Karneval start!

Tjena!
Humöret är ganska bra idag! Är rätt trött, men jag känner på mig att det kommer bli rätt dag idag. Jag kommer inte åka in till stad lika tidigt som jag brukar göra när det är karneval. Känner inte att det behövs köa lika länge som förra året när Von Benzo inte börjar spela förrens halv tolv. Så, efter middagen idag (runt fem-sex tiden kanske) kör mamma mig in, eller så tar jag bussen. Jag ska ha med min Canon, och jag ska ha med båda objektiven men jag tänkte fota med långzoomet. Har pratat lite med My om vilka inställningar som är bäst, så att jag har koll på det.
Upptäckte även att jag har en 100 lapp kvar att spendera på vad jag vill så jag ska leta upp en Aerosmith tröja! Dör för en sån, haha!

Drömde förresten om Erik inatt, igen! Var ju ett tag sen. Det blir alltid så, det är inte första gången jag håller på att ''glömma'' att jag är ''kär'' i han, och när jag glömmer bort det, så drömmer jag om honom, och då är jag ju självklart fast igen! Denna gången hade han en liten spelning här i Asmundtorp (?) och efteråt fick jag autograf på armen, och så frågade han ''ska vi kramas?'' så det gjorde vi. Då viskade han i mitt öra ''du är fin'' och jag viskade tillbaka att han var ännu finare. Då sa han ''Det har jag aldrig tyckt''. Sedan pussade vi varnadra på munnen (hihihi) och jag frågade om vi kunde ses igen på kvällen, och jag skulle komma tillbaka om en timme! När jag vaknade (drömde detta på en 10 minuters snooze) så hade jag känslan av hans smak på läpparna.. Läskigt.

Ha en fin dag, trots att det regnar!

Min favoritbild av de bilderna jag tog igår! Jag har börjat gilla brus-känslan över bilder...

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback