Rix Fm Festival & Von Benzo!

Hej!
Nu tänkte jag berätta lite om igår! Blir inte så långt och jobbigt inlägg sen då, för då lägger jag bara ut bilderna. 

Ca. 10:40 var vi framme vid stora scenen i Helsingborg, och där fanns knappt en ända människa! Trodde faktiskta att där redan skulle vara folk, men där fanns bara personal. De hade inte ens fått upp staketet!

Men, efter ett tag fick de upp staketet (det var kanske runt tolv halv ett tiden) valde vi platser! Blev längst fram, lite till höger om mitten. Älskar att stå där. Förutom när det är Tokio Hotel! Då är det vänster som gäller ;) 
Iallafall så sålde Ulrik Munther sin singel för 20 kronor och skrev autografer så jag köpte den och fick en autograf. Blyg kille, måste jag säga. Men han är grym! Kan faktiskt spela hans stycke i Boys Don't Cry på munspel! 
Sedan.. lite innan fyra skulle Evlina bara snabbt springa iväg för att träffa sitt ex. Han var lite nere pga en sak som hade hänt, och han ville ha någon att krama om. Under tiden hon var borta, kom det ett par andra tjejer, som var kanske.. 15 år, och ville ha Evlinas plats! De sa ''Kan du akta på dig lite?'' (jag stod ju på både min & Evlinas plats) och jag sa ''Nej, jag passar den åt en kompis.'' och då sa de ''Men jävla cp, du kan fan inte paxa plats!'' men det brydde jag mig inte om. Förstod att det var surt för dom, men dom visste inte heller att vi stått där hela dagen. Sedan kom Evlina tillbaka, men de släppte såklart inte fram henne! Jag tog Evlina i armen och försökte dra fram henne, men de bara flyttade sig närmre mig. Jag sa ''ni får ursäkta mig, men vi har stått här sedan halv tolv i morse'' (tänkte inte på att det var halv elva.. eh.) Så jag tog Evlinas plats och drog fram Evlina på min plats. Men bakom Natalie, som stod bredvid Evlina, satt ett par flickor i typ.. 12-13 års åldern (?) och började kalla Evlina för fet och började peta på henne! De sa ''men dra henne i håret så kanske hon flyttar på sig?'' Evlina blev såklart ledsen och sprang iväg. Jag förstod inget eftersom jag pratade i telefon när hon sprang iväg, men sedan messade jag henne. Hon kom inte tillbaka förrens de hade gått, dvs efter Rix Fm. 
De tjejerna är de mest omogna och hjärtlösa tjejer som finns! Seriöst! De var så jävla kändiskåta, jag hörde när de snackade att de hade kommit för Ulrik Munther, och när han hade spelat klart och det var de andras tur så skrek de på Ulrik hela tiden, och räckte först fuck you mot artisterna och sedan en massa hjärtan. Man bara: EH?!?!?!?!?!?!. Jävla kackerlackor. Och just det, de tyckte man var cp för att passa en plats åt en vän, men sedan passade de en plats och drog dit en vän! Man bara; okej?.

Iallafall, Rix Fm började och det var skit kul! Fett ös och sånt. Dock tar Von Benzo priset. Ös igenom hela konserten! Måste påpeka att Jay Smith är en av Sveriges snyggaste.. 
Efteråt gick vi och skulle få autograf. När det var min tur så stod Jay och bara tittade eftersom han inte hade någon att skriva till just då och såg så gullig ut. Precis som om han sa ''Är det någon som vill ha autograf?'' med värsta hundögonen. Jag la min lapp där, och han sken upp som en sol, typ. Sedan gick vi åt sidan, sedan gick vi fram igen och jag fick bild med honom. Jag var jätteblyg, sa ingenting! Jag sa till Evlina ''Jag vill ha bild med honom, men jag vågar inte!'' men hon gick fram till honom och sa ''Min kompis här vill ha bild med dig, men hon vågar inte!'' men så fick jag bild! Hihihihihi. Måste dock censurera mina ögon eftersom jag såg jätterädd ut typ. 
Sedan gick vi åt sidan igen och pratade med basisten. Jättetrevlig kille. Sedan väntade på att Jay skulle gå in backstage och då säger Evlina att både jag & hon sökt till Idol. Han tyckte det var starkt gjort, och sedan påpekade Evlina att jag hade en bra bluesröst, haha! Han bara ''Coolt!:D'' haha. Åååh, vad jag skämdes. Vet inte varför, jag blev bara jätteblyg! Sedan fick jag en kram. Trodde det skulle vara en sån snabb kram som man brukar ge sina vänner, men när jag tänkte släppa så höll han kvar. Så då gjorde jag det med. Hihihi. 

Nu ska jag iallafall börja redigera alla bra bilder från igår! Om vi har tur så hinner jag lägga ut dom ikväll.. Annars gör jag nog det imorgon. Om jag hinner, ska eventuellt in till Helsingborg igen för att se Eric Saade. Men men.
Ni får iallafall en dagens outfit!



Shorts: Lindex 150:-
Tröja: Von Benzo 200:-

Comments
Jenny<3

Vad är tonerna på munspelet? Har försökt lära mig den! Vilket munspel ska man ha?

Tack i förskott! <3

2012-04-01 @ 17:03:34

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback