Everybody's busy acting superstars.

2011-11-30 @ 19:27:59 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Rubriken kommer ifrån Danny Saucedo's senaste album, In The Club, från låten Catch Me If You Can.
Jag skulle vilja uppmärksamma den skivan idag. Danny skrev igår en väldigt fin text som berörde mig på dayviews. ''Det är extremt få som faktiskt hört dessa låtarna, och det är så svårt att nå ut i Sverige med sin musik''. Det är sant, och det är sorligt. Mycket sorligt. Jag kände mig lite dum som inte själv tagit mig tid att lyssna på skivan. Jag har ju varit så kär i In The Club (låten) och inte riktigt brytt mig om att lyssna på albumet. Jag är faktiskt fortfarande störtkär i In The Club. Men nu när jag lyssnar igenom albumet så får jag några nya favoriter i min spellista. Det är ju rätt synd att Spotify i mobilen inte fungerar. Och jag totaltvägrar att ladda ned musik. Never. Ever.
Annars har min dag varit.. bra. Imorgon blir den nog ännu bättre. Vi får se!
Danny Saucedo – In The Club (album)

Ny storm på G!

2011-11-28 @ 19:38:52 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjabba!!!! <-Told you I like it!
Här sitter jag i mitt rum. Med Evlina. Och chips. Och godis. Och alkoholfri cider. Vi har suttit här sedan typ klockan sex och pratat om allt mellan himmel och jord.
Skolan idag har varit okej. Var lite flummig på  vissa lektioner. Och tåget till skolan gick typ assegt. Men det förstår man, ju. De säger förresten att det ska komma en ny storm på onsdag. Jag trodde aldrig jag skulle säga det; men hoppas det påverkar skolan. Inte att skolan blåser iväg eller så, men det är bara det att.. Jag vill inte ha idrott, haha. Och om stormen är på dagen så kan inte vi åka till skolan, och då missar vi idrotten, yeah!
Vi fick förresten strömavbrott igårkväll. Det blev väääldigt kallt när vi skulle sova, så jag hoppas det är varmt ikväll!
Hoppas ni haft det bra!

Stormen Berit.

2011-11-27 @ 21:29:08 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan! 
Hur har ni det i stormen? Själv tycker jag att det är ganska mysigt, men det låter jättemycket. Jag har något vid taket i mitt rum, vet inte vad det kallas, och den låter jättemycket nu för att det blåser. Störigt.
Alla tåg har i princip varit inställda idag, så.. Jag vet inte hur det blir med skolan imorgon. Jag tror dock att det värsta ska vara över imorgon, så att tågen kan köra igen. Vi får se. Höll på att köra in i ett träd idag när vi skulle till mamma. Gatlyktorna fungerade inte, så ca fem meter framför trädet som hade vält över halva vägen märkte vi det. Läskigt. Jag är ju redan trafikrädd sedan liten.

Hur mår ni?


Vad är det med lördagar?

2011-11-26 @ 22:03:29 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hejsan på er!
Jag sitter här framför soffan med pappa, Jessica och Teddy. Vi kikar på VH1 Classic. Måste få säga att det är en fantastisk kanal. Bara en massa gamla klassiker! Inte en enda låt från 2000-talet (har inget emot nya låtar, men äldre låtar är ju mina favoriter!). Fast, jag sitter just nu och lyssnar på lite blandat från min Spotify-lista. Har ju inte längre möjligheten att lyssna på Spotify i mobilen, för min mobil har blivit knasig. Mobilen stänger av sig, och jag hinner knappt lyssna färdigt på en låt. Därför vill jag ha en ny mobil. Aja, det löser sig.. Jag vägrar ladda ned musik.

Jag skulle faktiskt ha sovit hos Evlina idag, tillsammans med Ellinor. Jag avvek dock från det fina evenemanget, jag har inte mått så bra idag. Jag vet inte vad det är med mig och lördagar, jag blir smått deprimerad om det inte händer något roligt. Dessutom mådde jag inte bra, har haft ont i magen, huvudvärk och inte haft någon energi alls.

Imorgon ska jag och övriga i familjen åka ner och kika i stan. Det är julpyssel på museet, och det är typ något årligt vi gör. Rätt mysigt, ändå!

Och just det, vår kisse har kommit tillbaka! Jag anar att hon inte var ute alls, utan att hon gömde sig bakom soffan hela tiden.. Hon gjorde så idag också! Konstigt..

Här kan ni lyssna på en bra låt! Har blivit lite galen i Prince nu.
Prince & The Revolution – Purple Rain

Dålig kväll.

2011-11-25 @ 22:13:04 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Vad är detta? Har fått så himla många dåliga ''nyheter'' ikväll. Det är sjukt. Dagen i sig har ju varit relativt bra, men nu på kvällen har jag blivit helt depp.
Jag bölade som tusan när Robin sjöng till sin far i Idol. Jag har lust att slänga sönder min mobil och böla sönder för att vår katt inte kommit hem. Jag har rensat hennes vatten- och matskål precis som om hon var hemma. Jag får hemska bilder i huvudet om att något hänt henne. Natalie kom med en.. deprimerad ''nyhet'', och nu fick jag reda på att älskade Martin Stenmark (och Magnus Carlsson och Lotta Engberg, tror jag..) riskerar att få 2 års fängelse. Fan.

Malmö Arena.

2011-11-25 @ 18:00:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Michael Jackson – Man In The Mirror - Immortal Version
Jag kom hem för inte sålänge sedan. Har knappt varit hemma på hela dagen. Runt elva tiden åkte jag och Evlina till ett gym i stan för att kolla priser, och sedan åkte vi till stationen. Där väntade vi på Natalie och sedan runt två tiden var vi framme i Hyllie och Malmö Arena. Vi åkte dit för att hoppas på att se Idolerna springa runt i korridorerna eller något annat liknande, dock utan succé. När vi kom dit gick vi typ tre varv runt hela arenan, och sedan bestämde vi oss för att äta och fika på Subway. Sedan gick vi tillbaka, gick ett varv till, och åkte sedan hem. Det var mysigt. Haha. Jag älskar Malmö och Malmö Arena! Något utav det finaste som finns, hihi!

Annars sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen, Michael Jackson och Prince. Är på dåligt humör för att vår katt försvann igår och inte har kommit hem än (hon brukar komma tillbaka på kvällen/natten när hon väl vågar smyga ut). Jag vet inte vad jag kommer göra om hon inte kommer tillbaka.

Bruce Springsteen till Sverige!

2011-11-24 @ 18:50:13 Filed in: History
Kommentarer: 0
Jag vet inte hur många av er som redan hört, men; Bruce Springsteen kommer till Sverige!
Han kommer nästa år, den 27 juli, och jag såklart redan checkat in priser. Men, biljett24 är, har jag för mig, en utav de dyraste ställena att köpa biljetter hos, så.. Jag får vänta någon dag till med att kolla upp. Biljetten släpps den 30 november, har jag för mig. Kan ha fel..

Jag har redan berättat för pappa. Pappa diggar Bruce Springsteen pretty much, I guess, så.. Han och jag ska kanske dit och se honom. Kommer bli askul om det blir av! Hoppas verkligen det! Håll tummarna för mig?

Hoppas ni haft en fin dag! Min har varit seg osv.. Har haft ont i huvudet, träningsvärk i hela kroppen och inte kunnat äta pga träningsvärk i magen.


Denna fina bilden hänger på väggen i skolan där vi har svenska!


Men tjabba.

2011-11-24 @ 07:10:47 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjabba har blivit mitt nya sätt att hälsa. Det låter kul och.. Jag vet inte, det används inte så ofta. Inte där jag bor, iallafall. Inte av dom jag känner.
Iallafall, en chill dag igår, fast än att idrotten var nästan ett helvete. Har dock börjar vänja mig nu. Fick en sådan känsla i magen att jag inte hade ätit något på flera år och dagar, men när jag väl kom hem och skulle äta kunde jag inte äta mycket alls förrens jag mådde illa av att ha för mycket i magen.
När jag kom hem så.. duschade jag. Sedan åt jag. Sedan somnade jag vid halv åtta, men vacknade dock igen klockan nio, och somnade då inte om förrens halv elva. Och nu är jag trött. Men jag ska påbörja min vandring mot busshållsplatsen. Det kommer bli kämpigt. Kallt och kämpigt. Men så är livet.

Det fick bli ett litet charmigt och flummigt inlägg. För, sån är jag ibland. Eller oftast. Whatever. Ha en fin dag!

Äntligen hemma.

2011-11-22 @ 19:23:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! Skrev nyss en ''hej-jag-är-bloggerska''-rad här. Tog genast bort den, och funderar på att ge mig själv en smäll på käften. Vad i h..?
Iallafall, jag kom nyss hem. Har inte varit hemma sedan ca 07:13 i morse. Stack still skolan-var i skolan-stack till Landskrona-blev upphämtad av familjen-åt på Basilika-handlade-kom hem. Det finns inte en chans att vi skulle kunna äta hemma nu. Största delarna av golven på nedanvåningen är täckta i papper, och matbordet står precis in till köket (vår matplats är inte så stor) så, ja.. Vet inte vart vi ska äta imorgon. Hoppas iallafall inte ute. Men det var mysigt idag. Det är inte alls lika mysigt när man sitter där och tänker ''Jaha.. Idag är det tisdag. Vi äter här endast för att vi inte kan äta hemma..''. Hör ni så fel det låter, eller är det bara jag? Okej, vardagslyx uppskattas, men man vill ju vara människa utan att överdriva.

I övrigt så kände jag att ni ville veta hur det går för mig i matematiken på skolan. Det går otroligt mycket lättare nu. Vi har kämpat och kämpat. Vi kämpade oss förbi de svåra partierna, kapitlena, och är nu över på den andra sidan där gräset är så mycket grönare. Okej, jag ska inte överdriva. Men det är sjukt mycket lättare nu, talen går nästan alltid att räkna ut med hjälp av huvudräkning nu, och det är mycket roligare när man förstår! Och förresten så blev jag lite klokare på hur man soundcheckar på mixerbordet i studion, och hur man spelar in. Vi ska spela in om två veckor, taggad!

Kunskapsrik dag, som de flesta andra dagarna i veckan!
Hur mår ni själv?


Gammal bild!


Kaos i vårt hem.

2011-11-21 @ 20:27:31 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hej! Blir en tråkigt uppdatering nu, då.. Men det får ni faktiskt leva med. Det är ju inte så att jorden går under, precis.
Det är kaos i vårt hus just nu. Vi ska få nya fönster på onsdag, men arbetarna kommer hit redan imorgon för att de ska täcka för golven. Tomma ytor från 1 1/2 meter fram till fönstret. Great, delar ju rum med brorsan här hemma hos pappa, och jag har min säng precis bredvid fönstret. Det blir att sova på soffan denna veckan, eller iallafall fram till torsdag. Men det går nog bra.

Men jag var väldigt glad över att få komma tillbaka till skolan nu efter helgen. Har ju i princip varit inlåst i mitt rum hela lördagen, så det var skönt att få träffa allt folk och skratta.. Jag var flummig hela dagen! Det är inte bra att stänga in mig i ett rum (som inte är en studio!) en hel dag med alla dessa tankar i mitt huvud..

Hur är det själv då?

Black Sabbath 2 juni 2012!

2011-11-20 @ 20:47:05 Filed in: History
Kommentarer: 0
Jag tror att jag drömmer! Jag, min kära mor, Hult och min bror ska åka och se orginal-uppsättningen av Black Sabbath den 2 juni nästa år! Ni har väl alla hört att de ska börja spela igen? Nu har de även givit ut lite spelningar (vet inte om det är en världsturné, har bara hört att de ska komma till Sverige, men de spelar säkert i fler länder) och vi ska se dom! Åh, jag kommer ihåg när jag satt, i september 2010, och nästan bölade för att jag trodde att jag aldrig skulle få se Ozzy live. Sen fick jag ju se honom på Sweden Rock Festivalen i år, och nu ska jag se han och hela Black Sabbath nästa år! Kan ni förstå hur glad jag är?!

Är det någon av er som vill/ska se dom?


Justice for Michael?

2011-11-19 @ 21:22:25 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Blev inte att gå ut med Moa och Emma.. De hörde aldrig av sig. Känner mig ihågkommen.

Såg nyss en dokumentär angående Dr Murray's rättegång av Michael Jackson fallet. A Fatal Friendship tror jag den hette, den gick på tv för någon dag sedan. Jag missade den på tvn, så jag såg den nu. Jag grät. Jag har aldrig riktigt haft en fast åsikt om honom angående fallet, men nu när jag vet hur det ligger till så.. Åh. Jag vill bara krama om honom så vi kan gråta i varandras armar. Hans straff avslöjas den 29 november, och på måndag släpps Michael Jacksons nya platta. Är dock osäker på om det kommer vara nya låtar på den också, ''sneakpeakarna'' på Michaels facebook-sida har bara varit någon mix/andra versioner av hans gamla låtar. Men vi lär ju se. Det är ju inte det sista albumet de ger ut.
Ni borde iallafall se dokumentären! Jag tycker inte man kan uttala sig om fallet om man inte sett den. Mycket fakta är med i den, så man kan förstå allt lite bättre.

The limit does not exist.

2011-11-19 @ 16:36:23 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det är en riktigt tråkig lördag idag. Är det ens lördag? Det har varit en grå dag. En sådan dag där man bara stirrar på klockan och väntar på att sekunderna, minutrarna och timmarna ska fara iväg. Så har min dag sett ut. Har bara legat här i min säng, kollat på tv, lyssnat på musik, spelar gitarr, sjungt en truddelutt. Och nu är jag här. Mamma och Hult har varit iväg idag. De var på Väla. De har inte kommit hem än. Brorsan är hos bruden i Malmö. Hade ju kunnat utnyttjat detta tillfälle och spelat in en cover, men jag har ingen energi. Förlorade den lite igårkväll. Men konversationen jag och Rasmus hade var nog välbehövlig. Vi pratade om allt. Jag är glad att jag har Rasmus som vän. Han är en fin sådan.
Men Moa och Emma räddade min dag, lite. De frågade om jag ville följa med ut en liten runda och bara snacka. Okej då.

Paul McCartney till Stockholm!

2011-11-18 @ 20:24:32 Filed in: History
Kommentarer: 0
Det här har ju varit ute rätt länge nu, men jag har inte kollat upp priserna förrens nu och upptäckte att jag faktiskt skulle haft råd med en läktar-plats. Dock vet jag ingen som vill åka och kolla med mig. Men jag vill verkligen. Och jag hade nog haft råd. En resa från Malmö-Stockholm tror jag kostar 299 kronor, och det är ju billigt! Sen kan man ju skippa hotell och åka hem så tidigt som möjligt efter konserten, och ja.. 

Men ni som får (vet inte ens om jag får, bara precis nämnde det för mamma.. Hon sa inga kommentarer) borde åka och se honom! Seriöst, om jag missar det så blir jag besviken. Man vet inte om han kommer tillbaka någonsin. Så, ni borde ta chansen!


Fredagsmys.

2011-11-18 @ 17:05:03 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjenixen! 
Jag har precis kommit hem, stack och åt ute med mamma och Hult direkt efter skolan. Gott var det. Åt kycklingrulle, utan sallad, haha! Som alltid när vi äter på pizzeria. De hade en fet tv och de visade en film med Ben Stiller, så ja.. Jag var glad! I skolan hade vi yoga, någon diskution angående nervositet inför ett gig/uppspel, och sedan en introtävling. Det var askul! Först hade jag hjärnsläpp och kunde inte ens komma ihåg vad såna stora låtar hette (med typ ACDC osv..) men sedan kom jag in i leken, lagom till att gissa på Carola's ''Tommy Tycker Om Mig'', Dolly Parton's ''9 To 5'' och sedan Aerosmith's ''Walk This Way''! Jag hoppade typ tre meter upp i luften när jag hörde den! Haha. När vi egentligen skulle sluta stod det jämt mellan de båda lagen, så vi körde en utslagslåt. Michael Jackson's ''The Way You Make Me Feel'', och den tog jag. Såatteh.. Haha, nej, skoja bara. Men det var kul! 
Efter lunchen var det fredagsmys i helklass. Vi fick se en film, The Breakfast Club, någon som har sett den? Den var helt okej. Sedan slutade vi typ tjugo i tre och, ja.. Jag råkade spilla varm choklad över hela trappan, haha!

Annars sitter jag bara och drömmer, som vanligt. Jag drömmer om samma sak som jag drömt om de senaste veckorna. Något ni inte har någon aning om, och som ni inte kommer få någon aning om. Eller, kanske om vi alla har tur. Jag ska se Idol ikväll och hejar på Robin! Vet vilka låtar han ska köra, och det blir någon U2 låt och Bohemian Rhapsody med Queen! Perfekt låtval för honom tror jag, jag har en känsla av att han kan göra den riktigt bra. Dock osäker.

Ha det fint, iallafall!


Ozzy Osbourne 11/6-2011.

2011-11-17 @ 20:28:15 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag satt precis och kollade igenom några klipp på youtube från när Ozzy spelade på Sweden Rock. Flashbacks, big time! Åh, jag saknar den dagen.. Det finns verkligen inga ord för den dagen, för det giget.

Nationella och sovmorgon.

2011-11-16 @ 19:15:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan alla glada! För ni är väl glada?
Idag har varit en braaaaaaa dag. Jag är glad. Märks det? Nej, tänkte väl det.. Men om vi säger såhär då.. VI HAR HAFT NATIONELLA I MATTE IDAG OCH DET GICK SUPERDÅLIGT MEN VET NI VAD? JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR *VISAR MED ARMAR* GLAD ÄNDÅ!!!!! Fick nämligen reda på att vi har sovmorgon imorgon! Yä! Gissa till när! Lunch! Vet dock inte hur det blir med mentorsmötet, men jag antar att vi kommer vara i en annan grupp (min grupps mentor är sjukskriven) så jag får la' åka in innan lunch! Och på fredag är det elevfredag och då börjar vi klockan nio och avslutar dagen med fredagsmys! Hihi, mysigt!
Det var allt jag hade att säga! Ha det bra!

Beting.

2011-11-15 @ 16:43:13 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Är det bara jag som är så otroligt trött? Tänkte väl det.. Jag har aldrig hört Evlina säga till mig att jag ser trött ut. She did today! Jag var jättetrött innan jag gick och la' mig igår, men ja.. Som ni kanske också har fått uppleva så blir man så pigg utav att borsta tänderna, framför allt på kvällen. Så.. jag la vaken i någon timme och kunde inte somna. Har dessutom känt mig febrig hela dagen. Febrig utan feber, eh.
Iallafall så har vi haft beting idag. Eller, typ halva klassen. Me included. Jag sjöng This Love av Maroon 5 klockan 14.00 för alla instrumentlärare, dock så spelade min sånglärare keyboard med mig. Det gick.. sämre än på Idol, men ändå bättre, haha! Jag var så sjuuuuuukt nervös! Har ingen aning om varför! Jag minns att jag inte var ett dugg nervös inför Idol! Men.. Jag gick ju inte dit och hoppades på att de skulle tycka att jag var bra. Iallafall, det som var bättre här än på Idol var att, jag brukar alltid tappa text när jag är nervös eller när jag tänker när jag ska sjunga, så jag tappade bort mig i refrängen, men jag nynnade ändå och sjöng några av orden som jag kom ihåg. På Idol så var jag typ ''And I found that you was no friend of mine, sorry jag sjöng fel, I should have known time after time''. Haha, fattar ni? Jag typ.. Jag nästan sjöng ''Sorry, jag sjöng fel''. Jag lät dem inte hinna reagera på att jag sa förlåt. (riktiga texten går såhär; And I found that love was no friend of mine). Men, lärarna tyckte jag var duktig osv så jag är ändå glad!
Satt just precis, när jag skrev detta, och tittade ut över himlen genom fönstret. Himlen var typ.. blå/orange på ett härligt sätt. Försökte få det på bild, men jag är kanske inte den bästa att fånga färger.. Men så att ni vet, så tog jag bilden precis!
Haft en fin dag? Om inte, så ha en fin kväll! 


Mina tankar svävar bort..

2011-11-14 @ 18:27:24 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag har det varit skola. Fick ett bra och väldigt glatt besked. Vår repgrupp ska få äran att köra Michael Jackson's Billie Jean. Det känns lite speciellt. Okej, vilken MJ låt som helst hade känts speciell, men liksom... Billie Jean. Det är number one. Moonwalk. Sparken. Handsken, hatten, glitterjackan. Strumporna!

Men fast än att jag går i världens bästa skola så svävar ändå tankarna bort under lektionerna. Särskilt under svenskan. Vi har världens bästa svensklärare osv, det är inte det. Det är bara.. Jag hinner sväva iväg med mina tankar när han pratar. Men det hinner jag alltid göra, haha.
Sedan svävar jag nog iväg pga andra, lite mer personliga, tankar också. Det är mycket som händer med människorna runt omkring mig, tycker jag. Kanske inte så att man märker det, men det händer mest i mitt huvud. Smågrejor som målas upp och hur blir hur stora som helst i mitt huvud. Det är nog rätt lätt att gå vilse i mitt huvud.

Nu ska jag iallafall göra något kul; skriva klart bokrecensionen på Steven Tylers bok. Det är så otroligt mycket lättare att skriva en recension av en självbiografi, samtidigt som det är svårare. Det finns ingen story på samma sätt. Men jag har nog fixat den biten på ett ganska bra sätt.

Ha det fint!


Tatueringar och middagar.

2011-11-13 @ 01:47:11 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena på er!
Är ni fortfarande vakna? Jag är, tyvärr.. Är jättetrött!
Var hos Sebbe förut med Evlina, Felix och Eli. Japp, vi var festen. Haha! Synd att inte fler kunde komma, men vi hade kul ändå. Satt och kollade på film. Big Mommas House 2 och sedan Mamma Mia. Vi hade sing-along. Fint! Jag stannade till typ kvart i tio. Sedan gick jag.. jag trallade hemåt. Då satt pappa och väntade på mig med Sims 3 som han fixade idag. Taaaaaaaack! Har nördat det sen jag kom hem typ, tills nu.

Imorgon kommer jag nog inte ha tillgång till dator förrens på kvällen, om jag ens orkar då. Jag ska nämligen först med Natalie och se på när hon tatuerar sig, och sedan ska jag äta hos Jessicas mamma.

Så, ja, det var allt jag hade på hjärtat för tillfället. Nu ska jag ta något att äta och sedan sova.

Eye of the tiger.

2011-11-12 @ 15:58:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

Lite halvdåligt gjort, jag vet..

Lördag.

2011-11-12 @ 14:59:30 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag sitter här, i vår gamla datorstol, med en håret inlindat i en handduk. Har nyss duschat. Idag är det nog en ganska chill slappedag, men ikväll ska jag och Evlina eventuellt ut på fest här i Landskrona. Klassen bestämde sig för att ha en ''utefest'' här, såatteh.. Man får ju gå bort och kika om det inte blir för kallt. Jag undrar dock om det är många som kommer. Det är inte många som sagt att de kommer på facebook, så.. Vi får se.

Vad gör ni ikväll?

Bild i repris..

När vi räddade världen.

2011-11-11 @ 15:35:35 Filed in: History
Kommentarer: 0
Eller, ja, okejdå.. Vi räddade inte hela världen.. Men vi räddade en soptunna, iallafall!
Igår, när jag och Evlina hade hämtat hennes dator och skulle gå hem till mig, så gick vi på cykelvägen. Vi kom fram till en soptunna som hänger precis framför buskarna längs cykelvägen, och vi märkte att den rök jättemycket. Vi blev ju lite skraja, för det kunde ha varit vad som helst. Vi kunde inte se vad det var som fick den att rycka, för man kunde typ inte se ner i soptunnan.. Jag ringde min pappa, och hon ringde sin pappa, och de sa att det kanske var bäst om vi ringde 112, så det gjorde vi! Eller, jag ringde. Vi förklarade hur det låg till, och sedan fick vi vänta på att brandkåren skulle komma. Fett awesome! De hade skickat två brandbilar, men det var lite överdrivet, så den ena körde iväg..

Det knasiga var att de inte ens berättade vad det var. Men, de sa iallafall tack, och vi gick hem och kände oss som bra mäninskor!

Haha, för övrigt så var det väldigt spännande. Sedan, hemma hos mig, kollade vi på film. Rango. Bra film! Sedan var vi aströtta, därför orkade jag inte blogga.

Hoppas ni haft det fint!
(Har en bild på brandkåren när de kom, men tydligen, av någon anledning, kan jag inte spara bilder på datorn.. Så.. tyvärr..)

Ladies and Gentlemen.. Here's B.B Cunningham!

2011-11-09 @ 21:27:07 Filed in: History
Kommentarer: 1
This day will forever stand with big letters in my history book!


Idag var det en speciell dag i skolan! Det var inte för att vi satte sången idag på repet och delade upp den bra.. Nej, det var mycket bättre än så! Vi fick nämligen träffa B.B Cunningham! Jag är så jääääkla stolt! Han är en del av rock 'n' roll historien, han har jobbat med bl.a Little Richard, Elvis, Johnny Cash och just nu spelar han bas i Jerry Lee Lewis band. En elev som gått på Mega Musik för ett tag sedan, åkte till USA efter att han gått ut härifrån, pluggade musikhögskolan där borta, och kom i kontakt med Cunningham. Där efter har de spelat i samma band. Han har även träffat The Rolling Stones! Är lite osäker på om han jobbat med dom, han berättade bara om när Stones hade en spelning och ringde upp Cunningham efteråt och sa att de ville fira Thanksgiving med honom. They did.
Han spelade även en liten truddelutt för oss! Haha, sjukt häftigt! Rockabilly, yeaaaaah! Åh, jag är så sjukt glad!
Efteråt fick man gå fram och få autograf och bild om man ville. Självklart utnyttjar jag sådana chanser! (B.B spelar för övrigt piano, gitarr och bas. Tror han kör mest bas, faktiskt.. Dock inte säker!)

Förutom detta har andra småsaker gjort mig glad idag. Fick hjärtklappning när jag hörde andra repgruppen köra Cryin'! Måste säga att gitarr-soundet i den låten är som sex för mina öron..

Här är en låt med B.B Cunningham! B.B. Cunningham – Scratchin'

Mr. Cunningham and Me!

A poem about concerts.

2011-11-08 @ 22:23:49 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
I love standing in the front row,
and letting the feeling inside grow.
I love your magical touch,
I can't ever get too much.
I love you forever with all my heart,
and nothing will ever tear us apart.
(Copyright! Skrev den nyss!)


I've got some big news!

2011-11-08 @ 07:06:45 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 2
God morgon!
Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta, som ni kanske redan vet, att Conrad Murray (Michael Jacksons läkare) är dömd skyldig till Michaels död. Som sagt, ni kanske redan har hört det. Beslutet togs igår. Jag är lite.. chockad, tror jag. Det kändes i hjärtat.

Skriver mer sen!

Worst day of my life.

2011-11-07 @ 21:23:28 Filed in: My life
Kommentarer: 1
För att göra en lång historia kort, så var idag den dåligaste dagen i mitt liv. Haha, okej, hittills..
Okej, okej, jag skaaaa berätta..

Just nu i skolan har vi bytat grupper, band osv, och grupperna är ändå ganska nice. Det är inte där problemet ligger. Vi kör 80-90-talet nu, och det är då några utav mina favoritalbum kom. Jag har gått runt i flera dagar, redan sedan vi visste att vi skulle köra 80-90-talet efter förra uppspelet, och hoppats och bett och allt vad det heter att whatever band jag hamnade i skulle få köra en Aerosmith-låt. That's not so much to ask for, right? Jacobs grupp repar före oss på måndagar, så när han kom ut från replokalen sa han att de hade fått en Aerosmith-låt och att han skulle sjunga! Jag blev först lite besviken (inte på honom!) för att någon redan hade fått en Aerosmith-låt. Jag vet inte hur vanligt det är att flera band får låtar från samma artist. Jag blir dock såklart glad för deras skull, för det är en asbra låt! Sedan är det vår tur att repa, och jag är redan rätt mycket nere. Så får jag reda på att, jaha, vår första låt är Himlen Runt Hörnet. Jag tänkte ''Okej, en rätt chill låt. Dock inget jag kan sjunga lead på.'' (svenska låtar är verkligen inte min sak att sjunga..) och jag trodde inte att det kunde komma några sämre nyheter. It did. Vår lärare ville att jag skulle sjunga den! Jag! Jag blir väldigt förvånad efter som han sa ''Jag tycker din röst passar till denna, och jag tror du kan göra den bra''. Well, thank you.. Men, nej. Så. Jag gjorde ett försök. Dock så kan jag verkligen inte sjunga lead på den. Och jag vill verkligen ha det bestämt innan jag fått reda på de andra låtarna. Så, jag har snackat ihop mig med Evlina och Amelie (som också sjunger) och vi har bestämt att vi ska säga till Janne att vi vill typ sjunga den tillsammans, eller dela upp den på något annat sätt. Jag vill verkligen inte sjunga den! Jag vill ha rock!

Men jag försöker rycka upp mig med den glada nyheten vi fick på engelskan.. Vi ska få besök i veckan av USA. USA kommer hit! No, just kidding. Men en stor musiker kommer hit, och han har jobbat med bl.a Elvis, The Rolling Stones och Keith Richards och lite andra kända.. Och att få träffa någon som träffat The Rolling Stones och särskilt Keith Richards, det är stort för mig! Väldigt stort! Jag kommer vara så in i h*lvetes starstukk! Men men, so it goes..

Hoppas ni haft en bra dag, iallafall!

Jag blev lurad av min egen hjärna!

2011-11-05 @ 19:46:43 Filed in: My life
Kommentarer: 11
Haha, ibland är jag kul! Jag trodde vi skulle till Trelleborg och Lund idag, men nope! Det ska vi imorgon, tror jag. Idag skulle vi bara städa mormor och morfars hus. Hela huset. Förstår ni? Det var jobbigt! Men vi gjorde det. Det kändes bra när det var klart. Jag fick till och med lite tid över att läsa lite i Keith Richards bok Livet. Läste de två sista kapitlen ur Steven Tylers bok igårkväll, och det var rätt sorligt. Kändes precis som en film! Eller, som om han skulle dö när man läst klart de sista få orden. Men så är det inte. Som tur är. Jag måste få träffa den mannen, någon lycklig dag i mitt liv. Om det så är för att prata lite, bara ses, eller för att bara få en autograf. Han inspirerar mig så otroligt mycket. Ni anar inte hur mycket jag lärt mig av hans bok. Om det hade gått, så hade han gärna fått adda mig på skype och så hade vi kunnat snacka i år och dagar om allt han varit med om. Jag hade inte gått ifrån en enda gång. That's fer sure.

Men det ska bli spännande att läsa om Keith Richards också. Jag vet bara att han är en av världens bästa gitarrister i ett utav världens bästa band. (Rolling Stones för de som inte hade den kunskapen.) Jag vet ju inte så mycket om honom, och de första sidorna i boken har varit intressanta. Dock så är boken på svenska, vilket gör det lite tråkigare att läsa den.. Men det går! 

Hoppas ni haft en fin dag!


Jag befinner mig lite överallt imorgon.

2011-11-05 @ 00:24:46 Filed in: My life
Kommentarer: 0
... Eller idag. Klockan är över tolv!
Ska först till Trelleborg för att hälsa på mormor. Hon blev opererad där igår. Så, jag, mamma och min bror ska dit och hälsa på henne. Sedan knallar vi vidare ner till Lund för att hälsa på morfar. Han har för övrigt fått bort alla slangar, så det ska bli kul att få träffa honom!

I övrigt.. Facebook ska bli hackat, haha! Ser det nästan lite som årets skämt. (by the way, har inte detta året gått så otroligt fort? Trodde det skulle bli ett långt år, men det har på något sätt sprungit förbi när jag inte tittat på..) Känns lite skumt att de berättar för alla att de ska hacka facebook den och den dagen. Okej, det var ett snällt drag, men.. Jahapp. Har iallafall sparat ner de bilderna på facebook som jag inte har i datorn. Även om jag är väldigt osäker på om facebook verkligen kommer bli hackat och stängas ner. Om inte, så är det ju bara kul att jag har alla bilder på datorn.

Så.. ha det fint tills vi ses igen!


My, my baby blue.

2011-11-04 @ 14:51:03 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Yeah, you're so jaded, and I'm the one who jaded you.
Aerosmith – Jaded
Tjena, pågar och töser! Haha, skämta bara. Jag sitter här, ensam i vår lägenhet, ensam i mitt rum och lyssnar på lite go' musik. (läs: Aerosmith) Har lyssnat igenom lite av deras gamla album. Lagt till en heeeel del låtar i min spotifylista! Både i Aerosmith-listan och i den listan jag lyssnar på.
Just nu är Aerosmith ute på en SouthAmerica-turné. Hej, avundsjukan? Har läst inlägg på twitter från några tjejer som var på första konserten. De träffade Joe Perry. Joe freakin' Perry! Åh, längtar till deras Europa-turné/världs-turné, om det blir någon. Hoppas det. Det borde bli det. De håller ju på med ett nytt album. Okej, de var här förra året, men ja.. Lite sent ute på det, är jag. Blir rent till mig när jag läser ''Sweden'' i Steven's bok. Visste ni att sjukdom och skador har hotat minst två sverigespelningar? Den enda ställdes in, tror jag. Vet inte hur det gick med den andra, haha..

Iallafall. Nog om Aerosmith. Jag sitter som sagt här. Gör ingenting. Ingenting ska heller göras. Eller jo, jag kanske kan vara snäll och diska åt mammi. Jo, det ska jag nog göra. Ha det fint!

Shopping.

2011-11-03 @ 16:25:00 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Tänkte visa vad jag köpte på Väla i tisdags, och vad jag köpte på stan igår. Det är rätt kul, för när jag inte har pengar och tittar i affärer så vill jag ha allt jag ser. När jag dock har pengar och går i affärer, så vill jag knappt ha någonting. Och, jag handlar mer kläder i stan än vad jag gör på stora shoppingcenter. What's my problem? Haha, inte vet jag.. Men jag fick med mig lite hem. Det ända jag köpte på Väla var det gråa linnet. Resten köpte jag i Landskrona.









Tower Heist.

2011-11-03 @ 13:20:50 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Var ju på bio igår med Evlina och såg Tower Heist. Filmen var faktiskt roligare än vad jag trodde! Jag måste få detta ur mig; Ben Stiller blir bara snyggare och snyggare för varje sekund man tittar på honom! Herregud, i en scen i filmen där han sträckte på sig, så åkte tröjan upp och man kunde se lite av typ hans höft, och herregud vad jag dog! Man ville bara.. krama honom.

I övrigt så var filmen väldigt bra! Jag går ju inte på bio så ofta, men jag ville verkligen se Ben på bio. Filmens handling var också bra, och kul! Så, ni borde verkligen se den! Eddie Murphy är ju också gudomligt rolig!


Center Syd & Väla.

2011-11-01 @ 22:05:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Har varit dåligt med uppdatering idag, men det visste ni om. Var först på Center Syd med Evlina och hennes pappa, och sedan stack vi till Väla. Trodde jag skulle handla hyffsat mycket kläder idag, men jag fick bara med mig ett linne hem. Så är det alltid när man faktiskt har pengar över till kläder. Men ska ta en sväng i stan imorgon innan jag åker hem. Ska sova hos Evlina inatt, och imorgon kväll ska vi på bio! Tower Heist, med Ben Stiller! Fuck yeah!

Ha det fint! (:

RSS 2.0