Äntligen hemma.

Hejsan! Skrev nyss en ''hej-jag-är-bloggerska''-rad här. Tog genast bort den, och funderar på att ge mig själv en smäll på käften. Vad i h..?
Iallafall, jag kom nyss hem. Har inte varit hemma sedan ca 07:13 i morse. Stack still skolan-var i skolan-stack till Landskrona-blev upphämtad av familjen-åt på Basilika-handlade-kom hem. Det finns inte en chans att vi skulle kunna äta hemma nu. Största delarna av golven på nedanvåningen är täckta i papper, och matbordet står precis in till köket (vår matplats är inte så stor) så, ja.. Vet inte vart vi ska äta imorgon. Hoppas iallafall inte ute. Men det var mysigt idag. Det är inte alls lika mysigt när man sitter där och tänker ''Jaha.. Idag är det tisdag. Vi äter här endast för att vi inte kan äta hemma..''. Hör ni så fel det låter, eller är det bara jag? Okej, vardagslyx uppskattas, men man vill ju vara människa utan att överdriva.

I övrigt så kände jag att ni ville veta hur det går för mig i matematiken på skolan. Det går otroligt mycket lättare nu. Vi har kämpat och kämpat. Vi kämpade oss förbi de svåra partierna, kapitlena, och är nu över på den andra sidan där gräset är så mycket grönare. Okej, jag ska inte överdriva. Men det är sjukt mycket lättare nu, talen går nästan alltid att räkna ut med hjälp av huvudräkning nu, och det är mycket roligare när man förstår! Och förresten så blev jag lite klokare på hur man soundcheckar på mixerbordet i studion, och hur man spelar in. Vi ska spela in om två veckor, taggad!

Kunskapsrik dag, som de flesta andra dagarna i veckan!
Hur mår ni själv?


Gammal bild!


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback