Uppspel & Frivårds-dag.

Hejsan!
Idag har jag faktiskt haft tid att blogga! Vi åkte inte och hälsade på morfar idag eftersom han knappt är vaken. Han är vaken i kanske 10-15 minuter och sedan somnar han igen. Så, vi ska åka och hälsa på honom på fredag istället.
Anledning till varför jag inte bloggat tidigare idag är för att jag har varit lite depp. Men nu mår jag väl helt ok. Lite nedstämd fortfarande, men det är dags att gå vidare. 

I vilket fall som helst, så hade vi uppspel igår. Det var så otroligt kul! Vi hade först för tvåorna på skolan, och den gick sådär.. Jag fick dock bra feedback av lärarna, men jag kände att jag kunde röra mig mer. Lärarna sa att vi var tvugna att le mer så att vi iallafall kunde nå ut med budskapet, och det hade jag gjort bra och att det uppskattades utav publiken.
På kvällen gick det dock bättre. Var inte alls nervös då, och ja..  Var så himla taggad! Och min mamma och min bror satt på första raden, så jag kunde se dom. Jag hade någon att sprida budskapen till. Och det gjorde så att jag vågade vända mig åt de andra i publiken också. Fast man bara såg typ första raden, lamporna är så himla skarpa. 
Vi rörde oss iallafall mer och det var en sjukt underbar känsla. Den känslan är inte kärlek, it's the magic of love. Helt jäkla otroligt. Och under Life In Technicolor grät min mamma! Och det såg jag ju, och jag är ganska lättpåverkad när jag sjunger, kan börja skratta mitt i låten osv, så.. Det höll på att gå åt skogen där ett tag, men jag klarade mig! Sedan när vi kom ut från scenen så var det typ det första jag fick höra av alla andra. Det var jättegulligt, tyckte jag.

Idag så hade vi friskvårds-dag. Shit, kommer någon verkligen orka läsa denna texten? Haha, whatever! Vi gick runt på olika ''stationer'' och gjorde olika lekar osv. Det var rätt kul. Imorgon är det instrument-dag, och vi sångare ska vara på Stadsteatern och hitta på en massa grejor där. Ska bli spännande! För jag hittar inte ens dit...

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback