Mina tankar svävar bort..

Idag har det varit skola. Fick ett bra och väldigt glatt besked. Vår repgrupp ska få äran att köra Michael Jackson's Billie Jean. Det känns lite speciellt. Okej, vilken MJ låt som helst hade känts speciell, men liksom... Billie Jean. Det är number one. Moonwalk. Sparken. Handsken, hatten, glitterjackan. Strumporna!

Men fast än att jag går i världens bästa skola så svävar ändå tankarna bort under lektionerna. Särskilt under svenskan. Vi har världens bästa svensklärare osv, det är inte det. Det är bara.. Jag hinner sväva iväg med mina tankar när han pratar. Men det hinner jag alltid göra, haha.
Sedan svävar jag nog iväg pga andra, lite mer personliga, tankar också. Det är mycket som händer med människorna runt omkring mig, tycker jag. Kanske inte så att man märker det, men det händer mest i mitt huvud. Smågrejor som målas upp och hur blir hur stora som helst i mitt huvud. Det är nog rätt lätt att gå vilse i mitt huvud.

Nu ska jag iallafall göra något kul; skriva klart bokrecensionen på Steven Tylers bok. Det är så otroligt mycket lättare att skriva en recension av en självbiografi, samtidigt som det är svårare. Det finns ingen story på samma sätt. Men jag har nog fixat den biten på ett ganska bra sätt.

Ha det fint!


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback