OnePiece.

Nu har jag varit duktig! Gick upp runt halv ett (mobilen stängdes av inatt av okänd anledning så den ringde inte klockan elva..) och tog en dusch. Fixade mig som vanligt, och sedan åt jag. Sedan påbörjade jag en städning av mitt rum! Haha, det behövdes. Man kan se golvet! Fattar ni?! Jag brukar alltid ha väskor och kläder liggandes överallt. Skönt att få det rent. Inte för att jag är där ofta, men ändå.. Mycket mysigare. Har även rensat lite kläder, och de jag använder får jag  ha i garderoben bredvid sängen, som egentligen är min brors garderob. Men eftersom vi båda egentligen har alla våra kläder hos mamma så har vi inte så mycket, så bådas kläder får plats.

Jag har ju tjatat att jag har ''suttit och myst i min onepiece'' och att jag ''köpt en onepiece'', men jag har ju aldrig visat den! Hade den på mig hela dagen igår, det var lite hjärtekrossande när jag skulle ta av den.. Men men, sånt är livet. Här har ni en bild! De är så tjocka och mjuka... Den är inte som de man kan köpa på Gina Tricot. Mycket bättre kvalité än deras!


Comments
Toffie

ÅH, gud vad mysig din onepiece såg ut! :o Har velat ha en sådan ett tag,men de är så satans dyra tycker jag!



Tycker att Ginas ser helt mongo ut på, faktiskt. Haha. Kände mig som en enda stor telletubby.



Ha en bra dag!

2011-07-19 @ 19:16:37
URL: http://ssahlstrom.blogg.se/
linnea

sv: hej för jag svara så jävla sent men jag har varit i london, men det kanske du läst xd Aja nej det finns inget max format eftersom bloggens sidstorlek anpassas efter storleken på dina bilder :) och en sida som är skit bra där du redan från början när du laddar upp den till koder kan välja bredden på bilden är imageshack.us ;)))

2011-07-20 @ 22:41:43
URL: http://ilivemylifeblack.devote.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback