt trevligt folk, sedan gick vi till rådhustorget och stod och dansade åt det bandet som spelade. De spelade en massa coverlåtar. Sedan skulle Natalie gå till Moa och vara med henne och hennes gäng. Fast, vi träffades haha. De skulle gå och åka karusell så vi fick hålla deras väskor, och då kom Evlinas vän Julia. Sedan när de åkt klar, kände vi att vi var tvugna att åka den vi med, så det gjorde vi. Det var den.. Spiderman. Ja, sedan gick vi vidare ner till Slottscaféet, för att träffa pappa, Jessica, Teddy och grannarna. De var tvugna att släppa in oss på Kasern, haha. Vi ville ju vara där före alla andra så att vi kunde få de bästa platserna. Så, vi gick med dom dit, och pappa släppte in oss. Då spelade Trash Queen, och jag fick inte så många bra bilder, höll på med inställningarna då.. Men efter att de spelade fick vi tre autografer av tre av bandmedlemmarna! Tog även en bild på mig och sångaren.. Så sköna killar, haha! Sedan fick jag gitarristens eller sångarens flaska. Paha. Har ni två Aqua flaskor, den andra är Eriks! Med vatten i, helt oöppnad sen han drack ur den för ett år sedan imorgon. Iallafall, sedan spelade Crucified Barbara, och de var rätt bra. Fick många bilder, höll på att stressa över inställningarna där med. De stod ju inte still, så ja.. Det blev många dåliga bilder.
Men sedan var det äntligen dags för Jay Smith & Von Benzo! Haha, vi skrek som galningar! Är till och med lite hes idag, det brukar jag aldrig bli! Men iallafall, de körde några låtar, kändes som att Jay tittade på mig rätt ofta.. Eh. Sedan, innan de körde en väldigt fin låt, satte han sig på huk framför mig, Julia och Evlina, och då sträckte ju alla ut sina händer inklusive jag, och så gav han sitt plektrum till mig!! Mig av alla händer!! Blev asglad, och folk försökte ta den ifrån mig hela tiden, men jag fick ner den i väskan och där var den i säkert förvar.. Sedan körde de på, det var fett med ös! Fy fan vilken stämning! Sedan, innan ''Lika A Prayer'' satte han sig på huk framför oss igen, och då sträckte ju alla fram händerna igen, och det gjorde han med, och han sträckte sig åt min hand! Hihihi, jag höll i hans ringfinger, och när alla släppte så höll jag kvar! Sen fortsatte de att spela, och låten som Jay ägnade sin pappa var helt awesome! Silken härlig stämning! Sedan, skulle trummisen dela ut sina trumpinnar, och då gav han en till mig! Alla sträckte som vanligt fram sina händer för alla ville ju ha en, men han lämnade den i min hand! Men såklart så tog alla andra tag i den, inklusive Evlina men jag släppte. Så till slut så var det bara jag och Evlina som höll i den och eftersom jag visste att hon ville ha Jays plektrum istället (som jag vägrar lämna ut till någon!!) så knäckte vi den på mitten.. 

Och igår var det hur tråkigt som helst.. Fast, Natalie, Evlina & Julia gjorde det väl lite roligare. Fast, jag kände inte för att se artisterna (Rebecca & Fiona, Adam Tensta eller Daniel Adams-Ray har aldrig tilltalat mig..) så det blev en mysig hemmakväll i min nyköpta OnePiece! Niice. Här kommer iallafall lite bilder! Och ikväll ska jag och Evlina festa med UNF.

P.S. Jag kunde inte lägga ut alla bilder. Vissa är för stora. Men ni kan gå in på min facebook och se alla bilder!http://www.facebook.com/josefin.borgman


Crucified Barbara;





Ja, ni får väl nöja er med dessa då.. Det är väldigt få bilder som funkar att läggas upp här, för de andra anses vara ''för stora filer''. Ska se om jag kan byta från blogg.se till någon annan sida.. Det är väldigt tråkigt att det inte går, för jag kan inte sitta och ändra filstorleken på varenda bild, för kvalitén blir sämre.

Humor på hög nivå!

2011-07-16 @ 01:03:40 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Måste bara dela med mig utav denna videon innan jag kryper ner i sängen! God natt!


Så kul när Gene säger: Sjuttiosju! Du är söt! Rumpa coming in right over here.

En rolig bild!

2011-07-16 @ 00:10:31 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Haha, kollade nyss igenom Landskrona Karnevalens album på facebook och fick syn på den här bilden.. Detta är den ända bilden där jag ser rätt hyffsad ut, gillar inte min näsa, haha. Men den ser rätt rolig ut, alla tittar mot scenen medans jag håller på med min kamera. 

Ska lägga in alla bilder imorgon, om det går som jag vill. Försökte innan, men det tog sjukt lång tid..

Inte klar med bilderna..

2011-07-15 @ 17:15:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Usch, så lång tid det tar! Fick ju många bra, särskilt på Jay! 
Fast, det var inte därför jag skriver ett inlägg nu.. Jag kommer nog inte hinna lägga in bilderna innan jag, mamma och min bror åker in till karnevalen. Kommer nog inte ens hinna redigera klart dom, haha!

Här är jag iallafall, när jag provar ett par snygga brillor!



Helt sinnessjukt det var!

2011-07-15 @ 12:59:32 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Shiiiit vad sinnessjukt det var igår! Von Benzo var bättre än mina förväntningar! Ska berätta om allt sen och om vilken tur jag hade!

Nu har jag varit vaken ett tag.. Trots att jag somnade senare än 02.00 igår.. Jag är inte ett dugg trött, har dock lite ont i armen efter allt hoppande och halsen är hes efter allt skrikande. Nu ska jag fixa på mitt rum och klä på mig så jag kan börja redigera alla 632 bilder jag tog.. Fast många blev lite dåligare än andra, så förhoppningsvis behöver jag inte redigera alla. Och vissa blev så bra att jag kanske inte ens behöver redigera dom, förutom copyrighten då!

Ha det fint! ;D


Glad Josse!

2011-07-14 @ 14:20:01 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hihi, vad jag är på bra humör! Allt är så ljust, fast än att det är mulet och regnigt utomhus! Det känns som om jag kommer bli kär! Och som konserten ikväll kommer bli awesome! Får ta en plastpåse runt min kamera så den inte går sönder!

Jag nyss!


Karneval start!

2011-07-14 @ 11:31:17 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjena!
Humöret är ganska bra idag! Är rätt trött, men jag känner på mig att det kommer bli rätt dag idag. Jag kommer inte åka in till stad lika tidigt som jag brukar göra när det är karneval. Känner inte att det behövs köa lika länge som förra året när Von Benzo inte börjar spela förrens halv tolv. Så, efter middagen idag (runt fem-sex tiden kanske) kör mamma mig in, eller så tar jag bussen. Jag ska ha med min Canon, och jag ska ha med båda objektiven men jag tänkte fota med långzoomet. Har pratat lite med My om vilka inställningar som är bäst, så att jag har koll på det.
Upptäckte även att jag har en 100 lapp kvar att spendera på vad jag vill så jag ska leta upp en Aerosmith tröja! Dör för en sån, haha!

Drömde förresten om Erik inatt, igen! Var ju ett tag sen. Det blir alltid så, det är inte första gången jag håller på att ''glömma'' att jag är ''kär'' i han, och när jag glömmer bort det, så drömmer jag om honom, och då är jag ju självklart fast igen! Denna gången hade han en liten spelning här i Asmundtorp (?) och efteråt fick jag autograf på armen, och så frågade han ''ska vi kramas?'' så det gjorde vi. Då viskade han i mitt öra ''du är fin'' och jag viskade tillbaka att han var ännu finare. Då sa han ''Det har jag aldrig tyckt''. Sedan pussade vi varnadra på munnen (hihihi) och jag frågade om vi kunde ses igen på kvällen, och jag skulle komma tillbaka om en timme! När jag vaknade (drömde detta på en 10 minuters snooze) så hade jag känslan av hans smak på läpparna.. Läskigt.

Ha en fin dag, trots att det regnar!

Min favoritbild av de bilderna jag tog igår! Jag har börjat gilla brus-känslan över bilder...

Önskeoutfit från BikBok (och Nelly)

2011-07-13 @ 18:52:10 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Skrapade precis ihop en liten önskeoutfit från BikBok. Har känt mig väldigt intresserad av kläder denna veckan. Har bestämt mig för att handla byxorna och blusen sen när jag kommer iväg till en BikBok butik. De närmsta ligger i Helsingborg, Lund & Malmö, haha. Det är rätt tråkigt, eftersom BikBok är typ min favorit klädesaffär. 

Glömde dock att skriva att skorna är från nelly.com!


La la la la la bamba.

2011-07-13 @ 16:07:18 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Det är en skön låt! Man blir så glad! Los Lobos – La Bamba

Tog lite bilder förut med min webcam. Delar med mig av dom, haha! Har tagit ordentliga bilder med kameran också, som jag ska redigera nu (: Har kört på en ... lite annorlunda stil idag. Jag gillar stilen! Den är lite Steven Tyler inspirerande. Eller, iallafall det med bandanan.



Shopping.

2011-07-13 @ 12:02:57 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Gårdagens shopping får ni nu då! Ska strax hoppa in i duschen!

Köpte ett linne också, men bilden är för stor och internet är segt så jag hinner inte ändra storleken nu. Fixar det sen!(:

Kofta, rea på New Yorker; 99:- (179:-)

Vågtång, Ica Maxi, 399:-

Frustrerad.

2011-07-12 @ 21:24:32 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Åh, vad förbannad jag blir när inget funkar.. Går inte att lägga in bilder av någon konstig anledning? Internet är också segt som tusan just nu. Men köpte lite saker idag som jag får visa.. imorgon isåfall. Ha en bra kväll.

Tidsinställt!

2011-07-12 @ 12:17:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan, mina fina vänner!
Idag ska jag göra lite ärenden. Ska först in till stan för att hämta upp lite grejor hos pappa, och handla en ögonfransböjare på H&M för att min mystiskt har försvunnit.. Men det gör ju inget, sist jag kollade var det reapris på dom för ca 30 spänn. Sedan tar jag bussen vidare till Center Syd för att göra mig av med ett presentkort på New Yorker! Fick det i julas då det var laddat med 500 spänn, men har fortfarande runt 300-400 kronor kvar, haha.. Lyckat! 

Hoppas ni har en fin dag! ♥


Birthday-presents.

2011-07-11 @ 19:08:49 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Detta fick jag alltså utav både mamma & pappa. Halsbandet, boken och Hoodkoftan fick jag av mamma. Munspelet och munspelsboken fick jag av pappa och Jessica. Fick också pengar av pappa och Jessica, men det behöver jag ju inte fota. Ni vet ju hur pengar ser ut. Fick sammanlagt 1850 kronor, och jag har inte ens fått presenter av alla än! Blir på nästa kalas som är för Mattias! Sedan fick jag ju bodylotion, hårspray och lösnaglar också, men de kunde jag inte fota. De är hos pappa, men jag ska dit och hämta det imorgon, så bloggen får ju lida lite på morgonen ;)







Zhob hos Nelly.com

2011-07-11 @ 16:59:49 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Åh, jag är helt förälskad i dessa skorna! Tyckte först inte om Jeffrey Campbell skorna, men dessa har jag fått upp ögonen för nu de sista dagarna. Detta är dock Nelly's egna design. Skulle aldrig kunna köpa ett par äkta märkesskor om det går att hitta nästan likadana till ett billigare pris. Kanske om man blir miljonär, men så är inte läget.

Tycker dock att de är lite för dyra kanske. De kostar 399;- på nelly.com just nu, och det är i och för sig fraktfritt.. Men ändå! Hade lätt kunnat ge 299;-.. Haha. Vi får se. Ska först och främst handla Britney Spears biljett, och kläder.. Sedan får vi se vad som blir över.

Är det någon av er som har dessa finisarna? Bild lånad från Google.
Vill ha de översta till vänster, och de svarta!

Ser en bra vecka framför mig.

2011-07-11 @ 12:37:37 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Godmorgon! Eller god eftermiddag kanske man ska säga?
Jag har iallafall nyss vaknat. Är liiiite irriterad på Landskrona Karnevalen. Jag kontaktade dom i början av året, och frågade om man kunde få fotopass även om man inte var anställd fotograf. De svarade rätt fort och sa att jag skulle återkomma med den frågan i juni, och det gjorde jag. Mailade en utav dom förra söndagen, och jag fick inte svar. Jag blev förbannad för att det skulle ta så lång tid att svara på ett mail så jag skickade ett till igår. Läste att jag fick svar idag, och självklart ger de inte ut nu till sådanna som inte är anställda fotografer. Men jag kanske var för sent på det ändå. Jag menar, det börjar ju på torsdag..

Jag känner på mig att karnevalen kommer bli kul, för det kommer den. Men den kommer absolut inte bli lika kul som förra året! Det kommer knappt några bra artister hit och spelar. De ända bra är Von Benzo, som jag aldrig hört. De har inte heller någon artist för lördagen. Adam Tensta, Daniel Adams-Ray eller vad han nu heter & Rebecca och Fiona kommer. Man bara ''vem sa du kommer?''. Har aldrig hört talas om någon Rebecca och Fiona. Adam Tensta är väl okej, men inget man blir riktigt taggad för, oc Daniels låt ''Gubben i Lådan'' har aldrig tilltalat mig. Men som tur är så har UNF ett partytält där som jag ska gå till. Vet inte om Evlina ska hänga med.. Har inte varit i kontakt med henne sen i torsdags. Fick inte ens ett grattis-sms igår.. Så lite ledsen är man ju.

Annars, om jag inte får tag på henne (pengarna på mobilen är slut och så även mina gratis-sms) får jag hänga med Natalie och Moa istället (:

Nu ska jag äta upp min frokust och gå och göra något vettigt.. Kanske sjunga lite, vad vet jag. Är inte taggad för någonting just nu. Bara nästa tisdag när My kommer hit. ♥


Dagens.

2011-07-10 @ 22:00:00 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Dagens låt: Aerosmith-Big Ten Inch Record (live)
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut.
Dagens smink: Inget alls.
Dagens klädsel: Shorts och linne.
Dagens händelse: Min födelsedag idag.
Dagens vill ha: Erik.
Dagens saknad: My.
Dagens drog: Musiiiiiiik.
Dagens träning: Gått runder överallt.
Dagens tråkigaste: Solen försvann.
Dagens dricka: Äpplejuice, mjölk, cola.
Dagens köp: Inget :D
Dagens mat: Risotto!!! :*
Dagens personer: Min familj & alla mina vänner.
Dagens kärlek: Allt.
Dagens mående: Trött och glad!

Min födelsedag!

2011-07-10 @ 01:15:41 Filed in: History
Kommentarer: 0
Fyller 16 år idag!
No blogging today, guys ;)

Sol & bad.

2011-07-09 @ 18:48:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan!

Jag har knappt varit hemma idag! Nästan direkt när jag vaknat så åt vi frukost, sedan stack vi iväg. Först till Farmor och Farfar eftersom att farfar fyller år idag! Och sedan efter det stack vi ut till Saxtorp till Jessicas mamma och badade i deras 28 grader varma pool! Det var fett nice, har nog aldrig badat så länge.

Nu har jag precis kommit hem och ska inte göra ett enda dugg ikväll. Life's good.
Kan ju berätta lite om igårkväll också! Staffan (vår granne) ringde till mig och sa att pappa behövde sin gitarr eftersom han av någon anledning inte kan spela på nylonsträngade gitarrer. Så jag fick gå in med den, sedan sa pappa att jag skulle hämta mitt munspel, så jag gjorde det, sedan höll dom mig kvar. De fick mig att spela några låtar också. Black Or White, Ring Of Fire, Born This Way bland annat. Det uppskattades tydligen! De tyckte jag var duktig, och positiv kritik blir jag alltid glad för! Man blir så motiverad. Måste dock använda magen mer.. Har liksom tappat greppet om det sen jag slutade hos min sångpedagog.

Iallafall.. nu ska vi strax äta tacos, nomnom! Ha en fin kväll, och Grattis på födelsedagen säger jag till farfar, My och Jacob!

Bilden har jag tagit själv, med mitt 75-300mm objektiv. Helt oredigerad, förutom autokontrast.

Hej på dig, Britney!

2011-07-08 @ 20:04:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Ååh, vad jag är glad!
Sista gästen har precis åkt hem. Fick ihop 700 spänn! De ska jag självklart lägga på Britney Spears konserten i Malmö i oktober. Kommer bli asnice. Vill se Rihanna också, så hoppas jag får 300 kronor på nästa kalas.. Hade egentligen bestämt mig för att handla kläder (väl behövt!) men äh. Vill så hemskt gärna se både Britney och Rihanna. Sen kommer säkert H.E.A.T eller typ.. Aerosmith och säger att de ska spela. Så kommer jag inte ha råd med de ): Haha, nejdå, så får vi inte tänka! Borde spara undan lite pengar till kommande konserter.. Att se Aerosmith live MÅSTE jag göra innan jag dör. Måste måste.

Men jag är iallafall nöjd! Fick hårspray, body lotion och lösnaglar också med coola detaljer på! Vet faktiskt inte om jag får mer grejor av pappa och Jessica, i och med att jag fick idag. Isåfall.. hade det kunnat vänta. Nej, men jag är faktiskt jätteglad över mitt munspel! Nu jävlar i havet ska jag lära mig spela blues! Ursäkta språket, eh...

Nu ska jag.. Inte göra så mycket! Ha en fin kväll. ♥

Bild från igår.

Stress.

2011-07-08 @ 16:21:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
God dagens!
Idag.. har det varit stressigt. Men nu är det nog över. Har fortfarande inte hittat min ögonfransböjare som jag älskar så mycket.. Well, får väl köpa en ny om den inte dyker upp.
Det jag har hunnit med idag är; duschat och fixat mig. Haha! Mycket va? Men jag tar typ allt mellan en halvtimme till en timme på mig att duscha. Och idag tog det nästan en timme. Vet inte varför jag tar så lång tid på mig.. Står och sjunger och tramsar mig bara.

Idag ska vi ha kalas för mig. Det kommer dock inte så många, eh. Men man ska vara glad över det lilla! Vet faktiskt inte hur många som kommer..

Nu ska jag iallafall.. hitta på något! Puss chaaaaaaa! <-?

Update: Precis när jag skrivit klart detta inlägget, kallade pappa på mig. Jag gick ut i köket, och där sitter pappa och jessica med två presenter till mig! Jag fick öppna dom redan idag, fast än att jag fyller år på söndag. Gissa vad det var?!?!?! DET VAR ETT MUNSPEL OCH EN LÄR-DIG-SPELA-BLUES BOK!! Ååååååg, glad chey! Är glad fast än att jag inte fick cykeln. Faktiskt. Men jag vill fortfarande ha den, haha! ♥

10 frågor!

2011-07-07 @ 23:50:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 5
God kväll!
Har ni haft det bra? Det har jag! Stax ner till campingen med familjen och grannarna och lyssnade på ett band som hette 50 50. De var väldigt bra! Dock spelade de bara cover låtar. Blev någon Queen låt, blev till och med La Bamba! Tog många bilder. Bjussar på en redan nu.

Jag kollade igenom Nevnariens blogg igår, och såg att hon hade en video där hon besvarar på 10 frågor. Jag tänkte det lät kul, så jag vill göra samma sak! Skriv frågor till mig, vilka som helst! Så väljer jag ut 10 stycken och svarar på dom i ett videoinlägg!(: Kul va?

Edit; åååh! fick en jättehäftig bild på mig, men självklart är den för stor för att laddas upp här..

What can I do, honey?

2011-07-07 @ 17:17:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Aerosmith måste vara ett utav världens bästa band. De är så klockrena. De är så grymma!
Aerosmith – Crazy

Det blev inget med Evlina idag. Skulle ringa henne när jag var färdig med lite grejor, men jag när jag smsade henne så gick det inte. Då kom jag på att mina gratis sms var slut och jag hade inga pengar på mobilen. Fantastiskt, eller hur? Inte det minsta lilla. Men vi får se om hon ringer sen. Ska ut till Borstahusen sen med familjen och lyssna på något band. Ska då testa mig fram genom inställningarna på kameran som man kan använda på konserter! Har aldrig fotat med min Canon på en spelning än, så det invigs ikväll!

Vad har ni gjort? Tycker ni har blivit dåliga på att kommentera..

En dag med Evlina!

2011-07-07 @ 15:07:39 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Tjena!
Idag ska jag vara med Evlina. Har inte träffat henne på... 3 veckor?! Det blir så på sommarlovet. Jaja, ska iallafall träffa henne idag, ska bli grymt kul! Vet inte vad vi ska hitta på, faktiskt.. Jag har lust att filma iallafall! Haha, kan aldrig få nog av det! Blev lite för lite klipp igår eftersom en del av dom blev dåliga.. Så vet inte om det är lönt att sätta ihop dom till en film.

Här bjuder jag på min favoritlåt just nu!
Loreen – My Heart Is Refusing Me - Acoustic Version

RIX FM Festival i Sundsvall.

2011-07-06 @ 19:43:30 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Klockan 20.00 börjar det! Jason Derulo (en del av hans uppträdande kommer klippas bort), Danny Saucedo och Ulrik Munther är några utav de som ska vara med. Jag ska se livesändningen här!

Jag filmade lite innan idag. Om jag orkar och har lust ska jag klippa ihop det efter att jag sett på Rix Fm Festivalen. Ååh, längtar redan nu tills de kommer till bl.a Helsingborg och Malmö! Dock kommer det inte bli detsamma utan Erik... Menmen. Det ska bli grymt ändå!!


Lillbrorsan!

Shout it, shout it, shout it out loud!

2011-07-06 @ 14:53:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Ni måste höra denna låten! Lyssnar mest på Erik's version nu, men texten är så jävla klockren!
Erik Grönwall – Shout It Out Loud

Idag ska jag ta det hur lugnt som helst! Skulle egentligen vara med en gammal klasskamrat från Asmundtorp, men hon skulle övningsköra idag, så det gick inte.. Tänkte egentligen ligga ute i vår miniträdgård och steka i solen men jag orkar inte. Min hud känns konstig. Den känns.. torr och bränd? Eh. Får bli en annan dag! Funderar på att gå ut och filma istället..

Vad gör ni?
Bjuder på denna... vackra bilden c:

Ronnie Radke is back!

2011-07-05 @ 17:00:06 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Yep, it's true!
Han släpptes från fängelset den 12 december förra året. Och den 26e juli släpper hans nya band, Falling In Reverse (eller From Behind These Walls som de tidigare kallade sig..) sitt debut album! Jag ska köpa det, definitivt!

För er som inte vet vem Ronnie Radke är.. så är det före detta sångaren i Escape The Fate som jag också är ett stort fan av. Här kommer två av mina favoritlåtar med hans nya band, och en video!

Falling In Reverse-The Departure.

Falling In Reverse-Listen Up! (min absoluta favorit!!)

Falling In Reverse-The Drug In Me Is You.

now our dreams are coming true.

2011-07-05 @ 13:50:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Spelas just nu; Erik Grönwall-Heaven.

Ja, idag var jag hos tandläkaren! Behöver icke använda gummiband längre som drar fram käken.. Sedan rättade han bara till tänderna där nere så de blir helt raka. Ska dit sen i september igen!

Just nu sitter jag och redigerar bilder. Är precis klar med vikingamarknaden. Här får ni en utav mina favoriter!

Jag måste smälta dethär!

2011-07-04 @ 23:17:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Alltså.. Nu måste jag få bli lite känslig av mig. Igår hade jag 207 läsare. Idag är jag redan uppe i 118!
... Kan vi spola tillbaka lite? Hur tusan hittade ni alla hit? Jag har kollat på blogg.se och inte hittat något.. Missförstå mig rätt, jag är super glad för att jag har så många! Men att ni var så många.. Det trodde jag bara var en engångshändelse igår! Tack, tack, tack! Jag ska försöka bättra mig med uppdateringen! Om jag lyckas ska jag spela in en ny cover redan i veckan! Om ljudet blir bra på min kamera, dvs.. Men det löser vi!


Annars.. hittade jag nyss pappas munspel! Dock så var det inte i samma ton som Steven Tylers, men det gör väl inget! Önskar mig ett eget i födelsedagspresent.. Hoppas jag får ett, med rätt ton! Haha.
Ja.. Vet inte vad jag ska skriva för något mer.. Kommentera gärna, nu när i är så många! Skulle vara kul att se era bloggar om ni har några!
Jag nyss.. Dålig bild och allt det där. Men orkar inget annat.

Hemma med huvudvärk.

2011-07-04 @ 19:37:34 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena!
Har spenderat hela dagen i Kävlinge tillsammans med Natalie, Jacob, Felicia, Sebbe och några till. Skulle ju fota 3 Minutes To Bedtime! Det var en bandmedlem som inte kunde komma, men vi körde på ändå! Vi ska nog ta om fotograferingen någon annan dag.. Men iallafall, så har jag nog fått många bra bilder! Ska bli kul att rota igenom alla och redigera. Men det kommer bli tufft, ändå! Man måste ju hitta bilder där ingen råkar blunda osv.. Men det går nog bra!

Just nu har jag precis ätit och nu sitter jag i soffan med huvudvärk. Kommer inte orka redigera alla bilder idag ändå. Så, det får jag göra imorgon efter tandläkaren! Ska äntligen till tandläkaren. Har inte varit där sedan i maj! Hoppas att vi kan ta ett stort steg framåt med tandställningen.. Känner verkligen inte för att ha kvar den! Massa blåsor och grejor i munnen. Jag är trött på den nu.

Det var allt jag hade att säga för stunden. Hoppas ni haft en fin dag, precis som jag!

VA?!?!?!

2011-07-04 @ 13:08:24 Filed in: History
Kommentarer: 1
Vad är det här?! 207?!?! Besöksrekord!!! HUR TUSAN FUNKAR DETTA?!!?!?!

En bra vecka framför mig?

2011-07-03 @ 23:29:54 Filed in: History
Kommentarer: 0
Har bara fått den där härliga känslan. Den härliga känslan om att den kommande veckan kommer bli riktigt bra och rolig! Och nej, det är inte bara för att jag fyller år på söndag..

Kikade nyss in på Andreas Carlssons blogg och kollade om han hade svarat på min senaste kommentar jag skickade till honom! Det hade han! Ååh, han gör mig alltid så glad! Även om han inte svarar! Han ger så varma och fina svar att man blir helt varm på insidan och inte kan hjälpa att man fnissar till som en liten flicka som är kär och precis fått en kram av killen hon gillar. Precis så är det!
Jag vet att jag kanske inte är en av alla de flickor som får tillfällen att träffa mina svenska idoler särskilt mycket. Finns ju jättemånga som springer på Erik Grönwall tex i Stockholm på olika spelningar eller på andra ställen och riktigt kan prata med honom som om de är vänner! Det önskar jag att jag också hade kunnat. Men när jag träffat han på spelningarna han har haft så har jag aldrig riktigt haft tillfällen att prata med honom, och när jag haft det så har jag varit för blyg för att säga något. Det ända jag sagt till honom är ''hej'' ''tack'' och ''jag vill också ta bild''. Men det räcker kanske det. Jag skulle iallafall göra mycket för att få träffa honom! Och jag hoppas att det är innan årets slut!

Men jag är glad över att jag har träffat både Erik Grönwall (3 gånger..) och Andreas Carlsson! Otroligt jävla glad är jag över det. Jag uppskattar musiker så jäkla mycket att jag blir rörd av att bara se dom. Jag blir helt stum och mållös eftersom de är så otroligt fina. Jag skulle dock vilja visa min uppskattning någon gång. Men jag vågar inte. Jag är för feg för att de ska tycka jag är knäpp.



Till pappis!

2011-07-03 @ 16:49:44 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjena!
Skulle egentligen bara öppna datorn för att lägga över klipp till kameran.. Men det funkade inte.. Orkade aldrig redigera ihop ett videoklipp igår, så ja... Nu får vi vänta tills nästa vecka!
Men nu ska jag strax iväg till pappa. Har lite tid över att skriva till er.

När jag kommer dit så ska jag nog redigera bilder. Eller, så gör jag det imorgon. Brukar aldrig sitta vid datorn där på söndagar, vet inte varför.
Känner att jag har fått mycket inplanerat nästa vecka, och det är alltid kul! Vet inte hur det blir med bloggningen, men jag ska göra mitt bästa!

Måndag: Ska eventuellt på en fotografering då. Ska fota Jacob och hans band 3 Minutes To Bedtime. Det ska vi göra i Kävlinge.. Efter det blir det en väldans massa bilder att redigera!
Tisdag: Inget speciellt ska göra. Orkar jag inte redigera bilderna på måndagen så gör jag det då.
Onsdag: Ska eventuellt vara med en gammal klasskompis från Asmundtorp. 
Torsdag: Inget speciellt. Blir kanske att dra ut och filma om jag har lust.
Fredag: Kalas för mig!
Lördag: Hoppas på inte allt för mycket..
Söndag: Min födelsedag!!!

Ha en fin kväll!

Jag för ca 40 minuter sedan...

Feel bad.

2011-07-02 @ 18:29:18 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Vad är det med mig, nu då? Har mått dåligt i princip hela dagen. Eller.. Jag mådde inte dåligt i förmiddags. Då var jag bara riktigt trött. Men nu är jag både trött och har väldigt ont i huvudet. Antar att det är vätskebrist. Är riktigt dålig på att dricka, även om det är apvarmt ute.

Iallafall så har jag varit på Vikingamarknaden med Moster, Baxi, Mamma och Mattias idag. Det var faktiskt riktigt trevligt, även om jag var trött och egentligen bara ville hem och slänga mig i soffan! Men jag tog rätt många bilder iallafall, så jag ska redigera dom så fort jag mår lite bättre.. Annars ska jag bara se Sommarkrysset som The Ark gästar ikväll. Ni borde verkligen se det, även om ni känner för att vara ute och festa eller så. Det är ju något utav det sista vi får se av The Ark. De lägger ju ner efter sommaren.

Drömde om Erik inatt.. Fattar inte varför jag fortfarande blir förvånad. Jag brukar inte drömma om mina idoler. Kan faktiskt inte nämna en enda gång jag drömt om Steven Tyler, Tokio Hotel eller någon annan av mina idoler. Michael Jackson är nog den enda idolen (förutom Erik) jag drömt om på nätterna. Och han har jag drömt om.. 2 gånger kanske? Men man ska vara glad för det lilla!

Här får ni en härlig liten intervju med Erik och Jimmy Jay när de var på Download Festival och spelade! Älskar Erik's lilla blinkning i början ;)

Vikingamarknad i morgon!

2011-07-01 @ 22:33:33 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan!
Tänkte bara skriva ett litet god natt inlägg! Brukar normalt sett inte göra det, men jag ska nämligen iväg rätt tidigt imorgon till Malmö! (och varför kunde vi inte bara spola tillbaka en vecka så jag kunde fått träffa Erik?!?! Oh, well..) Ska först till min moster och hennes man Baxi och sedan ska jag, mamma, min bror och min moster och Baxi iväg till en Vikingamarknad! Den ligger i.. Äh, kommer inte ihåg vad det heter. Iallafall, så ska jag ta med min kära kamera. Så där ska jag försöka ta många fina bilder! Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta mitt EF 75-300mm objektiv eller den vanliga som är 18-55mm... Det ska ju bli dåligt väder så det kanske är så smart att byta objektiv när det regnar?! Haha. Vi får se. Kan ta med båda iallafall.

Sedan, när vi kommer hem så ska jag försöka klippa ihop några små klipp som jag filmat idag inne i stan.
Så.. ha det så bra så hörs vi när jag är hemma imorgon!

Fotograf i Landskrona!

2011-07-01 @ 18:16:23 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hejsan, mina vänner!
Jag har inte berättat att jag suttit och pillat på ett hemligt projekt, men nu är allt klart! Har skapat en gilla-sida på facebook, så att folk kan komma i kontakt med den. Hoppas att den sprids till så många som möjligt här i Landskrona, för detta skulle verkligen bli jättekul!

Jag tänkte nämligen bli en lite mer proffisionell fotograf!
Jag kommer dock inte ta betalt ännu! Det ända kunderna får stå för är skivor som jag kan lägga över alla bilderna på, men det kan ju inte kosta så mycket! Det är dock synd att jag inte har någon studio.. Menmen. Man får lösa det på andra sätt. Hoppas nu att jag får några fotograferingar bokade! Ni som bor i Landskrona och läser min blogg, ni kan väl hjälpa till att sprida det lite till era vänner, familj osv? Som ni kan läsa under infon så ställer jag upp på nästan alla fotograferingar förutom Bröllop och Dop.

Här är länk om ni vill kika!
http://www.facebook.com/pages/Fotograf-i-Landskrona/184371278286172




So happy I could die!!!!!

2011-07-01 @ 12:14:43 Filed in: History
Kommentarer: 1


RSS 2.0