Sjukhuset & Idol.

Hejsan!
Idag är det fredag, vilket är väldigt skönt.. Dock har jag nog haft en utav de roligaste veckorna i mitt liv. 2orna hade uppspel i måndags, vi i tisdags, massa roliga lekar osv i onsdags, igår hade vi sångdag, och idag var hela klassen och fick vara med när Helsingborgs symfoniorkester repade. Det var sjuuuukt vackert.

Efter skolan åkte jag, mamma, mormor och min bror och hälsade på morfar som ligger på sjukhuset. Han har bliviti opererad för cancer i matstrupen. Han kan inte äta själv. Han är på bättringsvägen nu, men kommer få bli matad genom slang i tre månader, och är inte helt frisk förrens nästa år. Så.. det känns lite sådär. Men det var fint att få träffa honom, även om han slumrade till ibland och bara precis mumlar. Väldigt rörande. Det har varit en väldigt känslosam dag idag. Massa känslor. Jobbigt värre, men det är sånt som får en att inse att vi bara är mänskliga. 

Annars kollar jag på Idol. Missade dock alla innan Amanda P. Hon var duktig, Robin var duktigare, och Olle var lite mindre duktig. Alla vet ju att det är svårt att sjunga en Michael Jackson låt, men.. Jag tycker väl inte att det var sången som var det största problemet. Han lät väl helt okej, kunde låta bättre, men scenspråket var ett större problem. Han var stel. Men det hade nog jag också varit. Nervositet.

Nu ska jag fortsätta gotta mig med chips och cola, ha det fint!

Comments
Emelie

Hoppas din morfar blir frisk :)

2011-10-22 @ 19:56:35
URL: http://linneafea.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback